Астронавт в София: Земята е била посетена от НЛО

"Има трилиони планети и със сигурност някъде ще има живот. Аз вярвам твърдо, че има и други в Космоса", сподели ветеранът в космическата програма на НАСА (NASA) Франклин Стори Мъсгрейв.

Обратно в новината

Коментари - Астронавт в София: Земята е била посетена от НЛО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...в голямата си част се отнасят скептично с феномена НЛО. Но, макар и по-малка, друга група усилено се занимават с този проблем. Фон Деникен, Робер Шару, основателите на проекта Синя книга. Американци, руснаци и всички останали съхраняват свидно архиви свързани с извънземните. 1945 г. Лорис Иноченти ,моряк от италианския броненосец "Дулио" е на вахта на мостика на кораба. Останалите са в отпуск на брега. Момчето скучае и да се развлича, гледа залеза през бинокъл. И тогава забелязва група летящи човекоподобни, подредени в "делта" и висящи неподвижно в небето. Големина на тялото ок. 3 м. покрито с черни пера, крила вместо ръце, а краката подобни на водоплаващи птици. Главата и лицето с хуманоидни черти. Били 15 на брой. Уплашен, морякът свалил бинокъла и се огледал да сподели видяното с някого. Като насочил отново уреда, съществата ги нямало....."Мистерии" на Ж.Бержие и Ж.Гале. Подобни срещи с летящи хора са описани и в други книги.

този шут ни го показват докато приемат закона за задължителните ПРОФЕСИОНАЛНИ домоуправители ...:)

А шута дето виждаш в огледалото дали става и за домоуправител?

ако има живот на марс американците ще го умиротворят както в ирак

Или българите ще го стопят като населението в България.

взеха ни турците,пропаднаха ,взеха ни руснаците разпаднаха се ,взеха ни американците -небивала криза, е па сега иде края на вселената!

Нито турците са пропаднали, нито руснаците. Напротив. Бъдещето е пред тях. Виж, американците наистина ни взеха - но както обикновено вземат всякакви други страни - за територия и жива маса, която да си ползват за разни работи през девет океана в десетия, по-далечко от тях. И, понеже тази практика не престава, може да си прав за края на Вселената.

И през цялото време ние цъфтяхме, растяхме и богатеехме - ех, Ганю...

Всяка новина е повод да развихрите безпричинна омраза към всеки и всичко - това вече прилича на някаква епидемия! Да се изуми човек какви простотии сте написали, какви измислици, какви фантазии! Човек вече не смее и "Добро утро" да ви каже - ще го обвините, че ви краде утрото!

Какъв е тоя шут и що дири той у нас?

Мони П. си дири работа. Продължава да практикува "американец в БГ".

Спокойно, няма да ти открадне компютърчето с легално закупен софтуер, музика и филми!

Моите уважения към този астронавт,но той не знае къде е дошъл да търси космически туристи. Та ние се бориме за парче хляб,за кави екскурзии ни говори,та даже цената да падне до "някакви" се 10 хил. долара. Каква дреболийка. Но си мисля,че това е една възможност да натовариме нашите политици и депутати,па да ги пуснеме с еднопосочен билет,дано се оттървем от тях тогава ще тръгне космическа България. Имало живот на друга планета ? Тож няма на земята, та на друга.

За смешна държава - смешник астронавт. САЩ си имат вече сигурно над 100 астромомчета и сега ги пращат като мисионери по света - за сериозните държави има сериозни астронавти. Обаче това за яките бактерии, които да качим на Марс, е яка идея, но само господ знае какво би се пръкнало от тях!

след като превърнахме Черноморието и Банско в бетонни пустини, сега ще поемем към нови светове в космоса! Те това е от първостепенно значение за България сега и парите, дадени за този семинар са езно изключително добро вложение!

Според Соломоня този наш астронавт не трябва ли да се казва Моше, Али или Али Баба Мангу? Що са изрядни данъкоплатци.

Боже, колко глупендери пишат в тоя форум!!! Аз не знам България кога е имала космическа програма - преди или след САЩ, само знам, че в момента в България няма даже свестен тролей, камо ли космически кораб. Затова, тъпаци прости, слушайте човека и му се възхищавайте - той е бил в космоса 6 пъти, а вие едва ли сте излизали некога от Люлин, батко! Тъпанари, на които не знам защо администратора не им банва мненията. Гнийте в софийските гета, скудоумни животни!!!

И какво като е летял... знаеш ли колко хора са умрели от глад за да може тоя плужек, дето като го слушах явно изобщо не е в час с положението на Земята, да лети, А?

Е, ти като си знаел защо нищо не си направил - май и ти си плужек, но даже и не си летял! А докато пишеш тъпотии колко хора умират в момента - стига приказки, излез и спасявай животи, не чакай на друг! Виновен си, безучастен си, но пък си злобен и умееш да мразиш!

Не искам да ходя на Луната ,защото и в БГ съм като на нея-студено,пусто страшно.

Искам да чуя Уорлик какво ще каже за факта, че ако Бербатов си счупи крака в задника на Дженифер Лопес, то общата сума по застраховките ще два пъти по-голяма от националния ни бюджет за култура и образование.

