17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а убиеца на детето, дето ги удари ток? него кога?

Знаем ги гербераските проверки, айде нема нужда да се абите.

Друго ако не поне проверки много имаше от ГЕРБ. Със здраве да си ги вземат. И без това работа не свършиха.

с качулка ли е била или с ITCard?

нямали да го бетонират туй крайбрежие, бе! как цапа тоя песок, и влиза...

Обаче постфактум. Сега и да проверяват

И да проверяват, и да установяват, и да има нарушения, няма да има наказания. И дюните вече ги няма.

Министър Николова мачка гербави комуняги за последно.

НЯМА разорани дюни нали е идвала фирма да слага колчета -вижте кадастралната карта- сега заведенията ще са по напред на плажа.

Няма да унищожи човечеството Коронавируса. Няма да е и някоя друга болест. Алчността ще ни изяде главите.

Абе не можеш ей така да идеш и да почнеш да ровиш с багера! Няма как да не е ясно кой е извършителят и кой му е дал разрешение да рови. Ако пък няма разрешение, значи е много дебела мутра, която безнаказано прави каквото си ще.

Вие допускайте унищожаването на природата, пък после правете проверки.

проверката ще покаже, че всичко е "законно"! Този е наш човек - като този с подпорната стена.

Къде е Славе да се произнесе? Къде е Лодкаря да ходи да кеси там с едно знаме?

Малко пушек и после нищо. Както са крили 10 дни преди изтичащи фекални води при Варна. Както не направиха нищо след 29 отровени крави на Марица. Същото имаше с риба. Както за хвостохранилището заляло Перник. Прокуратура няма - тя бездейства престъпно!

То се вижда, разорани са. Кой чисти и пдравнява с булдозери? А "проверката" е за замазване на случая.

На Буджака си печа аз двата Баджака и се лижем взаимно с бившата на Баджанака

А къде е 'каскета' да ги накаже? А?! Май в момента прави изключително важна акция из казаните на Долно Сусурлево и няма време за дребни глупости. А и б.б. го нема? Той пък къде ли се подвизава след кат му земаа жипката. Не че той за година се пяви де. Сега бута каруца из банкя ли , кфо ли ?

Сетила се Мара да се побара.

може ли за палатка глоба 2 бона, а за превръщането на черноморския бряг в бетонен кенеф - "проверка"! политически боклуци!

С багера е заравнил плажа, който беше потънал под морското равнище и се беше образувало малко езеро. Псевдо природозащитна акция. По същество въпросните родолюбци нищо не правят!

С багера е заравнил плажа, който беше потънал под морското равнище и се беше образувало малко езеро. Псевдо природозащитна акция. По същество въпросните родолюбци нищо не правят!

И заключението е че „това се случва в началото на всеки сезон"!!! Нищо необичайно значи не се е „случило“ – никой не го е видял или някой го е допуснал дрещу заплащане?!

От 89та до сега във България е раи за Крадци,Рекетьори,Мошеници, Дрогаджии, Концесионери,Бандити от всяко естество от долу до горе цялата верига е Корумпирана сметана пари пари и пак пари от долу до горе.