Коментари - Принц Чарлз, премиери, министри в списъка от мишени на Брайвик | dnes.dir.bg
назад

Принц Чарлз, премиери, министри в списъка от мишени на Брайвик

Бившите британски премиери Гордън Браун и Тони Блеър и престолонаследникът принц Чарлз са наречени предатели в манифеста на норвежеца, извършил кървавите нападения в Осло и на остров Ютьоя.

Обратно в новината

Коментари - Принц Чарлз, премиери, министри в списъка от мишени на Брайвик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя сега бързо да поиска да му гледат присъдата в български съд. Така хем ще е на свобода , хем ще може да иска и обезщетение за причинени морални вреди.... Да побърза докато адвокат Марковски е свободен и да го наема....може да осъди и Норвегия да му плаща за това че го е задържала....

тук само с тор нямаше да се оправи- само колко ибрикчии има.....

Леле, тия сега откриха, че от амониева селитра, бронз и сяра стават доста добри бомби.

Ми що не ги изби тях...можеше и с билдербергите да започне.

много приказки за един екземпляр с тежко психическо разстроиство. нормален човек не може да сачинява такива глупости и още повече да убива невинни хора.

Е, сега вече тоя Андерс ми стана симпатичен и си викам - що не започна с Браун, Блеър и Чарлз! Те поне го заслужават! Какво са ти виновни едни тийнейджъри от младежки лагер! Впрочем, никой не е попитал ЗАЩО Брайвик смята, че деянието му е "зверско, но необходимо". Кое оправдава зверството срещу деца? За тримцата управници от Англия - заслужват го.

за какъв контрол над търговията с оръжие говорят, като този си е притежавал съвсем легално оръжие!? По-логично е да се говори за контрол върху разрешенията издавани за оръжие. Та и в България хиляди притежават най-законно оръжие. За какво им е? Защо им се разрешава да го притежават? От кого се пазят с оръжие в ръка? Там , където на ляво и надясно се раздават разрешителни за носене на оръжие и съответно за притежание, съвсем логично се стига до такъв край

Как да няма от кого да се пазят има една камара престъпници, за справка всеки вестник. Отделно е въпроса, че законово самозащитата не е добре уредена. Преди да крадеш в Тексас ще се позамислиш, като знаеш, че всеки може да ти извади ютия и да те гръмне нали ?

Ти си много зле - можеш ли да познаеш кое право разграничава роба от гражданина?

А забеляза ли, че той е бил и културист? По време на Нанкинското клане един японски офицер е заклал по 100 души за час. А пък хърватския усташ Петър Бързица е заклал 1360 души в концлагера Ясеновац за подобен облог. Дали е въпрос само на разрешителни за огнестрелно оръжие? Мисля, че наличието на оръжие е факт и просто трябва и другите да се въоръжат. Страшно е да могат те убият, но по-страшно е никой да не може да спре един убиец.

Как забравил да включи български представител? Пак изостанахме от Европа...-:)

Сигурно не е чел за нас. Защото, ако знаеше на това парче земя, нашите политици в какво превърнаха България за няма и 20 години...сега щяхме да сме във всички вестници. Брайвик, избърза! Има много по-гадни от твоите мишени. Ела на Балканите, да видиш как се убива една държава без нито един изстрел!

" от твоите мишени" А къои са моите мишеи? Не са ли и твои?

Пожелавам ти другия път да бъдеш на подходящо място та да не се чувстваш пренебрегнат :)))

Съжалявам градски, много "тясно" си скроен. Пъво прочети за какво става въпрос... и чак тогава пиши.

В момента се водят дебати в НС по сигурността българските граждани, за свободата на словото, свободата на вероизповеданието ... Операция "Ешалон" е от планетарен мащаб, докато норвежката трагедия е само един видим епизод, както и за информационната империя Мърдок.