Нови следи по случая с изчезналия студент

Майката на изчезналия Мартин получила съобщения от неговия телефон и сигнал, че синът й е видян до столичен мол. Продължава издирването му

Обратно в новината

Коментари - Нови следи по случая с изчезналия студент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а аз на 20 години вече бях изчезнал от мама за две години, щото добри джуров ме беше приютил!

Майката да се спре и всичко само ще си дойде на мястото. Не се бил къпал, косата му каква била.Стресиран бил. Какъв да е? Вие сте се скарали и той с нежелание ви праща снимка . Всичкото което говори снимката е - ЖИВ СЪМ!!!

А всезнайкото Радев мълчи. Цялата държава е пламнала, но той....си знае.Ще критикува партийте ... Ще наложи вето.Ще се изцепи в Брюксел. Ще защити Путин. Ще заведе дъщеря си някъде на държ. разноски.Ще щипне по бузата жена си, защото не мълчи, а му пречи на кариерата.

Вече несме даржава а мърша всеки ден изчезват млади хора. Няма спокоиствие това не е димокрация а престъпна даржава . Краино е необходим нов народен съд да изчистен тая престъпна измет. Редно и същи мутри в парламента продажни копелета докаде докарахте България измет

Дрогирали са го някъде,има гадни хора в Бг..

Тоя умник от мола като го е видял що не е сигнализирал полицията или поне охраната или ръководството на мола.

Намерен е!

Това момче има драма с някакво момиче.Така да снове.Някой го води за носа.

Някои казват да го оставят, защото е пълнолетен. Но неговите родители го познаватбиншом има нещо нетипично разбира се че ще го трърсят. Има не малко случаи на остра психоза при млади хора. Това е опасно, зящото за часове може да се стигне до самоубийство и тн. :(

Преподавателите също биха казали, ако са забелязали психоза, но ако е от семейно естество, едва ли.

Това момче не е ли на 20 или 22 г, тоест пълнолетно? Може да иска малко да се разнообрази в мъжка компания, а майка му го гони да влезе в правия път. Не е работа на полицията да го издирва ако няма доказателства или признаци за насилие, отвличане и т.н.

Обикаля и чука курви из България нис ем се закъхърили за него

И затова ли е " притеснен и некъпан"???

До момента за абсолютно всички случаи от последните поне 10 години на изчезнали хора, са ги намирали доброволци. В някои случаи намирани живи - пресен случай с малкия Сашко например. В други случаи уви нямаше щастлив край, но ги намираха доброволци, даже там, където полицаите бяха описали, че са претърсвали всичко метър по метър - пример с изчезналата студентка във В.Търново. Не чакайте на полицията, нека всеки се оглежда по-внимателно, а тези, които го познават да търсят, където предполагат, че може да е отишъл.

Да не е изостанал.Какво обикаля мола хаха

Убит и разфасован за части ? Бизнес за милиарди. Полицията прикрива нещо.

Засрамете се, бе! Близките му четат! И за Сашко пишехте същите глупости...

При Сашко така и не се разбра какво беше.

Е, поне Сашко НЕ БЕШЕ РАЗФАСОВАН от БАЩА СИ и ПРОДАДЕН за ОРГАНИ...Каквито глупости СЪТВОРИ НАРОДНОТО ТВОРЧЕСТВО...

Помолих го да ми пише, че е добре. Странно… защо не е звъннала???

Защо мислиш?

Не е отговарял на телефона. Май е бил изключен.

Момчето може да има проблеми - възможно е да е с шизофрения и натоварването преди изпита да е отключило криза

Преди седмица млад мъж изчезва на гарата в Стара Загора,след 3 дни 3 млади момичета изчезват от социален дом във Варна,сега изчезва още един млад мъж. Става нещо и държавата бездейства,заета е са развъжда цигани и да гони народа с хиперинфлация.

Гарата в Стара Загора сега си е зловещо място.

А изчезналият на КУКЕРСКИЯ празник в Перник?!

И едно време имаше хипари ама кат че ли не бяха толкова смотани.

