Коментари - Нинова регистрира БСП за вота: Без нас в следващото НС не може, подкрепата за Радев е решена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом нямате собствен кандидат за президент, нямата никикъв шанс. Отивате стремително надолу. Собствените ви гласоподаватели ще се откажат от вас госпожо Нинова.

електоратът на ДБ да гласува за Зелен Чорап !

Цялата комунистическа сган се е впрегнала в едно да подкрепя Радев за президент...

Свинката е със деменция тя забравя че най напред трябва да спечели избори и след това да мечтае за кабинет За сега със Ушака могат само да се лизгат

Честита смяна на модела но всички чегъртачи и антисистемни лакърдии, пожелавам ви 15 лв. литър олио и в очакване на промяната ако ну сега, то понатам, до година, до амина......

Сър че ДБ са педарасти долни сега ли разбра

с ИНТ, по социалната политика ...че даже на 90 процента се припокриваха,след като се видя от всички че ИТН изповядват силно дясна политика и ни предложиха за премиер Николай василев? Вие какви басни ни разправяте???

без вас не само че може, но е и далеч ои-добре. Така и ще стане.

Не може за съжаление защото на нашата територия все още виреят твърде много комуняги ... Комунягите винаги се подкрепят еднин друг затова комунягите подкрепят Радев като един от тях ... Новите крипто комуняги от ДеБъ и ПъПъ също подкрепят комунягата Радев , както и чалгарите на Слафчо . Прост народ - комунисти и слаба държава ...

ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ, Е ПО-ДОСТОЙНА!

Абе Корнелке каква примяна виждаш? Нов ... със стари .... не се прави! Не разбра ли че в другите соц страни компартиите не са власт и затова нещата вървят! А вие милионери и олигарси и освободени заради корупция и фалирали страната , каква промяна сте?

Ало, гнусните гейберасти крадливи, абе кой ви е избрал лойко бе? КОЙ? ха-ха-ха....

защо не се скрие, каква промяна бълнува, никой не я бръсне, предния път беше трета зорлем, сега като нищо и 4 /5 място ще хване

Да разбираме че тук 12 години ни управляват слугите на компартията? Нале? Обслужващия персонал и домашните прислужници - боеко, цветан, цецка, кърджалийската поцинкована, руската даскалица... Ей-й-йййййй дожевях бе! Доживях бесни гнусни гейберасти да не отричат истината.

Изстрадали я били... Сега какво, наш ред ли е да страдаме?

Първо трябва да влезете в парламента и тогава да се гласите за правителство!Все си мисля,че този път едва ще преминете 4те процента,казвам го без никакви задни мисли!

М да, постепенно подкрепата за партията майка намалява със всеки следващи избори. Някак си Нинова не разбира че не можеш да правиш едно и също нещо и след това да очакваш различни резултати….

“Августовска жега, задух, никаква хладинка, пот отвсякъде се лее, а ние сме на нивата. Жътва е, „ден година храни“, работим до изнемога. Селото е опустяло, всички са на полето, мало и голямо работи. Тук-там се чува жътварска песен, но скоро стихва, силите не стигат, жътварите са превили гръб: душата се радва когато след теб лягат сноп след сноп. Само неколцина нехранимайковци от селото, най-големите калпазани, които никой не считаше за хора, са на хладина в кръчмата. Те самите се наричаха „комунисти“ понеже щели да „преобръщат“ света: дрънкаха там някакви глупости, на които никой здрав човек не обръщаше внимание; с една дума – болни хора, ако мързелът е болест! Отвреме-навреме започват да пеят „революционни песни“, и премалелите от труд жътвари чуват бодрата им песен, която те крещят от кръчмата. Запомнил съм само припева, а именно: „… да-а-а живей, живей труда!“. Като че ли днес го чувам: всичко живо работи и се трепе, а комунистите от кръчмата пеят за труда, майко мила! След време същите тези „герои“ се оттеглиха на хлад из горите, станаха партизани, а когато се връщаха, пак пееха (те се извъдиха големи певци!): „Ний идем бодри партизани (сиреч, както веднага хората го промениха на… калпазани!)… с нож и вилица в ръка!“ – така съм я запомнил, истинските думи не помня. Тия същите станаха управници, тогава запяха друга „песен“: пребиваха хората за каквото им скимне, злобата си изливаха! Успяха за няколко години да разсипят китното ни село. Всичко опустя, стана невъзможно да се живее, тръгнахме на гурбет да си вадим залъка. Така стана – какво ли друго можеше да се очаква от тия хаймани и разбойници?! Ех, Българио, какво направиха от тебе!“

От дебил нищо друго не се очаква освен простащина.

В недрата на капитализма се роди социалистическата идея. В дълбините на приватизацията се роди новия социалистически лидер Корнелия Нинова.

