Нон пейпър за "окончателното разпадане" на бивша Югославия разтърси Балканите

Засега никой не е потвърдил официално, че председателят на Европейския съвет е получил от Словения документ за ново прекрояване на границите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дира, кви са тия "нон пейпъри" бре ? Да бе, написали сте нещо в скоби, ама защо това нещо не е самото определение ???? Много сте модерни бе? Пейпъри такива

Нормално! Босна е лабораторно упражнение на Клинтън.

Нашите дипломати няма ли да изпратят и те някоя "пейпър", с настояване да си върнем обратно Македония и западните покрайнини?! Или те са свикнали само да се подмазват пред западните си господари?!

Подготвили сме "тойлет пейпър"

PEYTSCH

И РСМ чака разпадане ама никой не я ще да я вземе...Даже и албанците...

Е сега ще има възможност гологлавия шоумен с обецата да оправи дреболийката с кремльовските си господари.

PEYTSCH

От чалгари ум не търси...

С президент демократ в САЩ тепърва предстои промяна на границите на Балканите. Навремето в предизборната си програма Килъри беше написала, че на Балканите има граници за прекрояване. Та, дали ще е Босна и Херцеговина, или Турция- Гърция, или Сърбия- Косово- да се стягаме за война. Дано българските политици да постъпват умно и да и предпазят от военни действия.

Днешните политици не могат един грип да овладеят, не могат да се противопоставят на един фарма картел, събрали по 100к купени/излъгани избиратели, безпринципни коалиции, оплетени в корупционни скандали...тръгнали граници да прекрояват! Те нямат 2 прави и последователни мисли в главите си..

Не можеш да си върнеш нещо, което не е било твое. Това означава да го завладееш, но за това се иска кураж, а българите го нямат.....

Босна, Косово и Македония са абсолютно измислени държави!

Кой бе? Славчо ли? Или Ицето Иванов? Или Мая? Всички застават мирно пред Херото...

Както и очаквах накрая на новината "уж между другото" наднича: ... Русия е готова да разгледа нови аспекти на участието си в решаването на косовския въпрос, ако Сърбия иска ...

тя там е гарант бе душа, така както Германия и Франция са гаранти в преговорите за ДНР и ЛНР и Украйна бе душа!! Това е метод на водене на преговори още от време оно!! Ма де толкова мозък...........

ако се случи това разместване, много вероятно СРМ да се прекрои.

Ние нема какво да го мислим, то ако не са забравили българчетата ЕС има мераци да прави региони и да разделя Европата на региони. Та ние с Гърция падаме под управлението на Турция! та някак си без да ни питат ЕС решава ...... А това че САЩ отдавна искат Балканите да изглеждат по друг начин се знае още от Студената война!!

ще я я вземат до средата на Скопие. А каквото е останало Сърбия ще прибере, част и Гърция! За нас един ср............

"Нон пейпър" е международен термин в дипломацията. Търсиш - намираш - учиш се. Към неукото са се присъединили още няколко като него - нон мозъци.

Нещо са объркал, ти всеки ден правиш ли молитва да е здрав Путин че и споменавай Сталин че ви е запазил!!

Изметка ли се? Каза ли си плюнките? На въпросът: кой има изгода от такава "новина"? И е видно, че "гарантът" Русия там някъде ръчка с методите си на водене на подмолни крамоли от време оно

Що бе? За мене е удобно. Аз съм учил български до 3-ти клас и после само съм живял и учел в англоговорящи държави. Сега съм на 32г и като чета българските медии ми е по лесно да разбирам. Нон пейпърс, лайкване, имидж, дифоркация и редица други. Супер удобно!

Да бе ама не се ползва в заглавие!! Щото когато е термин се прави пояснение я в скоби до термина, или долу под чертата или има речник!! В заглавие може да се сложи когато е специализирана литература, а не за широкия кръг читатели!!

Какво значи пейпър?

аз не плюя, възпитание драги!! Плюят западняците, плюят простаците, плюят платените като теб!! Изгода имат САЩ!! Ако не знаеш разпада на СФРЮ стана след като една фирма от САЩ за търсене на подземни богатства отказа да предостави данните на федеративното правителство!! След това САЩ без да се мае започна да бомбардира СФРЮ, започнаха кланета и ред други гадости!! Дори няколко ракети паднаха в България, край София паднаха 2!! Напълниха ни с обеднен уран! Я си налягай парцалите бе трол нещастен!!

Тук са тия с РАБ ФАК подлогите,набивали са им руския език а ингилизкият им е много труден на тия години та те още гледат клавиатурата като прасе динена кора:))))))))

а от гробари и паркетни свине, какво да очакваме?

да се пирсъедини сСеверна Македония, без най-западните албански части по линията на граф Чано от 1940 г. и всичко е точно!

Взе ми го от клавиатурата.

по народному, значи.

е когато си продажник целуваш всеки чужд !! Става въпрос за българския език , знаем че той ви дразни щото обичате чуждия, да го говорите бе душа!!

