Норвегия продължи с арестите на предполагаеми руски шпиони

Контраразузнаването задържа мъж, представял се за бразилски учен; досега на мушка бяха поставени руски граждани за пускане на дронове над или снимане на забранени обекти

Обратно в новината

Коментари - Норвегия продължи с арестите на предполагаеми руски шпиони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и там ловят вещици.. горят ли ги на клада? всеки който е руснак и се разхожда = шионин враг №1

Е, Боширката се е маскирал като ,,даскал,, Амаа викингите са го барнали.

трябва да се изгонят всички с руски паспорти.. от България и ЕС.

Правилно, там ти е мястото.

Норвегия не беше ли страната, където отнемат деца от родителите им, за да ги дадат на приемни семейства?

Това е добре, а ние кога ще ги почваме ? Искам да се арестува Митрофанова.

Ти ли си бе, Местане?

Орките са като скакалци.

Всички руски шпиони в затвора! Това се отнася и за пишещите тук руски подлоги ! Разбрахте ли мишоци?

А у нас кога?

Първо премахване на двойното гражданство.

Естествено, че всеки руснак е враг!!!

Това е според путкинската пропаганда Другото е че във ваксините има чипове , а 5G клетките разпространяват СПИН и Ковид Толкова си ти е акъла явно.

Не съм чел нищо по този въпрос на руски, но съм чел доста материали на български. За Ахмед Доган или добро или нищо, а за Русия само лошо, нали? Толкова ти е акъла явно.

Ало, САНИТАР, троле руски, Да не би да имаш лиценз само за руски и ковди статии, че никога не пишеш под други, а за пореден път около изборите съвсем те нямаше? Или всичко е само защото пак си партиен трол?

Руснаците сигурно са станали много богати, след като всеки от тях се разхожда, за да тренира управлението на личния си ирански дрон.

Това е възможно да стане в България след като се построят нови затвори за да има къде да ги затворят, много са. Впрочем и концлагери за рашисти също са вариант.

Ще е хубаво д се рзбере и каква е рзвръзката с тези "предполгаеми шпиони"... Да не се окажат както наште "предполгаем шпиони" , дето нищо не стана и се оказа, че няма никакви доказателств срещу тях :))) Само вдигат пушилка, нищо повече. :)

На ифлацията!!!! Хванали задържали,??? А снимки та няма !!!!! Четиво за идиоти

Всички руски граждани в чужбина са или действащи или потенциални шпиони. Дори и да не са вербувани, като отиде някой от службите при тях и им каже, че дългът към родината изисква да им сътрудничи, и че ако откаже ще му се случи случка, то той ще-не ще изпълнява това, което му наредят.

Дира пак удари кьоравото, предполагаемите руски шпиони хахаха

Лов на вещици

Ако не намерят доказателства значи определено са шпиони

Май бъркаш руснаците с евреите!

Пропагандата е вид послание, целящо да въздейства на мнението или поведението на хората във връзка с някаква кауза или позиция, която облагодетелства дадена група или личност. Често вместо безпристрастни и доказани факти, пропагандата може да представи съзнателно манипулирана информация с цел заблуда на обществото.

На кого викаш орк бе, бугарин-русомонголски-татар?! Срала Украiна!

Ало, aasd, троле руски, Путин не е Русия.

Значи, в Норвегия само на руските граждани е забранено да използват дронове?! Това не е ли дискриминация по етнически произход?!

Норвежците произлизат от украинците и са наши близки съюзници. Срала Украiна!

Затова ли руската армия все още провежда военни учения край границата?

Поне да бяха яхнали метлите, а не иранските дронове.

Екзекуции на тия орки, подчовеци.. Да вървят на уй..

Дискриминация може да има спрямо нормални хора. Спрямо шпиони няма такъв филм.

Подкрепям, това ще удари основно електората на ДПС в Турция!

Ей, русофилистичен татаро-монголски-бугарин - това е Украйна и винаги ще бъде Украйна! Срала Украiна!

Тези джендъри и ЛГБТ в Норвегия да се сетят кой изгони нацистите от Киркенес през Втората световна война и да си помислят кой има изгода от взривяването на СП.

"Задържаният сега е в предварителния арест за четири седмици, а после властите ще поискат неговото експулсиране." Ако го експулсират вместо да го осъдят значи властите нямат доказателства за вината му и експулсирането е чисто политически ПиАр.

Да ти прокарат руснак за бразилец е като да ти пробутат ескимос за зулус. Трябва да си тъп като норвежец за да мине номера. В Швеция всички вицове са за норвежци.

И къде ще го гулсират? Във Бразилия или Русия? Странно що в статията не е написано, че всички задържани миналата седмица са освободени без обвинения.

Европа удари дъното. Ама не от солидарност към Украйна, а от слугинаж към Съединените щати. Стойте на студено и се топлете със санкции. Малоумници.

Абе тупан ти изобщо знаеш ли колко е инфлацията в Норвегия 5.6% при нормално около 2 например. Сигурен съм, че даже не знаеш къде се намира,но си много осведомен от други подобни гениикато теб.

Ееее, днешните шпиони живот си живеят - ектрадират ги, а не ги разстрелват като мене!

zdrafkof

Локи, пусни си нещо на Марвел ,стига си спамил.

Треби тая съветска сволоч, браво на норвежците!

и ние не си губим времето , дет се каZва всяко zло Zа добро ! покрай таZи руска агресия иzплуваха и си покаZаха Zъбките всички Zаклети неокомунисти и наципутинисти , раZни пропутински СМИ и сайтове ,наzначени и московопомаzани пишман биzнесмени , следим целия интернет трафик , паZим в сърварите всички коментари , троленета , дори лайковете / респективно плюсовете и минусите , следим иZкъсо паричните потоци нагоре и надоле по партии и държавни служители, политици иZ целия ЕС и конкретно в БГ ! в случай на нужда много бърZо ще реагираме и ще неутралиZираме всеки опит zа насилственно клатене на демократично иzбраните властти , а след войната основно ще прочистим всички Zаклети русофили и най вече проруските олигарси ,ще им zaнулим сметките , ше ги върнем у първи клас , ще иZхвърлим агентите Zа влияние и ще фалираме всички промосковски медии и фабрики Zа тролене !

Норвежците, както и при всички северозападни народи, холандци, немци, белгийци, англи, сканди манди, има много не наред, паче инцести и зоофили, отврат. Всичко що мърда си го завират къдет не огрява.

Нордите са бая дебилни. Играят го арктическа нация , но са гола вода. Руснаците са много пред тях. Имат атомни ледоразбивачи, поддържат морски път с тях през цялата си арктическа зона, имат транспорт през северния океан до Владивосток, имат бази там, дори цели градове и добиват в Арктика доста неща.

В Певек , което е най-северното им пристанище руснаците дори имат плаващ мобилен ядрен реактор с мощност 70 мегавата. Този район на Чукотка е много богат на какви ли не полезни изкопаеми и много злато.

Типичният за фашизма лов на вещици. То и комунизмът беше така.

До няколко дни ще ги пуснат, лов на вещици.