Норвегия продължи с арестите на предполагаеми руски шпиони

Контраразузнаването задържа мъж, представял се за бразилски учен; досега на мушка бяха поставени руски граждани за пускане на дронове над или снимане на забранени обекти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак са арестували деца на 5-6 годинки по време на игра с обвинение в руски шпионаж

Ебати прогнилата държава. Отвсякъде вижда шпиони. Тези тотално са деградирали.

Ми Путкин пък все нацисти и фашисти вижда

ТРЯБВА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ДА ИЗГОНИМ РУСКИТЕ РАЗБОЙНИЦИ И СВЕТЪТ ЩЕ БЪДЕ ПО СПОКОЕН.......

Копейкаджии имаме ...Не е истина.

:))))Норвегия,колкото и руски шпиони да си измисли да арестува,не може да изкупи греха си пред САЩ ,че продаде на Русия за едни 4 милиона долара едно старо немско укритие на подводни лодки:))).Тежко е на Норвегия да си измисля руски шпиони,но щом България може и тя е длъжна!Леко и е на Европейският съюз-през 1941г когато Хитлериска Германия е нападнала СССР всички днешни страни в ЕС са били на нейна страна,но чак в 1943г против Хитлер са се включили САЩ,а сега на страната на ЕС са и САЩ и Англия!Как мислите,ще успеят ли за трети и последен път Европа да се докопа до полезните изкопаеми на Русия????

Лееееко си прилича на фашизъм

скоро и тук можде да Zапочнат арести Zащото ние не си губим времето , дет се каZва всяко zло Zа добро ! покрай таZи руска агресия иzплуваха и си покаZаха Zъбките всички Zаклети неокомунисти и наципутинисти , раZни пропутински СМИ и сайтове ,наzначени и московопомаzани пишман биzнесмени , следим целия интернет трафик , паZим в сърварите всички коментари , троленета , дори лайковете / респективно плюсовете и минусите , следим иZкъсо паричните потоци нагоре и надоле по партии и държавни служители, политици иZ целия ЕС и конкретно в БГ ! в случай на нужда много бърZо ще реагираме и ще неутралиZираме всеки опит zа насилственно клатене на демократично иzбраните властти , а след войната основно ще прочистим всички Zаклети русофили и най вече проруските олигарси ,ще им zaнулим сметките , ше ги върнем у първи клас , ще иZхвърлим агентите Zа влияние и ще фалираме всички промосковски медии и фабрики Zа тролене !

До няколко дни ще ги пуснат, лов на вещици.

Типичният за фашизма лов на вещици. То и комунизмът беше така.

Tina

Не употребявай думата комунизъм, като не я разбираш.

рай за мърлячите и неграмотните/мързеливите да не учат и развиват, но пък на всеки според потребностите/. Затова се провали. Стигна се до взаимно лъгане на тия дето плащат и тия, които работят. Вижда се и провалът в образованието днес, където са се настанили и възпроизвеждат кадри от комунизЪма, независимо какви лозунги издигат.

Нордите са бая дебилни. Играят го арктическа нация , но са гола вода. Руснаците са много пред тях. Имат атомни ледоразбивачи, поддържат морски път с тях през цялата си арктическа зона, имат транспорт през северния океан до Владивосток, имат бази там, дори цели градове и добиват в Арктика доста неща.

В Певек , което е най-северното им пристанище руснаците дори имат плаващ мобилен ядрен реактор с мощност 70 мегавата. Този район на Чукотка е много богат на какви ли не полезни изкопаеми и много злато.

Норвежците, както и при всички северозападни народи, холандци, немци, белгийци, англи, сканди манди, има много не наред, паче инцести и зоофили, отврат. Всичко що мърда си го завират къдет не огрява.

и ние не си губим времето , дет се каZва всяко zло Zа добро ! покрай таZи руска агресия иzплуваха и си покаZаха Zъбките всички Zаклети неокомунисти и наципутинисти , раZни пропутински СМИ и сайтове ,наzначени и московопомаzани пишман биzнесмени , следим целия интернет трафик , паZим в сърварите всички коментари , троленета , дори лайковете / респективно плюсовете и минусите , следим иZкъсо паричните потоци нагоре и надоле по партии и държавни служители, политици иZ целия ЕС и конкретно в БГ ! в случай на нужда много бърZо ще реагираме и ще неутралиZираме всеки опит zа насилственно клатене на демократично иzбраните властти , а след войната основно ще прочистим всички Zаклети русофили и най вече проруските олигарси ,ще им zaнулим сметките , ше ги върнем у първи клас , ще иZхвърлим агентите Zа влияние и ще фалираме всички промосковски медии и фабрики Zа тролене !

Треби тая съветска сволоч, браво на норвежците!

Ееее, днешните шпиони живот си живеят - ектрадират ги, а не ги разстрелват като мене!

Европа удари дъното. Ама не от солидарност към Украйна, а от слугинаж към Съединените щати. Стойте на студено и се топлете със санкции. Малоумници.

