Нов съперник на Орбан ще участва на изборите за Европейски парламент

По време на митинг миналата седмица политикът каза пред събралите се хора, че иска да "върне Унгария обратно" и да възстанови демокрацията

Обратно в новината

Коментари - Нов съперник на Орбан ще участва на изборите за Европейски парламент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Петима мазни, миризливи, прости, необразовани и неграмотни манговци да пробият и източат социалната система на Британията?! Алооо, ние не ядем доматите с колците! От де акъл у манговците за такава "схема"?! Тези петимата мангали са бушоните, които е трябвало да изгърмят като му дойде времето. И времето им е дошло на 05.05.2021г. Зад тези цигани прозира и се вижда дългата ръка на ДС, която ги е насочвала, направлявала и ги е назначила за "бушони". Със 100% сигурност тези гепани 54 милиона британски паунда никога няма да бъдат открити - те вече са в джобовете и по банковите сметки на вездесъщата бивша ДС. Между другото, АЛО-измамниците, които на 99% също са цигани, са контролирани и направлявани в този техен сладък "бизнес" също от бившата ДС и МВР. П.П. Хей, ДИРник безмозъчен! Помниш ли ко ти обещах вчера? Обещах ти да те издебна кога спиш и да напиша ИСТИНАТА. Истината която докато я напиша и ти я изтриваш още на секундата. Идиот ДИРнишки безмозъчен, в кой век още живееш? Още ли си в каменната ера?! И да триеш и да не триеш все тая - едно нещо влезе ли веднъж в Интернет и там си остава завинаги, няма изтриване! Дали снимка, филм, съобщение или коментар - остава си завинаги в Нета. И хората си правят копия и си препредават. Твоето триене е абсолютно БЕЗСМИСЛЕНО, ама от де мозък при идиот като теб??!!

Запада генерира и наводнява с претенденти, за да може да започне колебания в избирателите и така да се пропука монолитността. С една дума ПП по унгарски или нещо като веницуелско-беларуски вариянт.

Сороски европедал от километри.

на дяда Сороса от люпилнята кукувиче тоз

На 4 април, на пресконференция след срещата на Съвета „НАТО-Украйна“, външният министър на Унгария Петер Сиярто заяви, че в момента Северноатлантическият алианс се намира в състояние на „военен фанатизъм“ и това създава риск за ескалация на войната. „Военният конфликт между Русия и Украйна показва, че ако той не бъде разрешен бързо чрез дипломатически средства, ще се увеличи рязко броят на жертвите и ще има повече разрушения“, заяви той.

Орбан заслужава преизбиране само заради мигрантската му политика. Досега е опазил Унгария от масовото нашествие, има шанс да е така и занапред, дано получи подкрепа от други в ес, които не щат тъ.пата солидарност и плащане за чужди грешки.

Не вярвай на политик, който си слага слънчеви очила, когато говори пред пресата. Истинският политик може да лъже пред камерите без да му мигне окото и не се нуждае от такива.

поредния слуга на сащисаните

хахаха Сорос си е назначил ново острие в Унгария. Обаче забелязвате ли голямото сходство на тоя с Киро лудия. Маниер, начин на действие, репертоара е абсолютно един и същ. Явно една и съща организация стои и зад двамата. Която не е нито българска, нито унгарска.

Имахме си ги вече такива! Успешно върнаха държавата с години назад! Маджарите да се поучат безплатно, да не берат после и те ядове!

Много им пречи Орбан ...мноооого.....

ново соросоидче ли е това ....

Хамериканците успяха да намерят само това, повече прилича на стриптизьор, вероятно ще си правят тройка със Зелиния и Макарон.