Нинова с ултиматум към ГЕРБ: Ще напусне кабинета, ако изнася оръжие за Украйна

Соцлидерката свиква първо ИБ на БСП, а след това и пленума за окончателно решение дали ще влязат в правителството

Обратно в новината

Коментари - Нинова с ултиматум към ГЕРБ: Ще напусне кабинета, ако изнася оръжие за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

правителство няма да има! ще има избори, и след тях курнелия ще може да си се върне в крушовица и да кандидатства за кмет!

Като чета коментарчета, пълно с безмозъчни евроатлантици. А Нинова направи това което фашистите не можаха да направят.

Да се полакоми за 2 министерства и да обрече партията си на още по-голям електорале нспад? Е, щом ви харесва.... И кои са "фалистите"?

Тая леля е толкова жалка... пратила си детето в упадналия запад, а тя продължава тъпо и упорито да лиже оная работа на кремълския гнов и най-я боли за оръжията за Украйна и за Истанбулската конвенция. Това са най-приоритетните теми за българското управление според партията-столетница.

Ами да. Тя не милее за България а за московията. Продажна долна душица.

Тая нахална жена се зържи все едно партията и е спечелила половината места в парламента. Дайте и някакъв пост в правителството и тая ще е тотова на всичко....Друг въпрос е, че тази партия трябваше отдавна да бъде забранена след всичките тези убийства вършени от нейни членове.

Тоя филм го гледахме а тая крава беше министър даже.

А към Русия ще може ли да изнасяме , тетке ? Ще ни фалира военната промишленост с толкова много миролюбиви политици!!! Корнела да не си мисли, че участва в конкурс за мис свят? ?

Нинова да каже през Втората световна колко оръжия, гориво и продоволствия е получил СССР от съюзниците си САЩ , Канада и Великобритания! И тогава ли е било наливане на масло в огъня? Само няколко числа ще кажа - 15 000 самолета! 10 000 танка, 2000 локомотива, при наличните тогава 93 боря в целия СССР.

Общата стойност на доставките по „Заем-наем“ възлиза на около 50,1 милиарда тогавашни долара [4], от които 31,4 – на Великобритания, 11,3 – в Съветския съюз, 3,2 получава Франция и 1,6 – Китай. Нещо да кажеш? Кой какво е получил всъщност? На кого, какво е дала "Британия"?

160 милярда долара по сегашни цени военна подкрепа на СССР.

Само дето си разменил сумите на Великобритания и СССР, ама карай, то все тая, нали така?

И в допълнение условията по "заем-наем" също са инересни и не се знаят от промитите русофилски мозъци. Ако нещо, което е дадено и е унищожени или изразходвано във войната не подлежи на връщане или плащане. Което е останало се плаща. СССР Не е платила особено много от нещата, които е трябвало да плати.

Тая па :) Защо не напусна правителството на ПП, като изнасяха най-много от всички в началото на войната/СВО? Доказа се, че България е доставяла по времето на Кирил Петков над 40% от боеприпасите за Украйна, а Нинова беше пряко отговорна за контрола над военно промишления комплекс... Защо ми мирише, че пак изска?

Като миналия път при Кирето, нали!

Никакъв износ ако няма комисионни за Корнелата

500 танка е предало МО на Русия на Украйна!!! Бъди като Русия, предай оръжие на Украйна!!!

Какъв манипулатор. По всички статистики се вижда че тя лично е изнасяла, а сега голям борец за правда се изкара. Как може да има още хора да и вярват. Слепи и глухи.

Молодец,Нинова!Наша собака!

Да прати сина в ЧВК Вагнер при младия Песков.

Какая пацифистка, Браво! Молодец! Мы перевели вам 100 рублей.

