БСП иска изслушване в парламента на Валери Симеонов

"За първи път Борисов изглежда безпомощен", коментира Корнелия Нинова

Обратно в новината

Коментари - БСП иска изслушване в парламента на Валери Симеонов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подивялата селянка пак е в атака, щом се зададе протест и тя веднага се изтъпанчи най отпред. Какво да се прави жената си мисли, че така се взема власт със съботажи и подстрекателства, не с нормални избори. Така са изгладнели червените, особено след като ББ им удари и спонсорите, че вече лигите им текат. Сега както има понасъбрани пари в хазната се точат, точно за една година ще ги изпапат и после сценария го знаем. Колкото до партията им, докато тази луда жена е начело те избори няма да спечелят.

И ние, простосмъртните, искаме изслушване на мадам Курнелия относно битката за външно-търговското дружество ТЕХНОИМПЕКС. Ха де, държи ли и на мадамата да развие казуса пред нас? Очакваме с голямо нетърпение.

Колко пъти казаха, че "Техноимпекс" не било купено само от Нинова, а от дружество, състоящо се от 28 души?! Корнелия потвърди думите си с документи от проверките и с писмо от прокуратурата. Излезе, че "Техноимпкс" не бил купен от Корнелия за 1.8 млн. лв., както твърдеше Шайкаджията Антон Тодоров. И защо след разобличаването Шайкаджията ИЗВЕДНЪЖ ЗАМЛЪКНА за "Техноимпекс?! Така че, не търси под вола теле и ти! Разваления ви телефон дразни.

ТАЗИ ЖЕНА ИГРАЕ ЗА МИЛИОНИ......................И ВЪОБЩЕ НЕ Я ИНТЕРИСУВА КОЙ, КАКВО ГОВОРИ ЗА НЕЯ !!!

Всеобща безотговорност на сегашно правителство е най-краткото описание !

ПРОСТОТИЯТА В БЪЛГАРИЯ СЕ ОКАЗА ГОЛЯМА СИЛА ...............КОЕТО И ПРАВИТЕЛСТВО ДА ДОЙДЕ, НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕБОРИ.........ИЗТЪРВАНА РАБОТА..........

Тази лъжкиня от БСП да застане на трибуната в парламента и да си признае за всички измами и лъжи..........къде е тръгнала да ни занимава с мнението на хората.........всеки има право да каже, каквото мисли.........демокрацията не го забранява........

Попрехвърляйки коментарите / / Абстрахирайки се, че ги бълват няколко души на конвейер / Справка - изказа и правописните грешки / /, ми става мъчно - има по-големи откачалки и от Винкела. И пак опираме до Царя и изказването му за чипа на българина... 100% прав! По-голям мазохист от българския народ не познавам.

Кой цар и на кое царство?Нещо сте се объркали.Тук е Р Е П У Б Л И К А България.

По-точно ще бъде ако кажеш Мутростан или Циганистан...

Нешка Робева, изказа своето мнение цитирайки Ботев: „Нашият православен народ е достигнал до такова гнуснаво, скотско положение, щото аз не зная какво още по-голямо зло може да съществува на светът, което да го накара да се стресне и да протестува против своите скотски теглила. Тука се подиграват с имотът ти, с животът ти, с трудът ти, с децата ти и с най-свещените предмети на твоето човеческо съществование, а ти мълчиш, като риба, търпиш като вол, молиш се Богу, като най-последния грешник и чакаш второто дохождане на Месия, за да добиеш награда за твоите петивековни страдания! Какво искате от подобен народ? Той е роб и роб безусловен, и аз имам пълното човеческо право да го прокълна от сичкото си сърце и душа, ако той и занапред остане така равнодушен към своята горчива съдба. Проклет да е, ако той не въстане против своите кръвопийци! “ 5януари 1875г. От тогава и до днес, над всички ни тегне проклятието на Ботев…" Погледнете цялата публикация на dunavmost com: "Нешка Робева: Няма народ, който да заслужава управници като нашите!"

