БХК оттегли номинацията на Полфрийман за ”Човек на годината”

Българският хелзинкски комитет (БХК) обяви, че оттегля кандидатурата на осъдения за убийство у нас австралиец Джок Полфрийман за наградата "Човек на годината".

Обратно в новината

Коментари - БХК оттегли номинацията на Полфрийман за ”Човек на годината” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бащата , селска пръчка от нечуто врачанско село докопала се до университета, доносник в университета, донасял за колеги перестройчици, сам потърсил службите, депутат и комунистически деятел, подкрепял лично кандидатурата на Пеевски като шеф на данс. Синчето подобно на тато си трупало точки и самочувствие от съдбите на невинни, правило се на мъж и скинар и студент по право, нападнало с 16 души беззащитен , вероятно , ако не бил австралиеца с връзките на мама и татко щяло от насилник да стане прокурор или съдия и да ни съди и определя съдбите , като гнусния си баща от доносник станал народен представител или да е депутат на пеевски. Явно Връзките на тато със съдебната мафия, са свършили работа, лично миков и бившия главен прокурор били на пограбението,щото ако синчето беше наръгало австралиеца щеше да лежи максимум десет, а вероятно 4 за превишаване на неизбежна отбрана. За справка на изнасилвача убиец на момиче му дадоха 13 години това лято, а на този защитил беззащитен с риск за живота си при неизбежна отбрана - 20 години.

Българинът е дотолкова деградирал робски от турско и руско робство, че мрази всеки готов да защити правата му , като бхк, защото му пречи да докаже сервилност и вярност към господаря и потисника си. Мисълта, че трябва сам да поеме отговорност за съдбата си и да стане личност , а не вечен наведен слуга , който вегетира от подаяния, ласкателство и хитро шикалкавене и мазнене около трапезата и властта на някои измамник или насилник, го изпълва с паника и ненавист към всеки, който му предлага или се възползва от тази опция на свободния свят, като враг на патрона му и изобличител на мизерното му съществуване.

Все пак не може да се отрече че този човек е проявил доблест непозната за тези географски ширини. Да се протовопоставиш на банда , която издевателства над слабите анонимно и в група, а не да и се мазниш и да наръгаш самозабравилото се, правещо се на патриот и с чувство за безнаказаност копеле на гнусен комуниситчески сатрап отродител, унищожил хиляди съдби значи да имаш характер и смелост. Да поправиш грешката на разложената и страхлива полицейска и съдебна система, която покровителства насилниците и безкрупулните до степен да се чувстват безнаказани без да има коректив. Ако имаше повече такива престъпници с характер, а не традиционните обирджии и убийци и насилници на по-слабите и беззащитните българинът щеше да стъпя по достойно и по-близо да белия австалиец.

Хелзинският комитет трябва да бъде закрит.Открай време води антибългарска кампания.Не ни трябват организации ,насаждащи като идеал убийци и след това се чудим защо при младежите има такава агресия.

Бе вий дъртите комунисти изтрепахте целия елит, сега виновни били от хелзинки и копелетата, които сте възпитали. Утрепки нали виждаш как се справят белите хора с лигавите ви и долни страхливи копелета ругат и в група по двайсе ви бият , утрепки мръсни.

Целите на наказанието са да се поправи и превъзпита дееца и да се въздейства предупредително на обществото. Хубаво, но колко им е акъла на на онези от БХК да сочат един убиец за човек на годината, при условие, че той изтърпява наказание за убийство, а в същото време има много хора, които са проявили доблест и смелост и спасяват човешки живот с риск за себе си? Нещо са се бъгнали, защото много се изложиха и явно са изгубили мяра за нещата- дано се отрезвят.

Докъде стигна проверката нафинансирането на БХК? Я, да си дойдем на думата - кой ви плаща да се разпореждате като еничари в България?

Пишеше че БХК били навестени от "добронамерено настроени" членове на футболна агитка които засвидетелсвали своите" искрени чувства и симпатии"към служителите на БХК!

Видяха накъде духа вятъра и че ще ги отвее, и смениха песента. Може би тестваха реакцията на народа. Нищо, могат да направят нови класации: - Убиец на годинат; - Крадец на годината; - Изнасилвач на годината; - Измамник на годината; - Платен протестант на годината.

...лихвар на годината .

