Нови следи по случая с изчезналия студент

Майката на изчезналия Мартин получила съобщения от неговия телефон и сигнал, че синът й е видян до столичен мол. Продължава издирването му

Обратно в новината

Коментари - Нови следи по случая с изчезналия студент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано да се прибере живо и здраво момчето. Голямо изпитание за родителите. Не съм религиозен, но в този лучай ще кажа: Да помага Бог. Амин.

Някой се опитва да заблуждава родителите и разследването с тези съобщения. Нещо се е случило с момчето и само отлагат неизбежното. Ужасно!

Майката: "Изпрати ми снимка. Видимо уплашен изглежда на снимката и дотам беше комуникацията" Значи момчето е ЖИВО. :)))

Кой знае. Може и да е стара снимка. Най-нормалното щеше да е да звънне на майка си да го чуе, това вече не може да се фалшифицира. Защо праща съобщения, а не звъни?!

Защото вероятно е отвлечен и похитителят(те) са с него. Да му проследят телефона и дебитните карти (тъпите ченгета явно са заети с техните си далавери, за да работят по случая)

ейййй, как така изчезват хора, как е възможно, какъв свят настана.... какво може да си помисли човек, Боже, дано момчето е живо и здраво....

Надрусал се е на куче с некви халюциногени и не иска да се прибере , докато не изтрезнее. Това обяснява “ видимо уплашен” .

Възможно е родителите на момчето да са амбициозни, а то да се е страхувало изпита и да е "прегряло". Каквито и да са причините, важното е да се прибере, а майката да го излекува с любов.

Едва ли пътува по влаковете, от трнспортна полиция вече щяха да го засекат, а те със сигурност са информирани. Във всеки влак задължително пътуват по двама полицаи от ТП.

Само аз ли намирам за неадекватно, майка на 20+ мъж да занимава цяла България, че синът и е изчезнал. И преглеждали всички камери на МОЛ при положение, че си пишат и си пращат снимки, дори селфита. Тя какво иска, да и се обажда през час ли? Ако така се държи с него, нормално е мъжа на 27 години да иска малко повече свобода.

СТАРА снимка?! Остана майката да не направи разлика между стара/ нова снимка и стари/ нови дрехи...

Да, това е хипотеза, която със сигурност ще проверят. Но никой не отвлича без причина. Ако е отвлечен, е следен от по-рано.

Аз чух само за майка, за бащата нищо не казаха.

"Сигнал, че е забелязан в София, доведе в столицата неговите родители"

То ако е отвлечено, едва ли ще му оставят телефона с него да си пише с мама. И за откуп нищо не съобщават.

Един ИЗЧЕЗНАЛ СТУДЕНТ в АМЕРИКАНСКОТО посолство все още се издирва...

Сега ще има да ги разкарват тези родители из цялата страна :(

Такива майки побъркват децата си, правят ги неадекватни и неможещи да се оправят сами. Момчето е голям мъж и трябва да живее самостоятелно и независимо. Да има свое семейство и да отглежда свои деца. Защо го е обявила за изчезнал, при положение че вчера е получила негово селфи и си пишат? Моля майката да остави сина си и да не се вкопчва в него. Той не е дете!

Господа, спрете да се разпространяват данни от следствието! Това е във вреда на разследването!

Ами нормално е да се притеснява жената. Момчето е пропуснало няколко яденета и изглежда притеснено.

Пътуват, ама докато пътуват СПЯТ и топовен изстрел не може да ги събуди

Щом вече е на 20 години, ако има проблем сам да се обяви за изчезнал.

Снимките може да са направени доста преди изпращането.

Да, това им е работата, да са почти незабележими. Не съм ги виждал да спят (прати едно селфи и ще ти повярвам). Аз що като пътувам, всеки път ги виждам, минават по няколко пъти и оглеждат дискретно. Явно не пътуваш с прехваленото БДЖ.

Именно, но тук ги измислят едни...

Само ти си неадекватен. Другите сме в час.

За 4 дни видимо сплъстена коса? Очевидно не е той. А и защо SMS, а не обаждане?

Пътувах веднъж влакът беше с огромно закъснение на Пловдив се качиха 1000 човека сигурно (2 пъти повече от местата) в коридора едни ц-гани искаха да се бият с някакъв нафиркан който си пиеше в купето изпи 3 бири и 1 патронче с нещо (джин май). Пушеше се в коридора пред прозорците въобще анархия навсякъде. Never again

Щото SMS може да прати всеки, обаждане обаче едва ли..

