Дипломати полиглоти ще сменят агентите на ДС

Според министъра на външните работи Николай Младенов ситуацията с посланиците с връзки с ДС може да се окаже шанс за министерството и 2010 г. да бъде отправната точка за истинска модернизация.

Обратно в новината

Коментари - Дипломати полиглоти ще сменят агентите на ДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дипломатите сътрудници на ДС и тяхното обявяване официално са поредната простотия и некадърност на правителството на млиционерските изяви. Дипломатите навсякъде по света са официални държавни съгледвачи( виж стотиците хиляди документи писани от доносниците на Държавния департамент на САЩ и публикувани в"Уикилиикс"). След като народа ни гласува доверие на сегашното правителство ръководено от бивш милиционер, активен член на БКП излязъл от МВР защото не искал да се раздели със своите комунистически идеи, главен възпитател и обучител на репресивните структури на ДС, личен охранител на генералния секретар на ЦК на БКП, на бившия монарх и агент на влияние на ДС, вицепремиер син на офицер от ДС и започнал кариерата си като доверен милиционер на 18 г., получил пари и имоти от чужди фондации и фирми, загубил злато и сребро за милиони евро народни пари, външен министър хранен и обучаван с парите на ДС и всички тези наши избранници са възприемани нормално и безусловно от съюзниците и приятели на България на своите отговорни постове. При тези условия всичките дипломати, които са били професионалисти и са защитавали националните ни интереси и не са под закрилата и хвалебствията на чужди служби имат най-малкото същото основание да стоят на местата си, поне докато не се докаже, че са работили против българските национални интереси или докато същите тези които им искат оставката не подадат и своите оставки на същите основания. Или всички замесени с ДС вън от управлението на държавата, или прагматично и внимателно използване на всеки който може да допринесе полза за България.

И това министърче е издънка на комунисти с водещи позиции в миналото.Реформа?Нова заблуда за лапни шараните!

Всички журналисти и дипломати, намирайки се на територия на друга държава, събират сведения за нея. И второто: всички посланици предварително се съгласуват със страната, където ще бъдат изпратени, и получават от нея агреман (разрешение). Така че, ако Германия или Франция виждат враг в бъдещия български посланик, то те просто няма да дадат съгласие

да така е, нека събират информация, но не може хора възпитавани в омраза към страните от ЕС, работили срещу тези страни в полза на кгб сега при новото положение на страната в света да ни представляват отново. Бивши негри, ку...и и комунисти няма. Значи цял живот си храчил и съботирал западните страни и сега хоп пееш стара песен на нов глас. Нямат морално право и гоце също, гоцето оглавяваше митингите против НАТО и ЕС, а отворете старите вестници и интернет да го видите със зинала уста на първия ред да пищи - не не не, долу нато, такива са и посланиците, а явно такива сме и ние, защото ако имаше гражданско общество щяхме да сме като полша например, т.е. жертваните животи на 2 поколения щяха да имат смисъл

не не аз ти си нали сещаш)))))

като говори за бившите ку..и, явно имаш предвид себе си.Падаш си много по курварлъка, особено политическият, нали?

По-младите от пишещите тук не знаят,че хората,работещи като журналисти и служителите от Външно министерство,няма как да не са сътрудници на ДС.Просто ,родените преди 1990 година,не можеха да кандидатстват ,,Журналистика" и ,,Международни отношения" ако в биографията си нямаха-дете на активен борец против фашизма/имаше и такава привилегия/ или дете на висш функционер на БКП.Трябва да се побликуват биографиите на всички-журналисти от всички медии,работещи в МВнР,представители на фирми,а защо не и на членовете на прословутата Комисия по досиетата.Само така веднъж-завинаги ще приключим с тази тема.

Бла, бла, бла - не можели да канидтатсват ако.... Абсолютна лъжа! Аман от жалки неудачници, квичащи по форумите!

на световната конспирация, не означава, че я няма. Нищо в България не се решава от българите, каквото и да разправяш. Тук управляват марионетки удобни на великите сили. Иначе никога нямаше Боко, да бъде избиран, с под 30% от реално гласувалите на изборите, конституцията, промяната на системата и много други събития щяха да зависят от референдуми, които не бяха допуснати. Не спори първосигнално, а прочети Програмата Ран-Ът в бгсвят - тя обяснява всичко.

