Нова разновидност на коронавируса се разпространява в Европа

Вече се проявява в 12 страни от Европа, като на него се дължат 90 на сто от всички случаи на зараза във Великобритания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

(Заб: За да видите съдържанието в линковете ми си копираите целият им ред и го поставете в адресното поле на барузъра си и клик за старт) ПРОБИВ В ЛЕЧЕНИЕТО НА КОВИД С БГ МОДИФИКАЦИЯ ЗА КОЯТО СЗО Е ЗНАЕЛО, НО СИ Е ТРАЕЛО. https://tr.im/K19Cure

коронаvirus остана без корона като мина през Тръмп и Бойко ,пълни глупости пи6ат всяка седмица sам в Франция и Белгия

Никога преди заради белодробен респираторен вирус света не е затварял държави по целият свят. Сега ДА.

Да. Знаем я отдавна и се казва Грип! От нея също умират хора ...

Ето ви повод да се замислите, дали някога ще има ваксина с ефект! Защото, помните навярно, как преди време кой ли не надуваше фанфарите за ваксина срещу СПИН... И какво - едно нищо, защото ХИВ е най-бързо репродуцируем вирус и с най-голяма изменчивост. Което логично води до извода, че ваксина няма как да се направи. И въпреки огромните милиардни инвестиции, без резултат, се прекратиха опитите за създаване на анти-ХИВ ваксина. Ето, май нещата се повтарят и сега - всеки от някъде тръби "ваксината ще е готово съвсем скоро..."... А Корона-та си знае своето и се изменя, и пуска нови щамове. Така че, нека се успокоим с фанфарите... Между другото, и за противогрипна ваксина с доказан ефект също не може да се говори, кой каквото и да декларира. Защото грипният вирус изменя своята генетика при всяка нова епидемия и за последните 40-50 години няма повторяемост на нито един щам, със същата характеристика като предходния. Така че, припомнете си какво казваха епидемиолозите и вирусолозите за тази ваксина против грипа преди години: Смородинцев (автора на ваксината) - 100% ефект, докторите, които я прилагат - 50%, а хората, на които я прилагат - 0% ефект. С ваксина пак си карат новия грип, вече с новия щам, срещу който все още няма как да има разработена ваксина. Питайте обаче, фарма бизнеса - те ще правят всякаква реклама, само и само да си продадат продукта. И плащат на "експерти" да им помагат в рекламата. .. Та, да се върнем на Корона-та: скоро няма да има ваксина, и ако се повтори истерията/историята със СПИН, май никога няма да видим ваксина с доказан ефект...

Между другото във Франция има и мноооооого видове народ,ха,ха,ха

И още по-по-нова ще има! И оше вируси ще има!! А преди нямаше ли вируси?? А? Преди никога ли не е имало вируси по тая планета, а? Смешници!

тука в африка ни вируси ни бацили само спина малко им куца ама ще се оправят. опрощават дълговете и заемите със 60% на всички граждани към всички институции. ако не няма потребители затварят магазини фабрики и пр. и икономиката е в канала гладните са по страшни от вируса

А бе,какво се правят,че им пука за нас. Колкото повече измрем,толкова по-малко пенсионери,скитници и соц.слабии т.н.Ще останат само богатите да си се управляват .

се предпазим от вируса: Поставяш си маската, увиваш се в бял чаршаф и бавно, бавно, бавно поемаш към гробищата.

Преди няколко дни Шефа на Пирогов ви каза, че това е биологично оръжие. Това нещо не реагира като вирус. Затова теорията на Мангъров не върви !!! задавайте въпроси : Кой го е създал??? Кой го разпространява ???

Напротив, третирано като хрема се държи като хрема. Третирано по китайски препоръки се държи като китайско оръжие. Разликата между сега и пролетта е че тогава случаите на настинка ги третираха личните доктори и нямаше централизирано източване на ковидовски пътеки с процедури и унифицирани протоколи, от които в края на краищата някой получава фондовете.. Вируса се държи като вирус. Но е първият вирус с политическо използване.

Айде!

И как човек да не повярва в конспиративната теория за „златния милиярд“ !? Днес войната може да унищожи, цялото човечество, докато микроорганизмите само неподготвените.

Така им се пада.

Резонно. Все пак единственото логично обяснение на разликите в съотношението заразени/умрели за различните страни (по официалната статистика), без да се прибягва до теории на конспирацията е че колкото по-разпространена е медицинската помощ в дадена страна, толкова по-голям е и процентът на загиналите. Всеки друг опит да се обясни това, което наблюдаваме изисква или да се дефинира някаква световна конспирация, или да се припишат паранормални характеристики на вируса.

