Новият председател на парламента заключи профила си в социалната мрежа

Никола Минчев предприе мерки да опази личното си пространство във Фейсбук

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво ! Няма като Тиквата да разговаряш с хората през Фейсбук и да лъжеш ! Има Месирки по- хубаво да им го кажеш в очите ! ДОЛУ ГРОБ !!!!

Тоя ми се струва едно нагло пищлеменце.

този ми е съученик от немската. дете на свръх богати родители с огромно самочувствие. какви снимки имам с него во участие, ще ви се извие свят. трябва да видя как и ще ги кача в интернет.

жалко адвокатче!

Тая полезна работа ми звучи като сложи пържолите пред мен за да е удобно на всички!

де е тръгнал да се бута в А група като не му държи г-а на простотия? Трябва да са те псували, ругали, интригантствали и клюкарствали на твой гръб години наред, че да обръгнеш на "гласа на народа" Нещо много бързо сви байряка

Маските НЕ спират РАЗПРОСТРАНЯВАНЕТО на вируси.. Вчера един познат отишъл в МОЛ, където искат едновременно и сертификати и носене на Маски... И започнал да се разболява.. До вчера обикалял БЕЗ маски нясякъде и НИЩО му нямаше... Обаче от влизането в МОЛ, се разболял. Хем носел маска.. Със сигурност, някакви китайци, японци са РАЗПРОСТРАНИЛИ вируса.. И с тия МАСКИ, дори НЕ можеш да ги познаеш ,за да ги ИЗГОНИШ от Магазина си, за да НЕ те заразяват.. Трябва да МАХНАТ маските за българи, а китайци и негри да ходят с торба на главата и найлонови ръкавици, за да НЕ ни заразяват.. Ако се приближи китаец или негър, направо да му казват да се МАХА, за да НЕ ни заразява.. Хората ГЛАСУВАХА за партия "" Продължаваме Промяната "" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ и Сертификати, и Софийските педдрази с МАСКИ - Б.Борисов, Слави Трифонов, БСП, ДаБългария... Затова и за партиите- мошеници с МАСКИ гласуваха само ПОЛОВИНАТА от тия на предишните избори.. Чакаме да МАХНАТ- Маските и Сертификатите за Българи.. А чужденците- араби, китайци и негри да се гърчат в МИША дупка. Министрите са сложени за да ни ПАЗЯТ от ВИРУСИ и чужденци- Нашественици.. Щом има Епидемия от Китайски ВИРУС, министрите трябва да ИЗГОНЯТ всякакви китайци от България и да ЗАТВОРЯТ китайските ресторанти и китайските магазини... След като ги ИЗГОНИМ, Стоките на китайците може да останат за нас, българите. Ако има епидемия от Африканска Чума, трябва да ИЗГОНЯТ от България и да застрелват още на турската граница - всякакви негри маймуни... ЧУжденците, пренасящи ВИРУСИ да се гърчат в МИША дупка, за да живеем добре ние българите !! Всякакви футболисти- чужденци нека да ходят с торба на главата и найлонови ръкавици, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ.

Само ГЕРБ, ескимосчета!

Още вчера го казах. Това, че не бяха предвидили с жена му какво ще се случи в момента, в който обявят името му и не си бяха заключили предварително профилите, говори колко не е бил наясно с какво се захваща. Гледам го и днес в интервютата погледът му става все повече като на животинче в клетка. Май за два дни разбра, че е лапнал по-голям залък, отколкото може да глътне.

Млад политик е като младостарчеството1 ...хахаха:D знам, че ПП са кръгли идиоти! ама той е такъв и клепоухия!

Е много ясно,страшни ушанки :))

"Аз тези хора ги познавам всичките ....... ще си счупите държавата". Който разбрал, разбрал.

Щом са около артелчика с генералски пагони не ми ги хвали. Теглете си кинтите от банките задава се нова 97 година. Да няма после обидени, неразбрали, нечули.

Приятен и усмихнат млад човек, но... не става за този пост. На този стол трябва да седи човек с политически опит и със заслуги. Това място е и награда за досегашна успешна кариера. Един млад човек трябва доста хляб да изяде преди да получи такава награда. Все пак му желая успех.

Цвета кофата подходяща ли е, хахаха

Беше идеална. А защо да е кофа?

Защото кариерата и преди да се заеме с политиката беше на звеноводка в цех за поцинковани кофи.

Флирт с портокалов сок ??

Между другото защо в статиите пише за красива съпруга ? Снимките показват нормална жена, нито красива, нито елегантна . Моля някой знаещ са разясни ?

А който я е виждал на живо знае, че е направо плашеща. Като чета за “ослепителната” и “секси” Силвия и направо припадам.

