Гражданският сектор у нас е нестабилен, според НПО

Гражданският сектор в България все още е нестабилен, според доклад за Индекса за устойчивост на неправителствените организации за 2014 г.

Обратно в новината

Коментари - Гражданският сектор у нас е нестабилен, според НПО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НПО- Пари на аванта от Сорос и Държавния Департамент на САЩ !

НПО у нас, това са американски и еврейски агентури и лобистки организации. Това са американските и еврейски мисионери. Дейността им в България е доказано антибългарска. Мястото тук е твърде малко за да се изредят примери и факти. А такива антибългари, като тази госпожа, са продали зад..ка си за пари. И служат на чужди, небългарски интереси. Изцяло във вреда, на нас, българите. Вижте ги добре и ги запомнете българските еничари. Даим знаем и познаваме гнусните дела. Идва времена, когато ще трябва да ги знаем, кой какво е вършил.

ами Сорос да налее 4-5 милиона долара за да го стабилизира... като в Украйна. Там гражданското общество процъфтя през последната година и половина. Вижда се с просто око.

Румка, освен американските провери и тези: Национално движение Русофили, Форум България-Русия, Федерация за приятелство с народите на Русия и ОНД, Дружество Александър Невски, Българо-руски клуб Шипка, Славянско дружество в България, Дружество Найден Геров, Федерация на съотечествениците,

защо изпускаш "Америка за България", Евроатлантическия клуб, ... и т.н.

НПО са "клубове по интереси" - който има достатъчно пари и цел да изгради своя електорална база и да придобие още пари, си прави и финансира свое НПО, маскирано с "обществено-полезно" име. Власт, която се съобразява с множество НПО-та и т.н. "фондации", не е властта на Народа. Така че - отсвирвайте паразитите!

geris@

Тая г-жа изглежда слугува на НПО, вместо да си спомни, че е вицепремиер дори. Много важно какви са нагласените оценки на соросоидните офиси в Европа и тук. Вместо да ги забрани и изрита от страната, тя им се кланя.

Кланя се и слугува на американските НПО, защото те държат и нейната власт и властта на Б.Борисов. То е ясно, а също така че земята ще изровят и пак ще ги избират до безкрай. Робство!

НПО-тата у нас се ус.аха тотално. Как искат да не мирише? Те тровят всичко свястно в народните протести, българските медии и партии. Това са невестулките, които плюят в млякото на всички партии чрез финансовото влияние върху ръководните им органи.

В САЩ и Русия забраниха НПОтата , в България се съобразяват с НПО и Хелзинския комитет , моето мнение забрана на тяхната дейност !!!

НПО са по същество ДПО (друго-правителствени организации) за оказване на неофициален натиск. Официалният канал са междудържавните отношения. Затова са и ДПО-тата са финансово нестабилни. Рядко има вътрешна хранителна среда за застъпваните от тях идеи.

Никъде в Европа няма такива военно-полицейски формирования като НСО с правомощия на военна хунта или частна армия! Законът за НСО е концептуално сгрешен! Пълен с правописни грешки и двусмислици. Аматьорски нахвърлян текст от хора без визия и компетентност.Това пише във фейсбук бившият служител на Националната служба за охрана Николай Марков. НСО има работа с терористи! Това е антитерористично звено. Трябва да има законодателство, което касае защитата и действия срещу терористи, а гражданите трябва да са под закрилата на НСО. Сега цел на закона са репресиите срещу гражданите!? Няма логика!, продължава той.

Е след като се приемат такива противочовешки закони ,да не се правят на вода ненапита.

Тая решила всички останали въпроси на МВР и гражданите, сега сериозно се е заела с НПО. А нещата са елементарни - прозрачни източници за финансиране, прозрачна регламентирана дейност и ако не е в интерес на България - айде вън! Няма американски, няма руски, няма турски интереси....Има само БЪЛГАРСКИ! Хелзински комитети, Измислени фондации за изследване на демокрации и граждански общества, религиозни секти и движения - вън! Щом не работят за българския интерес.

неустойчиво свършиха парите. и съгъ - нема протести, щот нема и за надника. или па им идва под нивото на профи-протъстърите.. ебаси смишниците.... оп, чекай, че са инструмент за натиск и прочее. Територията го е закъсала. Тва да не е ПР статия тип: ФИНАНСИСТА, ПРЕВЕДИ ПАРИТЕ ПО СМЕТКАТА ДО УТРЕ?

България спешно се нуждае от нов закон за НПО-тата, подобен на руския, който забранява неправителствените организации, които се финансират от чужди държави. Спешно е нужен закон, позволяващ на властите да забраняват чуждестранни организации в България, смятани за "нежелателни" от страната.

Контрапункт : --> Е Крещящо-Неотложно Незабавното Изкореняване на кремълско-лубянкинската ЗАРАЗА у Нас !

Не бойте се деца за утрешния ден - Не бойте се Америка много здраво е стъпила на наша територия и във вашите промити мозъци, че вече ще много трудно каквото и да било друго влияние камо ли руското. А доколкото разбирам скоро няма да има нужда от никакво влияние американците са стоварили ядрено оръжие в Румъния и скоро тук няма да останат никакви хора, не само манипулираните, ами - никой.И ще се решат проблемите - както се казва И смъртта е решение!

Всъщност "руският" закон за НПО е копиран Американски такъв, действащ още от 30-те години на 20-ти век.

Кое предпочитате млада Софиянка на 33 или Селска стара мома на 25 години ????

кажете малко повече за промените в ЗЮЛНЦ и за Фонда, който ще се създаде с него.

Нашите подлоги по-скоро трябва да създадат ЗЗД срещу НПО-тата.