Рапорт приет, ОК! И кво? Само вие сте сте старите вече. Искаме нетрадиционни мнения на учени, тези, които заглушавате от години. Искаме визия, а не ревизия на стари схващания. Искаме спасители, а не чиновници с метроном за работно време в главите.

Китай не ще да се спира, нов вирус да си разкрива.

най-вероятно евроковид-21 ще се появи в софия, като се има предвид свръх-замърсяването на въздуха в столицата. доказано е, че вирусите мутират най-бързо при взаимодействие с токсични аерозоили

Във фитнесите, чалга АРЕНИ-те, протестърски сборища, алъш-вериш чаршаф-пазарите на открито...особенно в София(око да види, ръка да пипне). Въздуха над София, в този казус, е невинен.

Значи вече трябва да се пазим от Ковид 20

Нарича се ковидаизъм.....мутирал идиот демек

Само не знам, как всичките... "учени" никога не създават... събитията, а винаги тичат слепешката след тях, констатирайки неща, които не са интересни за никой освен тях и все... постфактум:)))?!?

а, искате ли, срещу 10 разновидности, 10 пъти да минат всички да се разболеят. Стадни имунитети от недоучили докторчета. Даже грипът не прави стаден имунитет. Сега заради вас стадно разболяване и стадно измиране.

Когато пишех за COVID 20, 21, 22, 23 се слагаха на постовете ми минуси. Така, на радетелите на минуси, без да съм пророк, виждам "свето бъдеще" в "тунела" към ДУХОВНИЯ СВЯТ, за да бъдат вразумявани при други пандемии.

завий се презглава под одеалото и чакай да станеш безсмъртен. Спряхме живота, че някои се страхуват да не умрат. Виж Бил Гейтс го разбирам - има милиарди и да пукне като всеки обикновен човек , то си е за страх, ама ние дето всеки ден трябва да ходим на работа за да си плащаме сметките....Ако имаше поне малко вяра нямаше да трепериш от страх цял живот, а щеше да го живееш. Мий си ръцете, спазвай лична хигиена, не се навирай в мискинарници и живей щастливо. Споко, ако не умрем от вирус, от рак или сърце ще умрем от старост някой ден.

Вирус няма - стига вече с този театър !!! Погледнете останалите държави извън Европа и САЩ - там ВИРУС НЯМАА !!!!! Само тук се маймуносваме за пари ....

В северна Корея? Може би в Мексико? В Чили? В Индия и Азия въобще? В Русия? В САЩ? А да - в края на плоската земя няма. Там откъдето се скача.

Ами като няма, защо не идеш доброволец в някое ковид-отделение? И без това не достига персонал и търсят доброволци

Ае стига с тия ковид отделения бе идиот

Заврете си го в задниците !!!! Боклуци долни !!!!

И какво полезно в тая статия и какво казаха и казаха ли въобще нещо.!!??

пак. Може и да разбереш.

Голем разбирач си бе.... това ще да е от намордника....нали!?

Рзапростряняват се вирусите на неолибералния фашизъм и ковидидиотизма

Ковид 19,Ковид 20 и Ковид 20 Про.

На 3-ти ноември ще се реши всичко. Спечели ли Тръмп -маските падат и коронавирусът си отива изведнъж,така както"дойде". Но ,ако спечели Байдън и соросоидите от Световната Дълбока Държава...тогава и на кучетата и котките по улицата ще поискат да нахлузят маски... При всички случай обаче-първо в САЩ, а малко след това и в останалия Свят ще има дълги и продължителни граждански войни,както и други въоръжени конфликти...

Орлин_Данев известен на четвърти километър като "вангата"

Изнася сеанси на четири очи сфирейки на флейта леко облечен

Като тебе.Пенсионерска свирка без чене.Хубаво ги правиш!!!

пак.

Ваксината ще лови ли и нея? Извинявам са ако са питали веч.

Е.ати вируса, е.ати мутациите ... а и мерките ... да не знаеш дали ще можеш да се видиш с приятели навън, да не знаеш дали някой ден пак ще можеш да отидеш на море или ски, баби и дядовци да не знаят дали е безопасно да се видят с внуците ... Направо се чувствам облагодетелстван с моя РАК и прогнозите за не повече от 3 месеца живот :))

то вече се умира само от Корона - така че не се плаши с някакъв си рак

Техниката се развива с дни. С новите технологии буквално след месеци ще могат да се виждат все повече вируси, бактерии и "заплахи". Очакват ни вълнуващи дни на масова паника и тотално блокиране. Болшинството от хората са безумни шубета с дипломи за висше образование и претендират , че действат рационално. Ако не доведе до големи проблеми това ще е най-смешната криза. Като малка котка , която за пръв път се вижда в огледалото.

Както и да го гледаш най-сигурно си е да се изгорят позитивните. Това е неуспорим научен факт.