Слушай какво говори евреина и си мисли обратното.

най важнот - послушковци!

Дипломати полиидиоти с меки китки ще заимат вакантните места да са в унисан с НМ.Пък потомствените дипломати като Шкумбата ще им дамат уроци по етикат.

аз съм баш за дипломат. знаем много езици, това цигански, турски, балгарски.бил съм у френско, в изпания, на ботуша, турско, немско, гръцко, в швеция бях. сега и на острова отивам и немам никви връзки с дс

ДА АМА НА КАКВО НИВО ЗНАЕТЕ ЛИ ДА ПИШЕТЕ И ДА СЕ ИЗКАЗВАТЕ НА ИЗИСКАН СТИЛ ИМАТЕ ЛИ МЕЖДУНАРОДНА КУЛТУРА???????

Ти нямаш никакво чувство за хумор:))))))

леле парис,теб са те оперирали от чуство за хумор....колко ли е скучно да си ти....

Н.М е нищо повече освен старателен лакей на олигархичния клан на ГЕРБ и Америка. Чрез Отворено общество, което той оглавява и СБ, Америка ни изстисква парите и ресурсите и ни прави все по-бедни. Вижте съседната статия новина разрив между бедни и богати в Америка. Доходите на американската средно семейства са паднали 41%, а доходите на шепа олигарси са се увеличили 19 пъти. Америка сега отчаяно търси спасение като изтисква сателитите си. Чух един разговор с Борисов , една жена го пита как с тази си заплата ще храни децата си, а той и отговори не раждай. Къде вие знаете в човешката история олигарх да е работил за обществото си, да избрахте олигарх да ви управлява? Това ниското съзнание на българите- не познават чуждата история, не могат да ползват нейния опит , стоят си и гинат в пълна изолация на балканския си полуостров, а после като им разкажеш за чуждия прогресивен опит, те изкарват еретик и те анатемосват.

даа и аз го гледах това интервю,беше на "нека говорят с росен петров"абсолютен изрод а иначе ще бори етносрива на българския етнос.и тези не са по добри от троината!

Мили Боже какви високопарни дивотии.. Абе човек какви олигарси, какви пет лева, каква идея за България... Ако ти и подобните ти ще представлявате България, Господ да я пази и всички нас.

Иначе Бойко каза доста интересни неща, като говори дори и за Гаусовото разпределение ! Трябва да призная, че от Математиката най - много обичам Теорията на грешките ! Всеки греши, но по - важното е дали грешките са умишлени или неволни, единични или системни ... По - важното е да направим необходимата корекция когато сме сгрешили и разбира се, да си признаем грешките ! Когато някой прави умишлено грешки и то системно, то това вече не са грешки от гледна точка на Теорията на грешките , а нещо много по - лошо / грехове, нарушения, престъпления / ! Не греши само онзи, който не работи !

"Не греши само онзи, който не работи !" Не е вярно това, което твърдиш! Има хора, които твърдят, че който работи не трябва да греши! Тези хора живеят в една далекоизточна срана, чието име е "Страната на изгряващото слънце". Наистина, ние сме твърде далеч от тях, още повече, че преди 20 год. бяхме управлявани от един диктатор, който за да прикрие простотията и невежеството си твърдеше предишното и по този начин накара много хора да му повярват и да твърдят същите нелепости! Ако това е вярно, трябва ли да грешиш когато управляваш автомобил или друга машина! За съжаление някои хора го правят, но повечето не грешат.

Богати държави, като Канада, Австралия нямат посолства в България , а ние опърпаната България навсякъде посланици, аташета...., само и само нашите близки да живеят на гърба ни. Да закриват посолства и да оставят по едно на регион.

