17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оставете Сеската пръчка на мира, нека си говори - това й е работата... Просто не й обръщайте внимание, все едно че нищо не е казала и ефектът от напъните й ще е "0".

Корни,ходи да се нарешиш,че плашиш хората !

Избийте животните, после е лесно. Хората ще измрат по-лесно. ЕС благодари на ГЕРБ за добрата организация.

Нинова е омразна на гробарите, защото казва истината. А те обичат само да ги галят по главата.

По коя глава ?

И пак да кажа, в статията много избирателно са трият коментарите под излиянията на гербаджийските мажоретки ГАРГАТА и ЛудияТ Максл който не познава добре българската граматика и затова е лесен за разпознаване, когато пише под различни псевдоними в една и съща тема.

Аман от тази жена—стършел лия ужилил или друго екзотично насекомо, незнам,но лудостта и е нетърпима,а най—лошото е,че заразява и други, като гледам и дружката и Йончева

Нинова нали е чистокръвна селянка, няма как да не знае от какво и как се заразяват животните.Така че ,става смешна с тези нейни твърдения.

По никое време лятос ще набиваме дроб-сарма?

От една година се знае, че в Румъния има чума по свинете (различно заболяване от чумата по дребни преживни). От 3 месеца има над 200 огнища на заболяването на територията на Румъния, в рамките на 50-100км. от границата й с България. От личен опит заявявам, че охраната на границата за момента е само на приказки. Ето храна за размисъл на г-жа Нинова, като е толкова загрижена нека да провери за какво става на въпрос и да се задейства. А не като се избият прасета за над 100 млн лева, тя пак да пита след дъжд качулка, кой не си е свършил работата.

Обаче тук не става дума за българо-румънската граница. Но като нищо, скоро може и на врата на твоята кочина да почукат. Тогава какви ли ще ги пишеш?

Интересно, от къде е дошла заразата? В Турция или Гърция има ли зараза?

Няма празно– Курнелия всеки ден с нова проява.До изборите ще е така.

Нинова просто реагира на събитията в държавата, защо избиват животните, цели стада, без да е доказана болестта, защо не ги изгарят в екарисаж (оказа се че и двата нямат договори), хвърлят евтаназираните животни в трапове - а заразата няма ли да се разнесе от гризачи ? Въпроси много, а никой не дава отговори - така че - Нинова е права да задава въпроси !!!

Някой знае ли защо някои постове се отпечатват два или три пъти!? Къде е причината

Нинова, хайде прочети онзи разказ, с който се водеше политическата просвета в училище. Заглавието "НА НИВАТА" за Белчо и Сивушка, и за селянина в пограничните райони. Там да се споменава ,сап, шап, чума по добитъка!? От какво умря СИВУШКА!? Зер тогава нито ГЕРБ е имало нито Бойко е бил роден!

По Соц време се принудих да започна работа в един крупен кокошарник. зимата беше добре, миришеше, но беше сравнително топло. Стопли се времето, почнаха жегите, почнаха и кокошките да "хъркат и да кашлят" че почнаха и да мрат. Имаше "нелегални" кокошки оцелели от бездомните кучета и чакали, нощем спяха на високо по дърветата. Ветеринарят разпореди да се унищожат "щастливите кокошки" щото носели зарази, ама на територията на кокошарника беше забранено да се стреля. В същото време вътре в халетата температурата стана като в сауна на всеки метър висеше крушка, зер пилетата да са на светло за да снасят повече. За да стигнеш от предният край на халето и да отидеш отзад при машините за скреперите за почистване дрехите ставаха кото извадени от реката -текат от всякъде. Разбира се от вентилаторите я имаше един два я никой не работеше и всичко оставаше на естествена вентилация, дори врабците вече не влизаха в кокошарниците. Махнах се от там. в мазата още имам една кожена чанта в която си носех инструментите и още мирише на кокошарник. Когато ремонтираха вентилаторите и "заразата" изчезна. Сега -граничната ограда и ГЕРБ и ББ са виновни....А дали има чума -само във френската лаборатория си знаят. Аз знам от баба ми, че и овцете и козите са като хората едни се раждат, други умират -естествен кръговрат; за специалисти с купени дипломи!