Да ти прокарат руснак за бразилец е като да ти пробутат ескимос за зулус. Трябва да си тъп като норвежец за да мине номера. В Швеция всички вицове са за норвежци.

zdrafkof

Локи, пусни си нещо на Марвел ,стига си спамил.

"Задържаният сега е в предварителния арест за четири седмици, а после властите ще поискат неговото експулсиране." Ако го експулсират вместо да го осъдят значи властите нямат доказателства за вината му и експулсирането е чисто политически ПиАр.

И къде ще го гулсират? Във Бразилия или Русия? Странно що в статията не е написано, че всички задържани миналата седмица са освободени без обвинения.

Тези джендъри и ЛГБТ в Норвегия да се сетят кой изгони нацистите от Киркенес през Втората световна война и да си помислят кой има изгода от взривяването на СП.

норвежците са фашисти...Германия прави база там по време на втората световна...Норвегия им дава база и ги снабдява с ресурси само и само Германия да им даде определена територия от СССР ....но палачинката се обръща и ядат бой от червената армия и Норвегия губи територия...иначе сега са демократи...а всъщност са си все поклонници на свастиката

Екзекуции на тия орки, подчовеци.. Да вървят на уй..

Ей, русофилистичен татаро-монголски-бугарин - това е Украйна и винаги ще бъде Украйна! Срала Украiна!

Хареса ми срала Украйна...вземи си оправи клавиатурата че ти слага латиница в това което пишеш....оооопс пишеш на Измислен език ..като македонския...ще ги познаеш по латинските букви

Норвежците произлизат от украинците и са наши близки съюзници. Срала Украiна!

произлизат от миризливия ти г...ъз...финландците имат общо с шведите...дори езиците са близки ...бо нямат никаква връзка с укрите

Значи, в Норвегия само на руските граждани е забранено да използват дронове?! Това не е ли дискриминация по етнически произход?!

Дискриминация може да има спрямо нормални хора. Спрямо шпиони няма такъв филм.

Пропагандата е вид послание, целящо да въздейства на мнението или поведението на хората във връзка с някаква кауза или позиция, която облагодетелства дадена група или личност. Често вместо безпристрастни и доказани факти, пропагандата може да представи съзнателно манипулирана информация с цел заблуда на обществото.

Затова ли руската армия все още провежда военни учения край границата?

Лов на вещици

Поне да бяха яхнали метлите, а не иранските дронове.

Дира пак удари кьоравото, предполагаемите руски шпиони хахаха

Всички руски граждани в чужбина са или действащи или потенциални шпиони. Дори и да не са вербувани, като отиде някой от службите при тях и им каже, че дългът към родината изисква да им сътрудничи, и че ако откаже ще му се случи случка, то той ще-не ще изпълнява това, което му наредят.

Май бъркаш руснаците с евреите!

На ифлацията!!!! Хванали задържали,??? А снимки та няма !!!!! Четиво за идиоти

Абе тупан ти изобщо знаеш ли колко е инфлацията в Норвегия 5.6% при нормално около 2 например. Сигурен съм, че даже не знаеш къде се намира,но си много осведомен от други подобни гениикато теб.

Ще е хубаво д се рзбере и каква е рзвръзката с тези "предполгаеми шпиони"... Да не се окажат както наште "предполгаем шпиони" , дето нищо не стана и се оказа, че няма никакви доказателств срещу тях :))) Само вдигат пушилка, нищо повече. :)

Ако не намерят доказателства значи определено са шпиони

А у нас кога?

Това е възможно да стане в България след като се построят нови затвори за да има къде да ги затворят, много са. Впрочем и концлагери за рашисти също са вариант.

Всички руски шпиони в затвора! Това се отнася и за пишещите тук руски подлоги ! Разбрахте ли мишоци?

Орките са като скакалци.

На кого викаш орк бе, бугарин-русомонголски-татар?! Срала Украiна!

Това е добре, а ние кога ще ги почваме ? Искам да се арестува Митрофанова.

Ти ли си бе, Местане?

Норвегия не беше ли страната, където отнемат деца от родителите им, за да ги дадат на приемни семейства?

Това е според путкинската пропаганда Другото е че във ваксините има чипове , а 5G клетките разпространяват СПИН и Ковид Толкова си ти е акъла явно.

Не съм чел нищо по този въпрос на руски, но съм чел доста материали на български. За Ахмед Доган или добро или нищо, а за Русия само лошо, нали? Толкова ти е акъла явно.

3евзек

Ало, aasd, троле руски, Путин не е Русия.

трябва да се изгонят всички с руски паспорти.. от България и ЕС.

Първо премахване на двойното гражданство.

Подкрепям, това ще удари основно електората на ДПС в Турция!

Е, Боширката се е маскирал като ,,даскал,, Амаа викингите са го барнали.

и там ловят вещици.. горят ли ги на клада? всеки който е руснак и се разхожда = шионин враг №1

Естествено, че всеки руснак е враг!!!

Руснаците сигурно са станали много богати, след като всеки от тях се разхожда, за да тренира управлението на личния си ирански дрон.