на мръсниците от БХК са безкрайни! "Целта на наградите Човек на годината не е да провокират или създават конфликти, а напротив да отбележат постиженията и работата на хора, които защитавайки правата на човека, допринасят за развитието на цялото ни общество", подчертаха от БХК. " Какъв принос за развитие на обществото е убийството на човек?! Циничната Европа защо мълчи, след като ни залива с евронорми за щастливи кокошки и хуманно отношение към животните, а сега си трае като дърта к.рва и се прави на ни чула ни видяла за това безсрамие на БХК?!

СОРОСОИДИ са тези типове от БХК,които винаги са срещу българите,а за всички други навлеци

Макар, че от Бхк са се съобразили с общественото недоволство те си остават анти-българска организация, която трябва всячески да се изкорени от държавата ни.

При политиката и обществените процеси с "изкореняване" не се постига резултат. Това не технически проблем който да се реши с ремонт. Това е проблем който се решава с ликвидиране. Нещо като с плевелите. С плевелите се решава като с "раундъп".

Това не ги прави по-малко изроди. Просто този път се издъниха и показаха прекалено явно истинското си лице.

FREE Полфрийман

Ако има номинации за вредна антибългарска организация, за организация от паразити,за поръчкова организация и т.н БХК със сигурност щеше да е фаворит във всичките!!

Призовавам всички медии, информационни агенции и прочие, Да ПРЕСТАНЕТЕ да ни занимавате с БХК. Тези не ни интересуват освен да ни агресират и тази агресия е и към Вас. Тея там да си говорят каквото си искат. ВИЕ не ги отразявайте! ВИЕ сте СЪУЧАСТНИЦИ в техните извръщения към страната! ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ ЗА ТЯХ! ТЕ СА НИЩО! ВИЕ ГИ ПРАВИТЕ ИНТЕРЕСНИ ЗА ОВЦЕТЕ!

БХК не отстоява общочовешките ценности, а високата нравственост е подменена от конююнтурни политическиш услуги на чужди държави. Този случай е ярък пример - в чужбина убиецът е смятан за невинен и номинацията за Човек на годината в България идва от чужбина.

БХК е ясно обяснен по долу ами как българския независим съд е осъдил безпристрастно когато председателя на съда груев и председателя на бесепе мишо миков са били на погребението в подкрепа на червеня си другар загубил сина си

еи тва бантускотовете сте много просто племе еи...ами тия световни организации са всички до една на циона и председателите и'м са все от избрания народ ....

ирина бокова,кристалина,миглена ,соломон паси......

нормално е евреиски международен комитет да защитава евреите по света като Полфрийман... нормално е корумпиран български съд да осъди максимално някои които се е отбранявал от футболни хулигани мамини синчета на червени велможи а престъпници грабили и убивали преднамерено да са оправдани изцяло или с условни присъди

Кой идиот е допуснал "миличкият"БХК да се подиграва безнаказано с българският народ на българска земя?

БХК,Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

ТОЗИ КОМИТЕТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКРИТ НЕЗАБАВНО И ТЕЗИ ХОРА ТРЯБВА ДА БЪДАТ В ЗАТВОРА

незнам БХК дали са прави или не ама българския корумпиран съд осъдил е неправилно Джок Полфрийман които се е защитавал от футболни хулигани малтретитащи непълнолетни деца по улиците ......за разлика местните български бандити са на свобода с по няколко в сила присъди убиват преднамерено и и'м давит условни присъди

Приятелю, айде като си толкова наясно, запознай се със съдебното решение, виж какви ги е твърдяла защитата на убиеца (сам ще разбереш абсурдността на защитната му версия), виж какво са казали свидетелите и после обяснявай пак.

от бандата футболни хулигани ли ? а как българския независим съд е осъдил безпристрастно когато председателя на съда груев и председателя на бесепе мишо миков са били на погребението в подкрепа на червеня си другар загубил сина си

Г-н Мафиот, Не би било лошо да вложите много старание и упоритост в ученето на български език.

Главният прокурор да се самосезира и да ЗАБРАНИ дейността на антиБХК, като доказано ВРЕДНА за България и българите. Разбра се съвсем ясно, че тези безродници МРАЗЯТ България и досега не са защитили нито един българин, но затова пък с удоволствие СЪДЯТ България в международния съд. Т.е. на всичко отгоре плащаме всички ние заради дейността на тези от.реп.ки!

