Нинова: Самохвалството на Борисов му е привично, но ГЕРБ няма да получат подкрепа

Според лидера на БСП промените в Изборния кодекс си струват, защото дават право на хората да избират как да гласуват

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Самохвалството на Борисов му е привично, но ГЕРБ няма да получат подкрепа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знаем кой е по-вреден за България - Радев или БСП. Но ясно виждаме, че БСП така се е заплела в собствените си червени линии, че скоро ще се превърне в хартиена какавида.

Българската злоба няма край за власт и пари! Ще станем втора УКРАЙНА, заради алчността. Срам и позор. Правителство на този етап е нужно.

Браво

е право да избираш и да бъдеш избиран,а не как да избираш. Аз значи ли че също съм лишен от правото си да избирам с бобени зърна?

Нинова ако искаш да се харесаш занапред участвай с първия мандат и потози начин да има правителство и бюджет

...е и затова ли гласувахте с него да върнете хартиените бюлетини, за да продължи с фалшификацията на изборите...никога повече за бсп докато нинова е преседател...

Като няма да подкрепиш да има правителство,народът всички ще ви накаже дето искате инфлацията да продължи,хаоса също и теб не те искат от бекапето ,но ти нагло седиш с големият си задник.На изборите ще има сладко отмъщение

На политическото ниво е ПОД ДОСТОЙНСТВОТО да се обсъжда МЕСИ...

Това не е самохвалство, а хумор. В БСП сте лишени от това чувство.

Корнелия да се оправя, но Аз за друго ще коментирам. Световно първенство по футбол е, а Ние се чудим как да направим стадион?!Чета за Косово, че искате, макар и като подарък, стадион 974! Е, защо Ние не го сторихме! Може би, няма далавера от всичко това! Корнелия, Шенген....и какво ли още не! Може би си заслужаваме тази съдба! Тази далавера, комисионни...Ни превърнаха в чудовища! Все не им стига, алчни за власт и пари! Запомнете--погребален костюм с джобове и катафалка с ремарке НЯМА!!!

Ако не беше Бойко нямашедщ да има и Арена Армеец и др. Нинова казваше, че бетон не се яде. Между другото бсп първи я използваха за някакво тяхно мероприятие

Всички искат да управляват, но никой не дава на другия да управлява;))) ГЕРБ са първи по вот и последни по подкрепа:)))ПП затихват като Фукалото на Махо, ДБ са латерна, БСП се свиха до електората на Волен преди три години, ДПС никога няма да управляват официално, Костадинов никога няма да събере един милион кандидати за Лада и Москвич. Партията на Радев е стреснат първокласник, съгласен с всички. Всички очакват Кенет и какво ще каже амбасадора. Вероятно избори. вероятно с тях ще обяснят поредната година на пълна мизерия, глад и заеми. Клещите на МВФ и Световната банка са здрави и скоро ще хлопнат. Шенген, евра....просто забрави! Територия на 60% недоволни от всички политици - без значение на цвят и риторика. Коалиция на мизерията.

Народа от преди два месеца знае, че нормална работа от вас няма как да се очаква, но вашата лакомия няма граници и за това се натискате в НС, да прибирате пачки, да си проветрявате устите с поредните лъжи.. Недостойни сте всички там и за това българите НЕ ви дадоха никаква реална подкрепа, но това на вас не ви пречи да се репчите като има такова овчедушие сред българите.

Това е г-жа ЛЪЖА, потвърдено и от съда......

КОРНЕЛЧЕ , ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ , Б О Й К О ИМА САМОЧУВСТВИЕ НА ВЕЛИК ВОДАЧ , С ПОКРИТИЕ !

Цяла Европа го уважава.

Тази жена започва да прилича на дезориентирана склерозирала бабичка - няма да подкрепи Борисов, ясно е, че след толкова обиди и плювки, това няма как да стане. Ясно е и че ПП са Пълен Провал, но тя дори е готова д9а ги подкрепи, само и само да се докопа до властта още веднъж /което хич не е сигурно/,заради което ще плюе и на идеология, и на позицията на БСП за войната и оръжията - абе на всичко, само и само да гушне кокала. А на практика никой в НС не иска правителство. Народът гледа сеир и обикаля магизините, за да купи нещо по-евтинко за Коледа...

