Коментари - Нинова: Стоя твърдо зад Елена Йончева и желанието й да търси истината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Не човек, а желязо. " Тихо мъртвият казал" - Не, кимунист! "Чугун от най-твърд вид, и тиган не можеш да си напправиш от него.

За пране на пари за първи път се съобщава в едно писмо на Ленин до Сталин.Той го моли "всячески да изчисти тези мръни мапи" които спорред Троцки са пари от проституция, в Грузия, където Коба/сталин/ е главният сутеньор и рекетьор. От юридическа гледна точка, това понятие не е критерий за достоверност, понеже е своего рода елемент от уличната лексика. Трябва да се изработи друго понятие, с ксоето да се обозначават подобни действия или деяния.

Аман от тези комунисти!

КОЯ ИСТИНА,БЕ,ДРУГАРКО НИНОВА?! ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА ТЕХНОИМПЕКС ЛИ?! И АЗ ИСКАМ ДА Я НАУЧА ТАЯ ИСТИНА,АМА ТИ НЕ Я КАЗВАШ!!! КАТО ЧУЯ НЯКОЙ ОТ ВАШАТА ПАРТИЯ ДА ЗАЩИТАВА ИСТИНАТА И ЗАБРАВЯМ ЗА ВСИЧКИ БОЖИ ЗАПОВЕДИ!!!

Всъщност обвинението повдигнато на Йончева е падението на Борисов. Борисов, който за десет години премиер и малко преди това кмет не можа да се превърне в политик и колкото и да е трудно разбираемо за последните 10 години няма и ден управление. Просто защото не знае, не може, не разбира! Като обикновен преписвач! Е, разбира се, щетите от неговата некомпетентност ще я плащат българите, а за него програмата минимум беше изпълнена - да не плаща за охрана, да е на аванта с охраната на НСО защото се страхува, че Сретен Йосич ще го гръмне!

И какво ще направи Нинова, ще бъде ли водач на евролистата Йончева ли или ще бъде поставен Станишев, защото има съмнения че това е причината.

Лелее, 75% списващи идиоти гробарски тролове под новината. Водени от полу-идиота третокласник ГАРГАТА€ Избихте прибата , споко Доко Доко Доко си отиват , няма нужда да палят синята лампа в нужника и колкото и да се напъвате тука и да си пригласяте тролчетата на Тивиний Банкянски и Пипоний Оряховски сте : Пътнико свиден ,пътнико млад!

Като имат такъв гръб като дираджийския дето трие всичко що не им отърва така само гробарите ще пишат аблуждавайки се че са ''много''....

Тая уж беше жена на серГЕЯ пък се ожени за друг.

ОМЪЖИ, не ожени...

Всичко е цирк, но когато жените са твърдите в България, значи всички сме в розово!

2 жени измиват срама на дебилите в тази страна

Е да си отзад на някого е най-важното. Иначе някой може да се окаже здраво теб?!

Нинова, Йончева или Поптодорова Как пък един свестен няма в шайката им от мулти милионери.

Биволицата гледа тъжовно от снимката. Знае си, че тя е наред.

Благодарете на дираджийското си заплащане че трият репликите на глупостите ви...Явно в тази компания сте се нагледали на тъжовно биволсо гледане,,

Всички предатели на социализма в Белене на заслужен отдих при прасетата. Това важи за цялото ръководство на БСП...

Бедни ми, бедни г-не Г. Балкански, где си ти с мускалите, а где е тя? То щото и г-на Константинова отдаааавна го няма.......

Курнелиоооо,всички се надяваме,че и за теб ще изпратят кола с решетки и ще раират закръглените ти форми за дълго време !!! Много ще се радваме да те видим в съдебната зала със стоманен "Сейко",ронеща крокодилски сълзи ,като ти четат присъдата !!!

Колкото осъдиха крадлата Емилия Масларова, толкова ще осъдят и тая.

Само дето еталон за ''осъждане'' е цвъки дето му се виждат реално далаверите с апартаментите ама го икараха ''ангелче'' че и разследването на ''богатата'' му тъща пенсионерка нещо оттече в канализацията на забравата за гербераски далавери..

Е...Още не са наближили поредните избори и заливането с кал и комбинациите започнаха. Толкова са противни всички в тази клоака, която се мъдри като видите ли някакъв "елит", че просто спазмите на отвращение се здържат трудно. И най лошото е, че този сорт политици са и от двете водещи страни. Обикновено подобни атаки се предприемат срещу неудобни хора. Няма значение от коя страна са дори. В тази смрад за да оцелее някой читав, без значение в коя партия се подвизава, трябва да е с желязна психика и нерви. Цялата система е за смяна и колкото и да изглеждат слаби хората, които вече не издържат на тази гавра. Има и други сили. Комбинаторите могат да бъдат 100% сигурни, че всеки ще си плати.

Нека да си спомним, че целия този шумен скалъпен съдебен процес започна само ден след като Елена поиска да се вземат проби на всички магистрали и пътища с пари на ЕС дадени на фирми на ГЕРБ и тези проби да се изследват в Европейски сертифицирани лаборатории... на следващия ден вече започна съдебен процес срещу нея! След това се оказа, че е получавала заплахи и Нинова осигури охрана за нея и детето й... Елена ходеше да прави интервюта на сомалийските пирати и на терористите от Ислямска Държава без охрана, но в България й се налага охрана за нея и детето й, заради заплахи! При това една журналистка от Русе вече беше зверски изнасилена и убита за подобни разследвания... виновен няма, въпреки, че арестуваха и държат заложник някакъв 50кг циганин с "железни" доказателства... Колкото за съдебното разследване срещу Елена - когато се ходи да се правят интервюта на терористи, парите на спонсорите трябваше да минава през неизвестни фирми, защото знаем какво може да им се случи на спонсорите/телевизиите правили предавания за терористи... сега се оказва, че ГЕРБ, прокуратура и ИД действат в коалиция май?