Гледам, че ГЕРБ драскачите са на линия да заработят двайс кинта днес.

На Нинова синъ що в Америка...нали с руски генерал мачка чаршафите

Както винаги комунистическа логика. Оградата, както и преди охраняваната граница няма и не могат да спрат заразата. А чумата обикновено се разнася от гризачите. Надали Нинова има спомен как беше преди; да и напомня....Международните превози вървяха по СТРОГО ОПРЕДЕЛЕНИ МАРШРУТИ! Какво дири украинският ТИР в оня полуразрошен планински път на проход, който дори местните предпочитат да не ползват!? Или турски ТИР на подбалканският път!?. Второ имаше места на които имаше огромни надписи "КАРАНТИННА ЗОНА! ВЛИЗАНЕТО ЗАБРАНЕНО!" ИМАШЕ басейни пълни с някакъв препарат, през който задължително се влизаше, дори с конска каруца в районите застрашени от заразяване. Да напомням ли как беше по границите, свободна, втора гранична зона, първа гранична зона и как Сулю и Пулю можеха да влязат там. Че то не беше половшн вик нозод, когато точно БСП надигнаха вой за нещастните имигранти дето не само Перата и Динко (каквито и да са) ами и граничният полицай щото стрелял и с рикушета убил НЕЗАКОННО ПРЕБИВАВАЩ! Забрави ли Нинова плакатите с оня чичко с козята брадичка, с цилиндъра и гащи на райе дето сее зараза по българските земи -ШАП, САП, Чума по животните; как в разните мероприятия обясняваха на баба Дана и дядо Съю за бактериологичното оръжие ползвано срещу Социалистическата държава!

Обяснявам на всезнайковците: В България имаше две транспортни организации СОАТ на частни предприемачи с трофейни автомобили Опел Блиц, Форд, МАН, Мерцедес тук там някой СТАР. и фирмата на Георги Найденов ТЕКСИМ (то и КОРЕКОМ май беше негова ама търговска) с БЕРЛИЕтата. Христо Басаров с такъв артиса в Западна Европа с цял хладилен с луканка) в последствие стана жител на ГФР, нищо че брат му беше шеф във МВР. Та по това време МЕЖДУНАРОДНИТЕ ТИРове ВЪРВЯХА ТОЧНО ПО ОПРЕЕДЕЛЕНИ МАРШРУТИ -кАЛОТИНА,СОФИЯ ФИЛИБЕ СВИЛЕНГРАД и ДУНАВ МОСТ, ХАИНБОАЗ, СВИЛЕНГРАД. Така че и две по сто минуса да поставите -все едно истината е такава! А от Русе, преди Бяла в ляво на пътя години стоеше такава бариераа за карантинна зона

Обяснявам на всезнайковците: В България имаше две транспортни организации СОАТ на частни предприемачи с трофейни автомобили Опел Блиц, Форд, МАН, Мерцедес тук там някой СТАР. и фирмата на Георги Найденов ТЕКСИМ (то и КОРЕКОМ май беше негова ама търговска) с БЕРЛИЕтата. Христо Басаров с такъв артиса в Западна Европа с цял хладилен с луканка) в последствие стана жител на ГФР, нищо че брат му беше шеф във МВР. Та по това време МЕЖДУНАРОДНИТЕ ТИРове ВЪРВЯХА ТОЧНО ПО ОПРЕЕДЕЛЕНИ МАРШРУТИ -кАЛОТИНА,СОФИЯ ФИЛИБЕ СВИЛЕНГРАД и ДУНАВ МОСТ, ХАИНБОАЗ, СВИЛЕНГРАД. Така че и две по сто минуса да поставите -все едно истината е такава! А от Русе, преди Бяла в ляво на пътя години стоеше такава бариераа за карантинна зона

Много ви моля, спрете да ни натрапвате омраза с тази жена, Това е олицетворение на злото и омразата и отрицанието. За нея каквото и да направи правителството е неправилно. Не се занимавам с политика, но само като я видя и се отвращавам от нея и като човек и политик. Надявам се никой да не я подкрепи в следващите избори, за да я забравим колкото се може по бързо. И да даде обяснение какво прави детето и в САЩ след като отрича всичко свързано с тази държава.

