17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошо..Ай да идва ваксината и да я подкараме по старому, че байгън вече...

Старото безвъзвратно отмина,А вируса е само началото на новото.

Кауфланд и лидъл са ядрото на заразата. Трябваше да ги затворят и тях. По кварталните магазини си пускат по 1 човек и можеше да се мине и без тия инкубатори, защото народа се обуначи и са човек връз човек вътре.

при нас всичко се случва мигновенно - за два дни локдаун новите случаи вече намаляват.....ХАХАХА

да затварят веригите и да не ги отварят никога повече. Храните в тях са по-вредни и от корона и от всичко....отделно експлоатацията на работниците и зомбирането на клиентите по мегафонните уредби, от които пенсионерите изпадат в транс....

Кво става в тази държава! Какви са тези цифри бе, на война ли сме бе! С 85 милионната Турция имаме същите данни?? Нещо не е наред.......

Ако не бяха слушали Мангъровците и бяха взели мерки навреме, нямаше да се стигне до тук! И правителството и народа са виновни за всичко това!

Данните са ни абсолютна трагедия. Нещо наистина не е наред, но очевидно на никой не му дреме от къде е тая висока смъртност. По-страшното е, че вируса е индулгенция за всички - и доктори и политици, а ние, обикновените хора можем само да четем статистика, без да задаваме въпроси и да сме част от нея, но такава, каквато някой прецени по собствено усмотрение.

Ситуацията у нас е трагична .Само с голяма уста ,само-хвалебствия и заобиколен от сервилници нищо хубаво не може да стане.Нека се разгледа картината около нас-Гърция-заразени-107 470,починали-2517,Словакия-заразени-107 183,починали-868,Сърбия -заразени 183 437,починали- 1652,България.заразени-148 775,починали-4188.Забелязва се ,че при относително по-малко заразени от другите държави ,твърдо и постоянно по брой починали сме един ден на първо място , а друг на второ ,но винаги в призовата тройка .по брой починали на 1 000 000.Дали е повод за "конгратюлейшъни"

Мерките са половиначати и няма да помогнат. Понеже са половинчати и ръстът не само, че не намалява, но и се увеличават болните с всеки изминал ден, ще трябва по Нова година да гледаме трагедии. Всеки компромис с болестта води до нови огнища на епидемията, няма никакво разбиране у безмозъчната тълпа, положението се влошава и ще се окаже, че загубите ще станат непоправими , защото после цели предприятия няма да отворят врати повече. Това не може да се прозре от кухите глави на президента и властта. Ще изгубите повече хора от дадените през Втората световна война. Първо ще останете без лекари, после без учители, после без работници и ще донесете жестока катастрофа, като няма да има кой да ви бачка и обгрижва. Не може да се шикалкави по български мачът ви е обречен на загуба!!!

Така е - трагична е. Здравната ни система ни предаде. За политиците няма смисъл да говорим.

Реалният брой на заразените е много по-висок, хората просто не си правят тестове.

Сглобени брътвежи без смисъл, че и президента в тях от немай къде. Трагедията си има име - ГЕРБ.

Когато председателката на фармацефтите каза още пролетта, че ще има недостиг на лекарства, тоя каскет тръгна да я арестува, че видиш ли националната сигурност е застрашена. Айде сега да ми намери някъде хипарин, дексаметазон , сумамет, фраксипарин, фиброзим и да не ги изброявам нататък. Всички лекарства за ковид са блокирани и изтеглени за болници, ама и там няма. На практика човек не може да се лекува в къщи, ЗАЩОТО НЯМА ЛЕКАРСТВА. Е как да няма смъртност, заради шайката каскетна и лекарства няма вече. С чайчета не става.

Каква тълпа бе, пич... Тук, където живея, общинската администрация подпали целия град...

Когато фактите говорят, ковидиотите като теб да мълчат!

2019 починали 108063 души 2020 починали 96600 души досега Измамите на герб и тиквата продължават.

Фактите крещят, че за ден имаме повече починали от 9 милионна швеция за седмица, при същото ниво на заразяване.

Така е и още, тези данни не включват Antigen тестовете. Реално имаме между 3 и 7 пъти повече новозаразени.

Още има ли хора за които "тоа вирус до де не го вида нема повервам..."?

Цялата ви шайка тролове с внушенията и демагогогията си сте излишни. Никаква полза няма от вас. А и не успявате да оневините случайниците възседнали държавата.

Е откъде се взеха толкова заразени за 24 часа. Тук има някаква шашма.

Ами измамите са в тъпата си селска кратуна, но ти това няма как да го осъзнаеш, щото мозък не се продава "наливен".

Важното е че ти си се продал на час. Човека е прав.

Най вероятно умрелите са разстреляни защото няма вирус от какво да умрат.

