Новият политически вятър духна в посока Борисов, Василев, Петков и Пеевски

Даниел Митов и Радомир Чолаков от ГЕРБ предложиха правителството да бъде оглавено от партийни лидери

Обратно в новината

Коментари - Новият политически вятър духна в посока Борисов, Василев, Петков и Пеевски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какви лидери , 80% от населението ги мрази и им го демонстрира директно на изборите !!!!!!!!

Ха дано ги издуха в дън гори тилилейски! Обратен път няма!

Това трябва да е някакъв филм на ужасите...Ама , от най-долнопробните ...Тия двете мутри , заради народът се подпали и напълни улиците...се гласят за премиери...Майко мила....

"Новият политически вятър духна в посока Борисов, Василев, Петков и Пеевски". Хора, да грабваме сопите и изгоним тази продажна пасмина, преди това да е станало ралност!

Lyubomir

В Германия на социалнослабите ще раздадат по 150 евро въпреки кризите с изчезналите 60 милиарда евро! А Асен обещава на тези които доживеят по 50 лева от 01.07.2024.Подигравка.

Lyubomir

Самопотупването по рамото е просто за изтръскване на пърхута....Платена публикация за да заслужат за разлика от социалнослабите бонуси от шестцифрени сумички, май в ебра....

Два педала какво могат да предложат освен ОСТАВКА на Правителството на Посолството !

"..Даниел Митов и Радослав Чолаков, изведоха теза правителството да бъде оглавено от партийните лидери - Бойко Борисов, Делян Пеевски, Асен Василев и/или Кирил Петков. 24 часа по-късно коментари има само от последните двама. Петков определи идеята като добра, но Василев - като научна фантастика и ДИСТОПИЯ." Хващам се за ДИСТОПИЯ-та на А. Василев и ще допълня, че мястото на КОРПОЛЕНТНИТЕ е при Бай Ставри.

Най-големите бандити на власт.

Чудесно! А дано! Това ще е реалното им политическо самоубийство!

Те никога ни са били политици, а само гладници. И да ги самоубиеш, пак ще ти бъркат в джоба.

Лидери!? На кого? Е, не на българския народ. Народът вече е отвратен и докаран до просяшка тояга.

На фона на тази Евро Атлантическа Гнус сглобена от САЩ ,българските граждани са напълно готови да посрещнат Отново Руските Освободители !!! За трети път!

Тези ПП и ДБ които ги Изпратихме в парламента да чегъртат Корупцията на ГЕРБ и ДПС , работят Заедно в името на САЩ и Корупцията!? Е как сега Излъганите гласували за Пои ДБ срещу ГЕРБ ...да си върнат гласовете ? А тези за ГЕРБ срещу ПП и дб? Сглобката измами стотици хиляди избиратели! Да бъдат Отзовани от парламента!

Най -добре ще бъде Делян Пеевски премиер ,първи вице Бойко Борисов и после лузерите от ППДБ.Така няма ДПС да ръководи задкулисно правителството ,както беше при авторитарната 12 годишна власт на Бойко Методиев Борисов и днес в Парламента-сборище. Простия български материал който е подкрепял партиите от тази антинародна сглобка и негласувалите ще се усетят но късно. Преврата е по документи и закони.Първо без ВНС ще пипат основния закон за тяхна угода ,безопасност и полза после ще има закони в ,,името на народа”,за да ни оправят с 200 от ДПС,ГЕРБ и измикярите им ППДБ.Много са мераклиите да ни оправят и вече 33 години им се получава.

Превратът продължава...

Бацо и шиши братя намагнитови

най-големите лизачи на задници,предлагат най-големите разбойници,престъпници и крадци за премиери.Не може да е истина,но в България всичко е възможно.

Какви" лидери " са тия българоубийци? Някой ще обясни ли какво лидерско вижда в тях? Всичките са за в пандиза без изключение.

ПП бяха избрани да изметат Борисов и Пеевски, ся излиза че ще ги правят премиери?

Окончателно се убедих , че сме много ама много прост народ, след като ги търпим тези да си разиграват коня както си искат. Събудете се, че ще бъде късно след няколко месеца

Някой знае ли изобщо какво вършеше и върши сега това бяло петно, та някой да я спряга за каквото и да било.

Каквото и „простата кърджалийска п..ка"! С по-як начален тласък!

Вече даже не е и забавно..Това си е някаква чиста пародия.И това е начина , по който се управлява държавата

Той този вятър си има източник, не е случаен! Идва от американското посолство от където държат много управляващите да бъдат корумпирани с офшорни сметки за да могат да бъдат държани на каишка ! ... и после ни сочат с пръст че сме били корумпирани, ей така за кеф .

Абе, Дира що триеш коментари?! Не е ли истина, че чегъртането се превърна в чифтосване?! Гадни, долни, мисирки!

Никой Затова сглобката не стана от първи опит Кой Седи зад Паси Плевнелиев Цар Симеончо Защо сглобката мирише Рибата се вмирисва от към главата

В грешка си крадлив дедо вече не играе. Зад чехлю и пасито стои човека от зайчарника.

Габриел, известна още като Гаргамел изобщо не става, не само за ротационен премиер, но и за каквото и да било друго. Нея просто я НЯМА. Ако някой иска да я види, то това е по бизнес класите на летищните компании в полет предимно до САЩ. Освен това Борисов неведнъж е изразявал несимпатията си към дългошиестата досадница от Брюксел. По тези и ред други причини тая няма да стане. Друг е въпросът дали хора от списъкът магнитски или дърти бандити като Борисов трябва изобщо да се спрягат, или по-скоро да се ориентират към местата където им е мястото...

