Отвориха тунел ”Ечемишка”, но ”Витиня” - през август

Тръбата за Варна на тунел "Ечемишка" бе отворена за движение в присъствието на министър Николай Нанков, след като инспектира тунела.

Обратно в новината

Коментари - Отвориха тунел ”Ечемишка”, но ”Витиня” - през август | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А още ли е отворен или вече го затвориха за ремонт?

Този тунел доколкото помня е към 1200м.И това го ремонтират 2г.?! Вероятно го е ремонтирал сам човек през свободното си време от работа и със спестените от заплатата си пари си е купувал материалите!!!

Ееееееее браво!!! Догодина пак нали!?!

Пътувам по това парченце от магистралата до Варна вече над 30 г. и досега не си спомням да е имало случай и двете посоки между Правец и София да са отворени без някъде да има ремонт.

За това ли има задръствания, защото трябва да се снима пропаганда за откриването.

Тези тунели трябва да се поддържат регулярно, ремонтирането тогава ще става "тихо-мълком", почти няма да разбираме. А те на национален празник го обърнаха, историческият ремот приключи.

Този тунел се ремонтира 2 години! Ремонтира! За сведение само ще кажа, че ламанша, две тръби и една сервизна 50 км под водата е построен за 7 години... Е, вие си направете сметката! Нямам думи!

Там е гнилата UK , а тук европейска България. Нали чу вчера,че до края на мандата ели да построят "цели 75 км" от магистралата...... да се смееш ли или да плачеш, ако ти се налага да пътуваш.

който умрял умрял

НЕЩАСТНИЦИ!!! Тези тунели се ремонтират всяка година. Направете една паметна плоча на всички мининстри открили "обновените" тунели. Ще влезнете в Гинес!