Защо на тия комунисти децата им не учат/работят в Русия..чудна работа

Ама Нинова все нещо иска да мъмри и все не й се получава. Всеки ден има по нещо и накрая - нищо. Замирисва на некадърност.

Леля Курни отново се набира като балканче на байр. Партията майка почна да се разпада, няма лапачка, няма интерес!

Hora razberete tov E UBIISTVO i to masovo. Ne se pravi taka,1 kade e karantinata,2 kade e dezinfekcijata,3 koga i kolko probi sa vzeti,4 koi nosi otgovornost ako sa zdravi ovcete i kozite,kakvi sa tezi zigani koito se smejat pri reva na Balgarite.Az misla 4e tova e poslednata proverka na Balgarskata nacija predi totalnoto zarobvane, i javno uspjaha Balgarite prospaha SVOBODATA si.Rezoto hlopna sega revete kolkoto vi glas stigne njama da vi 4ue NIKOI.

С “компенсациите”, които ще дадат на хората да ги съберат заедно.Да се обединят,за да наемат добър адвокат международен, за да се направи разследване дали изобщо има болест по животните, да се ревизират пробите,взети от животните,за да се види дали не са фалшиви.Да се разследват всички “ветеринари”, участвали в масовото убийство на животни каква правоспособност на ветеринари имат.Да се сезира веднага прокуратурата и омбутсмена на България. Всички възможни правни мерки да се вземат.

Нинова играе комбина с баце и вдига пара само по проблеми, за които знае, че ГЕРБ имат решение.

Щом има зараза от Чума мерките са ясни , те се взимат незабавно и пълно без изключения ! Нашите ветеринарни са сред най добрите и няма да се изложат ! Компенсации ще има !

То и астероид да падне Корнелия пак ще обвини ГЕРБ. Ей такава проклетия, с кеф да я отпереш с обратното на ръката още преди да си е отворила устата. Това чудо е изтъкано от злоба, ама как не каза една хубава дума, а има за какво.

Така се прави по време на чума не само у нас Ама като се изказва неподготвена вместо да пита ветеринарите какво правеха по време на предната епидемия....

За твое сведение, процедурата, когато няма наличие на смъртни случаи и изявени клинични симптоми - какъвто е случаят с избитите стада, процедурата е да се сложат под карантина, да се изследват втори път, трети път, докато се установи има ли наистина зараза или не и кои са заразените животни. Евтаназия се прилага само на доказато заразени и с изявени клинични симптоми, всичко друго се ваксинира по схема! Така се прави. Не се изказвай компетентно по въпроси, които не си проучил. Мнението ти е грешно и което е по-лошо - застваш на страната на изродите, които целят унищожаване на животновъдстовото ни и обезлюдяване.

То е установено че има. Така че карантина и повторни изследвания са излишни ! Избиват се и се изгарят!

Аха, изгарят се друг път! Ако не знаеш, заравят се. Това се случва в действителност. Показваха ги и по новините как ги ровят с багерите уж заразените. Та дали щяха да ги ровят ако наистина са заразени с чума?

Избиват се, защото са възприемчиви, а не защото евентуално са заразени или не.

Тази луда крава вече става отвратителна дори и за БСП Баш Същите Путки Вместо да каже нещто за престъпните крадливите деиности на всички в парламента търси селянчета глупави които да я подържат Няма да свърши работа както оня глупак Станишев защото тои отиде горе благодарние на страхливеца Борисов само и само да му затвори устата дето много говореше

"Светкавици и гръмотевици" от интереси... Народе, търси си правата, не чакай!

