Новият холдинг - 6 ВиК оператора с двукомпонентни цени

Законопроектът минава на обществено обсъждане следващата седмица, докладва Петя Аврамова

Обратно в новината

Коментари - Новият холдинг - 6 ВиК оператора с двукомпонентни цени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕГАТИ държавата, ПАК ЩЕ СЕ КРАДЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нова излишна армия от безделници! Целта е да се намери място за всички по-така видни милиционерски кадри! ОТВРАТ!

Гербопитеците по пътя на "развития социализъм" на Бай Тошо... 1. Ще направим държавна фирма дето ще изкупува и сертифицира българската земеделска продукция и ще ... Нещо като Ню Булгарплод. 2. Ще направим верига от държавни бензиностанции - нещо като Ню Петрол, но пак като по соц-а 3. Ще направим нов холдинг за водоснабвянатео - Ню ВиК 4. Ще предизвикаме обезсмилянето на КЕВР и по естествен път ще стигнем до държавните холдинги в енергетиката - газ, ток... Тая комисия и без това е отживелица, щото понякога си позволява да отказва вдигането на цените. 5. Ще приемем новия закон за храните, който автоматично по "естествен" път ще наложи създаването на нови държавни регулаторни и контролни органи в снабдяването и търговията. 6. Ще възстановим Комитета по труда и работната заплата И ще построим не социализъма, а направо комунизъма - за верните съюзници на гербопитеците и Баш Гербопитека в социалистическата ни икономика - Домусчиеви, Пеевски, фирмените кръгове около ГЕРБ и ДПС. Останалите и съпротивляващите се на Ню Комунизъм Борисов стайл стават клиенти на Каскета. Спецпрокуратурата и спецсъда се преобразуват в Ню ДС - разследват, издават и изпълняват присъди. Но "тройки" няма да има. Еднолично ще се решава кой, кога, какво точно е съгрешил и какви последствия ще понесе. Незабавно и при поискване от Баш Гербопитека.

как всегда! Не, че ще го прочете някой от тия дето трябва, най-велоятно коментарА ще остане в архивите както на медията, така и на службите, но... Господа Оправници, вземете се в ръце и престанете да трошите народна пара нахалост най-вече за поредните нови офиси, персонал, коли.... Няма да изобретите топлата вода, а колелото още по-малко, но със сигурност ще раздуете административните разходи и в последствие с малко еквилибристики пак ще ги обявите замотате в технически. Вземете и почерпите от многогодишния чужд опит в областта на водната индустрия и дейносттта на свързаните с нея холдинги. Дайте им отстъпки и облекчения за определени бизнеси и ги задължете да поемат изцяло издръжката на дейностите по ВиК при фиксирана за целия период цена на услугата, без инфлацията. От поне 20-на години този модел работи доста успешно в Обединеното кралство. Крайно време е да се отпочне с държавническото мислене и планиране на полза роду. Дайте права и бонуси, но и вменете персонална отговорност за несвършеното, забатаченото и злоупотребите. С конкретика и ясно разписани правила и мерки, за да няма после "колегите не виждат причина..."

Искахте комунизъм... НА ВИ КОМУНИЗЪМ

Ха ха в нито една точка на планетата не е имало такъв социален строй комунизъм за съжаление. Това в момента е див капитализъм с елементи на диктатура от страна на ес нато и др. излишни организации...

да се промени структурата им, както и да се осигурява целево финансиране на отрасъла чрез държавния бюджет, за да не се повишават драстично цените и да не се надвишава прага на социалната поносимост.....ето го и разковничето. Сиреч тези тъпи герберисти ни имат за още по-тъпи. Те предлагат цената на водата да не се вдига във фактурите на хората, тъй като ще пискат, всеки го боли като вижда как от джоба му излиза повече, а скрито да доплащат чрез държавния бюджет, това значи целево финансиране на отрасъла пак с нашите пари. Обикновенния човек ще нехае, защото не го вижда с очите си.....Хитричко... хем си се хвалим,че се грижим цените да останат ниски....на фактурите де, хем под масата доплащаме от общото чекмедже и частниците да са доволни.

Като минахме към окръжният холдинг водата ни беше 1.50,а сега стана 2.50.Нещастници долни само мислите как да ни пиете кръвта,да ви приседнат парите от народа

Обслужването същото или по-лошо, цените по-големи, правилата чужди и герберастчетата директори и родата им с огромни заплати.