Коментари - Плевнелиев: Влязох в политиката не заради президентския стол | Днес.dir.bg

Плевнелиев: Влязох в политиката не заради президентския стол

В интервю за Нова телевизия президентът Росен Плевнелиев засегна широк кръг въпроси и изтъкна, че е влязъл в политиката не заради президентския стол.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Влязох в политиката не заради президентския стол | Днес.dir.bg

Коментари

RIP

Ауу,каква мъжкарана си ми ти!

Влезе в политиката като магаре да пасеш от ливадата на народа, а Кочияша Бойко те поведе за юздата на президенския обор!

Заради лично облагодетелстване. Столът е средство.

Г-н Плевнелиев, Вие опорочихте смисъла на институцията -Президент и взехте единственото до сега правилно решение.

Плевнелиев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев е един напълно ненужен човек... Плевню изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата...

Се изходих по въпроса.

Божкеее, няма ли кой да каже на това безмозъчно лапацало с психически проблеми да спре да дрънка глупости. Не си го избрал ти стола, Плевналиев, сложиха те на него, именно заради липсата на ум, интелект и характер. Вече си повече от смешен и жалък, но по-жалкото е, че измежду скъпоплатените клакьори около теб не се намери нито един мъж с достойнство, за да те посъветва да млъкнеш. Да млъкнеш, защото като си отвориш устата и става само течение, соросоидно недоразумение, друга файда няма. Стана вече и за смях на гаргите, млъкни, че вече не се траеш.

точно и повече няма какво да се каже за този палячо малоумен.

Си Роско.

а истинския правилен отговор би звучал така: "ВЛЯЗОХА МЕ в политиката, защото срещу запазването на червените капитали, които ми бяха поверени поех определени ангажименти към Америка. А те са: - озвучаване на всички неща които ми се изпращат от държавния департамент на САЩ по мейла без право на редакция и корекции - в останалите изяви е задължително използване на думи и фрази като "ценности", "евроинтеграция", "североатлантическа солидарност", всичко против Русия и т.н. Ако не изпълнявам ми обещаха, че всичките ми авоари ще им се случи същото като на Каримова, Кадафи и други подобни дейци и ще си запазя само това, което съм спечелил с труда си - т.е. нямам да имам нищо."

Влязъл бил. Вкараха те като диво говедо и ти осра де що място намери.

В добрия смисъл на думата!

За да излезеш, трябва да влезеш.

Бледа кукла си ти, която студено ме гледа с очи.... група Атлас са велики как са прогнозирали бъдещето ...

мазно се слага като при комунизма- безхарактерно, абе няма ли човек с характер и с мнение поне колкото вишеградците.

Едно отвратително, престъпно недоразумение.

Напротив, един достоен Президент.

единствено достоев в подмазвачеството, в некомпетентността, в предателството към родината, с една дума нищожество

Засрами се, не пиши от трето име за себе си!! Ма, много ниско си паднал.

ТОЙ И ПУТИН НЕ Е СТАНАЛ ПРЕЗИДЕНТ ЗАРАДИ СТОЛА АМА ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБЕ УПРАВЛЯВА И ТО НАИСТИНА , ДОКАТО ТЕБЕ ТЕ НАЗНАЧИХА БОКО И ЕДИН ДЕТО ИМА ВИЛА В ГРАДОМАН ДО ЯЗОВИРА ..............ТА ТРАЙ ДЕ

Г-н Президент, вероятно с това или близко оправдание на времето влязохте в ръководните органи на Комсомола. Също там правехте изказвания с много "откровения". Не Ви вярваме въобще.

ТОЙ НЕ Е ГОСПОДИН БЕ ЛЬОЛЬО ТОЙ ТИ Е ДРУГАР , ЛЬОЛЬО

Ще ни липсвате много, г-н Президент.

Със смешките ли или с изцепките. Или с това, че не може свободно две думи да върже , а чете ли, чете. И всички сте много анонимни, но сте ясни с тъпотията си.

Най-жалкия президент в българската история. Срам ме е от тебе Росене.

те и предишните прецеденти бяха ВСЕ КУМАРАГИ КАТО ТОЯ ГЛАВАНАК

"Плевнелиев: Влязох в политиката не заради президентския стол" Абе човек на кой му пука защо и кога и как си влязъл, интересното е кой ще те замести нищо повече от теб никой нито иска нито се вълнува :).