BIG AL ::)))) Не бива да се допуска лустрация, категоричен е Първанов. TОВА вече го знаем , Гоце ..:)))))) Най- голямата ЦЕННОСТ, богатство, капитал ,Ентелект , светая светих на България са : ДС- мутрите, кримитата от комуно фамилите , руските агенти , свинари и тези от всички отдели на ДС , строителите на комунизЪма- за себе си , тези по списъците с куфарчетата, велчевци , груевци , от института на БКП , от знатните червени фамилии и т.н. Как може изобщо да се споменава думата лустрация за тези почтени хора ?? Гоце , има ли граница извратената още ти мисъл и философия ?? :))))

Лягат си комунисти събуждат се социалисти Лягат си милиционери събуждат се банкери Лягат си десейци събуждат се европейци Лягат си комунисти събуждат се капиталисти! Затова ще изчезнем на преброяването съм РОМгарин!

Да не се заблуждаваме! Историята с посланниците е лансирана от безочливия екип от PR- специалистите на Бойко Борисов! Същите, които го съветват да се държи хашлашки, да чака Станишев в подлеза(едва ли не, за да го набие), за всичко да обвинява предишните и т.н. А сега мишената е президента! Очевидно се чувстват застрашени за успеха им на изборите! И нагнетяват напрежение! Както винаги, без да ги е грижа за съдбите на засегнатите!

Тази борба на противопоставяне между Първанов и ГЕРБ, която лансирате постоянно е ИЗКУСТВЕНА между два олигархични клана- на БСП и ГЕРБ за власт и пари- между гърбела и щърбела. Нека се самоизяждат -ще кажат някои, но лошото е, че държат в ръцете си избирателната система и от там по служебен път и двата клана пак ще се доберат до властта в НС.

Те не се самоизяждат-това е цирк за баламурници, това е театър, чийто текстове пишат съвместно-те са просто свързани като с пъпна връв..

Избирателната система ще бъде реформирана с още по-недемократични промени! Някой от клановете ще поиска вечна власт и несменяемост...

Пак ни занимават с пълни глупости. Излиза , че Младенов не познава, не се е поинтересувал, не е прочел CV-то на служителите си.

"...В цяла Европа се питат каква държава е България - дали е надеждният партньор, за който я представяме ние, или е държава в плен на неясните обвързаности от миналото", каза министърът..." Николайчо първоначално- преди няколко дни - заяви,че негов западен колега го запитал какво ще прави с тези посланици,без обаче да го назове от коя страна е. Сега пуска още по бомбастични и неопределени внушения,че - видате ли - вече ЦЯЛА ЕВРОПА нази гледа и се пита каки сме ние. Николайчо,явно от Европа никой няма да ти удари рамо и да ти помогне,като обяви персона нон грата някой от набелязаните от тебе посланици. Трябва сам да чистиш лайната,които сам забърка,а те ще ти гледат сеира...

Сега се сетихте да ги махате тия изчадия от ДС-а къде бяхте преди това?Понеже Запада ви развенча и разкри и се почувствахте неудобно...Самият Младенов-дете на чекист и десар,първи трябва да си ходи.Но няма да го направи,защото и той е от системата,която управлява тая нещастна страна 66г.Най-добре е всички българи над 18 години да се махат оттук.Нека останат номенклатурните деца-Младенов,Станишев,Плевнелиев,Игнатов и кой ли още не...

