Новият управител на НОИ ще се бори с неправомерните болнични

Ивайло Иванов е новият управител на Националния осигурителен институт /НОИ/. Със "за" гласуваха 183 депутати, а един се въздържа.

Обратно в новината

Коментари - Новият управител на НОИ ще се бори с неправомерните болнични | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пожелавам му здраве, здрави нерви и чааааак на последно място ... здрава заплата, че и без нея не става...иииииии да не забравя тази мъдра сентенция..."Шефът не работи, той създава организация за работа"!

майката си е еб.ло. Мнимите болни чрез вашите пенсии се възстановяват много бързо. Вече мнозина ходят до кафето на 200 метра с... леките си коли. А някои си купиха коли за пренос-превоз през границата.

И как ще бори фалшивите болнични? За всеки издаден болничен ще се проследява дали лицето е у дома си ли? Ще прави справки за предписани лекарства?

"Новият управител на НОИ ще се бори с неправомерните болнични" И за това ще получава хиляди левчета заплата от нашите осигуровки за пенсия! Тая шия не е от туршия!

"Ивайло Иванов е завършил висше икономическо образование във ВФСИ "Димитър Ценов" - Свищов, специалност "Финанси и кредит" през 1993 г. и висше юридическо образование в ЮЗУ "Неофит Рилски" - Благоевград през 2008 г" Все "класни" университети.

класни "университети" :-))0

И "класно" изглежда, нали! Интересно как ще се бори с фалшивите според него болнични... ще ги посещава по домовете ли?!

Нацията е болна! И вместо да накарате НОИските служители да работят не да се заключват от зад огромни врати и достъпа до тях да е ограничен отворете вратите! Накарайте служителите да работят! Увеличете пенсиите! Дайте пожизнен ТЕЛК за инвалидите / с един бъбрек, с отрязана ръка или крак, сърдечно болните и т. н. / не да ги привиквате през 3 години. Осигурете качествено здравеопазване! Намалете ДДС на лекарствата!

лечебно заведение !

Много "борци", страшна работа! Няма ли длъжностна характеристика за тая длъжност - да се осведоми човека за какво е назначен и какво трябва върши тази институция, която ще ръководи?

Ивайло Иванов е завършил висше икономическо образование във ВФСИ "Димитър Ценов" - Свищов, специалност "Финанси и кредит" през 1993 г. и висше юридическо образование в ЮЗУ "Неофит Рилски" - Благоевград през 2008 г. И двата "университета" са известни с това, че докато влака чака на гарата можеш и диплома от тях да си купиш. Предполагам, че е бил състудент с Министъра на Финансите Горанов.

тОЯ ЩОМ Е ЗАВЪРШИЛ В сВИЩОВ, ЕДНО ПРОПАДНАЛО УЧИЛИЩЕ С КОРУПЦИЯ МНОГО ЗНАЕ И РАЗБИРА. А КАК ЩЕ БОРИШ ФАЛШИВИТЕ БОЛНИЧНИ НА ВСИЧКИ МУТРИ, КОИТО СИ ВАДЯТ КОГАТО ГИ ПОВИКАТ В СЪДА БЕ ТЮФЛЕК? ТО ЕДНА СВЯСТНА ФИЗИОНОМИЯ НЯМА НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ НИ НЕБОСКЛОН

Фалшивите болнични или фалшивите доктори, които ги издават? Нали болничните доктори ги издават, при това електронно???

колко фалшиви дипломи са издадени в Свищов! Колко връзкари и мутри са станали икономисти там!...

много от ценните кадри отгледани там, станаха връзкари и мутри

Тоя тюфлек не знае ли че първите 3 дни ги плаща работодателя и после НОИ Така че работодателя знае най- добре кога болничния е фалшив !

от много "борби" си я е наял? Вижте му погледа, израза на лицето, веднага личи - какъв е и защо е там

dancho_o@

Ще бори кебапчета в работно време.

Какво означава болничен в една бедна и безаконна държава?Болничен означава 40дни допълнителен отпуск през годината даден срещу заплащане от джипито,болничен означава да гледам внучето ,защото където работи майката това не се разрешава,болничен означава да поработя малко часмаг, болничен означава да отида на село да си направя зимнина,болничен означава да не се явя в съда ако ме съдят.....всичко друго ,но той рядко се дава за болест.Много лесно ги дават АГспециалистите за тях всяка бременост е болест,Ортомедите вместо да посъветват болните как да си оправят проблемите с гимнастики например те им изписват лекарства от които после наистина се разболяват,така е и с Кардиолозите,за джипито това пък не е никакъв проблем до 40дни в годината полагаем отпуск към годишния.Такава система на лечение няма в цял свят.Неоправима е.За рекордите на Гинес сме.

Няма що, ще оправи ной, само като гледам каква гуша е отпрал, на голем професионалист ми изглежда.

Фалшивият болничен е в интерес на издаващия го - получава суха пара, необлагаема. Фалшивият болничен е протест на този, който внася осигуровки и не получава нищо от системата. Фалшивият болничен е отговор на тормоза от страна на работодателя. Назначете нов шеф - този е утопист.

Фалшивият болничен е и в интерес на получаващия го-получава пари от НОИ.А новият тюфлек началник трябва да знае,че НЗОК няма никакво отношение към болничните!

за фалшив болничен лекарят ще вземе 50 лева, амилиони откраднати пари при калпаво строителство на магистрали, при калпаво саниране, при детските градини в София с по 6000 лева кв.метър, при СРС с по 18000 лева за кв.метър дето вчера са го пуснали боко и майката на народа... ИЛИ ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА ЗА МИЛИОН НЯМА ЗАКОН?!

Докога ще обсъждате, бе Калинки малинки? Цели села имат една и съща болест, стотици хиляди са броили на ТЕЛК няколкостотин лева и живеят от националния бюджет. Свършете най-после една свястна работа извън постоянното ви бла-бла. АКо трябва за 6-7 месеца персонална проверка на всеки телкаджия. Така ще останат истинските инвалиди, за които ще се грижи държавата при това с право, и мошениците.Лекарите, издали фалшиви диагнози на здрави хора, веднага в затвора. Това е правилното решение, другото е прах в очите.

Така, така, а кой ще извърши проверката и срещу колко евро?

моят съпруг има диагностиран в МА Паркинсон, трепери му дясната ръка, влачи десният крак, а ТЕЛК му дават 46%, което не води до получаване на пенсия, а той е считоводител, я ми кажи - как с трепереща дясна ръка може да работи един счетоводител? Сега познай, какво искам да направя аз с този ТЕЛК, с този НОИ и с тези управници? Мъжът ми има 41 година трудов стаж и се мъчи всеки ден...

Очаквайте вече да бачкате и повече часове - муахаха! Роби. Тоя тюфлек с 3 брадички, завършил в червената академия в Свищов ще ви преследва да работите повече за червените олигарси, че сега им е малко. Само в Бантустан се 'отработват' празници. Има най-дългата работна седица в ЕС, но пък най-ниското ниво на заплащане, докато 'другарите' олигарси и техните отрочета се почесват по кафетата и плажовете под звуците на просташка чалга. Така е като няма КОЙ да вдигне една общонационална стачка и да ги измете със ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯТА от всички държавни постове.