преди всичко и най-вече е "неУспорум" - купи си още една диплома за още по-добро самочуствие

Аз, като един истински скаут, мога да ви кажа, че мечка в гората си е един вид разновидност на Ковид 19!

Бойко, мранье му е майката!

Критиците и неверниците за коронката навити ли да да станат доброволци в Ковид отделенията в болниците? Усилено се търсят такива. За дейности, които не изискват медицинско образование. Без маски, без защитни облекла, защото вирусът е измислица. Няма такъв. Е, и да има, той е доказано 4280 пъти по безвреден и от най безвредния грип. От 12 милиарда заразени я един умре, я не. И, навити ли са да станат доброволци господа неверниците? В Ковид отделенията.

Да

навити сме, ама не сме глупаци. Не може субсидии и помощи за ковида да отиват в разни офшорки, а ние да оправяме бакиите на истинския тулуп, като ни плаща, колкото на троловете си или по-малко. Навити сме чекмеджето да се изпразни и парите да отидат по предназначение.

Да. Заповядайте в Пирогов на дневни и нощни смени.

Готов ли си да те лекувам?

Логиката нещо ти бяга. Самото определение "критици на ковида" звучи мега нелепо. Доста критикуват хората които създадоха тази ситуация. Разбира се такива като тебе повтаряте само клишетата на властта. Изведнъж социопатите които докараха България на първо място по детска смъртност, ранна смъртност и тн. внезапно се загрижиха за живота и здравето на населението, да бе!

Тази опорка се изтърка!

Стига с тая мантра за ковид отделенията.. не мога да стана доброволец защото трябва да си изкарвам хляба. Виж, ако ме извикат за някакъв ремонт влизам, стига да си плащат.

Предлагам герберите да се заключат вкъщи и да не излизат до март. Тогава само те ще са останали от този толкова страшен вирус и ще спечелят изборите със 100% :).

Ковид19S, с по-голям дисплей на заразата, нови симптоми (сърбеж в г_за), най-новото на пазара!!!

Какви ваксини след като има толкова мутации?

нема ваксина че се мре

Недейте така, моля ви!!! Сега как ще спя?? Съсипахте ни живота. Едно време работехме, пиехме и ядяхме, а сега само чакаме, кога ще влезе КОВИД в къщи

а помните ли как започна всичко ...? от някакъв пазар в Китай дето яли сурова риба раци прилепи и тем подобни сякаш не ядът от години насам всякакви сурови и развалени храни. Да ама Не тея вируси са разработени в лаборатория от превъзходни учени и са платени от злите богаташи евреи масони барбарони и подобни и искат да побъркат светъ и да го подготвят за нов ред малко помалко се случва - Ковид 19 вече уплаши и промени всички но има още мноого да постигат злите умове постоянен страх за пролите/робите целят и ето случва се разединени и уплашени сте промити в умът мислите и сприхави агресивни и неединни. скоро не маски ами и вериги окови ше сложите доброволно. абе четете фантастика книги там е описано всичко и мислете повече.Гриповете от години ги разработват фармациите да печелят от ваксини но този път е малко по-различно някои от злите режисьори на световният ред са решили да преначертаят картата и ще отнеме време години но несъмнено задействан план а не просто китаец който ял развален октопод или прилеп от пазара

после почни медицината. Иначе няма да разбереш какво пише в учебниците.

Официално съобщиха, че вече заразените у нас са 120 на 100 000 човека население. Това звучи страховито, но иначе са цели 0,12 % от населението.

Около мен всички са болни от НЕЩО, аз също, при това точно покривам симптомите на Ковид. Никой от нас не е ходил на лекар и не участва в твойта статистика. Последно, дали са 0,12% ?

ДА

Пробвай с нещо, което гърми, ако го имаш под ръка... лекува безпроблемно и най-вече... безотказно:)))!

Нищожен процент.

Ко не!

Сериозно ли мислите че човечество познава този вирус едва от вчера. Сериозно ли мислите че науката не е в състояние да противодейства на редица болести. Сериозн ли мислите, че всичко това се случва въпреки нашите усилия. Ако е така, значи вече сте промити.

абе от прилепите в Ухан/Китай/ дойде вируса тъпуне

Димитре, и какви са твоите усилия?

Пандемия. Мерки. А защо не отменят преброяването или искат да убият цялата нация?

Ай ся, писна ни от тоя, измисляме нов! Що не го духате бе?!

Ауууу колко страшно, леле нова разновидност ... Смешници ... Както веднъж прочетох "Щом хората, които говорят за намаляване на популацията в световен мащаб, сега са се загрижили, сами може да си направите сметка за ситуацията". Ковид идиоти колкото искаш по-целяит свят, хората вече мръднаха навсякъде. Стресът, който изживяват голяма част е пагубна за здравето. Това, че много хора, които найстина имат нужда от лекърска помощ не могат да я получат е друг въпрос и след време когато те започнат да измират и се вдигне смъртността, ще се каже, ето коронавирусът е страшен .....