Ако двата неврона, които те държат прав могат да схванат - това с плащането е политика на рубладжиите, а не на нормалните хора. Югославия, драги, беше измислица по желание на сърбите за тяхна форма на австрийската империя. И подкрепяно от Франция и Русия. Тя (Югославия като всички измислици) няма как да не се разпадне, а при загниването си нямаше как при дърпането на чергата участниците да не направят простотиите, които си спретнаха помежду си. Добре беше, че Коминтерна все пак не успя да ни вкара в тая Юго-измислица та и ние да участваме в тая касапница. Дали съм трол - питай третия неврон Дали съм нещастен - едва ли можеш да си го представиш (поради липса на четвърти) И дали ще си налягам парцалките - не е твоя работа

> След това САЩ без да се мае започна да бомбардира СФРЮ, започнаха кланета и ред други гадости!! Имаш грешки в словореда. Горното написано хронологично в действителност стана така: започнаха кланета и ред други гадости След това САЩ без да се мае започна да бомбардира СФРЮ

А така,само бой по руските кратуни

А какъв е проблема да се раздели Косово - да не е свещена крава? То и Македония на запад от Вардар може да отиде в Албания. Босна чудесно си се дели на три и хърватите в Хърватска, сърбите в Сръбска, а мюсюлманската нация (ебати измишльотината титова, дето даде началото на Ислямка Държава) да си остане в планините, ако трябва заградени с два реда бодлива тел. А останалите македонци, ще ги изненадаме българите - всички се пишеме прави македонци и се обединяваме с родината майка. След това Велика Македония се прекръщава на Нова България, за да не дразни гърците, а столицата от Скопие я местиме в Охрид. И пускаме високоскоростен влак от Варна до новата столица.

Ква значи "нон папир"? Само с ибрик ли требва да се действа?

"нон пейпър" е нещо от типа "това си го мислиме, ама не сме го писали, нищо, че го получавате на хартия", казано по-дипломатично. На български няма как да съчиниме толкова безмислен термин.

МНого правилно ! Това автоматично решава и въпросите с Крим , Донбас и Луганск и всичко приключва с аплодисменти !!!

Долу го обясних, но сега пак:"нон пейпър" е нещо от типа "това си го мислиме, ама не сме го писали, нищо, че го получавате на хартия", казано по-дипломатично. На български няма как да съчиниме толкова безмислен термин.

Само дето може вместо аплодисмени да имаме атомни гъбки.

Разбрах тъ. Гледам, пише "ЖЕНИ". Чукам, влизам, гледам- кенеф.

А аз имам едно подло предложение - всички българи се пишеме прави македонци и вдигаме бут за обединяване с родината-майка. Скопяните няма как да ни откажат, иначе направо ги завладяваме. Като мнозинство прекръстваме държавата на Велика Македония. Гърците рипват, англичаните им пригласят и ние след много кандърми се прекръстваме на Нова България. След някоя друга година тихомълком замитаме "Нова" под килима. Местиме столицата в Охрид. Как ви се струва плана? А още не съм пил нищо, освен едно кафе.

Косово им избяга на сърбите....да пазят Войводина, че с тези милиардни инвестиции много по-бързо ще им се прииска и на тях независимост...след като се отцепи и Войводина Сърбия ще си "дойде н мястото"

да ти кажа много ми хареса финалът на изказването ти. То и началото е логично, но финалът пряко ни засяга... Браво

само влака не знам кой ще пусне....бочето нали си взе отпуска(само дето май и той самият не е наясно, че ще е постоянна, а не временна)

Словенският министър е абсолютно прав.... Но трябваше да продължи по на юг..... Македония трябва да бъде разделена между България и Албания..... Така Историята ще си отдъхне от грозна та несправедливост и изопачаване

Няма да стане. Англосаксонският мутафет е контролиране, чрез създаване на точки на нестабилност - Индия-Пакистан, Китай-Тайван, Русия-Украйна, България-Македония... Списъкът е огромен. Контрол на Морето върху Сушата.

Всички държави спечилиха от европа само ние загубихме от целия процес. Румъния заграбва от морската ни граница като унищожи шамандурата показваща границата и предявява искове от българската територия. А турция направо заграби няколко километра от границата на резово и Иван Костов доброволно се подписа че ги дарява без да го дават по новините. Всичките европейски стоки от Азия идват на Румънското пристанище в Костанца на нашите пристанища пустеят. Румънците и турците си отвориха европейски заводи за автомобили а ние не. Техните икономики растат а нашата не. Какъв ние смисъла от членството в ЕС само за една шепа хора които могат да крадат евро фондове останалите бедни и бягащи в чужбина.

Въпреки всичко, Социалистическа Федеративна Република Югославия беше уникална страна. Едно напълно естествено и нормално държавно-политическо формирование, обединило славянски народи говорещи почти един и същ език, дали близо два милиона жертви в героичната партизанска война против хитлеристките окупатори. Една държава, оглавила в периода след ВСВ необвързаните страни от Третия свят в борбата им за нов и по-справедлив световен икономически ред. Кой разруши мира и братството между южнославянските народи ? На този въпрос трезвомислещите могат да си отговорят сами.

в което нямаше социализъм имаше един монарх Тито, и имаше инфлация по страшна о ттази по Виденов но още по времето на така наречения социализъм, стига руска пропагнда хибридни войни и реклама на про сръбска ревизациона политика

Югославия беше едно фашистко монархическо образвания, в което нямаше социализъм имаше един монарх Тито, и имаше инфлация по страшна о ттази по Виденов но още по времето на така наречения социализъм, стига руска пропагнда хибридни войни и реклама на про сръбска ревизациона политика