Момчето не е дебеловрато, обръснато и татуирано...Не се споменава за наркотици и алкохол... Явно е СТРЕСИРАНО от нещо и "хванало пътя". Щом е изпратило снимка на майка си, явно иска да я успокои, че е живо. Прегряването се охлажда и ще се появи още днес.

Майката изглежда доста притеснена, ако е имал навик да зачезва, нямаше да го обяви веднага за изчезнал, а би изчакала няколко дни поне. Горките родители.

Майката обясни подробно с КАКВИ ДРЕХИ е излязло момчето.

Не може ли мобилният оператор да засече местоположението.

В крайна сметка на изпит явил ли се е?

Идиотски коментар. И на двайсет, и на две, за майката детето си е дете и е нормално да се притеснява. Ще ми се да видя майка, чийто син или дъшеря е далеч от очите ѝ и тя да не де тревожи.

Не.

Обикновено е комуникирал с майка си чрез обаждания, смс-ите са подозрителни.

У влако е? Пуф паф пуф паф.

Не, не се е явил на изпит и предната вечер не се е прибрал в общежитието след като е пристигнал в града, където учи (Стара Загора). Общежитията и университета са далеч извън града, не знаем как обичайно се е прибирал до там от гарата. Дали е ползвал таксита или друг вид транспорт.

Абе, щом не си ги забелязал, значи си вършат работата добре :D

някой най после да потърси тази изчезнала държава бе мамка му ?

Това не е верно. Студента който изчезна от американското посолство го намериха след два дена обесен на едно дърво в гора,мисля че беше близо до Петрич

Говоря за SMS-а от човека в МОЛ-а. Аз лично бих звъннал на телефона.

Дано е добре. Дано никой злонамерено праща съобщения. Дано се върне

Бил ли е свързан с Нексо? Имал ли е връзка с терористи...руско посолство и др. Там да търсят връзката. Путин в момента мобилизира всичките русофили в Европа,за да ги праща на фронта в Украйна

Ей-чо, чети и обърни внимание на ДАТАТА: Какво се случи със студента от Попово, който изчезна безследно в американското посолство през 2010 година 11.05.2022 Помните ли историята на Петър Димитров от Попово? Студент в Техническия университет в София, който през 2010 година кандидаства за американска виза в посолството им, за да изкара лятото на бригада и да препечели някой долар. Нещо, което по това време правиха хиляди български студенти. Е, Петър нямаше този късмет, не стигна до САЩ или поне никой не знае да е стигнал. Никой не знае какво се случи с него след като прекрачи прага на американското посолство на 12 май 2010 година. Никой. Включително най-близките му. Нека си припомним историята! Изминаха дванадесет години от изчезването на Петър Владимиров Димитров, който за последно е видян да прекрачва прага на американското посолство в София, но така и не излиза от него. От тогава насам момчето е в пълна неизвестност. Днес историята на студента от Попово е забравена от медиите и напът да влезе в архива на „забравените досиета”. Неразказаната история за отвлечения самолет София - Варна Преди 39 години светлините в цяла Варна изгасват. Морският град потъва в мрак за около половин час, а целта е да бъдат заблудени похити... Прочети повече Парадоксално още няма резултати и от ДНК експертизата започнала през 2011 г. на откритото обесено момче в свиленградското село Дервишка могила, за което се твърди, че е Петър, макар родителите му да са категорични, че това не е синът им. Много от материалите за изгубения Петър учудващо бяха свалени от интернет пространството, а достоверността на последната публикация стои под въпрос... "!

И защо да праща селфита като може да се обади? Каква е тази работа?

Доста късничко е пътувал, не знам дали още е има градски транспорт по това време, понеже аз съм с кола и не ползвам отдавна градския. Макар, че са доста извън града общежитията, принципно има градски транспорт до там. От гарата до спирката в центъра е за около 10 минути пеша, и се минава през един парк, който е запазена територия на проститутки, наркомани и други такива субекти. Вечер не е работа да минава от там нормален човек. Страшничко си е. Ако е хванал автобус от спирката на гарата, то последната спирка също е в града и после има още 2,5 км пеша извън града до самите общежития, за около 40 минути. Гарата в момента е в тотален ремонт и е отворена само една малка заличка с гишета за продажба на билети. Сградата изглежда като след бомбандировка, камерите се са повредени, а просто липсват. От доста време я ремонтират. Може и да е хванал такси. Ако е тръгнал пеш до там, ще върви около час и половина. Извън града по това време е пълен мрак 2,5 км. Варианти много.

дрогата не прощава на никой хора

... само ако пишеш в мрежата срещу прокуратурата, бопаджии или некви такива. За отвлечен човек защо да се интересуват?!