Сега сме краят 2021. На власт са военни летци, гелосани млади и красиви, хора с отворени очи, сякаш имат проблем с изхождането. Всички казват, че те са промяната, че ще спрем да ядем шкембе чорба и да играем кючек. Само обещания. До сега нула свършена полезна работа. Когато Борисов управляваше нямаше кризи. Сега имаме едни усмихнати хора, които ни казват, че имаме много кризи и, че светлото бъдеще предстои

Слънцето Боко пак ще изгрее и пак ще сме първи в Европа по всичко хубаво.

И???

Стой та гледай на каква луда калинка ще го направят това момче. Дано не стигне до истерия като Ива Митева и да крещи " Няма пък! " .Препоръчвам му да си вземе мегафон.

В тоя парламент ще има сблъсък на старото поколение с младото, на старите разбирания с новите. ТЕ ЩЕ СИ ГОВОРЯТ НА РАЗЛИЧНИ ЕЗИЦИ и няма да се разбират. Но е ясно кои ще победят.

Ревахте, че бедни хора стават министри за да забогатеят, а сега Кире Харварда влиза с над 1 милион декларирани долари в американски банки и пак ревете. Рашков със съпруга нотариуска имал цял куп имоти и пак ревете. Тоя бил с много пари от богати родители и пак рев.

По интересно е, как един никакъв, нулев политик, става председател на Парламента. Как Парламентът ще има авторитет. Ама бил юрист. Какво от това? Лех Валенса е електротехник, но обърна системата на развиващия се социализъм и комунизъм. Който го може, го може. Караянчева беше много по- добър председател от реката на ИТН.

kak mного лесно. просто го бутат правилните хора, плюс това той е от партийната аристокрация със свръх богати родители.

А един за една нощ го направиха от мутра /охранител/ на главен секретар на МВР. Абсолютно неподготвен. Ходеше с един дълъг шлифер да брои труповете и да събира гилзите. И да казва: "аз ги хващам, те ги пускат". И кой ги пуска не се разбра. И няма нито едно разкрито убийство, а тогава бяха ежедневие. Същият тоя като премиер въобще не влизаше в Народното събрание на парламентарната република.

Не може да се оправдават гафовете на " почтените" винаги с Борисов. Той сега е вън от властта , рита топка и си гледа внучетата.Износи се като дежурна изтривалка. Айде стига вече, сменете плочата.

Виж сега, работил съм с Борисов през 1994-1996, тогава имаше фирма за охрана Ипон. Майка му беше учителка в Банкя. Хората от фирмата му които работеха при нас бяха пенсионирани служители на МНО и МВР. Уважаваха го, плащаше им навреме, отнасяше се с голямо уважение към по- възрастните, знаеше ги по име. Беше не много разговорлив, не беше конфликтен. Неговите пари и биография са ясни. На Кирчо парите а всъщност и бизнесът не са много ясни. За другия ококорения пък да не говорим. А пък това малкото дето го направиха председател , или богати родители с връзки, или го гони луда амбиция . По - вероятно първото. Ма няма лошо , ще видим до напролет :)

Стига с тоя Борисов бе село! 8месеца ни опъват без вазелин, ама като нямате аргументи, Борисов, та Борисов. Гледай сега червените джендъри каква промяна ще донесат!

Лех Валенса... Комунизмът си беше изгнил и щеше да пукне ,пцекяса и без него.

Дилетанти, сър :)

Щом е бил адвокат, значи няма връзки. Ако имаше връзки щеше да е прокурор.

НЕ СЪМ ФЕН НА АМЕРИКАНЦИТЕ,АМА КАТО СИ ИЗБИРАТ ВЪЗРАСТНИ ПРЕЗИДЕНТИ ТЕ СА ПО-УСПЕШНИ.и МНОГО ЯСНО ЗАЩО: НА ТЯХНАТА ВЪЗРАСТ ВСИЧКИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА СА ЗАД ГЪРБА ИМ- ОПИТАЛИ СА С МНОГО ЖЕНИ, С КОМАР С НАРКОТИЦИ, С ДАЛАВЕРИ И ВЕЧЕ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГИ СЪБЛАЗНИ .А НА ФИНАЛА НА ЖИВОТА СИ ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ САМО ДОБРИ НЕЩА ЗА СТРАНАТА СИ. МЛАДИЯТ ПОЛИТИК Е НЕСТАБИЛЕН НА ИЗКУШЕНИЯ.ЖИВОТЪТ ГО ДОКАЗВА.