Срам и ПОЗОР за България си....

почустал бил! а че се е усрал не е нужно да го чувствува , а да си отпуши носа

dobrin

да беше взелпред вид едната година...ах ах ах

Ах, как ни е тяжело на всички болгари под управление на Плевнелиев. Никогда не дочакаме исполин като Путин, който за сожаление неповторим! Толкова безнадеждно, че реших немедленно да се обеся. Давайте все вместе, братушки ненагледни!

Вие вече почнахте да се бъзикате с нас братушките ,но имате право ,те денгите какво ли не правят...

Нормалните руснаци, добро пожаловать.

Роско, стига разнасяй вратовръзката по медиите (колко ли плащат за интервю?) ами стягай кашоните и си отивай!

Е, доста повече плащат,не е като за вашите инфантилни постчета,ма то вие и с малко се задоволявате,важното е да дават някакви пари, шот иначе кой ви ебава за слива.

КАКВИ КАШОНИ , НА НЕГО БАГАЖА МУ Е ОТЗАД НА ТЪМНО

Видях в ноща , когато Цветанов те "избра" , как се катереше от радост по главата му!Ха,ха,ха!

Защо не го попитаха какво мисли по темите, които повдигна чешкия Президент? Има ли дупе да бъде като него? Аз мисля, че не. Той не познава народа ни, а се пъне още и още да политиканства. Всеки който е гласувал за него, носи отговорност за нашия провал.

И какъв провал по точно?

Този е станал, т.е. назначен за президент само да ръси глупости и да излага България! Малко му остана, а дано през това време да не ни докара някоя война, то на него или му е малко акъла или здраво го държат за т..те отвъд океана!

все повоче и повече откача и прави все повече и повече глупости! Не му се сърдете на Плевнелиев, просто не е на себе си и е загубил и малкото останало което имаше като усет за нещата и реалността!!!

Селска яхния си ,Роска.Жалка картина

Влязъл- а кой го е вкарал, и на ББ май вече му писна заради антогола, но и на него КОЙ му го е препоръчал първо за министър и след това за президент и защо не си е продължил професионалната кариера като инДжинер по диплома с комсомолски заслуги.

бат Боце сам си призна, че си е избрал едно магаре за президент ?! То може и да се е дърпало твърде малко, та сега и жена му го зяряза. Как само се гърчеше, когато го попитаха за това !

ДНЕС СЕ ЗАМИСЛИХ И КАКВО ИЗЛЕЗНА ЧЕ ЧЕХЪЛ СЕ ПРАВИ НА ИДИОТ И ГОВОРИ ВСЯКАКВИ НЕБИВАЛИЦИ И ПРОСТОТИИ САМО И САМО ЗА ДА Е ПО-СПОКОЙНО НА БОРИСОВ. АКО ЧЕХЪЛА НЕ ГОВОРИ ТЪПОТИИ ЩЕ ОБЪРНЕМ ИЗЦЯЛО ВЗОРА СИ В НЕКЪДЪРНИКА БОРИСОВ!

АБСОЛЮТНО ВЯРНО

И ОЩЕ ЕДИН ИМА КАТО РОСЕТО - ЦВ.ЦВ.

Влезнал си щот се вадят мангизци за тва. Или просто щот си мразиш родината и за тва. То появата на планините Колорадо не са без причина вероятно там ще ти е втората родина вече!

Е наистина е голям прецедент този като го слушах какви глупости дрънкаше! Добре че не се натиска за прецедент пак, ама то и нямаше кой да го избере!

Този поне да си вземе летен отпуск та да не тормози хората с неговите тъпизми!