Чела съм я. Благодаря! Тези, които трябва да я прочетат, не са я чели. Както и Ботев. ... Затова сме на това дередже :(

по уместно е да бъде изслушан тиквата?

Неее по кеф ще им стане ако изслушат Комунистите щурмуват небесата ... ........

Искат оставката на Биборен 4 ? Преди Коледа и коледните бонуси ? Ма как да стене това като 1.5 млрд. чакат да си ги делнат ?

Курнелооо скрии са ма! Никой не те слуша тебе, приватизаторке крадлива селска.

Не искат да се изслуша Валери Симеонов? Ами, добре! Тогава ще се наложи да слушат улицата, което вече не е добре! Може да им стане бая горещо. Защото има какво да се пита. Не само за Валери Симеонов! Може да стане дума и за цени и за смачкани доходи и за корупция и за жестоки убийства и стрелби! Когато улицата започне да пита, тогава всички парламентарни комбинации отиват в канала. Така че, умната! На инат работите не стават!

Бай Иване, коя е улицата 20 кресливи жени ли ?

Не казвай "хоп" преди да си скочил! Усилено се говори за цените в магазините. Те могат да накарат много хора да вземат отношение по въпроса! Тогава "кресливите жени" ще ви се видят като приятно преживяване!

Чудех се на кого приличат кресливите жени! На Курнела , рабира се!

Корвелио, ти как я виждаш тази работа- ГЛУХИТЕ да изслушват немите? Шута на този и толкова.

За да видим подкрепата за крякащите жени, нека си направят партия и влязат в парламента! Щото то така лесно, с децата напред, че да ги съжалят.

Конярката провидя безпомощност на Борисов! Леле, другарке, кога ще проумееш,че ти можеш само да миеш краката на Борисов като политик. А това ,че ти,другарке Нинова,не си политик ,се вижда всеки ден като ни показват кресливите ти искания за оставки и неистова жажда за власт ,защото сега има много милиарди спестени от това правителство и искате да се облажите пак !

Иска ама нямааа, нито Борисов нито Симеонов ще и слушат истериите на селската пръчка. Утре пак ще си говори сама като лудите.

Какво друго сте очаквали при положение, че в парламента няма и един нормален.

И естествено, ако не дай Боже Курнелия спечели едни избори, стигаме до обичайния заподозрян поради липса на друг коалиционен партньор - ДПС. Мерси, този филм на ужасите сме го гледали няколко пъти и не ни харесва.

Корнелия щеоредложи на Борисов да оглави парламента. ха ха ха

Маските паднаха. Диктатурата властва. ГЕРБ.

К.Н.: "За първи път ми изглежда безсилен и безпомощен като премиер..." Мне, много пъти е бил Жалък: След въпроса за ШПИГЕЛ-а в Лондон; След решението на църквата срещу ИК; След "поръчката" на Доган; След цветистия МУ език в "Банкя гейт"; След стачките срещу шистовия газ; След живите факли; След срещата с Путин... Често пъти е Бил на ръка разстояние от подаването на оставка...

Това му е стратегията - хвърля оставката, прави се на неразбран и нещастен, през това време Цвъки обработва електората, след това - като благороден жест приема пак да ръководи.

Герберски тролове смрадливи---плюете ли,плюете ли?:))))))))) ....плюйте, вашта мама----малко ви остана!!! ...... Герберски говеда прости----вашето време свърши!:))))) ..Game over!:)))))))))о реплика +7 -3 2018-10-23 17:57:27 ами (нерегистриран) Затова Бокича не смее да се върне, ами обикаля по емирствата и си говори за сигурност и изкуствен интелект.

