Няма улики, че Николай Цонев е предлагал подкуп, само дал

Прекратено е частично разследването за предлагане на подкуп срещу Николай Цонев, Петър Сантиров и Тенчо Попов.

Обратно в новината

Коментари - Няма улики, че Николай Цонев е предлагал подкуп, само дал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА ВНЕСЕМ СЪДИИ ОТ Е С И ДА ПОКАЖАТ ,КАК РАБОТЯТ . ДА ВИДИМ ПРИСЪДИ И ХОРА ОТ ЕЛИТА В ЗАТВОРА . ЗАЩО ЦОНЕВ ЩЕ СЪДИ БЪЛГАРИЯ В СТРАСБУРГ- НЕКА ДОЙДАТ ТЕ ДА ГО СЪДАТ ТУК И ТОЙ ДА ВИДИ ПРАВОСЪДИЕ

кого да "съдАт" бе, цървул износен? наслушах се вече на Върховните простотии както на такива като теб, така и на Главния Цървул на държавата и Неговия Пророк. Не можете на две магарета плявата да разделите, не можете имената си да си напишете без 30-40 правописни грешки, ама иначе сте професори- съдии избирате, закони пишете.... Навсякъде по света има корупция, но простотията и неграмотността са затрили повече държави. Сега в името на изкореняването на престъпността и корупцията(което между другото ИЗОБЩО не е целта на Тиквата и Пъпеша- не се заблуждавайте) посредствеността и простотията властват повсеместно.

Ей братле,невероятно си тъп,пак нищо не си разбрал...Разни тикви и пъпеши са ти в главата...Но за посредствеността и простотията си прав,вземи себе си за пример.

И това обвинение не е вярно. Акцията беше абсолютно фалшива с цел компроматирането на Цонев и законният му бизнес.

В бизнеса на Цонев няма нищо законно, освен това не го е компроментирала прокуратурата, а той сам с източването на милиони от армията. Единственото вярно в коментара ти е, че тази акция беше скалъпена. Цонев може да бъде обвинен за много други свои действия, а не за измислени неща

при всяко излизане навън, вече съм в очакване някой да ми даде няколко хилядарки. Все пак никой не ми е предлагал, но човек вече не знае какво може да му дадат.

И защо бяха тези излъчвания на кадри от М В Р !!Ще извика ли Роман- аз за нищо не ставам, но и да го проснат на земята !!

А за Челопеч,...какво стана и там ли няма виновни и отговорни.За мен това беше голямото потулване на кражби.А кой тогава беше министър?!

Като разни физкултурници станаха министри,без образование и решиха да хвърлят прах в очите на избирателите на Герб ,и скалъпиха няколко шумни,просташки спектакъла за които напълно сигурно ние гражданите ще трябва да плащаме.Така ще бъде. Като няма риба и рака е риба - ама дали Герб и раци може да лови...? А прокурора нарушил всички закони,представител на власта,както и гаврещите се полицай с един не оказващ съпротива човек са си за затвора,и ако Герб наистина се бореха с престъпноста отдавна щяха да са там! А министъра щеше да е изпратен да си управлява недвижимата собственост и нямаше да се занимава с неща от които е видно,че няма никаква представа. Ама тя наща полиция е ербап на жени,старци изобщо хора които не могат да се защитят а с едрите е кротичка,както и с ромите - тия взеха най-спокойно да им чупят главите. Абе мани,хубава работа ама герберска!

И ти ли си Петров?Нямаш представа за какво става дума.Но нещата някой божи ден ще стигнат и до тебе и тогава ще разбереш и рибите и раците.Браво на Цветанов,браво на МВР,браво на прокуратурата.

...и сега как трябва да се талкува това ....няма улики,че дал подкуп ами само предлагал_1 демек няма престапление или какво... и няма сад като няма престапление.... да ама утре като го вазстановят тоя сащят садя да ни сади и за някакав малак или голям инцидент или недаж бозе за нещо по сериозно ама според нашят мироглед и като немаме мангизи да му платим не да му предлозим и к"о ще го духаме ,нали?

тази игра 3-5-8 я играя от з0 години. тъ си е ясна. сега играем 100-0-0. пак е ясно. ама цонев няма да влезе в затвора, затова че е взел 3, 5 или 8, след като сега този иска 3+5+8, т. е. всичко. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

?????

питам се какво е наказанието на въпросният прокурор, а относно г-н Цонев, когато осъдите Близнаков ми се обладете да Ви кажа браво и тогава съдете Цонев, но нали знаете, че под вола теле няма....