хипарин, дексаметазон , сумамет, фраксипарин, фиброзим и... -------- ко? тва списък на барутни смески ли е?

Има ли смисъл от коментар

ама вирусът не го пита.

Има. Някой трябва да потърси сметка.

Хиляди след хиляди заразени...

Да се изхвърлиш и ти нали без да имаш никаква идея за какво иде реч. Типично за троловете.

а, ок, ясно, значи верно е списък на барутни смески.

Мислете позитивно - вече няма други болести, явно короната ги затри.

Чудя се как може вече 9 месеца да имаш цялата власт с това извънредно положение. Да управляващ с укази като Сталин и накрая да изкарваш виновни хора от опозицията и някакви доценти от които нищо не зависи. Като вземеш еднолично решения си виновен единствено и само ти. Явно Боко така ще си умре някой ден като изкара някой друг виновен.

Мисля, че ще се оправим, ако ковидидиотите осъзнаят, че са просто идиоти. А тези, дето ги карат да се тестват "доброволно", да си наврат тестовете знаят къде.

Пикът на заболеваемост беше преминат по-миналата седмица. Навсякъде в Европа беше така. Мерките, там където ги имаше, само усложниха нещата. Епидемията просто следва естествения си ход. Бъдете оптимисти, скоро всичко ще е Ок!

Ако са верни предположенията, че заразените са много повече, тогава означава че около 60% от населението е заразено. Или след още малко и вълната ще премине. Не вярвам, не вярвам на нито една дума от статистиката която се публикува. Помня как лъжеше комунистическата държава - 1 към 10. И сега така лъжат. Второ, когато се появи за първи път новината за този вирус, всички лекари начело с тези които сега са в НОЩ казаха - най обикновен грип, нищо повече. След само няколко месеца един от тях изкочи с "ще се мре, яко ще се мре". За мен това означава

Само най коравите ще оцелеят.

Прав сте.Вчера, бяха направени/спорез ИЗМАМНИЦИТЕ от НОЩ/, около 3 х.теста,днес са 9 х. За да има СРАВНИМОСТ за АБСОЛЮТНИЯ брой заразени,ТРЯБВА, ТЕСТОВЕТЕ да са еднакви по брой.На ПРОЦЕНТИТЕ,както казваше ръководителя на катедрата МИ им ЕБИ МАЙКАТА..Той питаше,КОЙ е по-добре АЛБАНЦИТЕ ли които преди 9-ти са имали 1-на БОЗАДЖИЙНИЦА, а сега 5 - 500 % ръст - или американците които са имаби РЪСТ само 0.001 %, НО, базата от която са тръгн0али,е 1 000 000 000 ???

Да не пропускаме и хилядите "излекувани" нали?

30%

Глупак, точно опозицията призоваваше вас, селските дебили, да не спазвате мерките. Ирезултатът е виден! Сега ще духате и мълчите!

означава, че са се добрали или са им споделили информация че става въпрос за нещо съвсем друго, нещо които наистина не може да се спре, лекува и озапти- биологично оръжие, изпуснат лабораторен вирус.

Обърнинсе към Бкп, Ретроградев и техния човек - Мангърът. И се лекувайте със супички.

Ако е верно че мога да изпия повече ракия Начи мога да изпия повече ракия.

Само калетрата струва 700 лева кой знае какво им дават,дори и нездравния министър се усети че лекарствата изчезват.Някой дофтори набързо забогатяха докато други спът там.

Северна Каролина лабораторията в Форд Детрих

Медиите манипулират !!! Коректното изказване би трябвало да е НОВОУСТАНОВЕНИ, а не заразени .... Заразените НЕ ГИ ЗНАЕМ !!!! Заразените може и да са 7 мил. , от които установяваме еди колко си за денонощие ....

Ясно е, че малоумниците няма да спрат да ме хулят и затова ще ви припомня как пишех през пролетта и лятото и пак така се смеехте. Вирус още не е достигнал до съзнанието на безотговорните и ги удря само челно , но тогава болниците са им виновни. В безпросветните общества човекът е на последно място за разлика от просветените.... се пише в статия на Дневник и се питам дали някой ще ме убеди да подценя живота си и този на близките ми хора в името на богатството на боклуци, които управляват по телефона и не стъпват при тълпата, която може да ги зарази? Онова, което още повече се питам колко от така наречения елит симулираха , че са болни от коронавирус и колко го прикриваха , докато се ръкуваха по служба с нищо не подозиращи хора? Разнасянето на заразата е позор за нацията и се вижда, че безпросветното общество на бедни и глупави хора подлежи на изтезания и жертви. Те са факт, а срещу фактите ковидиотите трябва да сведат глави!

Пак опозицията ви е виновна. Абе момченце след като опозицията определя какво ще става в държава вие за какво сте на власт бе. Да крадете пари ли??!!