Че е имало изънземни получовеци кацали в Америка, няма съмнение. Америка е пълна с идиоти, наследници на извънземните.

Напълно прав си, достатъчно е да погледнем тази видиотена физиономия от снимката. А тоя не съм го чувал, явно не е от ония, дето кацаха на Луната, ама насън!

Може и да са кацали в Америка, но са решили да се заселят в България и вече 1300 години не знаят къде се намират!

реднек с това именце, взето сякаш от приключенска книга, идва да ни връзва нещо. Щом е в комбина със съплеменници като Паси и Уорлик, значи ни кроят някой кофти номер. Най-прозаичната и най-безобидната причина, за която се сещам е да ни оберат с някаква схема. Ако не е това, значи е по-зле - ще ни навредят по някакъв начин. За по-наивните обяснявам - няма начин да идва с някаква полезна за България кауза. Просто такава вероятност в тази вселена не съществува.

На теб вече са ти навредили извънземните - необратимо! А, докато пишеше тук един гаден американец се промъкна зад гърба ти и - сам се сещаш!

....верноо еи са профуча по пъта кола ....егати извънземния дизаин...а тоя на снимката приличами на /хрусчов/ ....мани мани във пощенсата кутия идват писма сметки извънземни и не реални...???? последните писма от даначните беха космически...извънземните ите са адресно регистририни у нашата държава.....малиии какви мисли ръсиме сите писачи......човеко от снимката е виновен....зомбирални ееее....???????

Когато България е имала космическа програма и е изпращала хора в космоса, тоя плешундер още си е играл на "скрий ми бутилката от кока-кола" с майка си! Напишете статия за Иванов и Александров, а не с някакви смешници!

Този `смешник` в момента е на 75 години. Участва в различни програми на НАСА от 1967 и за последен път е летял в космоса на 62 годишна възраст. Има бакалавърски степени по Математика и Статистика и по Химия и магистърски степени по Операционен Анализ и Програмиране, по Медицина, по Психология и Биофизика и по Литература. Да, не прилича на Азис или някой киноартист, но със сигурност е един от най-знаещите и най-опитните в областта на астронавтиката. Никой не умаловажава постигнатото от нашите космонавти, но философията от Витоша по-високо нема е смешна, жалка и непростима в днешно време.

То май България си имаше космическа програма, ама защото американците бяха много против остана без пари. Сега разбира се ако се казва астронавт няма нищо против (усмивка). А що се отнася до извънземните -- стига ни и неизвънземния финансов министър от Америка, дето ще ни остави по-бедни и от църковни мишки.

Тоя пък астронавт тръгнал да се радва на НЛО-та от небето. Не вижда колко извънземни летят по пътищата ни с 1150 км/ч със своите летящи чинии и трепят всичко земно наред, а пък едни други преобладаващо червени човечета наредиха горката ни държава по-зле и от безлюдния Марс. Ама хайде от мен да мине - няма лошо малко да се повеселим на откривателствата на този и онзи гадател, астролог, UFO-маниак и тем подобни... :D:D:D

Не просто има извънземни - със сигурност те отдавна са в контакт с жителите на Земята. По-точно с тези, които дърпат конците на световните дела. Това, че човечеството е разглеждано от световния елит като стадо овце е вече друг въпрос. Оставено е да тъне в невежество и мрак за важни въпроси, от които зависи съществуването на всичко живо на този свят. Тук таме му се пуска "лъжичка на час". Единственото, което има значение за днешните световни лидери е тоталната, абсолютна власт чрез съкращаване на човечеството в десетки пъти. Това, което ми дава кураж, е че са тръгнали срещу самия Господ. Никакви извънземни с техните напреднали технологии няма да могат да им помогнат.

От тая цялата статия лъха пропаганда ЗА България да започне своята космическа програма, някои търси отново да яхне българина и то в криза. В момента страната ни е толкова бедна , че на Управляващите им е само за започване на такава програма , те не могат да покачат минималната заплата на 290 лв, а що се отнася до астронавта , нека да обясни къде ги е видял тия извън земни , защо само загатват в заглавието на статията , а в същата няма и ред за това събитие. Това е и идея на С.Паси, да ама тоя път на Вашата кола - Атлантически клуб - се не возиме , достатъчно ни возихте 20 г.

радвайте се. Знаете ли колко български паразити ще бъдат изстреляни в космоса, с еднопосочен билет - евтинко при това. Тоя за това е дошъл в България, и набляга на масовост при космическите полети, тенденцията на които е да се превърнат в туристически бизнес. Плана за унищожаването на български народ - вече на всички нива... и космическо. Ех, къде са сега любимите ми конспираторчета...

Вселената е висш разум! Дадено ни е възможност и ние да съществуваме. Обаче, какво направихме? Земята потъна в лъжи! На черното бяло ни убеждават да казваме. Равновесието ще бъде постигнато. Всички сме виновни! Едните с наглостта си, другите с безучастието си!