не за президентски стол, ами за най прозаично лично облагодетелстване

По принцип няма човек, който да ми е неприятен или да ме дразни, но този прави изключение, само като го видя и особено като го чуя, направо ми се повдига, много неприятно същество, чудя се все пак как два пъти е бил женен, какви са тези жени дето са го троели.Отвърт подмазваческа

"влязъл в политиката не заради президентския стол" Ама не заради стола, разбира се, един стол струва 100-на лева. А няколкото държавни бронирани коли, които сме му купили, смешните но свръхскъпи разходки из чужбина, където ни излага като кифладжия, салтанатите, фъчкането и представянето му като виден "философ" на евроатлантизма, т.е. на нео-демоно-колониализма, а неистовото му, слагаческо плямпане срещу Русия, кога и как щеше да ги има и прави синът на благоеврадския комунистически функционер, сам той - комсомолски секретар и млад партиец комсомолски набор, той и "астролог". Кога и как щеше да има огромна вила на огромно място на един нос на Черно море (законно дадено?), друго имение в Гърция, където отвреме-навреме почива с ..., съсобственик на техно и незнам си какво-паркове, други благини извън България.... ТА ЗА ЕДИН СТОЛ ЛИ ЩЕ СЕ НАТИСКА. Долно лицемерие, долни лъжи.

САЩ ПРАВЯТ 2 ГОДИШНА ПРЕЗИДЕНТСКА КАМПАНИЯ , А НАШИТЕ МИШОЦИ ИЗДИГАТ КАНДИДАТУРИ В ПОСЛЕДТИЯ МОМЕНТ.И ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ ЗАЩО ИМА ТАКИВА ИЗБИРАТЕЛНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ /НЕГРАМОТНИЦИ/КАТО ТОЗИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК В ПЛОВДИВ

особено като започне да се мазни с тозип едалски глас

Като става въпрос за корупция ... хотел Странджа на златни пясъци ... има ли опция да си копаяат земята собственниците или Доган ще продължава да вилнее там с тези руски летни лагеруващи?

Я не овъртай,ами кажи кой те "бутна" в политиката,за влизане при теб и дума не може да има !:-)

Абе откъде ги " изкопахте" тези снимки на президента? То бива позиране, то бива позьорство, ама все пак е мъж и толкова кипрене и "умно " представяне - не му отива.

А президент стана щото бате Бойко те посочи! Колкото и да се сърди т н първа дама...

аве ..пречиствателната станция на златни пясъци ..работи ли ?! ;)

Щото на Доган хотела - Адмирал работи...

Как во с бесарабските българи в украйна?говори ли нашата офшорка с ошорката от украйна,преди 2 дена?

Коментари - Плевнелиев: Влязох в политиката не заради президентския стол | Днес.dir.bg

Плевнелиев: Влязох в политиката не заради президентския стол

В интервю за Нова телевизия президентът Росен Плевнелиев засегна широк кръг въпроси и изтъкна, че е влязъл в политиката не заради президентския стол.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Влязох в политиката не заради президентския стол | Днес.dir.bg

Коментари

RIP

Ауу,каква мъжкарана си ми ти!

Влезе в политиката като магаре да пасеш от ливадата на народа, а Кочияша Бойко те поведе за юздата на президенския обор!

Заради лично облагодетелстване. Столът е средство.

Г-н Плевнелиев, Вие опорочихте смисъла на институцията -Президент и взехте единственото до сега правилно решение.

Плевнелиев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев е един напълно ненужен човек... Плевню изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата...

Се изходих по въпроса.

Божкеее, няма ли кой да каже на това безмозъчно лапацало с психически проблеми да спре да дрънка глупости. Не си го избрал ти стола, Плевналиев, сложиха те на него, именно заради липсата на ум, интелект и характер. Вече си повече от смешен и жалък, но по-жалкото е, че измежду скъпоплатените клакьори около теб не се намери нито един мъж с достойнство, за да те посъветва да млъкнеш. Да млъкнеш, защото като си отвориш устата и става само течение, соросоидно недоразумение, друга файда няма. Стана вече и за смях на гаргите, млъкни, че вече не се траеш.

точно и повече няма какво да се каже за този палячо малоумен.

Си Роско.

а истинския правилен отговор би звучал така: "ВЛЯЗОХА МЕ в политиката, защото срещу запазването на червените капитали, които ми бяха поверени поех определени ангажименти към Америка. А те са: - озвучаване на всички неща които ми се изпращат от държавния департамент на САЩ по мейла без право на редакция и корекции - в останалите изяви е задължително използване на думи и фрази като "ценности", "евроинтеграция", "североатлантическа солидарност", всичко против Русия и т.н. Ако не изпълнявам ми обещаха, че всичките ми авоари ще им се случи същото като на Каримова, Кадафи и други подобни дейци и ще си запазя само това, което съм спечелил с труда си - т.е. нямам да имам нищо."