Ти па си мноо убав! Що не се кандидатираш март месец? Може пък да те изберем.

След народен съд,и цял живот управление от наследници на болшевики,какво очакваш, просперитет, успех или нещо друго!?!

Нинова загуби правото да говори за Борисов в момента, в който гласува за Рашидов , а с хартиената бюлетина се самоизхвърли от политическия елит!

Аз само искам да попитам за един прЕАтел. Какооо Курни, къде са еФтините дърва за пенсионерите по селата?

В гората. И най-добре да си останат там!

Щеше да бъде най-добре ако комунистите си бяхте останали в гората.

Нинова единственото нещо което добре прави е да води БСП надолу и надолу, лошото е че същото направи и с държавата, като министър на икономиката. Кръгла нула е таз женица, време е да подава оставка и да не се появява никъде.

Кой ви брои за живи, бе, Курни..

Черепа управлява ли още масите през Фейса?

И юмрука!?!

БСП е либерална партия. В един момент всички такива се прегръщат.

Нинова явно страда от психическо раздвоение. Да каже, че "БСП имат съмнения, че се правят манипулации с машинното гласуване", а хартиеното е безгрешно все едно да обяснява, че компютъра не може да събира правилно и е необходимо бай Вуте да смята на ум и да плюнчи молива, докато пише на хартия (може и на пясък). АКо ѝ вярваме, ще сме още в бронзовата ера, където тя иска да ни върне. Неграмотна ли е Нинова или корумпирана, питам и отговор не очаквам, защото знам.

А пък швейцарците нека си седят в бронзовата Ера. И германците и те. И французите. А бе цел свет да си седи там. Само ний и руснаците сме по-напред. И венесуелците разбира са.

Подобно ебаване с хартиени бюлетини в друга държава няма. Освен това в другите си има камери през цялото време съ сзаписи и т.н а тези тук гласуваха да има камери само при броенето. Каква друга причина може да има освен, че ще направят врътката другаде. Нашият избор трябва да е съобразен с нашите проблеми.

И никога не е имало вероятно Абе странно защо във всички държави по света ръчното броене на хартиени бюлетини се счита за най-сигурен начин за избягване на фалшификации на вота.

Хартиените бюлетини са най-сигурната защита срещу фалшификации, защото оставят следа. Вскя една от партиите може да поиска да преброи сама бюлетините от вота, за да види дали има фалшификации при броенето, или няма. Това няма как да се случи при предварително записаните флашки. Не е случайно, че някой даде над 3 милиона да купи фалшиви машни, които не са предмет на договор с ЦИК. За какво му бяха тези фалшиви 600 машини, които случайно хвана МВР? А всичките ли хвана?

Глупаво е да сравняваш несравними неща!!! На швейцареща и на германеца и през ум няма да му мине да фалшифицира хартиената бюлетина (която може и по пощата да се изпрати) или да я направи невалидна, или да я скъса и изхвърли, или да я попъпни вместо неграмотния циганин срещу 50лв.

Да не би швейцареца да се е родил със сребърна лъжица в устата? Или системата не му позволява да прави глупости?

За БГ стандарта - да. У нас гласовете са изключително евтини - 50-100лв на човек са почти нищо за парите събрани у старите партии. В другите държави по време на броенето има представители на всички партии, сигурно имат дори повече граждански организации включени в това от колкото при нас са само представителите на опозиционни партии - някои от тях направи си казаха че нямат въсможност. Копейката (не го харесвам) каза че не можели да имат наблюдатели във всички секции във Варна само, камо ли в други градове. Тук има мрежа за фалшифициране и някой нов трябва или да извади повече хора и да наблюдават навсякъде (не корумпирани обаче), или да промени начина. Машините може да не са супер, но ако нямаме мрежа за наблюдение, няма и камери със записи по секциите, то машините въобще не трябва да се пренебрегват и сравнения с Германия и Швейцария са малоумни....това дори без да сравняваме активността на гласоподавателите.

Червената армия ли? Кой от партиите проверява какво има предварително записано на флашките и дали машините изобщо пишат нещо на тях? Като е криптирано, как ще го прочетеш? И пак не обясни, кой купи 600 фалшиви машини?

Парапета да не й е обещал икономиката?

