Николай Младенов вече е специален пратеник за Близкия изток

Съветът за сигурност на ООН одобри назначаването на българския дипломат Николай Младенов на поста специален пратеник на ООН за Близкия изток.

Обратно в новината

Коментари - Николай Младенов вече е специален пратеник за Близкия изток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дипломат е тоя, какви пет лева. Ще цъфне и върже Близкия му изток с такива майкопродавци като Младенов.

Кое е по-достойно, Като долна соростия, за "Баничка с кафе" Да имлижа на тоя червей, и оная стара сврака, Задниците, меришещи на вносен Бахур, или , Имиджа да си запаза, като им кажа: Идиоти! Сталинке, прости мъ какъ, ни съм тъ забравила! Чуствай съ, и ти , попържена, вгз, около Потока ? идна бабичкЪ

Сега Николчо ще "оправи" и Близкия изток, както оправи нещата в България та ги гонеха с камъни от Правителството на Борисов 1.

Да оправят света се бутат все такива юнаци от държави, които са все тотално "оправени", предимно такива от източна Европа, дето всичко е цъфнало и вързало. За западняците това си е каторга и стрес, нищо чудно, че на холандеца му е писало.

от правосъдие за престъпните гербаджии като Младенов са имунитетите и високите постове на които те взаимно се самоназначват. И т.н. "Народен съд" съвсем не е бил случаен и лишен от смисъл, след националните катастрофи по царско време, което не се различава особенно от сегашния произвол на шайка овластенои бандити.

Няма ли поне един не каже нещо положително за тази особа?

Дира, защо ни занимавате с това номенклатурно леке??

Тази мижитурка, произхождаща от номенклатурно комунистическо семейство от бившият висшт комунистически ешалон, който при СДС носеше чантата на Надежда Михайлова (Нейска) и подтичваше след нея като кученце, а при ГЕРБ веднага се спусна да целува з..а на баш мутрата, пак се уреди! Той срам няма - има здрава комунистическа закалка, но защо ГЕРБ работят с такъв ренегат!? Отговора е прост.Защото голяма част от гербажиите, включително мутрата и другите им тартори , са с подобно комунистическо минало! В момента ГЕРБ , може да се каже, че е "Б" отборът на бившата БКП.Достатъчно е само да не забравяте, че най-висшата институция в Б-я - българският парламент, се председателства от бившият партиен секретар на плевенската окръжна организация на БКП - Стефка Цачева! За Плевнелиев не споменавам , той просто, не заслужава внимание.Успя да се издигне само до платен комсомолски секретар - промените го хванаха твърде млад.

Интересите на жидовланд ще са добре защитени в тая измислена клика - оон. Недоумявам защо все още се представя като Българин..... Има нещо странно и зловещо във факта , че от четвърт век начело на външно и военни министерства са все индивиди от неговия етнос . И не само там ..... Едно добро начало ще е да премахнем този абсурд . Със здраве : )

ще премахваме абсурди, най добре за всички ще е да започнем с твоето премахване/унищожение...

Пепел няма да остане от вас,г-да.

Ренегатът-службогонец си намери поста.Да е жив и здрав, но да внимава, че с това специфично излъчване може да му излезе късмета по тези географски ширини.А може и това да е била крайната цел.Знае ли някой?

Никинциту е дялано камиче, явно... Тиквата го беше направил първоначално министър на отбраната... Оправи де що отбрана имаме и го направиха министър на външните работи... Та станахме така без работи в международен аспект... Сега ще оправя ООН-то, пък утре току виж и патриарх вселенски станало наш'то момче... И да не забравяме - то си е дете на активен борец против фашизъма и капитализъма, досущ като банкянския макак... Пък вий можете само да му завиждате...

Близкият изток скоро добро няма да види.

Пращат евреин да омиротворява Палестинци и израелци!..ами то е ясен изхода от сега - ще защитава израелцките интереси.

Боже този глупак не защитава нашия интерес

Продажно леке.

Това им е играта на българските политици. Продават всички български национални интереси за да се уредят на бюрократична службица я в ЕС, я в НАТО.

Проституцията е стара колкото света. Формите и на проява също.

Който слушка - папка, т.е. майната му на православието.

Борисов , все такива МЕКЕРЕТА прави министри ! Приоритет в българия министри военни и външни да бъдат с еврейски корени !

така му нареждат.

да е далеч от България, защото Николайчо е крайно вреден герберо-комсомоски паразит.

Тия евреийски агенти навсякъде и за всичко ставали бе... таман опрАи Ирак сега пак с тия араби Незнам как ще се раберат !!!

Това леке с комсомолски корени освене да докара тук джихадисти друго няма да направи.

американския посланик го убиха в Бенгази от благодарност към демократичните промени, такива грешки с американски граждани не трябва да се допускат вече.....

