Макрон почете жертвите от атентата в Ница

В южния френски град Ница днес почетоха паметта на жертвите на миналогодишния атентат на крайбрежна улица, в който загинаха 86 човека и стотици бяха ранени.

Обратно в новината

Коментари - Макрон почете жертвите от атентата в Ница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой в БГ, знае ли къде са паметните плочи на Левски, Ботев, Пейо Яворов, поручик Димчо Дебелянов?И т.н...

Кви жертви, кви 5 лева ! Не ми пука !!

Софт е Макрон! Не е корав като плешивия дребосък от кремль дето е тъпкан с ботокс и ходи на високи токчета!

Русия организира този атентат, заради отказа на Франция да и продаде Мистралите. Почти всички атантати в Европа през последните години са дело на кремълските монголоиди. Това го знае вече целият свят.

А освен, че е изразил почит към загиналите, Макрон не е ли съобщил какви МЕРКИ ще вземе за НЕДОПУСКАНЕ на нови атентати? ЖИВИТЕ французи искат точно това да чуят - как ще реши Макрон проблема с агресията на ислямистите?!?

Никак няма да го реши. Джихадът е обявен, атентати ще има навсякъде в Европа. На онези като Макрон не им дреме за обикновените хора. Те обитават друг свят, в който се чувстват сигурни и охолни. Едва когато търкулнат някоя от техните зелки, ще разберат за какво иде реч, но ще е късно.

Не забелязахте ли, че отгоре на всичко си пада по по-възрастни жени? Елементарно - значи сагата за цар Едип била истина. Иначе са страхотни лисици - каквото и да става с тях, накрая винаги пируват на масата на победителите!

Добре ги почетохте, а сега си докарайте още 3 милиона алжирци и 1 милион мароканци.

Този някакси доста софт ми изглежда? Напомня ми по нещо нашата ирландска пастирка? Едно такова съмнително излъчване?

даааааааааааааааа........... а скоро ще почете и жертвите от прехода: - 2 милиона убити и осакатени - 2 милиона отвлечени - 2 милиона неродени ....нали, а? а дйурналята ша го отразят? нали, а?

Турция 1926- 13 милиона България 1926 - 5 милиона Турция 1989 - 60 милиона България 1989 - 8 милиона Ако България беше запазила същия прираст като Турция - трябваше 1990-та да е 25 милиона. Така че неродените, осакатените от Комунизма са много повече от 2 милиона най малко са 15 милиона!!!

Гаетан Роа ... ДЕМЕК РОМ ПОЛИЦАЙ :)))

Тръмп обиди жената на Макрон-колко била добре запазена.Жалко,че е богат човек,а не знае че такова изказване се счита в Европа за пълна простотия и нарушение на етикета.Тя може да е баба,но е бабата на Макрон,а не махленската клюкарка.Пълно невежество и то много си проличава в Европа и го забелязват.Виве Франсе-честит национален празник.

хм ,подозрително е ,че тая година им се размина !

Пионките на Ротшилд се прекланят пред жертвите на либерастията.Каква мила картинка.

...а M

...ха ха ..за Mеркел ..за Mркел питам ..беше ли сред поканените офицiaлни лица?!?....нещо вразката е лоша ?!!...питам защото не моjaх да я видя ...

целта ни е изкореняването на тероризма а не свалянето но Асад.

...този шут ще да е много евроатлантически ценен ....вече взеха да омразват новини с него ....този стана като боко ....супрмен ?!?....

Ненагледни са милите. Потърсете ги в Ytube да им се порадвате. Микс подборка драк бомжей и алкашей

Дирници, защо не ми пуснахте коментара? Защото яко ви издразни истината. Нещастници.

Франките освен националния празник имат и друг повод за честване. На 15 юли преди 918г. кръстоносците превземат Йерусалим от тъпите резняци. Войните христови в преобладаващото си мнозинство са французи.

14 юли , Денят на Бастилията е ден за честване на френската култура. Довчера фанфарите в Париж, че и навред по света, проглушаваха с революционно- приповдигнатите си звуци за възхвала на Великата френска революция. Но по-приглушено прокламираха Свободата за тези, останали отвъд границите на Одер и Ниса Но нейният дух живее не само с Айфеловата кула, Лувъра, или Нотр дам дьо Пари, малките пекарни и кафенета, станали запазена марка на Франция по света.

стига го давахте тоя бе,дайте си ми баба микрон,обожавам я:)