Четох ти коментарите и не знам какво толкова си се надъхал, нито кой знае какви велики истини казваш, нито поставяш трудни за отговор въпроси, сложил си само сравнително посредствени разсъждения. Реабилитация не е възможна на човек, убил С НОЖ друг човек и опитал да обие още един. Този, който веднъж го е направил, значи така мисли, така функционира мозъкът му. Стига си припомнял и лансирал защитни версии как защитил това и онова. Ако беше вярно, нямаше да му сложат тази присъда, нали се сещаш. И не опонирай сега за българското правосъдие и тем подобни стереотипи, дето е много лесно да ги вееш като байрак. Убил момчето и толкоз. Ранил друг и толкоз. Близките ще продължат да съществуват и толкоз. Но не, от бхк (не можах да се накарам да го напиша с главни букви) издевателстват над всички нас - убиец да стане мъж на годината! Е това вече е прекалено. Тук не говорим може ли да се реабилитира или не, а да го направим МЪЖ НА ГОДИНАТА!!! За кое, че уби момчето и влезе в затвора? За арогантността по време на процеса? Сега, видиш ли, му било скучно и бил много социално активен и трябва да се награди за това??? КАКВО???? Плюя на това и на човека, който го е измислил. Това противоречи на най-базисните човешки етични норми и за мен този, който го е измислил, не е човек. А ти какво си се юрнал да го защитаваш и да се имаш за нещо повече от нас останалите? Я помисли малко, че си станал смешен, само че с тема, където има мъртъв 20-годишен човек и смазани близки, шега не бива. Замисли се, има справедливост!

Мога само да предполагам какви са "заслугите" на Кънев (някакъв шеф в БХК) към тази номинация, НО появата му в уважавани от мен електронни медии с абсурдните му коментари по повод достойно изпълнения от полицая служебен, граждански и патриотичен дълг по охраната на населението от вредители, бандити, лакоми скакалци и ревностни поклонници на исляма, МЕ отвратиха не само от него, БХК и техните членове и поддръжници, НО и от всичко свързано с тяхната "дейност"!! Не знам, не съм чувал и не съм виждал нещо предприето от БХК, което да е било за добруването на когото и да било, ОСВЕН на такива прононсирани убийци като номинирания!!

Началникът им на тези от БХК е безродник и за обесване. За купчина долари е готов да се изплюе на човешкото справедливо негодувание. Не разбирам защо го канят и му дават телевизионно време, взимат му интервюта .... Този не заслужава да го заплюеш!

Българският халифатски комитет трябва да бъде изритан от България.

Зад него е отровено общество, зад което е цру, зад което е сащ, зад който е нато, зад което е "международната престъпна общност".

Много точно сте посочили веригата на злото.

Какво значи "Във връзка обществените реакции срещу номинацията на Джок Полфрийман"???? Или сте прави или не сте?Или вярвате в нещо или не вярвате!БХК -поредните нагаждачи!Дори не се срамуват да си го признаят!

Ако е примерен затворник, нека стане Примерен Затворник на Годината, но не Човек на Годината. Разликата е доста голяма. Незнам какво пушат в БХК, но е добре да го спрат защото лошо им се отразява.

Тези въпроси изискват внимателен анализ- има голяма разлика дали е убил при самозащита както се споменава или е било хладнокръвно убийство. НО съдът постановява последното - при това положение, дори съдът да е сгрешил, БХК не би трябвало да го номинира, което те самите са осъзнали.

Ако имаше дори и най-малко съмнение за съдебна грешка, тогава пък БХК как щеше да реагира, не ми се мисли. Но те нищо не казват, значи съдът е преценил правилно. 20 г. не се дават за защита на паднало дете.

Ето ТОВА Е ЛИЦЕТО И СЪДЪРЖАНИЕТО НА БХК! Какво друго да се казва? Антибългари и родоотстъпници!!!!!!!!!!!!!!!!

Не са те родоотстъпници, много добре си защитават рода. Техния, не българския.

Тия които се крият зад абревиатурата БХК , са хора без морал , без задръжки ,без хуманна ценностна система и най - вероятно са лапачи на чужда издръжка !Това българин не може да го направи - тия просто са безродници!Някой ги е натиснал да оттеглят гадната си номинация!

Намирам че с Тази 'номинация' - БХК просто Доказа че Е елемент от троянскоконието на 'наште'.

БХК оттегли номинацията на Полфрийман за Човек на годината Ами така или иначе тази номинация отпада , защо тогава БХК , не го предложат поне за орден "Стара планина" 1-ва степен.

БХК трябва да се самозакрие ВЕДНАГА! ИЛИ ПОНЕ ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ ЗА ГАВРА С ПОНЕ 7 МИЛИОНА ДУШИ.

