Нинова ще води група за консултации с ИТН в събота, обеща всичко да е публично

"Надяваме се, че тази първа среща няма да е последна", заяви председателят на БСП. От ДПС обявиха, че техният разговор с партията на Слави Трифонов ще се проведе в неделя

Обратно в новината

Коментари - Нинова ще води група за консултации с ИТН в събота, обеща всичко да е публично | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Загубила е един съветник : " ..... Владимир Живков ......... Съветник на президента Георги Първанов по финансовите въпроси (2002 - 2003)." Дано Жан Виденов и Румен Гечев и помогнат в тази тежка ситуация ! Ако не стане - ще помогнат Христо-Маджото и съратниците от тройно лъжливата коалиция.

Поканите ги пратихме,но аз лично няма да участвува в преговорите...Още като ги видя мравояда,Гнома,Хаджикян,Бабукян, Мая общата и другите мутроиди...и ще изплезя езика..

Вероятно комплексираната повече от достатъчно отровителка на оригиналната компартия- Нинова, ще осере орталъка и преговорите ще бъдат провалени,защото ще поиска тя да бъде първи вицепремиер.Кога ще се сетят да я изключат от тази групировка за да има партия на хората.

Трепери от глад за власт Крушовската. БСП и ДПС отгледаха СлавитУ и Ко. Време е да пожънат резултатите от чалга пройекта.

ИЗРОДИ !!!

Все си мисля, че колкото и поразии да са направили ГЕРБ в последните години не ни докараха до просешка тояга и като цяло България малко или много се разви. Освен това ГЕРБ и ИТН са десни партии и би трябвало да споделят близки идеи. БСП, бивши комунисти с леви идеи ама баш разориха държавата когато бяха на власт и едвам вързвахме двата края. Та не мога да разбера логиката на Слави как така с БСП е по добре да се управлява отколкото с ГЕРБ да речем. Май всичко е на личностна основа и никой не му дреме за хората.

ИТН дясна партия? Сериозно ли?

Да му мисли бедния българин като обеднее още повече от такова управление.

Абе псувахте по Бойко, изгонихте го и вкарахте Славун, който ви сервира НДСВ, старите дърти комунисти от Б(К)СП и децата на ДС от ДПС със Сокола и неговите обрачи. Славун излезе един от най-големите лъжци в България от 1989 до наши дни.

Другарката Техноимпексова в момента е къде 150 кила.Към края на годината се очаква да стане и 200. Добре си похапва явно, дъртата курабия!И добре си облажва душицата.Крадливото Гуци Медузата подарил на импексовата курабия 3 апартамента по 100кв.м. всеки, във новостроящата се сграда, която Гуцито строи в момента във Варна!

Каква прозрачност ще ни предложите, или ще видим поредното прозрачно задкулисие?!

Когато някой спомене БСП и Нинова, веднага се сещам за "прозрачност", "липса на задкулисни договорки", "антикорупция", "антимафия". Браво, успех, другари! ..само да питам за шеф на ДАНС Божков ли да се готви или Банев?