Нинова: Живеем в ганстерски филм, гонки с мигранти, а НС не вдига наказанията

Правната комисия да се заеме с промените в Наказателния кодекс, които завишават санкциите за трафикантите, настоя соцлидерката

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Живеем в ганстерски филм, гонки с мигранти, а НС не вдига наказанията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полицията да спре да глобява безпардонно българите шофьори. Не ги ли е срам депутати и адвокати го унижават масово.

аз съм Bonnie, а Боко е Clyde, ние сме неразделни и ще ви ебем до край!

Какви наказания, нали по-важни са хартиените бюлетини за Вас,ГРОП О ДПС

Тая в кой ПУЦ е завършила право !? Дори си позволява да манипулира,ако все пак знае какъв е реда според ПНС ! Правната комисия не изработва закони,тя разглежда постъпили проекто закони от партиите или парлам.групи ! Внесла ли е БСП проект за промени в НК ? Не е ! Тогава да не прави хората на балъци !

Вие сте гангстерите Машини +хартийки= фалшификации

Ти и педалите на подмяната ни докарахте до тук!

Sm3hurk0

Тая докато се чуди в кой филм се намира, партията ѝ се разпада, благодарение на алчността и за власт. Полицията освен да рекетира по пътищата, друго не може ! ..може да бие и да ползва електрошок по хора приведени в безпомощно състояние с белезници в РПУ-тата.

Егати колко са прости българите!!!!! Всички ви шибат отвсякъде а вие мълчите!!!!

А ти си още по проста, защото си се отрекла от рода си !!!

Оборудване трябва на МВР. С трици маймуни не се ловят.

Sm3hurk0

Оборудването или се чупи или се краде, че е по-лесно.. По-трудно е да се научат да работят с него. Предпочитат предимно: в брой, кеш или на ръка :))))

Нали вие не мрете като пилци, какво ви пука.

Докато прилагате сценария на сащ в Европа още такива ''филми'' ще гледаме и още лъжи и манипулации ще се леят от устите ви, че каквото каже ментора ви е задължително и както на него така и на вас не ви дреме за България и българите.

биволицата се държи все едно не е в управлението а е дошла от някъде на гости

почнете да стреляте по престъпниците и тогавас ситуацията ще се промени и няма да посмеят да се държат така нагло.

Незнам какъв филм гледа Нинова, но знам, че отдавна реалността за хората не ги вълнува всичките онези настанили се в НС проповядващи непрестанно ''загриженост'' а всъчщност се грижат единствено реално за собствените и на ментора си интереси.. След като оправихте защитихте Украйна, се заехте с ''хартишките'' а сега и с НК в който обаче никога не искате да има член за ОТГОВОРНОСТТА ЛИЧНА на властващите и на дупедатите криейки се зад някакъв ''имунитет'' и общата безотговорност.

Нали вашите мунчовци и кирчовци направиха този гангстерски свят у нас?

За всичко е така в България,с наказанията и увеличенията им не може да спреш нито една престъпност! Стотици пъти увеличаваха наказанията и глобите за виновниците в катастррофите,ефектът е нулев,дори става по зле,същото ще бъде и с трафика на хора,защото те може да го пресекат този трафик,но не искат,не искат,защото така може да се пълни хазната от глоби. Ако ще за всяко престъпление и смъртно наклазание да има,пак ще си има престъпност,идеята е да се направи така,че да може да се спре тази престъпност,а не да я има и да се чака да се наказва. Трафика на хора може да бъде спрян още на границата,но не искат...

Наказанията няма да ги спрат,защото повечето трафиканти не са българи и не познават българските закони. Но самия трафик не е организиран от тези трафиканти,които ни ги дават в медиите,трафика се организира на високо ниво от МВР и политици,като има и замесени такива в Европа и затова призна самият министър Демерджиев,затова парламента не иска да заседава и увеличава наказанията,защото те няма да имат ефект,ще ловят отното палячовците и те ще горят с наказанията,истинските организатори ще си остават недосегаеми,защото МВР не иска изобщо да ги разследва,а защо не иска - ами защото ги пази!

A kaто създадохте гангстерите и те ви се отчитаха не ривахте, нали ...

Не живеете в ганстерски филм а в ганстерска държава! Разликата е в това че ганстерският филми поне имат хапи енд....

След девет дни ще се навършат два месеца от провеждането на парламентарните избори! Като до момента основната задача на депутатите в НС, а именно съставянето на кабинет още е в задънена улица. Но за това пък все се появяват все нови и нови ПО-Важни теми за решаване. Като кой ще даде бюджета за гласуване когато няма редовен кабинет, 100-те промени в изборнит кодекс и прищевките на Нинова. Гонки около столицата, а Нинова си въобразява, че с нови по-високи наказания за трафикантите ще се промени нещо!? Как остават незабелязани мигрантите преди да стигнат столицата? Не е важно. От къде влизат? Не е важно.

На втория месец от великата ограда на Далавери Симеонов,Йончева показа дупките в нея ,вие скочихте срещу нея. За да браните корупционния модел на ГЕРБ и патериците му.

Тя всяка селска ограда е по солидна от тази нашата по границата. :-)

Щото урвата Милиончева нещо е сътвирила през живота си! Освен свирките на Станишката де ;)

Защо Украинските Мигранти са настанени в 5 звездни хотели, тази госпожа от селски произход с нейните наказания да връща на село!

Здравейте БЪЛГАРОАМЕРИКАНЦИ ние родолюбците роби ви теглим една българска псувня

Така след 12г управление на мутри ! Мутрите сега няма как да си вършат далаверите и маймунският им задника лъсна !

върна газовите посредници, които ощетяваха с близо 100 милиона държавата всеки месец, зомби ле!

Към края на това 12 годишно управление, свалянето на което между другото беше финансирано и направлявано точно от мутрите ( спомнете си телефонните разговори на мутрата Божков с пишманжурналиста - как по желание на Божков "тълпата" бива управлявана накъде да завие, по коя улица), тия последните или бяха избягали в чужбина ( Божков, братя Галеви, Цв. Василев), или бяха по следствените арести ( Митьо Очите, Ветко Арабаджиев, Миньо Стайков, сем. Баневи, братя Бобокови). Проверете какво е битието на въпросните персони, след като президента с юмручето призова "Мутри вън" - и ги пуснаха - кой от ареста , на кого опростиха стотици милиони вземания на държавата.

Илиян Илиев

Ако го вярваш това значи си готов за 4км ! Мини оттам и ще ти осигурят топло легло и три пъти храна ден !

тая биволица тъпа само анализи може да прави

Както винаги политиците се вторачват в следствието а НЕ в проблема. Проблемът е, че тези хора МИНАВАТ през границата, БЕЗ да бъдат заловени. Вместо другарката да мисли, как да затворим ефективно границата, за да НЯМА трафиканти, тя мисли как да наказва трафикантите. Поредната безсмислица от другарката и БСП.

дайте на полицаите да стрелят на месо. Хлебарките прескачат границата и си правят каквото си искат!

Не са хлебарки а хора търсещи убежище!

Мароко с кой води война, че да има мигранти от там? Пък и за какво трябва именно в Европа да ходят? Останалите 4-6 нации по пътя им не струват ли достатъчно?

Курнелио, като вдигнеш наказанието само ще продължиш да пълниш затворите и да качваш разходите по тях! Пускайте ги към европътъ и да се свършва!

То не е въпроса да се вдигнат наказанията, а да се осъждат ефективно. Иначе всеки си има човек и с повечко пари, всеки съдия и прокурор са способни да изкривят истината.