Нов сигнал за бомба на пътнически самолет вдигна българските МиГ-29

Това е поредният случай за фалшив сигнал в последните няколко седмици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво ще направи изтребителя? Ще свали пътническия ли?

Момчетата трябва да летят за да са във форма и за да няма трагични инциденти. Смешен е поводът по който е вдигнат самолета. Как той може да помогне на самолет в който има поставена бомба? Никак! Това са по-скоро показателни изпълнения, което не е добре.

Боже колко мака има по света. Миг е пълна каруца само ,че е излетял го прави герои.Но това е фалшива новина а ла РуРадев поръчка.

Боже колко неграмотни има по този свят! "МИГ-29" е самолет с мощни двигатели и чудесна аеродинамика. Годините минават, но той все още се използва от много армии в целия свят!

били съобщили във Фейсбук. Значи Българските ВВС съобщават новините си във фейсбук - няма такава тъпотия хора. Този свят е изпращял тотално.

Ето кас се правят нальоти.

Хехе ... Русия си прави пишки с натовският еър полисинг... А съжаление... с такива умрели управляващи, на рашките не им е трудно. Елеонора Нон Грата!

вероятно в скоро време ще теглим нов заем, за покупка на самолети или нещо друго свързано с ВВС. Да ви припомня: месеци преди сделката с еф 16, ежедневно ни занимавах с ВВС, как руските мигове летели в черно море, нашите трябвало да излизат по спешност ит.н. Постоянно с това ни занимваха денонощно от всики медии. Сключихме договора за еф 16 и тези новини рязко спряха, сякаш руски мигове не летят над черно море или пък ние сме спрели с охранта на небето ни. Сега отново започват да ни занимават как наши мигове излизтали заради няккаив сигнали за бомба.Та така, очаквайте скоро нови разходи за ВВЦ и ново обедняване за нас.

МиГ-29 не бяха ли руски? Не е ли противозаконно да се използва всичко руско към момента? А, сетих се. Сигурно са сглобявани в украйна.

Още едно вдигане на самолетите и ресурса им ще свърши. Поне момчетата ще си покарат. Това ми прилича на едновремешните обаждания за бомба в училище в периоди на класни работи.

И предния път нямаше маршрут откъде излитат, защо не се посочва в нито един от случаите?

След време, както е тръгнало, без да ги заплашват, ще ги обстрелват със " Стингер".

И по-добре. Играчките на ненаигралия се резидент ще си изчерпят ресурса по-бързо и май-сетне ще ни пазят пилоти, които не са промити и пробити от Рушня.

Поне имаме още миг-29 че с-300 които дадохме на украйна вече бяха унищожени плюс два български су-25 пак предадени на усрайна

Орките на Сатурн...

И какъв е смисълът да се вдигат изтребители при сигнал за бомба. Нима могат да направят нещо, дори да има бомба. Не разбирам, или да се оправдават разходи:)

Май май са откраднати или дадени едни пари за едни хора и сега уж се харчат за вдигане на самолета.. защото ще обезвредят бомбата иначе от Миг-а. Просто такива олигофрени няма никъде...

Обяснявам и за двама ви. Това е стандартна процедура при евентуална заплаха от терорист/и на борда. Ако имат мераци да отклонят самолета и да го зачукат някъде, където има много хора, тези изтребители няма да им позволят. На вас оставям да се сетите точно как... да, пътниците минават в графа "косвени жертви".

Много си умен, само че говориш за някакви имагинерни терористи, а не за бомба, която ако е на борда и се взриви , миговете ще гледат заря на живо......

Пак ще кажа специално за теб, това е стандартна процедура. Не съм я измислил аз, така че ходи се пени на военните щом не ти харесва.