Нанков: Ние сме от светлата страна, и тунелите вече светят

Нормално е да поискаме среща с президента, да отговорим на неговите притеснения и да осветлим темите, за които говори, че има тъмнина и в които той е на тъмно.

Обратно в новината

Коментари - Нанков: Ние сме от светлата страна, и тунелите вече светят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо не е ясно за кой вид магистрала говорите. Защото според терена магистралите са:Равнинен,Хълмист и Планински Преди 89 г.цените по укропнени показатели бяха съответно:1,2 и 3 млн.долара на километър. Така,че нещо не се връзва. Що се отнася за тъмницата в тунелите.Липсва светло отразителна боя по стените.Нещо осветеността т.е."луксовете"не са правилно изчислени.

Само на тия в правителството и парламента им свети, народа тъне в тъмнина. Абе, кой им внушава на тия, че вършат нещо различно от това да крадат!

"Нанков: Ние сме от светлата страна, и тунелите вече светят" Светят Нанков, светят, това са светлините на идващия срещу нас влак.

Най големият строител е Т.Живков.Пътища до всяко населено място.Без еврофондове.После Стефан Стамболов.построени пътища са 5343 километра.Сред постигнатото в областта от Стефан Стамболов са 1672 училища, 32 болници, ж.п. гари, пристанища Варна и Бургас, водопроводи и улично осветление. Към това число влизат и сградите на Народното събрание, Българската академия на науките, паметникът на Васил Левски, Народният театър и Централните хали.Едни са строили ,а сега други ги закриват.Светлината е творчески акт.Светлината е градивният материал.При светлината нещата растат.А тъмните сили искат да заробят човека,да го върнат назад.Светлите сили са организирани.Светлината е творческа изява.При съсипване на култура,здравеопазване,образование ,бедност,неправда там няма никаква светлина.

Нека осветят фирмите спечелии "търговете", данъчната им проверка и офшорните компании гравитиращи с тях и тогава, когато се запознаем с тази информация ще отсъдим има или няма корупция и корумпирани, а иначе на "празни" думи (казал-рекъл) не вярвам, особено на управляващите !! Надявам се президента да има "качествено и умно" фенерче, за да освети инфото от министрите, а не да му "замажат" очите !!

Този е гледал Междузвездни войни.

гледал ги е напушен.

Вие сте от светлата, а народът е на тъмно и студено!

За думите"Licht!Mehr Licht!" легендата твърди,че Гьоте ги е изрекъл в предсмъртните си мигове.Десиславо!Като тъпчеш думите в устата на коремно-превърташтия си съквартирант да не би да мислиш,че ще мре скоро?И то от простотия!

Живо!

"Най-скъпата магистрала, и то в пъти, е магистрала "Люлин", възложена през 2006 година, на стойност 8,1 млн.евро на километър при средна 3,0 млн. евро за всички останали." Изкуствени "тунели", закани от #Него за санкции, измислени "мостове" - ето това е магистрала "Люлин". Да си спомни #Той какви ги ръсеше тогава и какво стана. Може пък да повърне Пари-те от келепира.

Хах тоя е най-корумпирания министър в сегашния кабинет, ако тръгнат да му вадят кирливите ризи могат да отворят магазин!!!

Аве тия мислят ли като говорят глупости, нали всеки ден и пътуваме по-магистралите, дето се разпадат вече...

Неееее.Тунелите може да светят,но вие твърдо стоите от тъмната страна и не желаете да излезете от там.спукахте се от крадене на народна пара.

Неееее.Тунелите може да светят,но вие твърдо стоите от тъмната страна и не желаете да излезете от там

Борисов,не ги карай да се изповядват пред Президента,а пред народа.

За качеството на санирането трябва да се питат всички санирани хора ,защото лепенето на евтина изолация от хора които се учат не е укрепване на жилища .Почти няма саниран блок без теч. .

Нанков, чиновниче ограничено, тунел май е главата ти, освен въздух едва ли има нещо друго в нея. Наглостта и простотията ви герберска са безкрайни величини.

Нанков: Ние сме от светлата страна И от простотията ви ще ослепеем.