Влязъл бил. Вкараха те като диво говедо и ти осра де що място намери.

В добрия смисъл на думата!

За да излезеш, трябва да влезеш.

Бледа кукла си ти, която студено ме гледа с очи.... група Атлас са велики как са прогнозирали бъдещето ...

мазно се слага като при комунизма- безхарактерно, абе няма ли човек с характер и с мнение поне колкото вишеградците.

Едно отвратително, престъпно недоразумение.

Напротив, един достоен Президент.

единствено достоев в подмазвачеството, в некомпетентността, в предателството към родината, с една дума нищожество

Засрами се, не пиши от трето име за себе си!! Ма, много ниско си паднал.

ТОЙ И ПУТИН НЕ Е СТАНАЛ ПРЕЗИДЕНТ ЗАРАДИ СТОЛА АМА ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБЕ УПРАВЛЯВА И ТО НАИСТИНА , ДОКАТО ТЕБЕ ТЕ НАЗНАЧИХА БОКО И ЕДИН ДЕТО ИМА ВИЛА В ГРАДОМАН ДО ЯЗОВИРА ..............ТА ТРАЙ ДЕ

Г-н Президент, вероятно с това или близко оправдание на времето влязохте в ръководните органи на Комсомола. Също там правехте изказвания с много "откровения". Не Ви вярваме въобще.

ТОЙ НЕ Е ГОСПОДИН БЕ ЛЬОЛЬО ТОЙ ТИ Е ДРУГАР , ЛЬОЛЬО

Ще ни липсвате много, г-н Президент.

Със смешките ли или с изцепките. Или с това, че не може свободно две думи да върже , а чете ли, чете. И всички сте много анонимни, но сте ясни с тъпотията си.

Най-жалкия президент в българската история. Срам ме е от тебе Росене.

те и предишните прецеденти бяха ВСЕ КУМАРАГИ КАТО ТОЯ ГЛАВАНАК

"Плевнелиев: Влязох в политиката не заради президентския стол" Абе човек на кой му пука защо и кога и как си влязъл, интересното е кой ще те замести нищо повече от теб никой нито иска нито се вълнува :).

Срам и ПОЗОР за България си....

почустал бил! а че се е усрал не е нужно да го чувствува , а да си отпуши носа

dobrin

да беше взелпред вид едната година...ах ах ах

Ах, как ни е тяжело на всички болгари под управление на Плевнелиев. Никогда не дочакаме исполин като Путин, който за сожаление неповторим! Толкова безнадеждно, че реших немедленно да се обеся. Давайте все вместе, братушки ненагледни!

Вие вече почнахте да се бъзикате с нас братушките ,но имате право ,те денгите какво ли не правят...

Нормалните руснаци, добро пожаловать.

Роско, стига разнасяй вратовръзката по медиите (колко ли плащат за интервю?) ами стягай кашоните и си отивай!

Е, доста повече плащат,не е като за вашите инфантилни постчета,ма то вие и с малко се задоволявате,важното е да дават някакви пари, шот иначе кой ви ебава за слива.

КАКВИ КАШОНИ , НА НЕГО БАГАЖА МУ Е ОТЗАД НА ТЪМНО

Видях в ноща , когато Цветанов те "избра" , как се катереше от радост по главата му!Ха,ха,ха!

Защо не го попитаха какво мисли по темите, които повдигна чешкия Президент? Има ли дупе да бъде като него? Аз мисля, че не. Той не познава народа ни, а се пъне още и още да политиканства. Всеки който е гласувал за него, носи отговорност за нашия провал.

И какъв провал по точно?

Този е станал, т.е. назначен за президент само да ръси глупости и да излага България! Малко му остана, а дано през това време да не ни докара някоя война, то на него или му е малко акъла или здраво го държат за т..те отвъд океана!

все повоче и повече откача и прави все повече и повече глупости! Не му се сърдете на Плевнелиев, просто не е на себе си и е загубил и малкото останало което имаше като усет за нещата и реалността!!!