Айде де - ДЕЙСТВАЙ!!! НЕДЕЙ САМО ДА СИ ЧЕШЕШ ЕЗИКА.... ТРЯБВАТ ТОПКИ ЗА ТАЯ РАБОТА!!!

Човека е написал "осъдени" - чети бре момко... а "топките" се искат за нещо друго

Таз година пол фрийман... Догодина джихади джон.

Тоя боклук гледа на всички нас като на аборигени, които трябва да бъдат изтребвани. Сигурно единствената му мисъл, докато лежи и "се превъзпитава" в затвора е как не е успял да прободе в гърдите още няколко човека. Абе, няма ли истински мъже там?

бай Ванчооо оди се наплискай малко водичка на чешмата па и се разшетай да те хване въздуха малко..

Общоизвестна истина е ,че БХК работи срещу българският народ.Една излишна организация.

Иииииззззлиииишнааааа лиииии!?!?!?! В Р Е Д Н А И О П А С Н А !!!

БХК искат да номинират боклука Сидеров, защото ДПС им е дало 200 лв. Това е цялата истина.

И какво излиза сега, българина иска непрекъснато възмездие и мъст. Злобата е вродено генетично в него. Много тъжно, че никой не проявява никакво разбиране към очевидните усилия на този млад австралиец да му се даде шанс. Българската злоба е безгранична. Срамота балкански говеда!!!!

Вина ли искаш да ни вмениш бе б...к? За това че не сме съгласни доказан жесток убиец да бъде възвеличан! Ако беше заклал твоето дете дали щеше да си толкова толерантен? Или ако ти се плати добре и това ще приемеш с усмивка.

Народ, който сам не си е извоювал свободата, не може сам да си извоюва и демокрацията и надницата, такъв народ за нищо не става. Този от БХК ако беше в Гърция и в подобна ситуация , досега да беше ликвидиран..

Смърт за соросоидните изроди-предатели от БХК ! Тия изродчета от БХК (а и цялата престъпна клика на Сорос) са позор за човешката раса ! Те не са хора, а рептилоиди !

Българският хелзинкски комитет (БХК) обяви, че оттегля кандидатурата на осъдения за убийство у нас австралиец Джок Полфрийман за наградата "Човек на годината". Само как звучи.Направо като виц, но за съжаление е поредната гротеска.

Няма по жестоко нещо но света от това, родители да изпращат детето си в гроба. Защо тия мръсни национални предатели от БХК, поне за момент не се потопят в скръбта на тия родители, пък тогава да играят ролята на защитници на убийци. Гледай само колко просто беше някога. Око за око, смърт за смърт. И няма да го храним цял живот в затвора, няма да има и комитети, които да ги превъзпитават. Убийството на човек не е петно на дрехата, което може да се изчисти и все едно, че не го имало. Убиеца е убиец до гроб. Ай сиктир, де.

След като не искаш да го храниш в затвора цял живот има няколко варианта: 1. Екзекутираш го и ставаш убиец до гроб - твои думи 2. Екстрадираш го - Българските власти отказаха 3. Пускаш го - което си против 4. Реабилитираш го - което пак явно си против и не вярваш че е възможно без дори да си опитал..... И кво правим??? И да те питам 20 на 1 като ти скочат ти какво ще направиш??? Не че го защитавам просто искам да знам ти как ще реагираш в такава ситуация.... Особено ако ти скочат когато искаш да защитиш друг на който те вече са налетяли като освирепели расисти???

Дори всичко, което пишеш да е вярно, не виждам с какво този човек е заслужил да бъде номиниран. Ако беше българин, възпротивил се на 20 римлянина, дали щеше да я има тази номинация. въобще това с правата на човека взе да става голяма простотия.

Аз зная само едно-никой няма право да убива никого. Бог е който дава жвот и само той има право да го отнема. Ако някой убие детето ми, въобще няма да се двоумя и бавя-веднага го ликвидирам.

Пак ти отговарям със същия цитат: "През 2013 г. главният прокурор Сотир Цацаров отказа на Австралия трансфер на Полфрийман в тамошен завор, с мотива, че е извършил множество нарушения в затвора". Тука няма реабилитация, а натрупване на престъпления - нарича се рецидив.

Не съм трол,не съм и пристрастен към случая, обикновен човек съм. БХК НЕ ГО ХАРЕСВАМ / макар, че сигурно не им пука за моето мнение/. Но да си го кажа. И колкото по-вече българи го сторят- ще е по-добре!

Тия са позор!Лапачи без мярка и резултатите са ясни - л-й--на.

Бандитски Хрантутенски Клозет.