Нинова след регистрацията в ЦИК: Ще се борим за промяна на модела на управление на общините

Новото е, че на много места общинските структури издигат местните авторитетни личности, около които се обединява само БСП, посочи лидерът на БСП

Обратно в новината

Коментари - Нинова след регистрацията в ЦИК: Ще се борим за промяна на модела на управление на общините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствената партия в българската политическа история която е имала военен отдел и е взривявала църкви!!!

БСП 25 години управлява Враца и Видин. Сравнете ги със София, Пловдив и Бургас, които от 30 години не са имали кмет от БСП.

Приватизаторката на техноимпекс и Сестра Галева в битката за София. Едната е русофилка със синче в САЩ, а другата се кандидатира спонтанно вчера, ама се пререгистрирала половин година назад. Всичко това е ОК, щото София се напълни със съселяни на горсепоменатите. Те гласуват за свои.

ма много са готини бе!! и имат 161 одобрени кандидат кметове!! мащо нямат ни един областен кмет, и дори в крушовица кмета не е от бсп?

Някой чете ли си текста (и заглавието) преди да ги публикува? Неграмотни драскачи!

Нинова, кой е вашия кандидат за София?

Ахахахах пълни глупости. Това че в Северна България държавата не инвестира нито лев, няма нищо общо с това кой е кмет. Просто далаверата върви по-лесно когато си от партията и средставата се насочват в тази посока, за да има за крадене. Най-пресния пример е Графа в София.

Таз' още повече е напълняла. Откъде пари? Нали партията ѝ фалира?

Безскрупулно нагла,безочлива,властолюбива и алчна червена СДС-арка! Анатема !

Ко рече?

много готина снимка! курнелия нинова и антуража ведро са се насочили към поредната изборна загуба! след излизането на резултатите, пак няма да присъстват на конференцията и пак ще си подаде оставката..... за три дни!

Откъдето ги взима Цецко! От там са парите.

Тези постоянно водят някакви битки. Държат се като кърджалии а държавата я приемат като село за ограбване. Каква битка са едни обикновени избори?

Жената в червено коя е!?!

Всички членове на БСП в гр.Сандански са шокирани,смазани и отвратени от избора на Младен Тимев за кандидат кмет от НС на БСП . Той е известен само с това ,че е племенник на Андон Тотев,който беше три мандата кмет на гр.Сандански и благодарение на него БСП-Сандански беше разбита и имаше най-слаби изборни резултати при провежадщите се парламентарни и меснтни избори. Освен че е неморален този избор ,той е и противоуставен за БСП.

Е я и тая партЕзанка за "битка" говори?!? Каква битка при положение, че сте я загубили преди да я почнете? Не видя ли на Бузлуджа, че сте наполовина по-малко от миналата година? Сега на заветният ви девети ще видиш, че сте още по-малко и така от ден на ден.....

еее, нали сте си социалисти, що ревеш??

п оптеминала е и тя, ама спрямо нинова бива

Щастливи усмихнати нещастници!

Удри с лопатата дето свариш

А после оставка и оттегляне на оставката? Тови филм ще го гледаме ли пак?

Павле, даже кмета на Симитли -----се отказва от Бою!!!:))))

С Катев, Манолев и далаверите им с къщите за гости по-добре ли е ?

Абе Нинова, стига с тези битки и борби, миришете на мухъл! Все едно са ме закарали под строй на някой "спонтанен" митинг преди 30 години да се боря с империализма и гнилия капитализъм. Непрекъснато доказвате, че не можете да измислите нищо свястно, защото мозъците ви (под въпрос е дали изобщо имате) са останали някъде в развития социализъм. Скрийте се някъде да дочакате тихо естествения край на партийката си, който е вече много, много близо!

Тоя милф в червената рокла съм готов да и дам моя... вот!

борят се като свиня с тиква

Премиерът Корнелия Нинова се събуди и усмихна. Властта беше в ръцете й. Цялата. Бавно се протегна и повика камериера си: "Другарю Гошкооооо! Я ми набери на мобифона кметът на София Мая Манолова!" ..а после се събуди наистина. Стана й тъпо и адски се ядоса, че Господ пак й се подиграва. Сигурно за онези взривени църкви ме отмъщава - си помисли Нинова.

Свинщина

Нинова вие не сте ни нужни,нужни сте на ББ защото вие не сте АЛТЕРНАТИВА и от това печели само той.

Снимката поне Ви е истинска - само ментета на нея.

Решетников какво разпореди?

За бастиона Враца нещо?

Мъжът зад жената в червено кой е, изглежда добре.

Успех !

е другарката Нинова. Веднага трябва да се въведе модела "Техноимпекс" в управлението на общините.

Защо плюете Нинова. Родителите ви на Смолян, шипка, къде има бкп, бсп и там 80 г, а децата ви са в данс, паспортна, нап, нои, общини.. Наглост. 70 г едни и същи и от там иде бедност, защото се дава храна на едни и същи, но нейсе. И в някои градове, тъй като няма болници, или закрити, доктори.. Седнал на една скамейка и чул да си говорят, ей къде е народа ни... Обезлюдяване тотално. А дали Борисов или Нинова без значение платени за жълти ки тролчета, и на вас ще пресъхне, няма да е далече времето, айляци

Някой духлюо в тази партия нормален мъж няма .Нали са лява и модерна партия

Така е тролчета. И ние бяхме на стол, работили, без занаят и на 40,45,48 като ни изгониха и с пръст в уста, търсега и за чистачка, шивачки, вторите 16 годишни, братовчеди им били. Затова помислите ако сте млади, поне в строителството, с ромите, да ви обучат на занаят, а ромките на любов и раждане и възпитание на деца

Тия си търсят файтона

Както винаги, от БСП виждат компроматната кампания, която самите те са решили да водят. И след като тя не е срещу тях, няма да има случай, в който с млада, свежа, хубава кампания са отговорили с конкретни предложения за местното самоуправление. А борбата за промяна на модела, съвсем традиционно, ще е в посока фалит на общините.

Вече ми се повръща от тази. Само като и видя наглата самодоволна физиономия и ми призлява. Ще, ще, ще, ще... А бе кой все още вярва на такива. Дебела и мазна опортюнистка, облажила се с народни милиони, търсеща само личния интерес, ще оправя бедните и онеправданите. Да, бе.

Няколко пъти се опитах да прочета това което си написал и не успях... Разбарах само, че за ограничение ти комуноиден мозък работата е свъразна само с физическо услилие. Дали е съвпадение, че при комунистическия режим интелигенцията се пращаше на бригади "та да видела как се работи". Та изобщо не се учудавам, че с тоя манталитет си останал с пръст в ... ти му викаш уста ама за мен пръста ти е в ауспуха.