Изключително много ме озадачават две неща. Бездействието на полицията е първото, защото по телефона му можеха да го локализират бързо. Но не! Дремят! Второто нещо са тези снимки и съобщенията, които изпраща на майка си. Не обаждане, а снимки? И след като е съобщил, че ще се прибере в Пловдив вчера, а все още го няма, явно наистина нещо му се е случило. И изобщо, как може да, сме сигурни, че именно той пише съобщенията? Намирисва цялата работа.

Просто ги отвеждат по лъжлива следа

Бъди сигурен, полицията си действа според нейните методики и не спи.

Но ако полицията си вършеше работата, както твърдиш, трябваше да локализират телефона му още в Стара Загора,където следите се губят. Два дни са това. Посред зима. Колко точно време им трябва?

Майката действа по указания на разследващите, няма избор.

Обаждането предполага разговор. Може би няма смелостта да проведе разговор с майка си.

Да, можеше да е локализиран, АКО беше включен. Ако е изключен, нищо не може да се локализира.

Как изпраща СМСи, ако е изключен?

Кой ти каза, че има изпратен смс? Това, че е казано, не значи, че го има наистина.

Майката вече каза, че е бил включен предходните дни, но не вдига никой.

Това не е вярно!

Убиеца на една жена от София се оказа мъжа й,пишел от телефона й.

Тука едва ли ще сглупят да пишат, защото ще ги локализират веднага.

Изпуснал е спирката в ст загора, слязъл е в Софето и там е джиткал из моловете. Щом праща смс значи не вдига на техните, абе семейство идиоти. Техните да му сложат джи пи ес за проследяване като се появи.

Искаш да кажеш, че е пропуснал да слезе в Пловдив. Той се е качил в Стара Загора. Няма как да пропусне да слезе там, защото се качва в Стара Загора. Пловдив е между Стара Загора и София.

не, обратното е. Тръгнал е от Пловдив за Стара Загора в посока Бургас, а не София :)

Тръгнал е от Пловдив, да, но е пристигнал в Стара Загора. Видян е на камерите на гарата в Пловдив, че се качва на влака. Последното му обаждане до майка му е, след като е пристигнал в Стара Загора. Така че, дирята му се губи в Стара Загора. Виж, ако е тръгнал обратно, да се прибира в Пловдив, тогава може да е пропуснал гарата и да е слязъл в София, въпреки, че не вярвам в това.

Ти, сериозно ли? Я, виж на картата кой град къде се намира. Ако е тръгнал за Стара Загора от Пловдив, няма вариант да слезе в София. Просто София е в обратна посока.

По точно пследното му обаждане не е, че е пристигнал в Стара Загора, а че наближава града.

пак ки изляни няква история с мъжки дупита

Бил ли е свързан с Нексо? Имал ли е връзка с терористи...козяк посолство и др. Там да търсят връзката. Зелю в момента мобилизира всичките русофоби в Европа,за да ги праща на фронта в Украйна

дрогата не прощава на никой хора

Доста късничко е пътувал, не знам дали още е има градски транспорт по това време, понеже аз съм с кола и не ползвам отдавна градския. Макар, че са доста извън града общежитията, принципно има градски транспорт до там. От гарата до спирката в центъра е за около 10 минути пеша, и се минава през един парк, който е запазена територия на проститутки, наркомани и други такива субекти. Вечер не е работа да минава от там нормален човек. Страшничко си е. Ако е хванал автобус от спирката на гарата, то последната спирка също е в града и после има още 2,5 км пеша извън града до самите общежития, за около 40 минути. Гарата в момента е в тотален ремонт и е отворена само една малка заличка с гишета за продажба на билети. Сградата изглежда като след бомбандировка, камерите се са повредени, а просто липсват. От доста време я ремонтират. Може и да е хванал такси. Ако е тръгнал пеш до там, ще върви около час и половина. Извън града по това време е пълен мрак 2,5 км. Варианти много.

Само да отбележим че след ремонта на парка пред гарата, и всичките им камери и прочие, проститутките вече са по околовръстното на вятъра :DDDDDDD

Не ползвам проститутки, не знам къде са ги преместили :D но мерси за инфото

И защо да праща селфита като може да се обади? Каква е тази работа?

