Стефан Данаилов се заканил да съди Нова телевизия

Стефан Данаилов ще съди Нова телевизия. Това става ясно от писмото, което актьорът е изпратил до шефа на телевизията и продуцентите на “ВИП Брадър”.

Обратно в новината

Коментари - Стефан Данаилов се заканил да съди Нова телевизия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

искам и ние, всички, и Стефан, да не обръщаме внимание на кривошийки или правошийки, още повече, когато в днешни дни "Много шум, за нищо" - няма еквивалент! Приятна вечер, на всички

Струва ми се, че Стефан Данаилов- на 100 :) години - висока топка - на някой не му харесва този факт? Секач?

Хубавите артисти, музиканти и т.н. имат много фенки, това трябва да е ясно:) Налитат като мухи на мед, агресивно и без разсъдък, а пишман актрисите - още по лесно:) За справка-вж. Брад Пит, Дж.Деп, Том Круз, твърде дълъг списък....

Мисля, че 25-26 годишният Данаилов има нужда от по-остри реакции, не в стил Ламбо. Ласкин го наруга и той се извини на Фънки...

глупостия, има светъл изход: към Владо, по-твърдо отношение (нямам предвид бой), и подходящи там психотерапевти, ще се нормализира, момчето е красиво, като баща си, младо, може да стане нещо добро, Ирен да си получи мангизите и да замълчи, завинаги..

Стефан Данаилов е прекалено толерантен и като артист и политик- брилянтен (а, получи се рима:) Супер си Ламбо!

професорската титла вече няма никаква тяжест след като артисти, спортисти и други "умници" вече се кичат с нея. Добре са го казали римляните, които не са допускали до политиката артистите- "Хора които повтарят цял живот чужди мисли нямат свои".

Всички деца са законни.Има брачни и извънбрачни!

ламбо е велик актьор и доказал честността си политик. спечелил е любовта на българите и никакви там джудженца не могат да го свалят от пиедестала. ще пошумят с простотиите си, ще дрънкат глупотевини още три месеца. после всичко ще се забрави. г-н данаилов, имаш нашето доверие и обич. прости им на простаците и завистниците.

Велик актьор преди се ставаше лесно- с връзки. Таланта не беше важен. Честен политик? Такова понятие не съществува!

Това важи за момента- не за преди. ТалантЪТ и харизмата винаги са били ценени - сега ги няма или са избутани в ъгъла поради същата причина.

Кви връзки бе, той талантлив, сигурно поне 30 главни роли, в киното, перфектно изпълнени, даже като Касабов, в Стъклен дом, където се появи с младежите (без да искам да ги обидя) - разликата - от Земята до Небето!

АМА ЧЕ ТЪПАЦИ-синът не е незасконен след като е признат. В търсене на сензация непрекъснато виждаме навсякъде лъжи и манипулации. А дали синът и майката ще влязат в тъпото ВБ си е тяхна работа. Сред като го е презнал не виждам прочина да се гневи. по добре би било да се е погрижил за него. Дали му е купил като бебе поне една дрешка, дали като е отрасъл му е давал издръжка? момчето е доста объркано, което си СИгурно се държи И НА ЛИПСАТА НА БАЩАТА.

Да се греши е човешко,но е човешко е да си я поправиш...

Ламбо! Не се скапвай, Пич! Много си направил! Не може да те срине една латиноамериканска, гнусна сапунка!

Този човек сам е плюл на сурата си още преди години, когато е правил незаконния си син, както и през годините, през които е зарязал сина си в пълно отсъствие на възпитание, включително и от неадекватната му майка. Не е ли вината на Данаилов и неговата любовница, че са създали и зарязали на уличното възпитание едно дете, което днес демонстрира крещяща простащина и тотална социопатия?

Ехеее, Додо, моралистът? Такива истории, колкото искаш! А за възпитанието - питай Ирен, не обвинявай Стефан...

Това, че си легнал веднаж с една жена, далеч не означава, че искаш да имаш дете от нея, че си готов да бъдеш родител. Цялата работа прилича на изнудване. ПРеди години една адвокатка :Каква хубава клиентела съм си намерила : свобовни дами си лягат с известни и богати мъже, след туй-съд за бащинство, доживот издръжка, известност (в случая).Момчето наистина няма вина,но какво е виновен и Стефан ? Някой питал ли го е ? Има си семейство, държи на жената до себе си . Една забежка-и цяла пасмина вие срещу него, като че ли е убил човек.

Ами като не иска да се коментира,да не е давал повод,да не е лягал с Кривошиева.Кой го знае с още колко е лягал,всеки трябва да си плаща за удоволствието.Да не се прави сега на много обиден като ощипана мома-да се поеме негативите.

И най- глупавата жена е по- умна от най- умния мъж. Нищо не може да спре една жена ако си постави някаква цел. А целта си е заслужавала- интелигентен и красив мъж. Продължението е грозно и пак е с цел...

Абе за интелекта може и да поспорим...

...няма значение-законен или незаконен това са глупости-щом имаш дете го издържаш,грижиш се за него и го възпитаваш дори и да не живее при теб има си начини,а колко дето са "законни" бащите им нехаят-оставят ги без пари и без покрив над главата си ...е това бащи ли са-ядат,пият,живеят единствено за себе си,а че е създал деца ...какво го интересува-добре е ,че са по-редки случаи ,но ги има.

че каквото и да направи, или не направи, Стефан Данаилов е прав!

Ламбо си е много готин! Откачите са в Бай Брадър!

Това сигурно е най-удобната причина да ги съди и да защити жена си. Доколкото знам г-жа Данаилова е била подложена на тормоз от една определена жена, която сега отново раздухва историята и нова тв и дава трибуна.

Евала на тази жена, доколкото знам се казва Мария! Колко достойно приема гадостите, които и вливат!

Ламбо! Да вземеш да прибереш онова тъпо и пръдливо парче, да не ти срами името! Аман от тези които слизат от балкана-"На всеки километър"

parvaty

аахахахаха... и аз дочух, че пърдял като кон!!!... те мъжете по принцип са си пръдливи! :))) не, че аз не левитирам завивките, де :))))))))))

И замирисва на пари .... мнооого пари

zolayka

много хубаво! А какъв е този "незаконен син"???! Според кой закон е "незаконен"????! Може да има син роден извън брака, но "незаконен".........нима има закон , който да определя като законно и незаконно раждането на един човек?! Палячовци!!!

аззз

това е народният термин който се използва, иначе е правилно да се каже извънбрачно родено дете.