Абе, мушморок, що се праиш на еб...н у главу? Много добре знаеш за какво иде реч. И не е важно дали Президентът знае или стои на тъмно! По-важно е,че целият народ стои на тъмно, като гледа калпавите санирания, като кара по разбитите магистрали, като го изненадвате с нови по-високи цени, като наливате милиарди безконтролно в племето на циганите! Въпреки че милиардите, които наливате навсякъде са безконтролни. Село с 10 баби и супермодерен стадион. Село с двама дядовци с чисто нов фитнес. Мигранти които получават в пъти повече от нашите пенсионери. Затворници които получават повече от надзирателите им. Непрекъснато поскъпване на ток, вода, парно и консумативи, защото било социално поносимо. И т.н. и т.н.

Затворниците получават повече на хартия.Половината от това,което отчитат за разходи по тях го крадат.Ако разходите за затворник наистина са 1000 лева на месец,да ходим там.

Циганска махала, само с турски имена на жителите... и библиотека, с табелки, легнали полицаи отпред и мигащи предупредителни знаци.... И така из целите Родопи.

Защо всички тези мижитурки, т.нар министри ни занимават с личните си въжделения и дела, харчейки народна пара? И, защо най-голямата мижитурка Бойко Борисов нарежда на дребните душици около него да дават отчет на Президента на РБ?!? Чакайте малко, май нещо си превишаваме правата и отговорностите? Ако, всичко беше наред не би трябвало думите на Президента да засегнат толкова управляващия кабинет - пиша го с малко "к", защото голямото К не отива на мижитурки като тях.

Всички гробари сте направени от стиропор. Това е. Долнопробна имитация като в долнопробен увеселителен парк.

"Бъдете сигурни, че ние сме от светлата, а не от тъмната страна в случая, тъй като отдавна сме на сцената" Нанковото пак се прави на умно. Ма то не ви трябва тъмно, за да крадете, толкова сте безпардонни, че си крадете на светло пред очите на цял народ!

Леле тия щели да се изповядват пред Президентът... а защо не го направят по време на парламентарен контрол пред цялото Народно събрание, ама там пък всеки депутатин ще има възможността да ги разпъне на кръст с един куп въпроси и показното няма да мине , нали;)

За какъв парламентарен контрол говориш, когато Еднокнижният Вожд най-демонстративно не желае да се появи и да отговори на нито един въпрос. Май за последно беше в НС, когато накара Главочев да си подаде "доброволно" оставката като председател на НС. А уж сме Парламентарна Република! Я да видим кой не спазва Конституцията! То не че спазва някой закон ама нали Конституцията е по-така!

Е, анджък де, уж сме Парламентарна република по конституция... а някой я обърна на Парламентарна Монархия;)

Г-н Нанков, ние много добре виждаме, че министрите от това правителство на ГЕРБ се много светли. Толкова светли, че чак избивате на русо.

нанков,ти първо иди в една "санирана"панелка и виж в какво се състои санировката,тогава говори. От къде ви изкопават от некъдърни по некъдърни но със самочувствие?От къде бе дявол да го вземе?

И какво ще види? Нова дограма, нова топлоизолация, нова хидроизолация, ново ВиК, нов покрив, нови общи части.. Вие мислете за старите, несанирани панелки, дето съвсем скоро ще се наложи да напускате...

Нова дограма, ама некачествена - 3 мм разстояние има, духа през нея. Свалиха ми хубавата стара дограма, която беше много по-качествена. От покрива - тече, улуците скапани, какви общи части ? Боклук и мърсотия оставиха...

Цялото това саниране го плащаме НИЕ - данъкоплатците. От отпуснатите средства се краде, влагат се евтини и лоши материали, хората са недоволни. А друг е въпросът, че повечето хора в блоковете сами си изолираха апартаментите.

БАБУШКЕРО, С ВСЕКИ ПОСТ САМО СИ ПРОВЕТРЯВАШ ЧЕНЕТО. МИЛАТА ТЯ.

ГЕРБАДЖИЙСКА ИЗМЕТ! С КАКВО САНИРАНЕТО МИНИСТРЕ НА СТРОИТЕЛСТВОТО ПРАВИ ЕДНА ПАНЕЛКА ПО СИГУРНА И ДЪЛГОТРАЙНА????? НАДЯВАМ СЕ СКОРО ДА СВЕТНЕТЕ НАИСТИНА!

Нанков, не се хаби изобщо... И ти и министрите от кабинета Борисов не си губете времето да давате обяснения на невежеството Радев...!!!!!! Един от главните виновници за разрухата в българската авиация, избягал най-просташки и страхливо...Подлога на Путин и партията мафия БСП - това е "президента" Радев... Радева е по умна от него 10 пъти поне...!!!!!!

