Нинова ще води група за консултации с ИТН в събота, обеща всичко да е публично

"Надяваме се, че тази първа среща няма да е последна", заяви председателят на БСП. От ДПС обявиха, че техният разговор с партията на Слави Трифонов ще се проведе в неделя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато някой спомене БСП и Нинова, веднага се сещам за "прозрачност", "липса на задкулисни договорки", "антикорупция", "антимафия". Браво, успех, другари! ..само да питам за шеф на ДАНС Божков ли да се готви или Банев?

Каква прозрачност ще ни предложите, или ще видим поредното прозрачно задкулисие?!

Другарката Техноимпексова в момента е къде 150 кила.Към края на годината се очаква да стане и 200. Добре си похапва явно, дъртата курабия!И добре си облажва душицата.Крадливото Гуци Медузата подарил на импексовата курабия 3 апартамента по 100кв.м. всеки, във новостроящата се сграда, която Гуцито строи в момента във Варна!

Абе псувахте по Бойко, изгонихте го и вкарахте Славун, който ви сервира НДСВ, старите дърти комунисти от Б(К)СП и децата на ДС от ДПС със Сокола и неговите обрачи. Славун излезе един от най-големите лъжци в България от 1989 до наши дни.

Да му мисли бедния българин като обеднее още повече от такова управление.

Все си мисля, че колкото и поразии да са направили ГЕРБ в последните години не ни докараха до просешка тояга и като цяло България малко или много се разви. Освен това ГЕРБ и ИТН са десни партии и би трябвало да споделят близки идеи. БСП, бивши комунисти с леви идеи ама баш разориха държавата когато бяха на власт и едвам вързвахме двата края. Та не мога да разбера логиката на Слави как така с БСП е по добре да се управлява отколкото с ГЕРБ да речем. Май всичко е на личностна основа и никой не му дреме за хората.

ИЗРОДИ !!!

ИТН дясна партия? Сериозно ли?

Трепери от глад за власт Крушовската. БСП и ДПС отгледаха СлавитУ и Ко. Време е да пожънат резултатите от чалга пройекта.

Вероятно комплексираната повече от достатъчно отровителка на оригиналната компартия- Нинова, ще осере орталъка и преговорите ще бъдат провалени,защото ще поиска тя да бъде първи вицепремиер.Кога ще се сетят да я изключат от тази групировка за да има партия на хората.

Поканите ги пратихме,но аз лично няма да участвува в преговорите...Още като ги видя мравояда,Гнома,Хаджикян,Бабукян, Мая общата и другите мутроиди...и ще изплезя езика..

Загубила е един съветник : " ..... Владимир Живков ......... Съветник на президента Георги Първанов по финансовите въпроси (2002 - 2003)." Дано Жан Виденов и Румен Гечев и помогнат в тази тежка ситуация ! Ако не стане - ще помогнат Христо-Маджото и съратниците от тройно лъжливата коалиция.