Не си добре,приятел и внимавай да не се задавиш с лигите ,които ти текат от ярост. Много ви се ще да падне правителството и пак да я докопате вие ,мръсни комуняги, ама няма да ви се отвори парашута,защото да дойдете вие на власт означава да загубим и малкото ,което е направено,вие сте мръсници,крадци и доносници!

2018-10-23 17:58:00 Гулекова (нерегистриран) Тука всички Плюят Нинова а трябва да плюят Валери Симеонов и и тези около него Защо да не бъде следващият министър-председател тя е шеф на най-голямата опозиционна партия ако спечели изборите ще бъде Кой може да й попречи някой Мунчо?

Курнела Сланинова мин. председател, не мерси! По добре Ахмед Дуган.

Gal

Щом сме я докарали до там правителството да не може да функционира без лумпени като Валери...жална ни майка.....

За срам на Европа, на всичките нас, когато докопа в ръцете си власт. По страшен от спина, по-жилав от рака, сега засега се оказа простака. Радой Ралин

Ти си мислиш, че си по-умен от Радой Ралин - така хубаво го е казал, все едно е нарисувал Валерката !

Дръж се Валери!

За кое да се държи, че не те разбрах ?

Трибуната на нашия Парламент вече прилича на циркова арена - излизат едни клоуни, и правят едни смешки, като си мислят, че ние си мислим че много работят:) И ако тоя нещастник вицето излезе, цял ден ще се дърлят кво искал да каже, ама как го казал, ама що го казал, ама реплика, пък дуплика...И цял ден ще замине в отбиване на номера, а се предполага, че са там да работят за добруването на нацията... Ето това най-много ме дразни, независимо кой е на власт - хванат се за нещо ( например, Волен Сидеров пръднал в самолета, направили му забележка ) и се започват свинщините - декларации, коментари... Боли ме фара, че си игубил барабаните..

Не и дреме за болните деца Тя иска власт Да съдиш защо к е Вече е милионерка от кражбата на Техноимпекс

Не може да не и дреме за децата, всеки нормален човек, като ги види, изпитва жал и съпричастност, емпатията е присъща на нормалните хора. А тези, които си мислят обратното - не са хора, а социопати !

Тез майки не им пука за децата им Изнудват ни за пари

Ми не...аре у лево

ГЕРП наложи диктатура. Хлъц

Тука всички Плюят Нинова а трябва да плюят Валери Симеонов и и тези около него Защо да не бъде следващият министър-председател тя е шеф на най-голямата опозиционна партия ако спечели изборите ще бъде Кой може да й попречи някой Мунчо?

За 30 лева я подкрепям одма.

Герберски тролове смрадливи---плюете ли,плюете ли?:))))))))) ....плюйте, вашта мама----малко ви остана!!! ...... Герберски говеда прости----вашето време свърши!:))))) ..Game over!:)))))))))о

Затова Бокича не смее да се върне, ами обикаля по емирствата и си говори за сигурност и изкуствен интелект.

Празноглави Пройчо де . Уж комунистите са културни и толерантни хора , пък ти плюеш и псуваш наред . Аз пък не съм толерантен и културен , а директен . Та остави една плюнка и за моята глава , ама долната де . Така по лесно ще ти напоря в червения киртък , по няма да ти убива де ....мдааа

Повдига ми се от конярката от село Крушовица

защото Симеонов ще и-зръси още бисери на парламентарното изслушване и положението ще стане още по -зле!

2018-10-23 17:27:59 Хлъц (нерегистриран) Нинова не е свет, но поне не е била комунистка като Борисов и е далеч по-образована от него .

СДС /КИНТЕКС ДРУГАРИ

Единственото при тази и дридесетината клакьори по такива сайтове и се привиждат нестабилно правителство и предсрочни избори. Елиминираш ли ги и...няма нищо такова. И й го признавам на тази откачената - няма умора, преситена е със злоба-направо нечовешка злоба, единствено алчността я крепи жива, най-лъжливия политик в новата история на България, тотална популистка и манипулаторка - размина всички палячовци в политиката ни.