И двете отдавна сте за затвова! Затова я подкрепяш! КРАДЛИ!

Другарки и по партийна линия , другарки и по далаверите !!!

За вас двете истината е в Сливенският затвор, ДОБРЕ ДОШЛИ !

за пандиза и затова се е хванала като удавник за сламката да защитава бабушкерата, защото ще я повлече със себе си.

Продължавайте да спите и да се надявате на "Пройчо" с лявата резба Нинова.Баце не прощава.Ако обещаеш и дадеш някакви стабилни гаранции, че ще бутнеш всички коптори в панелните комплекси изградени от грбераската мафия, изборите са за БСП.Иначе и ти и Йончева отивате при Иванчева.По-късно ще дойде и Пройка, но трябва да я почакате докато смени пола и мине хормоналната терапия.А когато се съберете, ще я ползвате за сексуална разтуха.Много е добра-пробвал съм я/го.

Тъпо,таварищ тиква!:)))))

Толква ли можеш бе джендър.Тъпо, ама вярно.

тая фукара / в главата де / Пройчо нещо отдавна се позагуби ?

Арабаджиеви, Баневи, Василеви, Гергови,....АБВГ...., като минеш през Нинови и стигнеш до "Я"!?!? Отрочетата на Партията - кърмилница са изпълнили Азбуката ,известни като разбойници, приватизатори, олигарси , банкери-крадци... и зад тях ли ще застанеш г-жо Курнелия.???

Нинова, Йончева - една килия

Следващата си ти...

Герберски тролове кирливи,плюйте си на меките уюве и езици и почвайте да лижете ЧЕКИДЖИЙТЕ на прокуратурата,давайвъ у импотентните дупЕта!:))))))))))

Валидол?

Викаш, който иска престъпниците да бъдат съдени и да лежат в затвора - Герберски трол e?

е Стефан Данаилов да не й харесва прическата..то бива, бива неглиже, ама чак толкова..

другарката, истината, госпожата, лъжата...

"...Иван Гешев представи документа "Общ поглед върху модела КТБ" и обяви, че е установено финансиране на политици и че различни лица от политическия живот са получавали пари в брой по нареждане на Цветан Василев. Веднага изпратих писмо до специализираната прокуратура с искане - да обявят публично имената на тези политици. Днес е 22.02.2019 г. Година и половина след моето искане, политиците не са оповестени..." Прахоратура. ПП: Какво стана със срещите между Ушатия и Пеевски?! Пеевски извади справка от МВР и доказа, че 40 пъти е ходил при Цветанов в кабинета му; Ушатия, пък, щеше да прави справка за самолетните си полети, за да опровергае Пеевски. Какво стана със справката на Ушатия?!

До коментиращите - защо никой не споменава ББ тиквата, която ни с скубе и ощетява с десетилетия напред?

Щото сигурно е на власт от няма и десетилетие и преди него такова скубане видяхме, че още ни се вие свят.

ЩЕ РАЗБЕРЕШ КАТО ПАДНЕ

Стой твърдо, но ще ти омекнат краката и на теб...

Знае си, че е следващата защото знае какво е вършила и затова стои зад ленчето. А може просто ред да спазва?

Дъщеря от сой,родена със златна лъжичка в устата,да я обиждат на една проста перачка.

Съвсем точно -има си хас-. Как няма да я подкрепи. Нали са от един дол дренки.

Влашката циганка пак се изхвърли, като чекия на пясък.

Г-жа Лъжа и Корупция подкрепя г-жа Пране на пари,нормално е! С Техноимпекс,какво става,кога ще обвинят Курнелия в корупция и кражби ми е интересно?!?

Червената принцеса ,първо не знае да пере,второ,никога до сега не си е прала бикините и сутиена,щото си има домашна прислужница.Има нежни пръстенца само да си прибира стохилядните хонорари от някакви филми,които са пускани вероятно по един път и сега някъде събират праха.Така че,пръстенцата на Ленчето са свикнали да стискат дебели каймета.

И да галят малкия Серж...

Е па Курнеля ли няма да се застъпи за престъпник...

PEYTSCH

Има си хас...Но обективно казано и прокуратурата стои твърдо зад или пред Йончева за да се види ИСТИНАТА. Който пречи на прокуратурата, пречи на истината. Тоест лъже...

Крадлите взаимно се подкрепят

и самата Елена Йончева в поста си във фейсбук.

И Арабаджиев, Баневи, Стайков и т.н. и те са невинни, защото самите те се изказват добре във фейсбуки, а...?

Всеки, който не си плаща на ББт (т-тиквата), е обект на преследване от страна на прокуратурата.

И понеже се знае с какъв никнейм е известна подкрепящата г-жа, става ясно що за птица е и подкрепяната такава.

"но е повдигнато обвинение на журналиста Елена Йончева за пране на пари"...отдавна Елена Йончева не е журналист а е политик!

тя и журналист не беше, ама нали ходеше със серьожа, та за това такава ни я представят.

в датата,която казва Нинова.

Пере пари и търси ''истината''!