Но голямата ви лапачка е на тъмно, тъмноооооо.....

Ако козата се качи на покрива ярето трябва да се качи на комина! Хубаво, но ако премиерът е неграмотен, неговите министри трябва ли да са още по- големи профани? "Нещо се случи!" описва модела на царството на идиотите, където всеки ден е панаир, за да може други да крадат незабелязано от всички сергии.

А псевдо-опозицията мълчи като добре нахранено куче.

Мълчат, защото от 25 години Трейс, Актор, ГП, ГБС, Агромах и т.н. неизменно се отчитат на всички временно пребиваващите във властта.

Нормално ли е министрите да тънат в марака на невежеството, а обществото да мълчи? Нормално ли е онова, което се самоназовава опозиция да мълчи? Нормално ли е всичките да мълчите?

Милият ни П резидент с гернералски акъл - опитай да разбереш колко струва 1 тон /или кубик/ асфалтова смес за аутобаан. Но нямаш ум да питаш, за това след отговор на министър можеш само да духаш супата.

Мило ми канарче, правиш ли разлика между "струва" и пазарна цена? А дали пък върху цената не оказва влияние и рецептата за асфалтобетоновата смес? Или просто гледаш да се изкажеш?

За това не си керкенез. Пазарната цена не включва комисионната за откраднатото. Допускам, Че те е учил оня професор от УНСС, дето бе министър на Жан, А що е пазарна цена съм го разбрал след 2 години работа в немската Кастинг технолоджи. Там и сега не допускат да повтаряш грешки.

Първо са два вида:Биндер(неплътен) и износващ слой. Второ цените са различни в зависимост от асфалтовата база. Трето.Министъра на транспорта не знае,а ти искаш ПРЕЗИДЕНТА да знае. Не се изказвай неподготвен!!!!

Нормално ли е български министър да нарушава Конституцията и да не дава отчет пред Народното събрание, а да ходи при Президента, който не може да упражнява контрол? Нормално ли е обществото да няма критика към подобно нарушение?

Скоро така ще ви светне, че звезди ще ви се извият.

светят ви прибраните комисионни!

"Санирането" е крадене на пари!!!Как ще укрепиш жилище като му лепиш боклуци!!!И ВАЖНО - не става въпрос за панелките - в Ловеч не е санирана нито 1 панелка, а жил.блокове от най-новите, но на най-нашите гъзолизци!!!

Каквото и да говорите колко сте на светло ,Г-да, никой не Ви вярва в правотата!! Тъмните и уредени шуробаджанашки поръчки години се ширят, но се правите на велики!! Уредихте си държава в държавата, но викате като за последно барабар с Царя си!! Станахте милионери и хич не Ви е еня за беднотията в тази държава!!Вкиснали манджи!!

Нанков, я мини по първокласния път от Търново до разклона за Ловеч/Троян. Преди два часа минах по него и е пълен с дупки! И това е първокласен път, идиот тъп! После разправяй от коя страна си. Санирате по 200/300лв. за кв.м.!?! Какви са тия цени??? Да не говоря за "дъъъългите" магистрли, дето ги построихте и парите за тях! Лицемер!

Vinetou

Тунелите светят, ама се случва да ти падне "светлото" на главата!

Някой знае ли какви розови хапчета вземат нашите безхаберници горе ,че да си купим и ние, за да потънем в розови ,безметежни сънища и мечти. То пък едни мечти....

кретен! бързорекав и неграмотен. да, вие сте от светлата страна, вие вече сте в победилич соцялизъм и капитализъм, зашото не знаете какво да правите с награбените пари. Безсрамен използвач

"и тунелите вече светят" и СВЕТИХА МАСЛОТО на някои пътници!!!

Не светите Свинетков, не светите...!!! Първо трябва ДА ИЗГОРИТЕ, и чак после ЩЕ СВЕТИТЕ...!!! Дааа...!!! ЗАТВОР ЗА ВАС КРАДЛИВИ КРАТУНИ...!!!

Абе, пелтек чуждестранен (от другата страна)! Ела да видиш какви трапове се отвориха за три години от завършването на ТОТАЛНИЯ РЕМОНТ на пътя Нови Искър - Мездра! После сричай отново колко добре се справяте!