Истината такава, каквато е! Скандалът с посланиците агенти може да е последен шанс за ПП ГЕРБ! Четейки коментарите по електронните медии си помислих, че става въпрос за ПП ГЕРБ Варна, а не за ПП ГЕРБ София или някои други ПП ГЕРБ в страната! Абсолютно същата работа, същите истории и същите проблеми! Една групичка от хора от бившата комунистическа номеклатура и агентура на ДС в ПП ГЕРБ Варна, се изживява като "политически елит" на ПП ГЕРБ и поставя останалата част от членовете и симпатизантите на ПП ГЕРБ в положение на безлична членска маса, която трябва постоянно да ги възхвалява и да им робува! Старите членове се използват докато могат да ги използват и после ги елиминират най-безцеремонно! На събрания ходят вече само членове на общинските ръководства и ръководствата на дъщерните дружества и по някой друг баламурник и пенсионер за парлама и масовка! След няколко до болка познати, традиционни, повтарящи се като латерна на всяко събрание призиви от рода: да не допуснем БСП и ДПС пак във властта, гласувайте за Цв. Цв. с SMS-си за да стане отново мъж на годината, не четете статии за хора от нашето ръководство в този и този вестник, защото тези вестници били комунистически..., баламурниците и пенсиите ги освобождават, а ръководството-"политичеки елит" се усамотява в една от стаите за да кадрува, да се уреждат по разни бордове и държавни администрации, да си уреждат децата и родата на държавни и общински позиции и постове... Открито вече говорят и се възприемат като несменяем партиен елит?! Партията била елитарна, а не електорална и те били политическия елит на ПП ГЕРБ и в страната, в момента?! Смях в залата!!! И това го казват хора от бившата комунистическа номеклатура и агентура на ДС, които на времето са били слуги на Тодор Живков и такива в структурите на БКП?! Сега пак идват избори и тези другари се опитват да ни манипулират и баламосват както на предишните, но тази работа няма да стане! Вече се усетиха, че нещата не стават както те са ги намислили и искат и в момента са в паника от това! Народът и членовете и симпатизантите на ПП ГЕРБ си отвориха очите като маймуната и смятаме да им разкажем играта на тези избори! Публичност за всеки и за всичко!!! Това ще бъде мотото на редовите членове и симпатизантите на ПП ГЕРБ на тези избори! Всичките кирливи ризи на този самозван "политически елит" на ПП ГЕРБ в медиите и Интернет! Нека народът види кой кой е в ПП ГЕРБ и сам прецени за кого и за какво да гласува на предстоящите избори! Трябва да изгоним от ПП ГЕРБ веднъж и завинаги тези самозванци и мошеници от комунистическата номеклатура и агентура на ДС, който задушават всяка демократична и обществена инициатива на партията, и които работят само за своите лични и групови интереси, и постоянно провалят общественото доверие в ПП ГЕРБ! Няма да позволим повече, тези хора постоянно да ни манипулират и баламосват, и постоянно да лъжат и ограбват, вече 22-ра година, този изстрадал и съсипан от тях български народ! ДА ИЗГОНИМ ВЕДНЪЖ И ЗАВИНАГИ КОМУНИСТИЧЕСКАТА НОМЕКЛАТУРА И АГЕНТУРА ОТ ПП ГЕРБ!!!

Ти не си ли разбрал, че има ББ - има ГЕРБ, няма ББ - няма ГЕРБ! Това е тоталитарна партия, подобна на НДСВ, а ти търсиш прозрачност! Указания за ваша сметка да пускате SMS-и за вдигане на рейтинг (сега се разбра как ЦЦ е станал политик на годината)! Прозрачност няма да има, най-доброто решение - самоотвод и напускане!

Прав си за някои неща.Но защо изобщо създадоха тая партия ГЕРБ,като само двама членове са в правителството?Да си чул мнението на някой обикновен "гербер".Изобщо те имат ли политически живот,кой взима решения.Всичко се върти около един таен кръг,а останалите хора са за камуфлаж.Затова дълго няма да проспериррат.

Ти естествено с това елементарно съзнание много трудно схващаш съществуването на нашия батальон в Афганистан със собственото си битуване!Анам ,че на червенотиквениците не се отдава толкова далечна връзка между тези две понятия батальона ни и собствения си живот и съществуване!ноживотът налага и подобни тежки упражнения!Я хайде опитайте се,напрегнете бръчки и може малко по малко да започнете да вдявате!Е все пак,ако Партията ви не е над всичко,включително и над някои мозъчни операции!

Знам великолепно за какво става въпрос, ама ти не си мърдаш гънките! Опитай за начало да си обясниш, чии чеп дирим българите да защитаваме интересите на САЩ в Ирак и Афган?? Договорки за членство в НАТО, ще кажеш. Много страни от ЕС имат същите договорки,ама си изтеглиха контингентите - останаха само най преданите близачи!

Защо Младенов се прави на ощипана невеста!!

Такава яка цензура върви в този форум-преставам да чета.!

Еееееееех ... блазе ни !