Селска яхния си ,Роска.Жалка картина

Влязъл- а кой го е вкарал, и на ББ май вече му писна заради антогола, но и на него КОЙ му го е препоръчал първо за министър и след това за президент и защо не си е продължил професионалната кариера като инДжинер по диплома с комсомолски заслуги.

бат Боце сам си призна, че си е избрал едно магаре за президент ?! То може и да се е дърпало твърде малко, та сега и жена му го зяряза. Как само се гърчеше, когато го попитаха за това !

ДНЕС СЕ ЗАМИСЛИХ И КАКВО ИЗЛЕЗНА ЧЕ ЧЕХЪЛ СЕ ПРАВИ НА ИДИОТ И ГОВОРИ ВСЯКАКВИ НЕБИВАЛИЦИ И ПРОСТОТИИ САМО И САМО ЗА ДА Е ПО-СПОКОЙНО НА БОРИСОВ. АКО ЧЕХЪЛА НЕ ГОВОРИ ТЪПОТИИ ЩЕ ОБЪРНЕМ ИЗЦЯЛО ВЗОРА СИ В НЕКЪДЪРНИКА БОРИСОВ!

АБСОЛЮТНО ВЯРНО

И ОЩЕ ЕДИН ИМА КАТО РОСЕТО - ЦВ.ЦВ.

Влезнал си щот се вадят мангизци за тва. Или просто щот си мразиш родината и за тва. То появата на планините Колорадо не са без причина вероятно там ще ти е втората родина вече!

Е наистина е голям прецедент този като го слушах какви глупости дрънкаше! Добре че не се натиска за прецедент пак, ама то и нямаше кой да го избере!

Този поне да си вземе летен отпуск та да не тормози хората с неговите тъпизми!

не за президентски стол, ами за най прозаично лично облагодетелстване

По принцип няма човек, който да ми е неприятен или да ме дразни, но този прави изключение, само като го видя и особено като го чуя, направо ми се повдига, много неприятно същество, чудя се все пак как два пъти е бил женен, какви са тези жени дето са го троели.Отвърт подмазваческа

"влязъл в политиката не заради президентския стол" Ама не заради стола, разбира се, един стол струва 100-на лева. А няколкото държавни бронирани коли, които сме му купили, смешните но свръхскъпи разходки из чужбина, където ни излага като кифладжия, салтанатите, фъчкането и представянето му като виден "философ" на евроатлантизма, т.е. на нео-демоно-колониализма, а неистовото му, слагаческо плямпане срещу Русия, кога и как щеше да ги има и прави синът на благоеврадския комунистически функционер, сам той - комсомолски секретар и млад партиец комсомолски набор, той и "астролог". Кога и как щеше да има огромна вила на огромно място на един нос на Черно море (законно дадено?), друго имение в Гърция, където отвреме-навреме почива с ..., съсобственик на техно и незнам си какво-паркове, други благини извън България.... ТА ЗА ЕДИН СТОЛ ЛИ ЩЕ СЕ НАТИСКА. Долно лицемерие, долни лъжи.

САЩ ПРАВЯТ 2 ГОДИШНА ПРЕЗИДЕНТСКА КАМПАНИЯ , А НАШИТЕ МИШОЦИ ИЗДИГАТ КАНДИДАТУРИ В ПОСЛЕДТИЯ МОМЕНТ.И ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ ЗАЩО ИМА ТАКИВА ИЗБИРАТЕЛНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ /НЕГРАМОТНИЦИ/КАТО ТОЗИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК В ПЛОВДИВ

особено като започне да се мазни с тозип едалски глас

Като става въпрос за корупция ... хотел Странджа на златни пясъци ... има ли опция да си копаяат земята собственниците или Доган ще продължава да вилнее там с тези руски летни лагеруващи?

Я не овъртай,ами кажи кой те "бутна" в политиката,за влизане при теб и дума не може да има !:-)

Абе откъде ги " изкопахте" тези снимки на президента? То бива позиране, то бива позьорство, ама все пак е мъж и толкова кипрене и "умно " представяне - не му отива.

А президент стана щото бате Бойко те посочи! Колкото и да се сърди т н първа дама...

аве ..пречиствателната станция на златни пясъци ..работи ли ?! ;)

Щото на Доган хотела - Адмирал работи...

Как во с бесарабските българи в украйна?говори ли нашата офшорка с ошорката от украйна,преди 2 дена?