Коментари - Нова година - втори мандат. Има ли смисъл да се чака до тогава? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В "бавенето" има смисъл, защото: КОЛКОТО ПО-ЗЛЕ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ! Казано с други думи, изтича времето на един три годишен преходен цикъл, от "продължаваме промяната". Подмяната на ДЕМОноКРАДЦИЯТА след 33 години разграбване на България, е на път да приключи ЗА ВИНАГИ а не да продължава както е и днес. ("Борисов - 3" => Сформиране 4 май 2017 г. Разпускане 12 май 2021 г. )

11 % одобряват ината и щуротиите на РАДЕВ-ЙОТОВА за протакане и незаконно управление на служебният им кабинет и едноличната им власт!

Льотчика назначава и уволнява. Мъдро управление.

Кат Баце. Все по къра ги намираше...

Президентската република действа. Тествана е. Шест месеца + още 4 до нови избори.

Всичко ще е по неговата глава, егати идиота излезна тоя Радев, цървул такъв!

В тая държава хората си искат еднолично управление. След тато, малко лутане, следва 12г. охраната на тато, сега ще си имаме служебно управление Радев дълго време. И така докато дойде новият месия.

Какво еднолично управление? Що за нелепица! та България в момента има 6+1 партии! Аз не зная да има друга толкова демократична държава.

Грешка! 7+1!

това забавяне е напълноизлишно, обслужва само болните амбиции на рр, за да повдигне егото си, но не иска да управлява, защото кашата която той забърка с вдигнатия си юмрук е толкова гъста, че и със самолета си няма да я пробие. А тези неговите хубавци от харвард какво правиха през изминалите два месеца след изборите, та не успяха да подготвят правителство, че сега да им е необходимо време. Даа те чакаха да видят какво ще измисли ГЕРБ за да го копират и да викат нашето е по-добре, нищо че е същото като това коет о ГЕРБ презложи. Толкова са "умни" тези "харвардци".

За пет пари работа не свършиха за България ''нашите'' депутати до сега. Не виждам защо президента ще остави данъкоплатеца да им плаща заплатите, че и ваканциите само и сам за да им гледа безполежните циркаджийски изпълнения. Не очаквах това от г-н Радев, а съм гласувал и двата пъти за него.

Най-добре е свикване на ВНС и да се преработи основният и изборният закон така, че да не се стига повече до подобни малоумия.

НС единствено може да гласува свикване на ВНС.

Ми да го направят

ВНСто ще е на база следващия парламент. В този Възраждане има твърде малка тежест.

Не разбрахте ли, че без обединяването на сили за каузата БЪЛГАРИЯ, нищо няма да бъде постигнато- сами не можете.

Чакат гадовете, само и само изборите да не са февруари! С това чакане да ги видим докъде ще стигнат. Ало, сороските джендърчета, честита нова цена на газа с 35% нагоре бе! А лапайте на киро простака и асен копелдака сиренясалите масури да ви е.а!

Виждам смисъл единствено с цел разиграване на топката и печелене на време, за да може следващите избори да са чак март. Иначе е ясно, че и от този мандат няма да има правителство. Също така и от следващите избори едва ли ще има особени разлики в конфигурацията на НС. Партиите може газ да пикаят, че не могат да докопат кокала, но аз с това проблем нямам. :) Освен това има шанс следващите избори да бъдат честни - партиите няма да купуват гласове, дори и да имат пари за това, защото после като не могат да докопат кокала, как ще си избият инвестицията? Да си седят в НС и да си приемат закончета, така поне си изкарват заплатите, ако не друго. :)

Точно така! Парламента е законодателен орган, а ние спешна нужда от нови закони нямаме. Очевидно в обществото няма необходимата воля нещо да се променя, значи това е устойчиво състояние. Сива зона Нито черни, нито бели. Нито лоши, нито добри. Цветни. Мултикулти. Ха дано в следващия парламент да влязат още партии. 4% х 25 партии = 100%. т.е. може максимално да влязат 25 партии. Това ще е върха на демокрацията в България (а и света). Мисля, ше тогава няма как да приемем упреци, че не сме демократична държава.

За какво да се чака? Ясно се вижда че от този мандат няма да се излъчи редовен кабинет. Всеки си е сам за себе си и не му дреме за народа достатъчно за да загърби различията си с другите и да направи нужното. Всички са само прекалено заети взаимно да се обиждат и да се сочат с пръст за това кой бил по-зле и по добър от другият.

не са всички, а само недорасляците от пп

Това на български, формално погледнато, няма смисъл. Иначе има, понеже има повече време за пазарлък.

Добре, че никога не съм гласувал в живота си, няма да го направя докато съм жив!

Като гледам как раздават пари на чужди държави а тук населението мизерства, няма да е изненада ако активността на нови избори е 20%....

Хоря грасуват,толкова по-лесно манипулират резултата.

Прасето качи над 100 оки за Коледа, кокошките не са спирале да носят и без тия. Живота си тече без търтеите по меките министерски кресла и другите такива в праламенту.