Нали добрият имидж на България в чужбина е грижа на МВнР и в частност на Министъра, а той поради чисто партийни пристрастия и ГЛУПОСТ, нанесе най големия удар на този имидж. Нима не можаха да решат въпроса без много шум и по-хитро, за да не загубят все пак добрия имидж на страната и пак да отстранят тези посланици.Ама за това трябва ум, а като нямаш и не питаш се усираш, а после тъсиш други виновни да ти бършат посрания задник..От глупостта и некадърността няма спасение. Не съм оптимист, че ще подберат умни хора за замяна-просто действията им показват пълна некомпетентност..

ИМА МНОГО ХОРА ,КОИТО НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ.ТЕЗИ КОИТО НЕ СА БИЛИ В ПРЕДСТАВИТЕЛСТВАТА МОЖЕ ДА КОМЕНТИРАТ СЛАВИ ТРИФОНОВ И ЗДРАВЕЙ БЪЛГАРИЯ.

Защо си мислите, че сме толкова тъпи г-н Дипломат??? Въпроса не е до вашите персони, а до онези създадени от Огнян Дойнов през далечната 1986 година ЧАСТНИ ВЪНШНОТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА чиито задължения през 1993 година бяха редуцирани като външен дълг на държавата България. МОЖЕ БИ БРИГАДИР АСПАРУХОВ И БОЙКОВИЯ ЦАР БИХА НИ РАЗКАЗАЛИ ПОВЕЧЕ ЗА ЕДНО ОТ ТЕЗИ ДРУЖЕСТВА - ФИРМАТА ТЕМПЕЛА В КОЯТО УЧАСТВАШЕ И ПРИЯТЕЛЯ НА БРИГО - АТАНАС ТИЛЕВ (АГЕНТ РУМЯНЦЕВ). Нали г-н дипломат няма да се напрягате за да ми разказвате, че сте работили за България. Наследника на Огнян Дойнов - лицето Стоян Марков който е тъст на брата на царския финансист Милен Велчев превърна с хотелите си черноморието ни в язовирна стена. ВАШИТЕ ВЪНШНОТЪРГОВСКИ ФИРМИ НИ ТЕЖАТ КАТО ВОДЕНИЧЕН КАМЪК. Сега стоящите зад Николайчо другари искат да ви изкарат на светло. Хубаво би било да се започне с Бойковия цар и неговата фирма Темпела. Ако Тилев е бил агент Румянцев , то какъв е бил Бойковия цар ???? Може би едно хрисимо и непорочно същество нямащо нищо общо със татовите служби. ЕДВА ЛИ.

КРАС, че тарикатите и безскрупулните веднага се възползваха от бъркотията при смяната на системата - това е ясно, но не трябва всички да се слагат в общ кюп! А какво ще кажеш за малкото рокади, направени до момента сред дипломатите? Замяната им с комици? Явно става въпрос за поредно шоу пред народа!

Доста истина се съдържа в коментара. По-важно е обаче какво да се направи сега, за да не се размие проблема, както му се иска на Първанов.

Като си в бранша, кажи как се изявява шкумбата като професионалист - дипломат (като комик ми е симпатичен)!?

Ха обясни за какво иде реч, като си вътре!

То на нас, простосмъртните, за какво ни е, да ви коментираме, вас, профитата! То и Слави може да каже, какво му разбираме от занаята, че да коментираме! На нас ни трябва чалга, две ракии и да ви се възхищаваме, как уреждате всичко!

ти ли най ги разбираш бе Андрешко...нали ви знаем лайнарщините по всите крайща на света ...сега като излезе и "Мисия Москва" хептен ще ви лъснат осраните гъзове...не се мисли че само ти ходиш насам натам....смехуран нещастен!!!!

Гусин Дипломат, аре сега да не "разлайваме кучетата" щото Българите не знаят че малко преди арестите на нашите сестри в Либия един агент на ДС в Триполи правеше изцепки от рода "Аз не мога да оправям проблемите на всички български к...ви в джамахирията" .........Лошото е че 12 години по-късно подобно нещо чух от друг наш дипломат- агент на ДС в една стара демократична държава ..... Така че Гусин Дипломат ако си мислите че не сте наблюдаван се лъжете, а сега със СРС-тата е даже по-лесно:)

tomazow

Евала този път дир.бг (Вие си знаете защо)

6+!!!!