Мен ме вълнова друг въпрос. Преди две години жълтопаветниците заявиха пред света, че ще се борят със статуквото "потопило" България - "старите партии" от БСП, ДПС и ГЕРБ. В момента в който влезнаха в Парламата, изведнъж забравига за БСП и започнаха да изчегъртват само ДПС и ГЕРБ. А пък БСП дори я изкараха партия носител на Новото. Дори се коалираха и управляваха заедно с БСП. Та, чудя се, абе кой изкара жълтопаветниците на площада? И сега България по-изплувала ли е, от преди две години?

Как кой!??? Олигарсите моито Прокуратурата подкара!?

А не те ли вълнува защо БСП и ИТН имаха толкова много гласове? Всеки с под 120 депутата прави правителство с камъни на шията. Единствените, които имаха шанс да направят каквото е нужно без да разчитат на някой друг зса Герб...и НДСВ преди време

Значи правим всичко възможно да мътим водата, за да не вземе ГЕРБ 120 депутата, а не се борим да спечелим ние и да управляваме, а? Флашки, подслушвания, дронове, пищаци, кюлчета, парапети, подводници, чертежи.... само и само Борисов да не вземе 120 депутата. Ахахахахаха

Затова избираме Борисов и отказваме на Нинова и на ПП.

И като си го изберете в Герб,какво ?

Ще изчегъртаме чегъртачите. Като Рашков например. Не трябва ли?

"Ако ГЕРБ предложат кандидат-премиер, различен от Борисов, то партиите, които евентуално биха се разбрали за третия мандат, ще могат да се разберат и за първия, смята Татяна Буруджиева." "По думите на Буруджиева ГЕРБ са излезли от изолацията в Народното събрание, защото всички приети предложения в зала минават с техните гласове. Според нея в момента ПП и ДБ сами се поставят в изолация." По БНТ - https://bntnews.bg/news/politolozi-ako-gerb-predlozhat-borisov-za-premier-davat-zayavka-za-novi-predsrochni-izbori-1216132news.html

БСП няма да стигнат и до 4 процента на следващите избори.хахаха

Тая ще се съдере да се разкъсва между всички, хем да си угоди, хем и с тия и с ония ... Тя не на два а на 5 стола се опитва да седи.

Не се очудвай Нинова , Тиквата си е Тиква ! Прокурора на Републиката е в неговата Тиквена Мафиотна Структора и за това е на Свобода !

Толкова правописни грешки в едно изречение си е рекорд! И такива като тебе, дето не могат да напишат едно свястно изречение, дават акъл и имат претенции....дъно!

RIP БСП и Ненова ЕООД! Да ходи да се гушка с Банкянския обирджия, Доги Сарайкин, СтанСлав нямащ такава държава и прочие крадливи измекяри!

Никой не е писал за техноимпекс бе колеги. Спите ли? И за изчезването БСП и след тези избори. За какво ви се плаща! Никаква проактивност?

И за крушовската биволица не забравяйте да пишете!! Айде че ще ви правим оптимизация на разходите!

Не виждала връзка... Не я вижда, защото самата тя е връзката. Преди беше много За машините, сега е Против. Това ли е последователността, за която говори? И как точно ПП да направят пак коалиция с такъв доказано лицемерен партньор?

На всичките ни политици,маслото им е в затвора !!! Омразни мутри. Нагли,крадливи,лъжливи,корумпирани ,национални предатели !!! Трябва да има правосъдие и да бъдат наказани!!!

Това беше целта на Радев и БСП да създадете партия ПП и в България да настъпи анархия и това ще доведе до горещи точки на балканите Кремъл си свърши работата перфектно

Чрез манипуиране на машините Радев държи държавата в политически ПАТ и президентската република се управлява от президента и служебното правителство. Найс, а?

Абе Нинова, години наред ни говореше, че ГЕРБ и Борисов трябва да се махнат а сега гласувате заедно с тях за глупавата бюлетина. За да угодиш на няколко престарели бабички да глсуват с хатрия, срина и малкото доверие в БСП. Многоо тъпо!

Точно така. Браво!

Би ли бил съгласен ,ако БСП заедно с Герб,и ... ПП например гладуват Заедно да увеличат минималната заплата на 2000 лева примерно,и да приемат напълно безплатно здравеопазване за деца и младежи до 18 годишна възраст? БСП ГЕРБ ПП....лошо ли е? Или само си дрънкаш?