Просто за заблуда. На мама последно ще ѝ е до селфита.

Бил ли е свързан с Нексо? Имал ли е връзка с терористи...руско посолство и др. Там да търсят връзката. Путин в момента мобилизира всичките русофили в Европа,за да ги праща на фронта в Украйна

Дано е добре. Дано никой злонамерено праща съобщения. Дано се върне

някой най после да потърси тази изчезнала държава бе мамка му ?

В крайна сметка на изпит явил ли се е?

Не.

Не, не се е явил на изпит и предната вечер не се е прибрал в общежитието след като е пристигнал в града, където учи (Стара Загора). Общежитията и университета са далеч извън града, не знаем как обичайно се е прибирал до там от гарата. Дали е ползвал таксита или друг вид транспорт.

Не може ли мобилният оператор да засече местоположението.

У влако е? Пуф паф пуф паф.

... само ако пишеш в мрежата срещу прокуратурата, бопаджии или некви такива. За отвлечен човек защо да се интересуват?!

Майката изглежда доста притеснена, ако е имал навик да зачезва, нямаше да го обяви веднага за изчезнал, а би изчакала няколко дни поне. Горките родители.

Момчето не е дебеловрато, обръснато и татуирано...Не се споменава за наркотици и алкохол... Явно е СТРЕСИРАНО от нещо и "хванало пътя". Щом е изпратило снимка на майка си, явно иска да я успокои, че е живо. Прегряването се охлажда и ще се появи още днес.

За 4 дни видимо сплъстена коса? Очевидно не е той. А и защо SMS, а не обаждане?

Щото SMS може да прати всеки, обаждане обаче едва ли..

Говоря за SMS-а от човека в МОЛ-а. Аз лично бих звъннал на телефона.

Обикновено е комуникирал с майка си чрез обаждания, смс-ите са подозрителни.

Сега ще подлудят родителите с обаждания от цялата страна.

Снимките може да са направени доста преди изпращането.

Именно, но тук ги измислят едни...

Майката обясни подробно с КАКВИ ДРЕХИ е излязло момчето.

Господа, спрете да се разпространяват данни от следствието! Това е във вреда на разследването!

Такива майки побъркват децата си, правят ги неадекватни и неможещи да се оправят сами. Момчето е голям мъж и трябва да живее самостоятелно и независимо. Да има свое семейство и да отглежда свои деца. Защо го е обявила за изчезнал, при положение че вчера е получила негово селфи и си пишат? Моля майката да остави сина си и да не се вкопчва в него. Той не е дете!

Щом вече е на 20 години, ако има проблем сам да се обяви за изчезнал.

Идиотски коментар. И на двайсет, и на две, за майката детето си е дете и е нормално да се притеснява. Ще ми се да видя майка, чийто син или дъшеря е далеч от очите ѝ и тя да не де тревожи.

Само аз ли намирам за неадекватно, майка на 20+ мъж да занимава цяла България, че синът и е изчезнал. И преглеждали всички камери на МОЛ при положение, че си пишат и си пращат снимки, дори селфита. Тя какво иска, да и се обажда през час ли? Ако така се държи с него, нормално е мъжа на 27 години да иска малко повече свобода.

Един ИЗЧЕЗНАЛ СТУДЕНТ в АМЕРИКАНСКОТО посолство все още се издирва...

Това не е верно. Студента който изчезна от американското посолство го намериха след два дена обесен на едно дърво в гора,мисля че беше близо до Петрич