ЕХ НИКИ НИКИ, В тази свята нощ какви посланици , какви хора от ДС са в главата ти бе пич. Впрочем нормално е хора в главите на които християнството е непознато , а може би и вредно учение да се държат така.

Какво искате от този наследник на семейство на сътрудници на ДС и активни борци! Те са атеисти и доносници! Такъв е и Николайчо Младенов!

tomazow

не бъркай атеист с ционист ......

Цитат на Н.Младенов : "да се даде път и на други способни дипломати, които до момента не са получавали шанс да пробият в кариерата"! А защо мтози шанс не бе даден с назначението на посланника в САЩ? Ако заместниците на компроментираните ДС служители се избират по принципа на назначението на Шкумбата, по добре е нищо да не се прави! Избора на първия от "дългата скамейка" подсказва какви кадри има в предвид Младенов - замяна на професионалисти с аматъори-полиготи!

Що не се схванеш, Еване?

Караулкин, много си прост, ще ти обясна просто - Джеймс Бонд е също шпионин, борещ се с врага, за него се пишат книги и се правят филми, а нашите Герои гледат да им разтаковат мамата, разчитайки на първосигналността не някои индивиди като тебе.

И Путин е екс-КГБ, но всички се редят да му стискат ръката. И всички кандидати за американски президенти се избиват да се докажат кой колко и къде е служил на родината. Само нашите сами си ги предаваме

Освен полиглоти, трябва да са и полиръки (сиреч многоръки), за да могат бързо и ефикасно да гепат и полипослушни, да слушкат всички над тях.

Махаме вашите, слагаме нашите...знаеме как работят нещата. По тези топли места винаги стоят връзкарчета със или без виши...

Първо трябва да си отиде самият Николайчо Младенов-дете на чекист,комунист и целунат от червената съдба.Управляват ни децата на бившите държавни мафиоти-докога?Младенов,СерГей Игнатов,Цв.Цв.,Росен Плевналиев(Окр.комитет на БКП-Благоевград,таткото) и още много други на по-дорните етажи.Няма измъкване от червената хватка.Сегашните са вторият ешелон на десарската мафия.Но са пак от статуквото.

И понеже не разбраха ,чакат т и да им я обясниш,умнико!А можеш ли или замо мъчиш клавиатурата?

Ако нашите демократи бяха ликвидирали с комунизма още впървите години - до 1985г.,сега България щеше да е уважавана страна,в Шенген и с визи за САЩ!Сега вече е много късно,защото допуснахме съществуването на правителстват ана Виденов и Станишев,които ни запратиха на последно място в Европа по всичко!Сега Б.Борисов трябва да поправя грешките на всички досегашни управляващи!Но....,той може много!Да е жив и здрав!

Горкия ББ! Ще трябва да се понапъне да оправя бакиите. И да се насере няма страшно в кенефа е.

Освен езици трябва да знаят още и какво и как да говорят. А г-н министъра да обясни ио защо напускат младите можещи и знаещи. Повечето не остават поради слабото заплащане вътре в страната, не че и навън българските служители в мисиите получават едни от най-ниските заплати.

За да могат онези да правят описаното от теб, трябва да имат нечия закрила, нечия подкрепа. А тя не е тук!

Аз не съм привърженик на световните конспирации. Такива има към всеки народ, но другите не позволяват, ние позволяваме? Управниците се избират от народа, а му трябва СЪЗНАНИЕ за да си избира добри политици да го управляват. А съзнанеот се създава с обществени правила, обвити в закона и доброта работене на върховенството на закона. Ние сме нямали нито едното нито другото цели 20 години безхаберен и криминален преход и за това подсолихме да бъда ограбени и престъпници да захванат ключовите позиции в икономиката и държавата.

Понятието "полиглот" в разбирането на Бойко Борисов и Мирослав Найденов има следното значение: "лице най-често от женски пол, но понякога с неопределен такъв, поназнайващо по седмстоин думи на немски и английски, което не може на две магарета сламата да раздели, но раздирано от болни амбиции за бърза кариера, по възмохност извън България"... дано Николай Младенов да има нещо друго впредвид...