Има други къде - къде по-лъжливи манипулатори, които на черното казват бяло, които обръщат витиевато думи и изказвания, а Нинова изпълнява целта на всяка една партия - да бъде на власт ! И когато тази партия е социално насочена, най-елементарното нещо е да подкрепя майките.

Уж протеста не бил политически ,а всички политици го яхнаха ,как да се разбира това ? Включително и приватизаторката номер 1.Не са важни думите ,а делата.Този проблем ,той не е от днес,те какво направиха до сега за тия деца ?.Симеонов е казал ,че не е редно майките да подлагат децата на студ ,дъжд,неблагоприятни условия.

Аман от тая напориста селянка жадна за власт!За какви предсрочни избори говори това неприятно и противно женище?!Сама вярва ли си,че има и минимален шанс да се добере до властта ,ако има такива.Разбра,че има натрупан бюджетен излишък и хайде,юруш да заминат парите за избори.И какво ще стане ако има предсрочни избори,конфигурацията в парламента ще е почти същата,само че,спестените пари ще бъдат издухани.На тая само като и видя противния сурат и превключвам канала на телевизора,защото излъчва отрицателна енергия.

На теб Цецка Цачева е много по-симпатична. Нали така.

Още я помня по изборите как заяви:Аз съм следващия министър председател.

Един парламентарен ден струва над 1 милион лева на данъкоплатеца. Нинова да ги извади от банковата си сметка, да не се стиска, да ги плати и да изслушва който си иска.

БСП да поиска изслушване на Корнелия Нинова. Ще е по-интересно! Нинова, как върви протеста отвън? Хладничко е, осигурени ли са топли напитки?

ъ п а и нагла

То и аз искам изслушване! Откъде БСП намери пари да купи ТЕЦ? Примерно! Ама може и още въпроси да ми хрумнат!

Тая Нинова сънува да е на власт привижда и се как правителството пада и тя идва на власт само че ще си остане дълго време с мечтите си!

Тая руска подлога ми е толкова антипатична, че ми се повръща като я видя !!! Също и Сидеров - бахти и гнусните същества са тия двамата !!! Бойко е харизматичен и умен мъж и затова го тачат и уважават в цяла Европа и имат такова уважение към него

За всеки другар(червен) по един Импекс за приватизация!

А Какво Направи БСП за Идвалидите Последните 2-3 тъпи когато беше на власт ????????????

Как какво, бе?! Кой мислите каза на 1 милион циганина, че могат всички да се пишат инвалиди с тяхна благословия?!

Лудата крава пак яхва метлата и е в атака, но пак няма да стане нейната.

Продадохме ТЕЦ-а, сега имаме пари за пропаганда как ще ви оправим! И не като Луканов, Виденов, Станишев и Орешарски! НЕ! По още по-добър начин! С Визия!

Нинова не е свет, но поне не ебила комунистка като Борисов и е далеч по-образована от него.

Върхът на дебилната соц-логика...!

Наглостта на Нинова е единственото, което държи БСП извън властта. Толкова са нагли, че дори популизма не им помага!

Наглост е поведението на Симеонов и Борисов, а не на Нинова.

Наглост е да купиш ТЕЦ и да го продадеш на Доган. Наглост е да продадеш на съпартиец Панаир и ЦУМ. Наглост е два пъти да фалираш общо 18 банки. ..и още хиляди такива! Симеонов е нищо в сравнение с Масларола Бентлито, а да не говоря за другите дейци на БСП!

Този крокодил няма ли най-накрая да изчезне някъде просто.

Е как няма да е безпомощен като вие, г-жо Нинова саботирате всичко? В една нормална държава сега щяхте да сте на съд.

Кой ти каза това ?

В една нормална държава, това правителство отдавна да е минало, а по-голяма част от неговите членове, щяха да са клиенти на прокуратурата