като никой не е предлагал и никой не е искал подкуп, как все пак е даден?По телепатия-направо се срещнали и ги дали парите, без никакви приказки, и те незнаели, че дават, а Петьо Еврото не знаел, че взема.И сега разбират, че бил даден и бил взет подкуп.Но тогава не са разбрали.Такова нещо и по времето на Филчев не можеше да стане.

Не разбирам как се дава подкуп, ако преди това не го предложиш?! Аз ли съм мн тъп, не знам...

Колко "умни"хора пишат.Ако имахте желанието да прочетете законите приети от 240-те народни любимци,и ако имахте способноста да ги разберете,друга песен щяхте да пеете.Все пак МАТ,РЯЛ.

Тука има - тука нема.

""Според обвинението те са дали подкуп на следователя, за да бъде "потулено" разследване" срещу Цонев."" Ей, хора нещо не чаткам,значи дали, ама не предложили!?!?!Аз ли съм проз или тия хептем на луди ни правят. И сега к'во Нане, Вуте и сите останали, т.е. ние, че плащаме сметката. А Цонев и сие, благодарение на калпавите ни управници, вода ненапита.Това, дето на Цонев фирмите "доставяха" на армията, дори не е конфликт на интереси. Ама кой го помни, както и това как се перчеше и тъпчеше другите, като комисар на НДСВ в министерството.Как уволняваше в агенцията за имоти, защото не спрели търг, който става с министерска,т.е. негова заповед и само той може да спре.Ама трябваше старите да си идат и да дойдат неговите лапачи. Да ни се връща тъпкано, че си избираме все такива "кадърни" пожарникари, дето не знаят от коя страна да хванат маркуча.

Господа, щом може да се съди България, а в България не може да се съди главен прокурор за престъпление, ще е така, а и по-лошо. Щом главен прокурор може в присъствието на арестуващите полицаи да заповядва на арестувания да падне на колене, по-лошото е сигурно. Щом дори полицаи не могат да въведат ред и да вменят на прокурора, че присъства на ареста за спазване на законността, а не за нарушаването й, ще става все по-лошо. Щом главен прокурор, гаврил се с човек в присъствието на пазители на реда, а това е документирано и милиони българи видяха, че главният прокурор е престъпник! и този същият е на свобода, то от това по-лошо няма. И как тогава съд от подобни ще съди когото и да е, та дори и за подкуп? Ясно е как. По заповед. По подкуп. По диващина.

Стигате прекалявате с търпението ни и прокурори ,следователи и милиционери . Само преди няколко дни ни преставяхте същата история с генерала и дон Цеци извадил генерала и платил просто ей така 160 000 евро тук става дума за същото . Е как да ви повярваме аз ако се обадя на когото и да е от форума да ми плати 5 лева колко ли пусувни ще отнеса , не само това ами ще ме наврът на кучето в гъза и , не пари а и стотинки няма да получа . Защо се мъчите да ни правите на идиоти ? Едниният генерал другия бивш министър на отбраната дават пари ей така... Ами като е така кажете номера на Цонев и ние да се обадим . Точно това се мъчите да ми кажете - ще ако се обадя на Цонев и му кажа дай пари и тутак си ще рипне и ще ми ги донесе . Защо ще мъчите да ни правите на глупаци ?

Благодарение на идиота прокурор, Цонев ще се измъкне.

Въпреки определено небългарския език на изложението, на непредубедения/та читател/ка става ясно че `някои` `нашенци` определено бъркат Страсбург с `нашенски-тип` и/или манипулируемо съдченце .(я за претакане, я за плацикане) Казват, че обълквания от този тип били дълготрайно скъпоструващи .

Няма ден покой за българския народ. Ей, всички копелета искат да съдят държавата в Стразбуг. Дано скоро изчистят съдебната система от некомпетентните "съдии". По-добре е да си плащаме на съдии от Европа, от колкото на тези в България. Бог да пази България!

Абе ако има начин направо да прехвърлят делото към Франция - там ще намерят и доказателства и присъди ще има ... аз съм навит да плащам данък - разследване и присъди във Франция

Миличкия... Да вземем да му се извиним, публично... Всички са невинни... Да не би някой да реши, че са виновни... Нееее.....

Не ми стана ясно кое е по-голямото нарушение /или престъпление,да го наречем/ ,ПРЕДЛАГАНЕТО или направо ДАВАНЕТО на подкуп?

До колкото разбрах -предлагането на подкуп е наказуемо ,но даването на подкуп не е. ц ц ц нищо не разбирам вече...