Еми който не е чел книгата "Мисия Лондон" на Алек Попов - сега е момента да я прочете. И всичко ще му се изясни. Познатата ни бай-ганювщина, шуробаджанащина, връзкарство и некадърност, всичко свързано с една комунистическа мафия която може да мимикрира добре, но все още е несменяема. Време е това да се промени, наистина! За съжаление - 20 години след началото на "демокрацията".

и задължително да са били комсомолски секретари и бащите им от ДСДСДС

Браво Остап, да си жив и здрав! Весела Коледа и Щастлива Нова Година!

Малкия и шефа му незабавно да изтеглят окупационните контингенти от Ирак и Афганистан ! Никой не е правил референдум по въпроса. Това е по същество агресия в чужда територия. Когато някъде взривят бг. самолет или нещо друго тия двамата ще са виновни. И после ще можете ли да обвините в нещо нападателите ? Не - те ще са потриоти, защитавали страната си.

tomazow

абсолютно правилно и трезво мислене , все едно да бомбандират и окупират България (тя е , но с икономически геноцид) , и Аз какво да правя , особено ако убият семейството ми .... ами естествено , че ще дебна постоянно възможност да убия колкото се може повече врагове (съвсем сериозно - разбира се) ! Тези стотици милиони за да пазим американския петрол , можем най-малко да ги даваме на българските пенсионери , което ще дигне до някаква степен и икономиката !!!

личната война между ББ и ГП доведе само до поредното компрометиране на Б-я, показващо на Европа, че у нас липсват концепция за развитието на държавата и единомислие в политиката. Спор няма, че дипломатите трябва да бъдат отзовани, което сте бъде сигнал за ЕС, че ние сме общество, скъсало с комунистическите навици и система. паралелно на това, никой няма да ни обвини, 4е имаме икономически интереси с русия свързани с енегретиката. и Германия внася газ от Путин, но там няма такава дискусия, дали по този начин се предава демокрацията и се обвързва Германия със сталинисткият режим. тези дипломати сами трябва да подадът оставки, а не да чакат да бъдат отзовани от новия президент. по този начин сте се спести поне "конспиративната" тема за разчистване на сметки.

Правителството Герб-деца на Бивши лидери на БКП и ДС. Н Младенов е прекарал детството си в Холандия и Индия,а баща му секретен агент на ДС в посолствата там. Кой от вас е бил в Холандия преди 1989 г? Хората Израснали в саксията на Държавна Сигурност-Не Могат да Съдят Подобните си. Трябва смирено да напуснат заедно с цялата си Измислена,Антинародна партиика герб.

Управляват онези, които метрополиите поставят. България е колония, която се управлява отвън. Ако мислиш, че ти избираш управниците, означава че си глупав наивник.

Интерсно - ако дипломати които не се занимават с разузнаване ( интересно какво ли работят за да си изкарат заплатите )- за бълхарските си знаем ( дай сухото пък шъ видим).Та каква е работата и м ???

Мисли на млади дипломати - полиглоти от Външно, чути по коридорите на въпросния бардак: "Не е важно какво си завършил, важно е на какъв пост работиш" ...."Как да му помогна на тоя наш съгражданин като е беден работник?" ..... "Стига с тия пари на ДС бе, всичките ги търсите ама никой досега не ги е намерил " .... "Аз мойта съм я ъредила - ако ме шътнат заминаваме с Джовани за Милано" ..... "За да разбереш как работим гледай Мисия Лондон" ....... Тъжно, много тъжно Др. Младенов ...

Това е самата истина. Браво!!!

много прост народ. всички по света си славят шпионите само ние гледаме да ги предадем на чуждите. и те чуждитее това чакат. даваите напред все така и чакаите икономоката да варви. никоя чужда дарява не я интересува балгрскя просперитед, а само техните икономочески интереси. по образованите имат достатачно примери за това - ел. централи, телевися, саобщеня, армя и т.н.

