Нона Йотова: Истанбулската конвенция е край на цивилизацията

Вземат се деца от нормални семейства и се дават на гей двойки, възмути се актрисата, депутатка от БСП

Обратно в новината

Коментари - Нона Йотова: Истанбулската конвенция е край на цивилизацията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая Нона нито е актриса ,нито певица, нито депутатка, а най-малко прилича на Мерелин Монро. Просто е една тлъстичка лелка,с лице не много различно от това на Цецка Цачева-грубо и едро.Просто съпругът и имама доста "Честно"спечелени пари и тя ги демонстрира.Ако остане тя да изкарва пари за семейството ще се облича от илиенци.

Точно казано ! Тази "конвенция" е точно края на европейската цивилизация. Тя и за това е направена - за да се унищожи стара Европа и после ислямизира :(

Като слушам червен да говори за Господ и за морал, се сещам за поговорката за кюмюрджията и за почернелия задник. Само че във вариант „кога стана социалист, кога си татуира кръст на задника.” Поне в едно традицията им е неизменна - каквото и да говорят, папагалстват опорките на Кремъл.

Тая Нона Йотова винаги ми е била супер противна и бездарна като артист и творец. Обаче за мнението и относно Истамбулската Конвенция ще и кажа БРАВО!

интелектуалците дълго мълчаха, да не би да ги обвинят в тесногръдие; редно е тази линия да се подхваща от все повече изявени дейци на културата - браво на Нона Йотова

Революцията ще тръгне от хората, които четат и трият коментарите.

Хубава жена беше. Е, като млада, затова и така си мисли - че е края на цивилизацията. Днешните джендъроподобни девойки като станат на нейна възраст - ще си им е 'тамън' тогавашния джендър свят. Преди 500г. и с преименуването на Истанбул(от Константинопол) е свършила една цивилизация.

чакай бе човек -тя едва е минала 50-те...я виж една джейн фонда как изглежда на 80. да кажеш, че нашите нямат пари за манипулации, или пък са си напълно естествени, ще излъжеш. изобщо, какви са ви мерките и теглилките, не разумею.

леле-мале, пълна кукурига, при това - депутат.

"Нона Йотова: Истанбулската конвенция е край на цивилизацията" Мустафа Карадайъ, Йордан Цонев и Владимир Кузов НЕ харесват това.

Не съм гласувал за теб,но разсъждав катонздраво мислещ човек с нормално дете.Предполагам,че и тя като всички нормални хора,искат да имат внуци,смисъла на живота.Тя вижда накъде върви светът и предупреждава.А нашите избраници искат да ни унищожат като нация,е ще си получат за това което се борят,но и Господ няма даъ им прости ,ако я приемат

Малко е пресилено - край на цивилизацията ! Но сме близко до Содом и Гомор ! Относно чалгата - не съм я слушал защото аз слушам музика , а не чалга ! Не бива да се бърка чалгата с изкуството ! Музиката е изкуство !

Я виж и тук имало гадни , мазни и миризливи чалгари !

Най-после се наричат нещата с истинските им имена. ВИДЯХМЕ КАКВО ПРАВЯТ с децатс В НОРВЕГИЯ. Пълна западна деградация.

Пълна но не западна деградация а мозъчна деградация на коментиращите.

Смешно и трагично е че в името на свободата се отнема всяка една СВОБОДА, вяско едно различно мнение, от мнението на деспота, главния"демократ". То Сталин кротко пионерче в сравнети със сегашните.

Умилително- напоследък има мощен наплив на "смели" жени -боркини с/у извращенията на мутро-цивилизацията. Да са си задавали въпроса къде щеше да бъде тяхната собствена кариера без тази "цивилизация"? Предварително се извинявам за неудобния въпрос.

Аз

Абе... задай си въпроса къде са мъжете...

кои мъже?- техните? на мутро.цивилизацията? или по принцип?

В БСП много яко наддават ,....на килограми !

Ето,че има смели и достойни жени,които открито заявяват позицията си,без да им пука на кого му харесва и на кого не!!!Браво НОНА!!!

След морковите и тоягата , се появява и друга истина , от друга жена !

Явно , май жените в Бг - Парламент , са по-качествените политици-ДЪРЖАВНИЦИ !

Няма жени, няма мъже, има качествени хора, а за съжаление това не се цени.