100 рубли са малко повече от 2 лева сараф коко

Хем поставят условия с ултиматум, хем ама не може ли да дадат отговор за подкрепата защото на свой пленумът трябва да вземат това решение!? хахах Хем с условия, хем неподготвени! Въпреки че трябваше да е Учевадно какво трябваше вече да са направили. Ама в политиката ни всичко трябва да е по ред без никаква предварителна подготовка. Така де какво са 2-3 месеца без кабинет след избори?

Каква е логиката хората в Арсенал да работят за да хрантутят пенсионерите. Това мирише на експлоатация на човек от човека. И на тези пенсионери къде са им вноските? Нинова да отговори. И по точно нейната партия наследница.

Хем говорят за пенсии, хем искат да отрежат източниците на пенсии? Невменяемост? Идиотия?

Е то именно по тая схема - износ чрез междинен ПОСРЕДНИК БСП грабят България Един термобаричен изстрел произведен в Арсенал Казанлък за него Украйна е готова да плати 5 000 долара Демек ако Украйна купи директно от нас примерно 2 000 термобарични изстрела за РПГ 7 в бюджета влизат директно 10 милиона долара. Тва са 10 милиона долара за пенсии за даскали за дофинансиране на болници и общини. А като го купи чрез ЕВРЕЙСКИ посредници тя пак го зема на цена 5 000 и тва е тавана. Щото Иначе прост няма да купи от нас ми ще купи от Турция или от Румъния или от Полша. Та кото го купи чрез посредници - ЕВРЕЙТЕ прибират 4 500 евра. 500 евра отиват за завода арсенал Казанлък и от там за пенсии И от тия 4 500 евра еврейте посредници плащат на Нинова 1000 евра чи е разписала износа на оръжие И сички са доволни Само дет накрая даскалето стачкуват и няма пари за заплати на даскалето Ми няма и да има - Щото не изнасяма директно Тва си е класическата схемо с КУРВИ и СУТЕНьОР Парата винаги оставо в СУТЕНьОРА а за нас остава ЕБЪН на гол ГЪЗ

Тая кукундела не разбра ли че оръжие за Украйна не изнасяме. Изнасяме за други страни... То бива да си тъп ама.

Междувременно вСУ са обкръжили Клещеевка. За три дни ВСУ си върнаха земя, за която хиляди руснаци умряха и им трябваше 6 месеца да я завземат.

Gugnelid

Дрън-дрън :) Руснаците не губят жива сила, докато украинците хвърлят безразсъдно каквото имат и губят в пъти повече.

Вярно е! Русснацистите не губят живи, щото всички вече са умрели, т.е. са Zомбита.

Слушай крадлива, лицемірна Свиньо със син в САЩ! Аз живея в България и не искам в България да дойдат грабливи азиатски орки от Монголия, и Дагестан и да убиват и да крадат перални. И вишите кражби като на Гергов са ни предостатъчни, че да ни оберат и долните гащи азиатските орки.

ДА ОБИЖДАШ ЕДИН ВЕЛИК НАРОД, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЙТО ИМАШ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ НАРИЧАШ Б Ъ Л Г А Р И Н Е НЕ ПРОСТО ПРОСАШКО, А ПРРЕСТЪПЛЕНИЕ. ТАКА ЧЕ ЖЪЛТО УСТЧО ПО ПОЛЕКА

Човекът поне е научил български що годе, ами ти z-патреоте, кога? Вярно няма грамотен русофилистик!

Монголия ли ми е дала името "българин"? Прасчо, за такива приказки в Монголия ще ти отрежат зелката!

Жалките руски подлоги квичът като прасетата видяли москвииич на мост.

И как ще напусне нещо в което не е? Я да вземе пример от Пирожкин - вече се предлага на украинците.

Такива като Техноимпексова, Бойкикев и Кирчо трябва да се изпращат с еднопосочен билет за Сибир.

Каза го най - жалкия трол! Пак ли изпълзя бе,стотинкар? Уж беше тарикат от Варна,а се оказа, обикновен пазарджишки циганин!