Кара критическата Едно яко евтино пластмасово дилдо в гъза и ще и върне равновесието

Новият хит на виртуалната политика – Партията за Абсолютен Рестарт, излезе с поредна остроумна идея. Вдъхновена от “европейските практики” да се изтребват животни, заради “риск” от чума, партията предложи по подобен начин да се избесят и хиляди политици, бизнесмени и олигарси, заради… риск от корупция.

Браво Курни трябва да държиш сметка за всичко което се случва в БГ но моя съвет е да не ходиш към Странджата щото може да те думнат и теб ще те изкарат че я имаш хап я чума или луда крава те нама да сгрешат на все пак внимавай

НЕНОРМАЛНИ

Де ги патриотите,дето се борят за всичко българско?Де го джамбазчето с големия водомер на десната ръка,дето вика,че на ламята трите глави ще отреже, та да спаси крали марко?Де ги тия поборници,дето главите си щяха дадат и за майка България в кръчмата на Странджата да се преборят? Нема ги у Влашко, нема ги и на Бузлуджа. По Европа се шматкат и чат пат ни питат знаем ли що е алгоритъм, та да ни кажат. Га Драган Цанков умре,само заради това,че е станал католик, след него само 5-6 човека крачеха да го изпратят..... Тъй бе написал в " Българският Великден" вече забравеният Тончо Жечев.Имах случайността да бъда една вечер с него и художника Сули и много си говорихме за разни неща от живота.... тъжно е вече и много скръбно! Та за козите,овците,кравата Пенка и за нас е скръбното!

Пак популизъм в действие!

Ако, колегата Ердоган не се е произнесъл по проблема и при комшиите няма масово изтребване на овце и кози нещата са прозрачни,като сълза от на кьорав кон окото- ачик ачик далавер импекс за сметка на хорицата , които отглеждат животинки даващи месо,млеко,вълна и малко радост за стопаните им. Това означава,че родната ни прокуратура незабавно трябва да се самосезира,да прати в кауша тези,които са разпоредили убийствата и да спасяват нацията.Завтра на тия серсеми може да им скимне,че е малък оборота от внос на домати от Полша и да изпоразрушат оранжериите по Пазарджик заради някаква мана. В понеделник е късно,трябва още утре!

Таа е родена само за партизанка бре , мноо говори нищо не казва и по малко знае!

Това е Атака срещу Българския Народ и Държава ! Управляващите Умишлено ,криеха и не ваксинираха животните ! Правителството е Против Българите и трябва веднага да подаде оставка ,стига мъчихте Народа , Унищожихте зеленчукопроизводство и плодопроизводство , а сега животновъдство ! Този Изрод Министър е министър на кое , което унищожава или като Лилито министър на нищо !

А,бе глупак! нинова,та нинова.....тук се коментира поредната идиотщина- да избиваш гледани животни,защото можело да се разболеят. Боко,ако му умре кучето ще рипне,че е опит за преврат, а тук праща порожанов да наблюдавал как се избиват животни хранещи бедни хора. Но, то ще се чуе истината! Не може да е вярно,че ваксинация е неприложима!!! Като ги гледам колко им е акъла... утре и Пастьор ще отрекат.Прости, алчни и крадливи!

според Нинова трябваше животните да се оставят да се изпозаразят всички, да се заразят и други стада и да има щети по 100. Щото е голямата животновъдка кравата му с крава тая по популизъм понякога бие и белата златка

Никаква зараза няма. Мутроолигархията ще продължи да избива здрави животни,след това ще избие инвалидите и пенсионерите,после ще ратифицира Истанбулската конвнеция ,за да развращава децата и родителите,които не са съгласни ще бъдат евтаназирани като животните в Странджа!

Курнелия знае всичко.

няма зараза, има извънземни и Илюменати и Земята е плоска

неграмотен си друже не знаеш за какво става дума от страна на ГРОБ

Нямаше ли да е по добре здравите животни да бъдат откарани някъде в безопасни зони и след преминаване на епидемията да ги върнат? Махнете приказките на курни- тя е шашардисана,но е голяма дивотия да убиваш здрави животни.И голяма мъка за собствениците. На някой,като му умре кучето и половин година ходи,като гламав, а с тези хора направо е страшно.Да не се окаже,че е някоя грешка,щото поне половината доктори са със купени дипломи.

