17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От 89та до сега във България е раи за Крадци,Рекетьори,Мошеници, Дрогаджии, Концесионери,Бандити от всяко естество от долу до горе цялата верига е Корумпирана сметана пари пари и пак пари от долу до горе.

може ли за палатка глоба 2 бона, а за превръщането на черноморския бряг в бетонен кенеф - "проверка"! политически боклуци!

И заключението е че „това се случва в началото на всеки сезон"!!! Нищо необичайно значи не се е „случило“ – никой не го е видял или някой го е допуснал дрещу заплащане?!

Сетила се Мара да се побара.

На Буджака си печа аз двата Баджака и се лижем взаимно с бившата на Баджанака

То се вижда, разорани са. Кой чисти и пдравнява с булдозери? А "проверката" е за замазване на случая.

С багера е заравнил плажа, който беше потънал под морското равнище и се беше образувало малко езеро. Псевдо природозащитна акция. По същество въпросните родолюбци нищо не правят!

Малко пушек и после нищо. Както са крили 10 дни преди изтичащи фекални води при Варна. Както не направиха нищо след 29 отровени крави на Марица. Същото имаше с риба. Както за хвостохранилището заляло Перник. Прокуратура няма - тя бездейства престъпно!

Вие допускайте унищожаването на природата, пък после правете проверки.

проверката ще покаже, че всичко е "законно"! Този е наш човек - като този с подпорната стена.

Къде е Славе да се произнесе? Къде е Лодкаря да ходи да кеси там с едно знаме?

А къде е 'каскета' да ги накаже? А?! Май в момента прави изключително важна акция из казаните на Долно Сусурлево и няма време за дребни глупости. А и б.б. го нема? Той пък къде ли се подвизава след кат му земаа жипката. Не че той за година се пяви де. Сега бута каруца из банкя ли , кфо ли ?

Абе не можеш ей така да идеш и да почнеш да ровиш с багера! Няма как да не е ясно кой е извършителят и кой му е дал разрешение да рови. Ако пък няма разрешение, значи е много дебела мутра, която безнаказано прави каквото си ще.

С багера е заравнил плажа, който беше потънал под морското равнище и се беше образувало малко езеро. Псевдо природозащитна акция. По същество въпросните родолюбци нищо не правят!

Няма да унищожи човечеството Коронавируса. Няма да е и някоя друга болест. Алчността ще ни изяде главите.

НЯМА разорани дюни нали е идвала фирма да слага колчета -вижте кадастралната карта- сега заведенията ще са по напред на плажа.

Министър Николова мачка гербави комуняги за последно.

нямали да го бетонират туй крайбрежие, бе! как цапа тоя песок, и влиза...

с качулка ли е била или с ITCard?

Друго ако не поне проверки много имаше от ГЕРБ. Със здраве да си ги вземат. И без това работа не свършиха.

Обаче постфактум. Сега и да проверяват

И да проверяват, и да установяват, и да има нарушения, няма да има наказания. И дюните вече ги няма.

Знаем ги гербераските проверки, айде нема нужда да се абите.

а убиеца на детето, дето ги удари ток? него кога?