Нови снимки показват Борис Джонсън на купон по време на локдаун

Опозицията призова депутатите от Консервативната партия да свалят премиера от власт

Обратно в новината

Коментари - Нови снимки показват Борис Джонсън на купон по време на локдаун | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ауууу какво огромно престъпление, отишъл на купон. Тоя свят откачи.

Ние правехме оргий а той мухльото танцувал

Браво на Джонсън, показа на всички че са мижитурки. Преди си мислех, че англичаните са много по - различни от нас, но с годините осъзнах че доста си приличаме.

Цитат:"Сите са маскари", сами се сещайте откъде е. Поздрави, и весели празници!

Абе оставете човека ! На него му се е танцувало ! Какво прегрешение е направил ? Но това, че по същото време е забранил на други да танцуват е въпрос, който трябва да се разследва !

Абе, британци! Който техен таблоид да отворите, започва с дълги и предълги фермани с още повече снимки по теми около кралското семейство. Принц Хари кога, как и по какъв начин погледнал Мегън, докато тя била облечена Еди си с какъв тоалет и после как кралицата коментирала това. Просто се прощавате с идеята, че това са мислещи и нормални хора и започвате за ги бъркате със стадо шимпанзета с култ по дъртата водачка на стадото.

Джонси , по това време по което е друсал кючеци по купоните в Лъндън, ми прати писмо по пощата, с неговия подпис-печат. Със слоган, беше нещо от вида: "остани си в къщи, запази себе си и околните живи". Живеех в Оксфорд по това време, там постоянно беше червена зона заради студентската сган от цял свят.... Аз го хвърлих в кофата за боклук, а жена ми ми се сърди що не съм го запазил за архива ни, та да му се смеем после от време на време.

И Брекзит да са го решили на купон

Мръсник!

Тая война на Джонката му идва като 6тица от тото. Някой да е по-лош и от него. Иначе и двамата не стават. И Путин, и Джонсън. За съжаление и останалите политици в Англия са много зле. Само шотландката става.

Той затова квичи толкова много против Русия тоя помияр, за да отвлича вниманието от собствените си тъпотии.

Така е. Друг въпрос е, че Русия е много зле.

Голяма купонджийка се оказа тая рошава саксонска лисица.

толкова повече ставаш за политик! Това е ценностната система и критерии днес!

Джонсън изтегля по обработената схема - нарушаване на правилата за Ковид. Корупционите му практики и некадърно му управление остават в сянка.

Правилата, локдауните и ограниченията важат за плебса.

Нацистки поздрав и лъжи . Циганите не лъжат толкова .