Николина Ангелкова не се е разпознала на снимката с Живко Коцев

"Разпитана е, тя няма спомен в момента за това нещо, предстои да се направи лицево-идентификационна експертиза дали лицето на снимката е тя, или не", каза градският прокурор на София Илиана Кирилова

Обратно в новината

Коментари - Николина Ангелкова не се е разпознала на снимката с Живко Коцев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живко Коцев ли? Ми аз дори не го познавам.

Типично за умнокрасивитета - бил съм се бил напил!... А тая кобила, заедно с героичната Мустафа си бяха като родни цвилещи сестри.

се връщат: ще правят избори, ще съдят и прокурорстват, а и тиквеника банкянски обяви, че няма пари и ще вдига данъците. И да гласувате за него, но после да не виете за туй, онуй и х-й!

Няма значение, че тя не се е разпознала, важното е, че всеки читател я разпозна на снимката. Няма ли да разпитат другите от снимката, дали са с нея или и те са забравили.

Толкова абсурдни бяха отговорите на прокурор Кирилова! “Нашите” хора не се разпознават и за тях санкции няма! Толкова нелепо обяснение ! Както и всичко за Пепи Еврото,Калин Стоянов ! МВР и Прокуратурата действат като ОПГ - следователно са ОПГ! Цялата наглост идва от знанието ,че Пеевски и Борисов седят зад тях. Властта е в ръцете на ОПГ или по - точно мафията,чиито лица са именно МВР и прокуратурата,начело с капо ди тути капи - Пеевски ,зад чието рамо наднича и Борисов! Овладели са държавата и вече не им пука! Колят и бесят както си искат! Предадохме им България без бой!

абе софтуера ще се уплаши колко е грозна!

Малко късно се е сетила да каже "Май не съм аз на снимката" :)

Много удобно, ако открадна нещо от супермаркета и ме снимат с камери, мога ли да кажа на куките, че не се разпознавам?

тая крава се мисли за красива и като се е видяла на снимката не е повярвала, че тя. :)

Е па как ще се познае. Това е преди ринопластиката й. Сега е друг човек. Може и мозъка да си е сменила, освен носа.

И аз не бих се "разпознал" - жената е с когнитивен дисонанс, какво ли си в казала - "абе знам, че не съм първа красавица, ама чак пък толкова грозна не съм !"

Вие па сте много убави!

питат Живко с коя е на снимката?!

Няма никакво съмнение че на снимката е този герберски крокодил.

Този гаргамел ,по принцип не може да се разпознае изобщо, защото не иска, поглежда се в огледалото и мисли Бах маааму това не съм аз ,аз не съм толкова грозна еегати, па може и да съм Бах незнам може и да не съм, по добре да не съм , ма много грозна тази в огледалото не може да съм аз Бах не знам, и те така те.

толко свирки е завъртела за да стане министър , че вече не помни с кого

Какви свирки бе, кой нормален би и го подал на това свлачище.

Като и гледам зъбите - тя е!!!

Дали скъпия часовник на Коцев не прави снимки и да ги изпраща в прокуратурата. ПП под снимката пише " неизвестен автор"

Колко скъп е "скъпият" часовник? Каква марка и модел? Не казвам, че не е скъп или че не е подкуп. Въпросът е каква марка и модел е?

Часовника е "Ракета" 1977г. за педесет лева.

Кой би искал да се припознае като покажат крокодил. Извън шегата. Нашите властници до един не се виждат като корумпирани и зависими,или пък не познават доказано такива ако и да са яли.пили,крали заедно

Народееее, пак ли ще гласуваш за тиквун и пп?!?

Който много лъже му порасва носът и го реже,реже..

Ами - не е тя бе, не виждате ли че са снимали коня на комшията ..?!

нос ли е или с оргинала

То и аз да имам такава конска физиономия не бих искал да се позная... Няко хора са грозни както отвътре, така и отвън...просто си им личи...