Нинова дава ли си сметка, че без военната продукция, нейния ресор социална политика е обречен на безпаричие? Хайде сега ,да не продаваме директно на Украйна а по модела Нинова, за да има комисионери по веригата. Дава ли си сметка, че времената са други, че червената армия не е на Дунава, че се явява проводник на Российски интереси тук и в Европа? На кого иска да служи-на народа си , на Рассия или на контрагетите на оръжие. В това разкрачено положение лесно се става паднала жена.

Абсолютно прав си! Според мен крушовишката биволица иска да пооткрадне копейкиновски гласове и затова плямпа подобни глупости.

Последното, от което се интересува другарката Свининова е "социална политика".

Абе говорите за Сорос като за Сатаната . Ха на бас че никой от вас платени боклуци не може да ми обясни кой е Сорос и защо е толкова лош ?

сорос е унгарски гюлен, но не е могъл да стане распутин на орбан, така както гюлен на ердоган и шойгу на путин, непотърсен от никого главен везир

Що е лош и що е черен . Нали е Сатаната за вас ? Обясни що ? Още Сорос е с унгарски произход но живее в Сащ

Gugnelid

С този груб език силно повдигаш бойния Шорошоиден дух!

Ти и дай кокала пък после гледай дали ще го пусне партизанката

И вместо да сме с победителите и да берем девиденти от след военната ситуация дай да гледаме от страни

Не знам кой какво гледа, но от 1 година всичко що може да прави оръжия в страната, изнася на умирачка познай за къде. Купуват го държави, които официално пращат оръжие на Украйна и то пак стига до там. Заводи като Арсенал не могат да смогнат.

Тая нахална жена се зържи все едно партията и е спечелила половината места в парламента. Дайте и някакъв пост в правителството и тая ще е тотова на всичко....Друг въпрос е, че тази партия трябваше отдавна да бъде забранена след всичките тези убийства вършени от нейни членове.

Извънредно ! Преведи и чети: https://rusvesna.su/news/1684135371

За путин може ли да изнасяме скъпи другари...

Г-жа Нинова какво не разбра от изявлението на Мария Габриел? И ГЕРБ и ПП-ДБ многократно също отбелязаха, че помощта за Украйна е техен приоритет. Нима Г-жата смята, че вълкът ще си смени нрава и вече няма да лапа с пълни шепи от Соросоидната трапеза?

Това е нападната близка до нашата култура държава а агресора е 10 пъти по голям

КОРНЕЛИЯ НИНОВА Е ЗА БСП ТОВА ... КОЕТО Е СВЕТИЯ СИНОД ЗА УЧЕНИЕТО НА ИСУС ХРИСТОС ... ИЗВРАТЕНЯЦИ

МАА ХХХ ДА ХХХХ .... НАКРАЯ ЩЕ СЕ ВЪРНА ЩЕ НАПРАВЯ ЕДНА ХРИСТИЯН КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ И ЩЕ Я БИЯ КОРНЕЛИЯ СЪС СТАРА ЛИБИЙСКА ЧЕХЛА ....

Какво гръмко заглавие за наивният електорат на изчезващата БСП!Нинова се скъса да изнася оръжие в кабинета ПЕТКОВ.Сега се прегръща с ГЕРБ и ДПС за същата далавера!Тя винаги си е била с тях-Хартиена коалиция,Магнитски,Веждичката председател на НС и мн.други!Затова БСП скоро няма да я има в Парламента.

КОРНЕЛИЯ ЩЕ МЕ НАКАРА ДА ВОЗЯ СИНА И В БАГАЖНИКА ОТ НЮ ЙОРК ДО ДЕТРОЙТ :))

Дира ?! Предвидливо сте затворили коментарите на това :” Евгений Тодоров: Имаме нужда от честна журналистика, не от занаятчии” Защото заглавието ви изобличава,тоест Вие сте просто едни занаятчии-драскачи и преписвачи,така както ви учи дядо ви Сорос и сина му Александър ! Важно е да му усвоявате грантовете ! Такива истински журналисти като Нери , Дмитрий, Томов,Кеворкян, Б.Димитрова…..Вие само можете да мечтаете да бъдете като тях?! Всъщност Вие не мечтаете,защото поколението след 1990 не мечтае,то живее за деня,възпитано с ценностите на западния хедонизъм ! Жалко !