Що не хванеш пътя към света, пък там да си хвалиш шпионите, ковкото ти душа иска!

Скоро след преврата успяха "демократите" да пробутат някои други педеруги за посланици.Нанесоха огромни поразии. Например посланик да топи собствената си държава и посланик да поиска политическо убежище има само от централна Африка и кенефа.

Прах в очите дай да назначиме родата.Стига са ни правии на идиоти.Всяка нормална държава е горда с армията си разузнавачите учените и спортистите си .Само у нас тия категории са подложени на унищожение и това по чия поръчка?Всичко това го унищожаваме от 20 години.Дойде време и да унищожим нещо с коет превъзхождахме 99 процента от разузнаванията в света.По чия поръчка е ясно и на слепеца.Нямам армия нямае спорт нямаме учени сега вече и разузнаване.Ненормален народ сме ако позволим това.Но ББ си е отявлен агент на ЦРУ така че скоро съвсем ще ни унищожи и ще станем подлогата на света.

Президента има две основни задължения, първо да подписва укази за назначения и уволнения и второ да НЕподписва такива укази.....

Това,което си написал е равно на задръстен комунист.

Що не кажеш нещо за "задръстените" китайски комунисти, на които целия 'много "отворен", развит и "капиталистически" Запад (САЩ и ЕС) ще се изтрепе да се кланя и да се подмазва, та дано да помогнат малко в Голямата Криза, да спасят Световния Капитализъм. Само преди няколко дни простите китайски комунисти обещаха да помогнат на тарикатите демократо-капиталисти от ЕС да си спасят полуумрялото евро...А какво би станало ако същите комунисти-китайци спрат да купуват американски облигации (или ако продадат тези, които вече имат), бедна ти е демократично-капиталистическата фантазия...А, на всичкото отгоре тъпите китайски комунисти имат и 2.7 трилиона долара валутен резерв и се чудят за какво да ги харчат (за разлика от Дянков примерно) та всички капиталисти по света ще си изпотрошат краката да тичкат до Пекин и да се молят на наследците на Мао да благоволят да подпишат някое-друго договорче... Е, те китайците са тъпи и не ги разбират нещата - още ги управляват комунисти...ЯНе са умни като българчетата, да си изберат десни популисти с полуграмотна бивша мутра начело, че да ги оправят веднъж завинаги...А след 6-7 месеца, като си изберем и полуграмотен, крадлив бивш милиционер за президент, е, те тогава вече съвсем ще ги ударим в земята тъпите китайци!!!

И ако не подпише какво става ?Същото като с законите - пак си ги назначаваме ( ама после питаме що президента така направи).Важното е нашите да излязат от лайната( може да миришат ама са наши).Та не разбрах къде е разликата комунизъм(социализъм) и бълхарската демокрация.

Това е добре, че ще сменят дипломатите, кадри на ДС. А кога Пожарникаря ще смени сина на кадъра на ДС големият министър Младенов? Между другото, сега като замине Премиера-слънце в Бразилия, щял да учи Дилма Русев как се реже лента при окриването на светофар.

Иевала това са светофара мъ изкефи.

фффhotmail.com ( нерегистриран ) 25.12.2010 19:14 Освен езици трябва да знаят още и какво и как да говорят. А г-н министъра да обясни ио защо напускат младите можещи и знаещи. Повечето не остават поради слабото заплащане вътре в страната, не че и навън българските служители в мисиите получават едни от най-ниските заплати. Коментар на НикиБ, публикуван на 25.12.2010 19:13 pеплика ! НикиБ НикиБ ( нерегистриран ) 25.12.2010 19:13 Понятието "полиглот" в разбирането на Бойко Борисов и Мирослав Найденов има следното значение: "лице най-често от женски пол, но понякога с неопределен такъв, поназнайващо по седмстоин думи на немски и английски, което не може на две магарета сламата да раздели, но раздирано от болни амбиции за бърза кариера, по възмохност извън България"... дано Николай Младенов да има нещо друго впредвид...

Най напред да назначи Шкумбата, той е млад кадър от кариерата и е от най-способните.... и по после сичките останали циркаджии намерени по кръстовища и паланки от дългата скамейка.....