Начин за правене на пари:Договарям се с Цецко да ме арестува, камери, журналя и т.н.Съдът ме освобождава, съдя държавата в Страсбург, държавата ми плаща обезщетението и си го делваме с Цецко.Няма подкупи, няма престъпление, далаверата е чиста.Губи само и така обраната държава.

Дал бил подкуп, кому? Парите да се дават само на Бога над Боговете или на Цъфналото Цвете- другите да ядат дупета!

Що си мисля че е време дон цеци и премиера слънце да спрат да се перчат кого са хванали, кой ден ще има акция,за кой са събрали "достатъчно доказателства".Така се правят "професионални"акции-вдигаш пушилка, а след нея - нищо, всяко чудо за три дни.После съда виновен. И тая песен вече я научихме, баста!!! Че Цонев ще ги осъди в Страстбург, не се и съмнявам, ама пак ние всичките ще плащаме. Този вирус герб май ще ни довърши преди да е почнала бойковата зима, ама пак Станишката и тройната коалиция ще е виновна ... голяяяяяяяяямо крадене, голяяяяямата далавера. Пари няма ама само за раята, за фалкона, вертолетчетата и другите средства за скоростна комуникация нямане няма. калпавия материал обаче плаща и мълчи, идват избори, пак ги изберете тези "професионалисти"..

написаното горе НЕ Е ВЯРНО! ТОЧКА!! НА 01 АПРИЛ един истински, честен, умен и неповторим прокурор и Голем Мъж каза ПО ТЕЛЕВИЗОРА, че тоя е АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК. ЗНАЧИ Е ТАКЪВ! ТОЧКАААААА! ПЪК И ИМАШЕ ПОТВЪРЖДЕНИЕ- както от Всевишния, така и от Неговия Пророк! пак по ТЕЛЕВИЗОРА. ТАКА ЧЕ НЯМА КАКВО ДА МИ ГОВОРИТЕ- ПРЕСТЪПНИК Е И ТОЧКААААААААА.

МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР!!!

Абе вече почвам сериозно да се затруднявам да разбирам нашите магистрати . От написаното разбрах че Цонев дал подкуп ама то било щото оня си го бил поискал или поне за това ще го съдят много шантави станаха нещата .

Значи слушай сега - едни пари са дадени. Нищо че няма касова бележка то не е подкуп ЗАЩОТО единия не е дал подкуп а другия не бил искал подкуп. Според съда/прокуратурата което е станало е че двамата са пили кафе за 2 лева, ама Цонев погрешка вместо 2 лева е оставил 20 000. Само некви нули е разликата, кфо да прави човека като толкова са му джобните!!

Бръмм ти си прав. Базовият общопрактикуван алгоритъм е следния. Разтърчаваш се, намираш правилния адвокат даваш му съответния мнооого голям хонорар, той се среща със своя колега (съвипускник, приятел, добър познат, роднина), случайно прокурор (следовател) по делото, уговаря се всичко, вкючително и подялбата на споменатия "хонорар", ако трябва и линковете към някой от съда, скалъпва се едно напьлно негодно обвинение и .... всички се разотиват доволни. Хяма престьпление, няма подкупи.

Нищо ново. Всички знаем, че накрая ще излезе невинен, та дори ще осъди държавата и ще трябва да му се плаща.

Шоу, а? Ами така ще е и занапред... Много шум за нищо! Законите са само за дребните хорица

По този случай всичко е постановка на МВР пикчърс. И понеже действаха и "по малко по-бърз начин" са в кафяво до ушите. А като дойдат сметките от Страсбург, ББ и ЦЦ пак да залагат гарсониери и да плащат.

Няма улики, че Николай Цонев е предлагал подкуп, само дал ....... а това не е наказуемо - така ли? Hе разбирам - тази формулирофка надхварля моят разум

Що не му искат прошка на човечеца? А?

Шумни акции за рейтинг,хвалби от лъжливото Цеци,калпава работа на разслидващи и ето това е резултата.Вожда не се ли усети,че му подливат вода скоро май трябва да дава обяснения защото той е главния отговорен.

Не следя редовно новините, ама в крайна сметка, има ли някой нарочен за престъпник от шумните кампании на Бойко Борисов дето да е осъден?

Няма. няма и да има. С некадърни полицаи и разследващи - само до новините се стига.

Няма и няма и да има, защото те ги нарочват и хукват да дават интервюта по медиите още, докато текат акциите срещу тях и събирането на доказателствата. Ти ако чуеш по телевизията, че от утре те разследват ще седиш ли със скръстени ръце ...

не

ами такива са ни съдиите, в крайна сметка те казват да или не !

защо садиите, а не министара на ватрешните работи? садиите ги няма на този етап. там е полиция и прокуратура. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.