В тоя парламент ще има сблъсък на старото поколение с младото, на старите разбирания с новите. ТЕ ЩЕ СИ ГОВОРЯТ НА РАЗЛИЧНИ ЕЗИЦИ и няма да се разбират. Но е ясно кои ще победят.

Преди малко се постваше, че бил алкохолик, сега че има много пари /две взаимно изключващи се/, утре ще е хомосексуалист, в други ден наркоман ...

Това, че има проблеми с алкохола, не е вселенска тайна. А предвид как се справя с напрежението на втория ден, тепърва ще има още по-големи проблеми.

Охооо, значи някой вече има какво да крие, а??!!? А една проверка на това откъде има толкова много пари и имоти как ви звучи, господине на 34 години?!?!

Не всички са цървули като теб.

Изтривай всичко от тъпият клюкарник.

Младежа няма връзки за да е в борда на директорите на държавна фирма за калинки и затова е бил редови адвокат в частна фирма. Сега събитията го издигнаха изведнъж и няма кой да му каже да се пази от трольове и мисирки.

Кой интелигентен човек качва снимки на семейството си във Facebook?

Който няма какво да крие.

Единствената причина човек да има Facebook e за да ползва Messenger, за нищо друго не става, дори децата го разбраха!

Кифла, ставам ти все по-голям фен ;)

Аз съм нейн фен откакто се появи.

И ти ли Бруте??

Ако си обикновен депутат, може цял ден да цъкаш фейса и тиктока между подремванията в пленарната зала. Обаче ако си председател на парламента - не може. Ще направиш лошо впечатление. Та може да се чувства прецакан.

И сега къде да го псуем??

Ако има снимка с направено сърчице с пръстчета, ми става любимец. Отървахме се за малко от оная грачещата Мая, но изненадите не спират. Сега си имаме шеф на народното събрание, който само Кирчо познава, но всички гласуват за него. Избрахме си чалгаджии, рапър. Защо го няма шеф Манчев, русата Златка?

"Напълно резонно е профилът във Фейсбук да бъде замразен и поради съображения за сигурност, наложени му от службата, отговорна за безопасността на първия в парламентарната република". Това не го разбрах. Ако няма профил във Фейса ще е по-защитен ли някак?! Явно "службата, отговорна за безопасността" все още работи в някакъв друг, по-лежерен свят. Инак късмет му желая и не виждам проблем, че си е закрил профила в някаква си социална мрежа. Проблемът е, че преди изборите леко се е поизхвърлил в стремежа си да се прави на "достъпен".

умните хора фейсбоклук не ползват...

Викаш, умните четат и пишат само в дир-ката?

Защо плюете по САЩ, а ползвате американски социални медии? Защо прюете по САЩ, а използвате техните операционни системи? Защо плюете по САЩ, а ползвате техните продукти и услуги? Нещо не разбирам. 80% от продуктите, които ползвате са американски, ама плюете по САЩ.

продуктите им са за оплюване... еле па фейсбоклука

тия хамерски неща що идват от китай ма козяшката мъстия

Чиповете на нвидия? Тези на Интел? Мак компютрите? Андроид ли идва? Майкрософт ли идва? Кое идва ох Китай бе, лайно грозно? 80% от нещата, които ползваш в ежедневие ти са само и единствено американски.

Ако не са американски светът ще живее по добре .

Плюят, защото завиждат. Комплексари са, затова.

Да заключи стабилно портата, да не му дойдат неочаквано неканени гости, нали бил искал да няма охрана и да се крие от нея.......като го гледам, че кой ли ще си направи труда да му стори нещо, тя природата си е свършила вече работата.

Ама че новина? Сега откъде ще публикувате клюки за него, драги мисирки. Вие нали за това сте учили?

Моят беше заключен, но уж близки хора изнасяха семейните ми снимки.

да си беше държал семейните снимки на флашка в джоба и немаше да ти ги изнесат

ми ко ша праят пишман джурналята ся? те освен фейсбоклука друг источник на информация немат....

да ползват стария начин,свирене до откат

Много правлно е направил. Под “мъдрото ръководство” на Борисов, последните 12 години голяма част от опростачените, подивели “граждани”, се превърнаха във вулгарни, цинични идиоти, тролещи по социалните мрежи. Защо е необходимо тази безродна измет да цапа профилите на почтените хора.

щом изобщо си слага живота във фейсбоклука начи нема много мозък, но това пък е изискване за длъжността

Правилно! Държава се управлява от ПАРЛАМЕНТА. СЕВДА ТВ пресоли манджата.

щатския в лицето на козяк ли

Добро начало. Има тогава шанс и за мен, за парламентарно бъдеще :-))

има кво да крие козяшката мишка и затова бяга,ей тия ще ни оправят по бързо и от цара крадец