Ново райониране на детските градини ще облекчи родителите

Държавата ще компенсира разходите на семействата на неприетите деца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е пренаселено. Сега като все повече компании предлагат за някои длъжности възможност за отдалечена работа, реално не е нужно да идват от сщрад град Х до София в кол центровете, офиса или co working пространството, стига да имат лаптоп и адекватна интернет свързаност.

НЕ ЗАПИСВАЙТЕ ДЕЦАТА СИ В ЧАСТНИ ЦЕНТРОВЕ И НИКОГА В ДЖОЛИ КИДС - ПЕРАЧНИЦА НА ЛЮБОВНИЦИТЕ ОТ ВС

Махнете Фандъкова и всичко ще се оправи.

Вместо срещу подкуп да се дават общински терени на олигарси-инвеститори и да се преьастроява с жилища, да се строят детски градини.

Единственото което трябва да се направи е да не се дава постоянен адрес срещу договор за наем. Не може договор който не е безсрочен и постоянен да бъде основание за постоянен адрес. Така ще спрат изгодните и хаотични миграции от рсйон в район. Освен това познавам родители които взимат бележка от личния лекар че детето им например има симузит и това им носи допълнителни точки. Грехота е че го използват за здравите си дечица. Тия критерии трябва да се преосмислят.

Дирници неикъпани, що ми триете коментара за втори път вече? Какво не ви изнася? Ще го пиша цяла вечер ако трябва —- Популистка мярка насочена само и отново към София. Българските данъкоплатци ще плащат на софиянци десетки милиони защото столична община не може да си реши задачата 2-ро десетилетие вече. Ляв ултрапопулизъм!

Ако успеят да оправят този батак, това ще изстреля служебното правителство и Радев на върха. Разбира се, че не е редно за едни деца да има, а за други да няма. Родителите не могат да работят. Абе това държава ли е?! Браво на Радев! Стискам му палци!