Нинова за избора Гвоздейков да оглави изборния щаб: Кабинетът на Борисов нарежда какво да правят

В БСП се съмняват и в достоверността на машините, против и да се отваря Изборния кодекс и да се променя начинът на гласуване

Обратно в новината

Коментари - Нинова за избора Гвоздейков да оглави изборния щаб: Кабинетът на Борисов нарежда какво да правят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Петима мазни, миризливи, прости, необразовани и неграмотни манговци да пробият и източат социалната система на Британията?! Алооо, ние не ядем доматите с колците! От де акъл у манговците за такава "схема"?! Тези петимата мангали са бушоните, които е трябвало да изгърмят като му дойде времето. И времето им е дошло на 05.05.2021г. Зад тези цигани прозира и се вижда дългата ръка на ДС, която ги е насочвала, направлявала и ги е назначила за "бушони". Със 100% сигурност тези гепани 54 милиона британски паунда никога няма да бъдат открити - те вече са в джобовете и по банковите сметки на вездесъщата бивша ДС. Между другото, АЛО-измамниците, които на 99% също са цигани, са контролирани и направлявани в този техен сладък "бизнес" също от бившата ДС и МВР. П.П. Хей, ДИРник безмозъчен! Помниш ли ко ти обещах вчера? Обещах ти да те издебна кога спиш и да напиша ИСТИНАТА. Истината която докато я напиша и ти я изтриваш още на секундата. Идиот ДИРнишки безмозъчен, в кой век още живееш? Още ли си в каменната ера?! И да триеш и да не триеш все тая - едно нещо влезе ли веднъж в Интернет и там си остава завинаги, няма изтриване! Дали снимка, филм, съобщение или коментар - остава си завинаги в Нета. И хората си правят копия и си препредават. Твоето триене е абсолютно БЕЗСМИСЛЕНО, ама от де мозък при идиот като теб??!!

? Чакай, да си помисля, какво беше това нещо Нинова?

Обзалагам се , че няма изказване на тази госпожа , в което да е пропуснала да обвини Борисов за нещо.Просто това е по-силно от нея. Отмъстителна крушовска тетка,брей.

Колко години вече слушаме как Борисов отказа да си ги мерите "като мъже" и от тогава все той ти е пречка. Борисов бил редил какво да правят. Ми ако е така -значи че има малоумници дето изпълняват заповеди! Ами ти която си най -умна, знаеща, честна -защо не почнеш да нареждаш! Ми нареждай поне в твоята партия, явно е че не можеш да нареждаш на коалиционните си дружки с които искаш да редиш реда в държавата. Ама и то колко хора ти останаха от БСП/БКП няма и една трибуна фенове! Вместо да плачеш като вдовица за какъвто и да е виж там как наистина да влезете в управлението, ама не за да търсите употребявани парцали и презервативи, а за да тръгнете напред; Жорес преди повече от 100 години ви препоръча ОТ МИНАЛОТО ДА ВЗЕМЕТЕ ОГЪНЯ, А НЕ ПЕПЕЛТА! Ама как селянка като тебе отраснала в пепелта на селото да вземеш огъня, -тя пепелта на селските одумвачки (клюкарки) е пропита в костите ти! Престани да се мериш с борисов -жалка си, жалки сте!

Вечна опозиция никой не иска . Вече е на границата на 4 % .

голям смях! резил направо! курнелия и комунделите се пънаха като глист на лайно и докараха машинките на мадуро, с надеждата те да ги манипулират! но не би!!! радев ги манипулира в своя изгода и ни натресе първо славчо, после кирчо с надеждата да пробутат президентска република! курнелия се досети чак след фиаското на изборите с мадуровките а кирчо взе, че се взе на сериозно и скочи срещу фатмака! сега се заформя още по голям цирк, щото фатмака пробутва нова, вече своя партия, понеже на курнелия неможе да разчита!

налага се да напомня на курнелия, че герб е губил изборите които е организирал, и спечелил всички останали избори организирани от комунделите!

Вече на кой му пука какво мисли Нинова?!?

Тая ако е махнат от БСП ще спечелят доста повече гласове .

Тая ако я махнат от БКП и БСП няма да я има. Лъже ги хорицата с малко дотации отпускани за изборите -за членския внос мълчи като комунист на разпит, а алцхаймерите колкото И останаха и вярват -ама ако ги питаш и те не знаят защо