Ей-чо, чети и обърни внимание на ДАТАТА: Какво се случи със студента от Попово, който изчезна безследно в американското посолство през 2010 година 11.05.2022 Помните ли историята на Петър Димитров от Попово? Студент в Техническия университет в София, който през 2010 година кандидаства за американска виза в посолството им, за да изкара лятото на бригада и да препечели някой долар. Нещо, което по това време правиха хиляди български студенти. Е, Петър нямаше този късмет, не стигна до САЩ или поне никой не знае да е стигнал. Никой не знае какво се случи с него след като прекрачи прага на американското посолство на 12 май 2010 година. Никой. Включително най-близките му. Нека си припомним историята! Изминаха дванадесет години от изчезването на Петър Владимиров Димитров, който за последно е видян да прекрачва прага на американското посолство в София, но така и не излиза от него. От тогава насам момчето е в пълна неизвестност. Днес историята на студента от Попово е забравена от медиите и напът да влезе в архива на „забравените досиета”. Неразказаната история за отвлечения самолет София - Варна Преди 39 години светлините в цяла Варна изгасват. Морският град потъва в мрак за около половин час, а целта е да бъдат заблудени похити... Прочети повече Парадоксално още няма резултати и от ДНК експертизата започнала през 2011 г. на откритото обесено момче в свиленградското село Дервишка могила, за което се твърди, че е Петър, макар родителите му да са категорични, че това не е синът им. Много от материалите за изгубения Петър учудващо бяха свалени от интернет пространството, а достоверността на последната публикация стои под въпрос... "!

Ами нормално е да се притеснява жената. Момчето е пропуснало няколко яденета и изглежда притеснено.

Само ти си неадекватен. Другите сме в час.

Едва ли пътува по влаковете, от трнспортна полиция вече щяха да го засекат, а те със сигурност са информирани. Във всеки влак задължително пътуват по двама полицаи от ТП.

Пътуват, ама докато пътуват СПЯТ и топовен изстрел не може да ги събуди

Да, това им е работата, да са почти незабележими. Не съм ги виждал да спят (прати едно селфи и ще ти повярвам). Аз що като пътувам, всеки път ги виждам, минават по няколко пъти и оглеждат дискретно. Явно не пътуваш с прехваленото БДЖ.

Пътувах веднъж влакът беше с огромно закъснение на Пловдив се качиха 1000 човека сигурно (2 пъти повече от местата) в коридора едни ц-гани искаха да се бият с някакъв нафиркан който си пиеше в купето изпи 3 бири и 1 патронче с нещо (джин май). Пушеше се в коридора пред прозорците въобще анархия навсякъде. Never again

Абе, щом не си ги забелязал, значи си вършат работата добре :D

Възможно е родителите на момчето да са амбициозни, а то да се е страхувало изпита и да е "прегряло". Каквито и да са причините, важното е да се прибере, а майката да го излекува с любов.

Аз чух само за майка, за бащата нищо не казаха.

"Сигнал, че е забелязан в София, доведе в столицата неговите родители"

Сега ще има да ги разкарват тези родители из цялата страна :(

Бащата е в чужбина.

Надрусал се е на куче с некви халюциногени и не иска да се прибере , докато не изтрезнее. Това обяснява “ видимо уплашен” .

ейййй, как така изчезват хора, как е възможно, какъв свят настана.... какво може да си помисли човек, Боже, дано момчето е живо и здраво....

Майката: "Изпрати ми снимка. Видимо уплашен изглежда на снимката и дотам беше комуникацията" Значи момчето е ЖИВО. :)))

Кой знае. Може и да е стара снимка. Най-нормалното щеше да е да звънне на майка си да го чуе, това вече не може да се фалшифицира. Защо праща съобщения, а не звъни?!

Защото вероятно е отвлечен и похитителят(те) са с него. Да му проследят телефона и дебитните карти (тъпите ченгета явно са заети с техните си далавери, за да работят по случая)

СТАРА снимка?! Остана майката да не направи разлика между стара/ нова снимка и стари/ нови дрехи...

Да, това е хипотеза, която със сигурност ще проверят. Но никой не отвлича без причина. Ако е отвлечен, е следен от по-рано.

То ако е отвлечено, едва ли ще му оставят телефона с него да си пише с мама. И за откуп нищо не съобщават.

Някой се опитва да заблуждава родителите и разследването с тези съобщения. Нещо се е случило с момчето и само отлагат неизбежното. Ужасно!

Дано да се прибере живо и здраво момчето. Голямо изпитание за родителите. Не съм религиозен, но в този лучай ще кажа: Да помага Бог. Амин.