По-добре щеше да е, ама тиква не мисли, тиква командва

на всяко гърне мерудия, що е то ? К.Н....

като убият и последното, което е останало от българското земеделие, ще ядеш месо и млечни продукти на цени и качество каквото ти диктуват от ЕС

ние пък искаме да си кажеш за Техноимпекс...

Ти пък не рабра ли вече, колко пъти ще се дъвче тоя Техноимпекс. Олигофрен.

Тая бясна коза няма ли кой да я отърве от мъките?!

мъките ще ти почнат като почнеш да си купуваш мляко, сирене, месо, яйца внос от ЕС

Г-жо Нинова запомнете ,,Баце е велик" . Той е по -велик и по-хубав от Ленин и Сталин нацяло.

нищо ново не е научено.За Странджа-Сакар се говореше още по бай Тошово време ,през 80-те години на 20 век за заселване със млади семейства този обезлюден пограничен район.....И нищо не стана въпреки отпусканите държавни средства за младите семейства.Беше пълен крах.Ама кака ви Курни още в 20 век ли живее,че връща тези стари комунистически несъстояли се недомислици.Абе каки,ти още тезисите на ЦК на БКП ли четеш,бе къзъм?

ще се отърват скоро животновъдите и ще ги възмездят.Само,че от 72 год. българския народ се пита кога ще се отървем от червената зараза,погубила стотици хиляди човешки живота и съдби до девето коляно.Още не са възмездени жертвите на тази червена зараза.До кога,бе?

че се изпълнява план за умъртвяване на българското население върху собствените му еритории. Най-вероятно турците са пуснали заразата. Нашите кукли на конци кат отоя пълен идиот само пригласят. Те една коза не са издоили през живота си да знаят какво е.

не съм сигурен ,че е турция ,защото има много по-подли мижитурки от тях ,с голям апетит и ненавист към спасилия ги народ .

Не Порожанов, а вие закъсняхте да застанете зад българските скотовъдци. Движите се след събитията. За какво е това НС, за какво се дърлите за проблеми, чието решение е трябвало да се вземе преди години ? Излезте на улицата заедно с хората. Застанете зад тях и търсете истината не чрез медийни изяви, а на място. Там ви няма. Няма ви и за защита на интересите на малките собственици на бензиностанции. Продължавайте в същия дух и ще останете в историята като наблюдатели на най-многобройните протести ( май бяха фиксирани от вас на 72 ) , но винаги някъде в периферията.

Влиза някъв анонимко 005 и почва акъли да ръси...слез малко става 006 и си хвали словата... Стига сте се излагааа...

Отгледай едно агне , грижи се за него поне един месец и тогава може и да разбереш, да влезеш в обувките на тези, които го правят. Да станеш поне малко съпричастен на техните проблеми. Може и да се запиташ, откъде е дошъл този проблем, тази болест, как досега някои институции са спали и за какво си получават заплатите. Обяснете на хората грамотно, разбираемо. Може пък това да помогне да се избягват бъдещи трагедии за тези производители. Мислете за тях, не са собствения си пъп.

на кой казваш скотовъдец? месото в магазините 90 % чуждо... има само лапачи на субсидиии, в Гърция може да видиш на всякъде стада в булгаристан...мрак...и чума...

Ето ти и кауза. Бори се стадата в България да се изравнят поне с тези в Гърция. Това е реален проблем и си прав. Нали имаме опозиция ? Тя спи ли, чеше ли се, на море ли е ?

в Гърция стада...ако знаеш само до преди няколко години как едно стадо го въртяха 5 ... 6 гръка свят ще ти се завие !!!

Злобния българин ма кефиии....

За всички несгоди, обвинява комшията, приятелите, Бойко...

ГАРГАТА

От него злобата, от другите вината

щерка ти гълта ли германска сперма 15 години вече?

Социалистически простотии. Това е.

Едно ще ви кажа - прост човек, силен вятър и истерична жена нямат спиране...