Вятъра на подмяната.

От началото на Банановата революция в България, нито едно правителство не е управлявало без да се съобразява с ДПС. Какво се правите на ощипани? Шарлатанската Конституция няма да бъде издадена без тях!!!!. Добре, че те са по разумни и по-големи патриоти от шарлатаните и не допускат смяната на националният ни празник Трети Март.

Тая работа ми мяза на положенито на Иван Багрянов преди 9.9.44г. Мирише на народен съд и падане на глави. Скоро ще почнат и залозите чия ще е първа.

Дали народа ще позволи Дилян Пеевски да влезе по някакъв начин във властта ?!!?! . Видяхте заради едни ритнитопковци какво стана.... Ако позволим това да се случи по-добре да закриваме държавата....

духа на тъпите журналя в главите

Какъв вятър е задухал? След година Тръмп и Путин ще ги преследват, като и всички третополови либерали, които се опитаха да съсипят света! Тогава ще се чудят къде да се покрият.

Новият политически вятър е като стария. ДпС укрепва тоталната си власт, другите само им прислужат! Това е политическият модел определен за България преди 35 години!

Е много им е прозрачен планът как се опитват да окупират отново властта. Надявам се ПП да не са чак толкова балами. Всъщност ако продължават така глупово да го поемат до края на правителството ПП ще бъдат под 4%. Което и май Борисов чака за да каже стига толкова. И все още ми е непонятно какво им даде/обеща Пеевки, че всички ще си счупят краката кой първи да го изпере и да обясни на всеослушание колко бил гениален. Даже и зам. министър председател ще го правят.... А кога реваха КОЙ? (въпреки че и тогава беше ясно кой) забравиха ли?

два пъти, и посоката на вятъра е сменена, другите да му мислят как смърди.

ПО СИЛЕН ВЯТЪР ЩЕ ГИ ИЗДУХА В ЗАТВОРА

Точно там им е мястото, на изброените предатели антибългари.

Духа, но за да ги издуха!

Шемети

журналята, социолози и политолози дето ни обясняват, че бойко и пеевски има някакъв шанс някога, някъде да станат министри - да ходят да се прегледат. няма кой да гласува бойко и пеевски министри.

Е ПП-ДБ ще им помогнат.

това никога няма да стане. не си мечтайте

Много са ми интересни хората гласували за ПП-ДБ. За това ли гласувахте? Конституция на Пеевски и Боко, коалиция с ГЕРБ и ДПС. Да ви имам промяната. Такъв протестен вот ще отнесат тия в парламента на следващите избори, че сигурно сглобкаджиите няма и в парламента да влязат.

ЕГА ТИ ДЪРЖАВАТА СМЕ, ТЕ СА САНКЦИОНИРАНИ ПО ЗАКОНА МАГНИТСКИ, А ГЕРБ ГИ ПРЕДЛАГАТ И ИМ ДАВАТ ВЛАСТ! Е НЯМА ДРУГА ТАКАВА ДЪРЖАВА В СВЕТА! ВМЕСТО МВР, ПРОКУРАТУРАТА И СЪД ДА ГИ ПРЕСЛЕДВАТ, НИЕ ГИ ИЗДИГАМЕ НА ПИЕДЕСТАЛ!

Ами супер е , защото ако не беше Магнитски нямаше да вървят в правия път . И това дразни русофилите. Но за е добре за държавата.

От кога на кражбите и престъпленията им казват прав път - Борисов, Пеевски, Кокорчо, Про100 Киро - друго не са правили? В парламента освен да се дърлят за постове, делба на за власт и кражби през последната 1 годиа др. не са свършили. Това прав път ли се нарича? И какво общо има с това Русия-русофоби? От посолството да променят мантрата, която са я спуснали, защото са станали банални, не върви!

Коалицията на предателите. Обслужващи чужди интереси, а не на народа на България, в което са се клели. Попадат и под ударите на НК, престъпления против републиката, раздел предателство и шпионство. Само да не ни вкарат в реална война. Освен че предизвикват инфлация с действия и бездействия, и ограбват народа с милиарди, за до обслужат чужди държави.

Никакви чужди интереси не обслужват. Само и единствено собствените си...

От 2-3 седмици се започна! Помияри, в помиярски телевизии, при съдействието и на други медии, в добре организирана ПР кампания, се опитват да обърнат общественото мнение, за да дойдат отново на власт вълците в овча кожа ....

Смениха новите ветропоказатели със старите вентилатори. Зелен преход към ДС миналото, което успешно се сля с Евро-атлантическото бъдеще и се оказа бетонирано за последният етап на унищожаване на територията на Посолствата населена с обуначена мърша. Естествено дългата ръка на Падишаха успешно плесна един задвратник на Галенцето щото има два милиона аскери и ще бъде господаря на Балканите от където ще минават Руските ресурси. Та соросите да почват с маанетата, шербетя и баклавъта. Честита промяна. Пак от нашите за нашите а вашите да мрат.

Какви ветрове кви глупости!Има няма 15% от българите са гласували са тях те ми се правят на велики!

изгоним цялата тази сган от парламента и нови избори