Готин, вместо да редиш простотия след простотия, вземи и направи лекарство против вируса. ще станеш световно известен и ще имаш пари за 1000 живота. Всичко останало е ти е фейк-мнения.

eczactлу

ама много си стресиран беееее! ЛекЪрска помощ за напуканите си пети ли не можеш да си осигуриш? Като ти изглеждат като смешници - отиди да се развеселиш в някоя болница, като помогнеш на хората, вместо да цвилиш, никому ненужни и неграмотни простотии по форумите!

Така е, това е типично психопатски маньовър. Създаваш проблем на някой съвсем умишлено и после го обвиняваш,че той бил виновен. В случая слогъна е "вие сте виновни ,че не се пазите достатъччно, казвах ли ви,че така ще стане?"

За България най-опасен е вирус ББ 1

си има три щама - нестабилни ... Даже вчера заяви, че ще се напъне да мутира поне още веднъж ... и се гласи отново да „рулира“ :D

В Китай има 85 000 случая от началото толкова са и в Армения , в Южна Корея има 26 000 случая . До средата на зимата и в България ще имаме повече случаи от Китай и Корея и Япония вероятно с 98 000 случая в момента. Какво излиза - не е проблема / решението че няма диктатура както в Китай ,а в организираноста на държавата . Истината се оказва че в тези държав хората са най дисциплинирани от една страна,а от друга самите държави въпреки разликите в политически план и в мерките ,са най добрите в света. Не слагам островни държав с малко население и по голяма дистанция като Нова зеландия защото там е по лесно. Ние тази зима ще си понесем последствията и на мърлявщината си и на недисциплинираността си и на предизборната обстановка и на нереформираната и слабо организирана здравна система И ще мрем както прогнозира Мутафчийски

Недей вярва на всичко което ти казват. Китай има със сигурност милиони случаи, просто ги крият.

А не ти ли минава мисълта, че може да е и генетично оръжие? Просто ти давам идея.

Въпроса обаче не е дали го има или няма, а дали всичко около него е изкуствено наложено, не че няма вирус. Обаче какво стана с Китай, нещо не го съобщават вече? ------------ В китай такива отворковци като тебе като го види милиционера, че е без маска и директно на земята и в камионетката! ПОНЯЛ!

Дръжте янките зад океана и няма да се появяват мутации... ако ви стиска!

Колко юана ти е надницата или предпочиташ рубълите?

Не мога да обясня на някой с касичка, вместо глава, каква е тази валута - логика.

Азиятските нечистоплътници птябва да ги прятят на Венера...

вирус е с дръпнати очи...а руския е джудже- педофил...

SARS-CoV-2, както е обозначен новият тунингован вирус-убиец, доказано атакува всички органи - от нервната система до храносмилателната, като не подминава и мозъка. Чудесно биологично оръжие! Не е оръжие за масово убийство, а такова, което безсимптомно ще създава умствено недоразвити инвалиди, но за сметка на това годни да вършат някаква елементарна работа и най-важното - да се подчиняват. Този вирус вече сигурно е посетил поне 70% от НЕазиатската човешка популация. И най-засегнати са именно тези, които само са заразени, но, според някои медицински корифеи, не са болни. Всички, които са се срещали с този вирус-убиец или по-точно вирус-производител на умствени инвалиди, имат поражения! Всички! Именно този тип човешки индивиди са мишена на вируса. Другите той ги убива. Ако не от първият път, то от втория и вече със сигурност от третия. Ще останат само робите-полуфабрикати, суровина за следващо, наистина деградирало робско население. Третата световна биологична война вече приключи. Чакаме победителя. ------------- ПП: Позволих си тази фикция, за да накарам четящите да се замислят поне малко за това, което става около нас. Конспиративните теории, които се пропагандират и упорито пробутват по форуми, и по ТВ-студия, са само за отклоняване на вниманието от главното действие. Та, така...

Колкото повече се разпространява този вирус, толкова по-често мутира. Да видим сега стадото колко пъти ще повтаря, докато научи истината за стадния имунитет.

Вирусите винаги са били около нас, и изглежда че винаги е било така. Не сме сигурни как вирусите са се появили за първи път, въпреки че има теории по въпроса. Размерът на най-големите вируси е колкото размера на най-малката бактерия. Те имат много проста структура ПРОСТА СТРУКТОРА-КЪДЕ Е НАУКАТА-МЕДИЦИНАТА????????????

И след като винаги са били около нас, то няма никакво значение дали наоколо циркулират 3-4 вида а-ла грип, или 30-40 такива, нали?