ГЕРБ и БСП са факт, само не разбрах защо и ПП ги сложихте там .... Въобще вече си смучете от пръстите разни безумия ...

Тая коя беше?

Точно така, госпожА, това е единствения начин да имаме отново избори и вие и ПП да последвате Слави в политическото небитие.

Не е ли по- добре ГЕРБ с дъртия си комунист да изчезнат, че вече е нетърпим с наглостта си

Да ви ЕПМ на всички парапети и протестъри.

Абе другарко Техноимпекс, вместо да даваш акъл, вземи да обясниш на твоите избиратели как така само за 5г. от 1млн. през 2017г. паднахте на 200хил. през 2022г. Ей това трябва ви е проблема на вас, а не ГЕРБ.............................!!!

Да не би нещо да се е променило в начина на гладуване? Ъъъъ.. гласуване исках да кажа.

Кво?

Попитали радио Ереван: Чие самохвалство е по-голяма - На Нинова или на Борисов? Отговорът бил: Едното е номер 1 за мъже другото е номер 1 за жени. Всяко друга класация ще бъде дискриминация по полов признак. Просто то им е заложено генетално.

Благодарности от всички обикновени българи към холанците ! ......... Еврото е смърт за българската икономика. ......... С влизането ни в единния паричен съюз, той ще обезцени доходите, спестяванията ни и ще ликвидира остатъчната българска независимост. ......... Шенген ще унищожи и независимото финансово състояние на България, като й натресе да изплаща огромните огромните дългове на западните държави. ......... Доклад на експертите на БНБ : еврото носи само рискове и заплахи за страната ни.

Ти си приел Еврото преди 25 години бе. Още от тогава едно Евро винаги е било два лева.

Айде стига руска пропаганда. Помисли малко, ако можеш, без валутен борд колко щеше да е един лев. Аз ще ти кажа. 1 долар струваше 3 хиляди лева, сега нещата биха били много по-зле. Може би 1 към 5000.

Пенсионерите не могат да чакат 2024 г. за преизчисление и повишение на пенсиите... Глад, мизерия, болести... До там я докарахте г-жо, защото обещания, обещания, е ха да ви видим сега? Инфлация, за която предварително сте знаели, затова замазахте очите на бедния пенсионер... И какво стана? По-бедни от всякога!!! Ето на това му се казва ГЕНОЦИД!

Щото тя е с малко самочувствие...

Много негативизъм , много жлъч .......и какво ли още не ..... Все някой трябва да управлява все пак . Напред

Sm3hurk0

Тая съсипа БСП ! Заради нея си свалих доверието на последните избори от БСП !

Значи тансимпексова е чужд агент!

Ти и всички уж така наречени политици в България и света сте абсолютно уформени боклуци и измекяри.

В анархията е истината!

БСП да се грижат за своите избиратели, колкото са останали. Много ги боли всички останали партии, че ГЕРБ оцеля след цялата помия и опорки от последните две години. Много ги боли и че Гешев не се предава, а спонсорите искат резултати срещу "дарения" и "културни проекти". Верно, махнаха спецпрокуратурата, ама Гешев...Гешев... и Борисов, разбира се, с ГЕРБ комплект. Толкова нефелни партии, които от сутрин до вечер правят само едно - да плюят срещу ГЕРБ и Борисов и да нямат и идея как да свършат някаква работа, никога не е било. На изборите, ако са честни, и ПП, и ДБ ще се сринат. Хората видяха, че на две магарета сеното не могат да разделят. Това се отнася и за БСП ако продължава с тази линия на отричане и негативизъм.

никой не е прокопсал.

Вие достатъчно ги подкрепите.

Но такива като теб му подклаждат егото.Защото ти му сложи пияницата Вежди за председател на НС.Ти МУ върна хартиената бюлетина.

Нинова едно умно нещо направи напоследък, но не ви утърва, нали? И какво ви пречи Рашидов толкова, спокоен човек с чувство за хумор, толерантен. И си има заместници...важното е да се плюе и да се намират оправдания и опорки.

Напред другари! Следващите избори трябват повече невалидни бюлетини!

Ако направят бюлетините с размера на "Война и Мир" и вътре със задачи от кандидатстудентски изпити през седемдесетте години на XX век, ще има и още невалидни от тях.