няма как в българия да има гражданско общество със бастуните на мая сърбежната,читаците на доганя и лепиларите на сидераста! Докато не се изрине тази паплач в резерват на Бузлуджа за атракции на туристите -лов с ласо на подивели червени бабички и умопобъркани атакисти!

на Сен Тропе!

Вие сте побъркан човек, който пише глупостите които ме хрумнат в момента. Как не ви е срам! Идиот! такива като теб затриха хубавата ни Родина. Никой не ни е виновен, че не сме народ, а мърша, че младите ни хора не се борят за добър живот в собствената си държава, а си оправят личното положение в чужбина.Бабичките не са червени или сини, а са вашите майки, лели, сестри и баби. Как не ви е срам да говорите за резервати и други подобни. Некранимайко!За един народ се съди по отношението към възрастните хора. Правете си изводи.

Може в България да няма граждани, но пък единствено в България има десен пролетариат.

Кой, аз ли? Е сега ще ви "устойчим". Е сега по някакво перо/16 милиарда, ееей/ трябва ОЩЕ "по-правилно" да информираме обществото. Аз с престъпността се боря, коалицията боря, та с едно гражданство да не се справя. Братята американци вече се задъхват, така де!

Цитат от статията: "Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова отбеляза, че диалогът с неправителствения сектор е много важен и трябва да се доведе до стил на конструктивност и полезност. " Конструктивност и полезност трябва да има и от правителствения сектор, че май често от там идва предимно лобизъм в частна полза и вреда за хората!!! Както съм казвал и преди, основите на силното граждански общество са голямото количество обществено ангажирани граждани, както и повече и по-силни граждански организации!!! Който не знае, нека знае, че основните приходи към партиите и техните лидери са от частни кръгове и затова партиите са толкова подкупни и не работят в полза на държавата и народа!!!

Т.е. НПО да изземат дейността на държавната администрация? Защо тогава е необходимо правителство? Кметът на София всяка сутрин на проверка в Южен парк и да свежда по електронен път директивите на комисар-губернатора на колегите си по региони. Галерията дали знае, колко НПО в САЩ се бъркат в работата на държавния департамент?

За Граждански сектор трябват граждани, а на тази територия липсват каквито и да било предпоставки за наличието им. Не може обаче да се отрече силното присъствие на селския сектор, както сред широките народни, така и сред властта, където по традиция е свръхпредставен :)

...Има леко подобрение на финансовата устойчивост, но като цяло диверсификацията на източниците на финансиране за повечето НПО остава ограничена, сочи докладът. ... Значи не обема на средствата, а диверсификацията им, т.е. разнообразяването на източника средствата остава ограничен. Ахахаха, смях в залата. За НПО в България се харчат десетки милиони, даже стотици. Това е един сериозен доход за част от соросоидите. Не е лошо да се въведе данечън ред и облагане на тези агентурни доходи.

Изкореняване на ЗАРАЗАТА ! Сега-и-Веднага. Утре - Е Непростимо-Късно.

Ти Дървосекачът , си заразен с огромна глупост и за теб спасение няма. И постоянно да тръбиш за заразата, на всички стана ясно кой с какво е заразен, ами млъквай, че си жалък.

Кога ще забранят НПО-тата в България (както е в САЩ примерно)? Кога псевдо журналистите от "независимите" БТВ, Нова, Европа, БГ он ейр и т.н. , както и прокопиевите медии ще носят отговорност за действията и бездействията си?

Oт кога са забранени НПО-тата в САЩ бе душко? Амнести Интернешънъл да не са нелегални? :)

за предстоящи важни неща с недомлъвки и по завоалиран начин. Да разбираме ли че вече обществото е "информирано"?

един майдан като хората не спретнахте. Ще се наказваме.

Тя не беше ли заета да търси убиеца беглец?

"Развиваща се устойчивост - нещо като тъпотията "бяла чернота" или "млада старица", "непорочна развратница" или "малко умрял4 и "леко бременна, но не много". Просто ни хвърлят прах в очите, да не ни кажат горчивата истина, това е. А и вече какво ли ни пука, ние си се развиваме по някакви си наши начини и все накрая оцеляваме. И светът вече ни се чуди.

Като Козяците цакат всички кинти на Прокопиевите бухалки така ще е. Другите са финансово нестабилни. Хамерика за някои българи трябва да увеличи бюджета за подривна дейност, а паричките да не се дават на такива като Прокопчо, Малвина, Цона и Еди Су, ИвИнжовски, Отворено общество, Хелзигски комитет и прочее известни дестабилизатори с минимално доверие в обществото, а директно на ромските вождове за прокарване на това или друго кадрово решение при изборите. Ефектът ще е по-голям. Непеошките вече не са това което бяха. Българинът ги мрази защото лапат кифтаци за предателската си дейност.

Центовете от "Америка за територията" ще помогнат за стабилизиране на сичкото останало все още българ в "Дом последна утеха"...!!! До кога ще спиш в мъртвешки кошмарен сън българино?...

Казано просто, ако НПО-тата изпълняват нарежданита от САЩ и постигат пробутваните цели, то "гражданския" (разбирай американския) сектор е стабилен. Ако ли не, не. Защо ли не забранят финасирането на НПО-та и партии от чужбина? Както било в САЩ между другото.

Гражданският сектор у нас е нестабилен, според НПО Това е за сметка на "селския" сектор, който с всяка изминала година става все по-стабилен , с широко представителство в Парламента.

Течееее, Всичко тече... - и Двустъпковата - просто Дойде !

Точно заради НПО тата е нестабилен...

Кой ви храни,госпожо?