Познавам го лично и семейството му. Казвам ви няма такъв службогонец и кариерист. Пренебрегна и жена и новородено дете само и само да се издигне в службата. Никакъв респект нямам към такива хора. Ако си кариерист, бъди такъв, но не създавай семейство, което нямаш намерение да гледаш. Нисък клас човек.

АЛО "МАЛКО БИОГРАФИЯ" ИЗОБЩО НЕ Е ИЗВЪН ТЕМАТА , А ПОКАЗВА КОИ БЪЛГАРИ СЕ УРЕЖДАТ НА ХУБАВИ МЕЖДУНАРОДНИ ЗАПЛАТИ И КАК БЕЗ ДА СПАЗВАТ И НАЙ-МАЛКИТЕ ПРАВИЛНИЦИ СЕ ДОКОПВАТ ДО ВИСОКИ ПОСТОВЕ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕ ОНО.

Ти пък точно на това ли казваш "хубаво място"? За там са само алчни продажници и лицемери.

Тоз не е ли чифутин, бе, та да ни скара с тарамбуките ?

Няма файда от това ООН, който и да пратят. Сирия, Либия, Ирак са на парчета, тухла върху тухла не е останоло. Къде бяха ти с белите якички когато ставаха тия престъпения, май бягаха за здраве в Централ Парк в Ню Йорк.

...като Женева. местните ги мразят, защото онези са освободени от данъци.

Естествено, че ще пратят някой от Източна Европа да се занимава с "горещите картофи" на арабския свят. Досега когато всичко беше мирно и тихо, не беше опасно, имаше много повече пари и привилегии, щя изпратят българин ама друг път. Хич не ми завиждам на Николай Младенов. В днешно време да ходиш по ония места може да ти струва главата в буквалния смисъл.

няма да ходи бре, те такива лигльовци никога не ходят.

Това на комуниста Петър Младенов внука ли беше?

Ние българите ще ли търпим туй нещо?

е възнаградено.

Вместо да докара още- още вода, да ги издави, мамкаим деба, тръгнал по съвещания, акъл да дава ! Мисли че това му е в България, на пуяка ? бейбе ТудоркЪ

Поне 500 души сме по-кадърни от тоя комсомолец, а не ни се предлага нищо свестно зад граница.

Оня пингвин и тоя ли ще коли.

Откъде накъде тоя ще получава огромна заплата, а тука ние ще се чудим как да я свързваме.

Защото ти си тъп и прост селянин.

С други думи специален пратеник на уса и израел - ще помага на Блеър- неговият бос, който се крие из района и прибира хонорарите докато в Хага го чакат да го съдят. николайчо, понадалеч от района да не те приберат от ИДИЛ и разделят главата от тялото.

Що пък, не взема, иас, да се НАПЪНА, На свраката бокова, и туй, нейно копеле, нещо топло, ароматно, от мене, да предложа! Барна Мерано

В невероятен свят живеем! Долнопробни комунистически мекерета се назначават по високи международни постове . ЕС провежда икономически мерки сякаш извадени от учебник по икономика на социализма ......а основния износител на тероризъм ( строителят на салафитски джамии по цял свят, вкл. и в България) саудитското кралско семейство, се представя като борец срещу тероризма и дори праща някакви изтребители срещу ИД. С една дума: ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ

Първа мисия- в Ислямска държава

В България се уважават простаците, успелият българин се мрази неистово.

А предателят- е...н се помни вовеки.

Така е. това е робската психология.

Колкото по-вече продава интересите на народа си, толкова повече расте в кариерата. Как няма да е пример за подражание???

ВЕЧЕ Е ЯСНО КОЙ ЩЕ БЪДЕ СЛЕДВАЩИЯ БЪЛГАРСКИ ЕВРО-КОМИСАР КОГАТО ВУЙНА СТАЛИНКА СЕ ПЕНСИОНИРА :))) .... НЕ СЛУЧАЙНО НА БЕДЖАМИНИТЕ (100-ТЕ ДОЛАРА) ИМА ЗНАКА ПИРАМИДА И ОКО :)))

Мете се ако, нема защо да се абите да пишете! Допуска се само на Боката и Ники гзда имлижете? Да не забрава и онаа, Сталинката, дагеба трътката мазна! Каде са, Шарлита, или ония, ОТ, пор- тести мрежата ? Вуна- Шарли Вампирова

Браво, браво! Трият се неприятни коментари, новината се свали.

Демокрация в действие: "Кой не скача е червен!" "Който мисли е предател!" "Който протестира е сепаратист!" "Който иска свобода е руска подлога!" Който не иска да воюва в Украйна е всичкото горно едновременно.

с няколкото паспорта в джоба си няма нищо общо с България и не би следвало да се появява в българските новини.