...че са били тук: --Баалбек --пирамидите по света --Дендера --Камъните на Ика --Платото Наска --ез.Титикака --Компютъра от Антикетира --Лицето на Марс --Стоунхендж --Догоните и Сириус

и после? Какво викаш да правим с тази информация?

...да ме питаш, отговори си сам. Има много книги, написани по темата, едната от тях е " Били ли са те на земята".Айде до утре, почва шампионска лига.

Доказателства са само Наска и житните кръгове, но са направени дистанционно - без кацане на Земята.

Ох-ххх ... то форум "Туризъм и пътувания в Космоса" ... то конференция "Тенденции, иновации и инвестиции в туристическия бизнес" ... то ` начин повече българи да излязат в Космоса е България да започне своя космическа програма` .... то евентуалистическо падане на цената (за полетен туризъм) ... абе манджа с грозде, нали !? ... А като добавим простичкия факт, че Програмата Марс изобщо не е само от НАСА ( Нито пък САЩ са основен участник ! ) -- май май трябва да зададем един таков нашенски въпрос : -- Що ще у нас тоз астронавтин !? ( Ясно разбира се -- не на човечеца де, нали !? )

Те не само са посетили Земята, но и от хиляди години са тук и ни управляват. Събудете се хора :))

нас ни нема на звесдната карта. бг *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

извънземни срещам на всяка крачка в бг и всеки ден.

Ми те нащте политици кви са бе?Даже и не казват от коя галактика са.ха,еии

Трият ме от Dir.bg! Но по новината, всеки ще получи заслуженото! Земята е песъчинка от огромния звезден океан. Има Висша справедливост! Всеки взел от залъка на ближния си независимо дали е знаел или не ще изстрада това свое прегрешение! Винаги изкуплението е в момент или върху когото най-боли!

И още ме посещават - разни проверители, инкасатори и прочее, а в кутията ми пускат заплашителни писма за такси и налози с наистина астрономически суми, значи са нечовешки и неземни същества и вече вярвам във вечното им непоклатимо съществуване. Обикновените земляни са безсилни пред чиновническо-бездушно-бюрократичната им машина и скоро ще им робуват. Иначе на външен вид са уж като нас и са се внедрили във всички нива и не мърдат оттам.

На Марс има хранителни вещества.

Дай Боже на Марс да няма българи, че и там ще стане като тука.

Еле пък и началник да им е другарят Борисов...

Може и да е прав! Доказателството е се хили от снимката.

ама наш Бойко не случайно е с тавива възможности!

Не батисвайте и Марс.

Този специалист първо да даде обяснение на земните чудеса па тогава да се прехвърли на извънземните.

ем що се връзвате на всяка откачалка

Мъсгрейв. Ние не си мислим, че сме център на Вселената. Обаче не искаме извънземни на родната ни планета. Като гледам политиката на Щатите - обсебване на чуждите ресурси, косите ми настръхват, какво пък биха крадили извънземните. Борим се за оцеляване. Не ни е до летящи чинии.

Хахахаххахаа, че то научната общност в България няма пари да си плати парното, и продава част от съоръженията си за да оцелее, този ми говори за милиони и то използнани за едно от многото научни направления! Хахахахахахаха! В такива моменти разбирам, колко сме жалки и като че ли в тежест на света!

Че нямат (пари) -- нямат , факт . А подочухте ли, аз, че същите (които визирате) са започнали работа за въвеждане на тотална прозрачност във функционирането на науката у нас, респективно -- за въвеждане на адекватно начало относно стиковането на наука и индустрия у нас ? ( и което вероятно би отпушило доста неща .... не само ушите/очите симеонови)

Това на думи звучи много хубаво, много бих се радвала, ако стане и на практика, но честно казано изпитвам известни съмнения!....Все пак времето ще покаже! :)

Що не си гледаш дърварските работи? Ще ти кажа какво става в института ,където работя.Зимата повечето колеги ги свиха в една сграда и им палят парно с дърва, отсечени от двора.Няма пари за отопление.Апаратура не е купувана никаква от преди повече от 10-15 години.Дори лабораторна стъклария не се купува.Правят се някакви козметични ремонти по сградите,колкото да не паднат.Ако някой си уреди и плати специализацията-ще иде.Научна литература има в библиотеката ,но от времето на соца.За нова-няма пари.Плащат се единствено заплатите и консумативите. Средната заплата е 500-600 лв. Всеки "бичи"някаква тема и си прави своите сметки -за хабилитация,кариера и пр. Старшите преподават и в университета и оттам вземат повече пари.Думата наука е най-малко споменаваната сред лавина от клюки и простотии.Техническия персонал,който още не е изгонен ,цял ден стои и реди пасианс или пие кафе.Ако не го натирят да мете плаца.Един път в годината се отчитат постиженията и научната дейност.Това е то.Умножи го това по колкото институти има...

Няма ли да е страхотно български астронавт да лети в космоса с американски астронавти ----------------------------------------------- на борда на руски космически апарат!;)))

А бе, байно. Умният човек на каквото и да го возиш си е все умен, а глупавият си е все глупав.

Ама да си вземат и куче, че да има кой да пилотира, докато компанията плува в безтегловност да гони глътките водка, които витаят из кораба.