За съжаление бълг.народ заслужава съдбата си.Щом продължава да избира партии и хората в тях които 30 год. го лъжат и крадат.

Промяната в БСП е неуспешна подмяна на явните престъпници като Гергов и Овчаров с безлични келеши.

Свръхбогати социалисти, които са едри капиталисти, бивши приватизатори, експлоататори на работническата класа и по презумпция едновременно с това защитаващи правата на наемния труд. Е нема такова животно.

Няма да се спреш докато не ликвидираш БСП. Нямаш идеи, нямаш никакво желание да се занимаваш със социалните проблеми, с проблемите на обикновените хора. Ламтеж за власт и пари, друго в главата ти и в тази на Кирето Добрев няма ! Не ви е срам !

С лъжи и лицемерие напред към личния просперитет!

Корни, без вас не може. Петото място ви е гарантирано. От мощна социалистическа партия бореща се за управление на държавата, превърна БСП в партия бореща се за оцеляване в парламента.

"ПОДмяната ще стане, пет години я изстрадахме. Водихме последователни битки за промяната на стария модел"..време и ние да лапкаме държавна пара..не може само от далаверки..малко са ни другарЕ

За вас може и да гласувам ама за Радев никога!

Само в България и Русия бедните не гласуват за социалистите. Или чипа на хората е повреден или социалистите не са социалисти.

БСП ще я има още дълго време в Праламента. Че това е автентичната левица. Последните два парламента показаха, че може да си сдържа нервите и да предлага полезни неща. Колкото и да се иска на някой БСП да не бъде на пилитическата сцена, това НЯМА да се случи. Препоръчвам на тези "писачи" да четат и да се ограмотяват. Имат нужда от това. Да попрочетат и Европейската история на Параламентаризма поне за последните 50 години. Че то само със заучени фрази и плоски, нескопосани обиди не става. И поне малкото останала интелигентност да се "изсмуче от пръстите". А Радев ще е следващия Президент ... това е картинката.

Другарю Щерев, придържайте се към темата моля Ви! Седи, седи пък изведнъж вземе та се изкаже неподготвен.

Като гледам как се качват цените, как убийствата вече са доста чести, как разни расли-недорасли икономисти обещават светло бъдеще в реални граници се сещам за Виденовата зима, за ограбените спестявания на хората, за фалитие. Та май това е картинката.

Лошо лошо. БСП много са зле щом нямат по-добра алтернатива от самоиздигналия се себе си Рублен. А той срещу Луна дори не може да победи. Явно останаха без кадри.

Къде е Страхливата Мутра да го бие?

Всичко е точно. План “Голгота” победи. Наивните да пият по една студена вода.

Само позьори искат да заемат длъжност от която нищо не зависи в държавата.

Социалистите станаха богати капиталисти на крилете на “лявото”. Това е лицемерие.

Права е кака Кури , именно за това ще има избори на всеки четири месеца или по точно на всеки годишен сезон. Кирчовата партия се готви заедно с ДБ , се готви за слугинаж едновременно на Прокопиев и на непеото Америка за България( най вероятно ще е притисната за признаване на Македония и гей-браковите) А от до сегашните партии ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС и ДБ нищо не става. УЖАСЪТ НИ Е ГАРАНТИРАН. хе.ХЕЕЕ

Мис Нинова-импекс е сериозна булка и боец. Щом се е захванала ще изрита БСП от парламента, вЕрвайте другари.

Удавник (БСП) и за сламка (Радев) се хваща

всички останали са мишици

Решението БСП да подкрепи Англосаксонския слуга Радев за втори мандат е показателно, каква партия са всъщност и защо често припкат на Козяк за инструктаж. Мантрата, че Радев и БСП са русофили и имат виждания за оправяне на отношенията с Русия са откровена лъжа, която цели да поддържа лъжата за това у оглупелият и електорален дебилен елемент за гласуване в тяхна полза. Русофилиско население( става въпрос само за русофилите - голямата част от населението на България) да гласува за Хамерикански партии и слуги е или глупост, или загуба на реална връзка с реалността, а това е вече диагноза, която психиатрите определят като безнадеждна.

Радев е американска подлога, а ти или си дебил, или си платен соросоиден капут, нает да поддържа измамата за Радев като русофил.

Много подценяваш избирателите. Хитра манипулация, но номерът ти няма да мине. И Радев и БСП са русофили до мозъка на костите си. Не, че това е лошо, но не заблуждавай избирателите. Нека да се знае кой кой е и хората да преценят за кого да гласуват. Всъщност пускаш опорка на русофилите, които да твърдят пред другите, че Радев и БСП не са. Белким излъжеш още някой да гласува за тях. Елементарно.