По-голям хедонизъм от този на поколението растнало през комунизма няма. Тези след 90те направиха неща по цял свят. Вие преди 90те крадяхте държавата и все още искате да лежите и нищо да не правите по цял ден, защото било евтино сиренето. Срам ме е от вас, а вие имате наглостта да говорите за хедонизъм.

Защо обръщате толко големо внимание на една малка и залязваща партия.

Ако не ми кажеш учтиво "заповядай копанята", няма да се натъпча с манджа до гърлото!

Нинова пак ще е министър на икономиката . Оръжие ще се изнася за Полша , парите в партийната каса , за внуците на партизаните да учат в Сащ партийни политики (Бу Бужанкоф).

Ама за някои внуци. Други внуци изпосталяха и изпоизмряха дори. А други дори не се родиха. Някои внуци ще цакат по милион за келеп да учи в САЩ и да си купи къщърка в добро предградие, да.

Мискини с мискини! няма да ви гласувам :)

ами нямат проблем, ние никога не сме изнасяли за украйна, само продаваме жилетки на полша

В БСП продължават да се държат като дрогирани. Щели да направят допитване дали да подкрепят кабинет начело с Мария Габриел. Ами подкрепете такъв кабинет. Тогава със сигурност няма да ви има в следващия парламент.Сега парламентарната ви група е съвсем компактна защото: 1. Съставихте кабинет с "Демократична България". 2. В групата ви се оказа депутат с фамилия Божанков. 3. Избрахте Вежди Рашидов за председател на парламента Ами давайте! Дерзайте! Заиграването с мутрите никой няма да ви го прости!

Г-жо Нинова , питайте Бойку дали ще върне парите .... Ако върне парите няма да теглим заем !

Ако БСП подкрепи това правителство, изчезва като партия.

Партията изчезва, ама фамилиите са милионерски вовеки. Знаеш ли къв е шансът една фамилия да размести соиалнитеп ластове по стандартен пазарен път? 1 на 1 000 000 !

Тя така или иначе изчезва. Всячески.

1 000 000 потенциални гласа имат към тази 23-а година. Изисква се голямо умение да ги свиеш до 200к. А с това клякане на ГЕРБ, потенциално 150к и едва влизане в НС.

Нинова, за да участва във властта, и гащите си ще събуе пред Борисов! Срина партията почти до дъното, и сега единствената и алтернатива е, да се подмазва на "силните". Така беше с ПП, така ще е сега и с ГЕРБ. Всички клетви за никакви съглашателства с мутрите (ГЕРБ) отиват в кошчето за боклук. Протести, "мутри вън" - дрън , дрън... Кокала е по важен. Най после излезе на яве, дълго отричаната коалицията между партиите на статуквото - ГЕРБ, ДПС и БСП. Явно на Ганю му се живее по старому. Последен в Европа, беден и прост. Стадо , което не иска (не може) да мисли, а му трябва овчар да го пасе.

Е този кабинет, който ще напуска Нинова?

ХА, ХА, ХА... КАК ЩЕ ОТКАЖАТ НА ЗЕЛЕНСКИ! ТА ТОЙ Е НАШИЯТ ЦАР, ГОСПОДАР, СОБСТВЕНИК, ИМПЕРАТОР...!! СТГАЙТЕ СЕ ЗА ИСТИНКСТА ВОЙНА!

Значи Нинова е пристанала на Герб,и ще си измие ръцете с експерти. Как ще напусне кабинета, като там са експерти,а не политически личности???? Ако този кабинет е от експерти,всеки може да си завие края накъдето си пожелае.