Тази беше личен избор на ББ за народен представител, министър и т.н. Скъси и деформира впечатлителното си носле и окуражена от това и се присламчваше край актрисите участващи във филмови фестивали.Твърдо е била убедена,че може да пробие в световното кино и заедно с ББ да направят нов сериал на " И сам войнът е войн"

Горката, вече не може да се познае.

Досега не се познаваха едни други - сега и себе си не познават.... хахахахахахахахаха

Народее, пак ли ще гласуваш за тиквун и пп?!?

И да гласувате, и да не гласуват резултатът е ясен... Ти защо мислиш се поддържа огромен списък от мъртви души? Защо такива напъни за МВР и служебното правителство... Пак депутатът от ГЕРБ Иванов ще "помогне" на бременна служителка на секция с носенето на чувал с правилно попълнени бюлетини до ЦИ(Р)К... Пък ти гласувай колкот си искаш

При мене няма грешка! Питай киро!

и ужас :)! Не можела да се разпознае...

Ми да я питат когато изтрезнее... може и да се познае...

Как да се разпознае, като вече е забравила старата си физиономия!

Не е сигурно дали е тя, има разлика в носа и с 30 сантиметра. Меродавен ще е моментът, тази снимка преди пластичната операция ли е или не.

Пинокйо няма значение.Ти го режеш той си расте.

Важното е мъжа й дали я разпознава!

На тази куха лейка мъжът ѝ не беше ли архитект на хотела-подпорна стена на комплекс "Св.Тома"? Който обясняваше по телевизора, че това е най-обикновена подпорна стена с клетки за асансьор и стълби? И сега същата не помни с кого, кога и защо се е снимала, докато той показва скъпия подарък? Сега външния минстър би трябвало да се сърже с настоящия ѝ работодател и да пита, тази минала ли е теста за психиатрично здраве?

на тази. Онази е друга заслужила Бокова Калинка. Изявяваше се и като външен министър.

с тия простаци бе,къде са 3 те милиарда е по интересно,а точно тая тема се отбягва по всякакъв начин от всички и медиите само припирликват с некви снимки,КЪДЕ СА ПАРИТЕ

на инвестициите.........да пази Господ, да пази Господ....

Като я арестуват, ще се разболее.

Кон, бе, кон !

Тая не е калинка, тая е МЕГА КАЛИНКА...

Престъпниците са винаги така , не знаят , не видяли ! Що се прави на Улова тази Ангелкова ? Подражават на своя Кумир Лидер Бойко М Борисов , вечно не знае и той !

Не, тя съвсем не е нагла.

След пластичните операции, които си направи, дори тя самата не може да се познае.

Тя в огледало да се погледне не може да се разпознае, камо ли на снимка! Ама Коцев защо не може да се познае?

Тази и майка си няма да познае!

Ами пък според мен сте Вие, госпожо нагла... Не сме идиоти , за каквито чвно ни мислите.

И после като се разпознае и може би лъсне нещо нелицеприятно Баце и той ще забрави че я е познавал и че е била гербер

а часовника разпознала ли е ?

SS-Nebel

Ми да ѝ помогнем????

няма толкова долно и гнусно създание като Ангелкова. Не били близки ама седят ухилени като зелки в една кола. Не знам как ще я разпознаят ама си промени и носа и лицето като цяло. Трябва да се аналзиират стари нейни снимки. Овъртолили са се като свински черва. Това са квазиуправляващите, хората, които са на уж важни позиции ама от които нищо не зависи. Те си живеят на гърба на данъкоплатеца най-добре. Дано е останала поне малко свастна прокуратура и разследващи за да ги вкарат тия дебили в затвора.

Той и бибитко не се разпозна на леглото... кирчу пък не се разпозна под полата на парапета... да се чудиш посолството от къде ни ги намира тия...

...ами то с тоя нос, дето става все по-грозен и смешен...

Мяза на кон, цвили като кон.. ми значи е кон.