Новият шеф на Топлофикация ВТ" с нова стратегия към абонатите

Новият изпълнителен директор на "Топлофикация-ВТ” започва кампания за възстановяване на стари и привличане на нови клиенти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И В КРАЖБИТЕ ИМА ИНОВАЦИИ ! ИМА И ГЛУПАЦИ , ДЕТО ВЕРВАТ НА БАНДИТСКИ ИНОВАЦИИ :-))

От парното по евтино и по качествено отопление няма, а за техническите неуредици сами сме си виновни.

старшините глупави не искат парно

Просто като ти приведат нещо, търчиш и го изсипваш на тезгяха на гишето! До стотинка! А това е скрита заплаха за обществото, защото се толерира скритата престъпност, нали трябва и да се яде, за да им плащаш.

при сравнително малка (под сто лева) сметка за парно с заповед до 5 дни да се внесат поне 50 лева или....? смятам съдопроизводство... това ли е новата стратегия? още повече, че според тяхната проверка консумацията през тоя период доста е намаляла по сравнение с предишната, така че като нищо ще има да ми връщат (като миналата година - доста над стотачка) - тоест те ме изнудват да ги субсидирам или да им плащам сметка, която още не е преизчислена, обаче щели да ме съдят, ако не го направя... доста нагло смятам.

СЪС заповед, ЧЕ И МИ ЗВЪНЯТ НА ПОЖАР И СЕ ДЪРЖАТ ОТВРАТИТЕЛНО... но - хайде, какво ще се промени... нищо. най-много сметките да хвръкнат нагоре и калкулациите да станат още по-мътни.

Все пестя и все доплащам! Какво и как го изчисляват, не знам. А панелката без парно не може да се отоплява.

Така е, само сградната инсталация догодина ще ти стигне 100лв....смятат че всички със спяно парно , които сме вече 90%в блока се греем от един радиатор. Това, че инсталациите в блоковете им въобще не работят от 4тия етаж нагоре за тях не е проблем, те не ходели, викат, по места са правели проверки....мръсници

....разлепени по блоковете от техем. Искат да опълномощават хората някой непознат, който да получавал изравнителните им сметки. Откъде накъде, кви са тия глупости? Къде е закона за личните данни за тия глупаци, откъде накъде ще опълномощавам някой си да ми взима сметката на топлофикация!???

СТРАТЕГИЯ ГЕРБОВА: С нови МНОГО ПО-ВИСОКИ ЦЕНИ