Коментари - Съдебният съвет наказа Николай Кокинов със забележка | dnes.dir.bg
назад

Съдебният съвет наказа Николай Кокинов със забележка

Висшият съдебен съвет (ВСС) наказа със "забележка" бившия градски прокурор на София Николай Кокинов. Наказанието е заради нарушение на случайния принцип за разпределение на дело, свързано с престъпления в енергийната сфера, съобщи "Правен свят".

Обратно в новината

Коментари - Съдебният съвет наказа Николай Кокинов със забележка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като се видя как се избират ръководни прокурори по герберски всеки може да си припомни и избора на членове на БСС и на КС по герберски. Не беше много отдавна за да ви е хванала склерозата..Така че тов НЕ Е новина а един ПРЕДИЗВЕСТЕН край на това. Когато НЕ СЕ гледа съдържанието на разговора а се търси кой го е записал винаги ще стигаме до този край.

това мазно селянце е изклучително нагло.хубаво си беше по тошово време с зителството в софя.сега се напални сас нагли селяндури.че дазе и градски прокурор селяндур беше.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Когато няма народен съд за магистратите ще бъде така....нищо добро не ни чака без народен съд за действащи и не действащи юристи и прависти!

Сигурно за разговора му в Банкя наказанието ще бъде назначаването му за апелативен прокурор.

По-интересното е къде е сега този ямболски хитрец и какви пари харчи!

направо ми стана гнусно като го слушах на записа този ямболски лигльо. Такива трябва с мощен шут да бъдат изритани въобще от системата и от всякакъв вид държавна длъжност. И като говорим за избори на мен точно този ми повлия да не гласувам за ГЕРБ както се бях настроил а не печатницата с бюлетините.

За тия заплати в Прокуратурата по-хубаво от провинциален чалга фен няма да се намери! Въобще сялата система в държавната администрация е уникална и въведена в степен да е слуга на политически престъпници.

кокинов е худатажствал пред борисов, кожто няма никаква власт и позиции. а кож ще накаже цацаров, кожто участва в преврата с булетините? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами сега, мама и тати така ще му се скарат на момчето! Може даже да се изчерви от срам.

За мен Кокинов е по-скоро е удобна и безобидна жертва. За бележете той е ходатайствал пред Борисов. Кой в този момент е Борисов? Бивш министър председател, т.е. човек, който юридически не разполага с лостове за кадруване в съдебната система. Обаче ако Кокинов се е бил помолил на Цацаров, например, за едно "по-уютно" постче, то тогава бих го приел за ходатайство. За ходатайство може да се приеме и разговор с някой от ВСС, който реално взима решения за подобни назначения. Ако, хипотетично, се подслушват членовете на ВСС, шефовете на управляващите партии (БСП, ДПС, Атака), гл. прокурор то тогава ще се разбере целия механизъм, по който се управлява цялата държава. В сравнение с тези хора Коканов ще изглежда като невинно агънце по Георгьов ден.

За съжаление най-непрозрачната и най-консервативната система у нас е съдебната.Действията на Кокинов не са изключение,а потвърждение на правилата на играта.Исканите и наистина нужни промени в тази система няма как да се случат,понеже и законите,и промените им зависят от юридическото лоби в Парламента,а то никога няма реално да застоне само срещу себе си. От устата на съдия съм чувал :"Аз съм недосегаем и несменяем!",което, за съжаление, е факт.След като при явни нарушения на всякакви правила и кодекси виновните или не получават наказания,или пък получават,но от типа "забележка" и "мъмрене" какъв ефект искате да имат те върху поведението на останалите юристи? България е страна на парадоксите,в която юриста може да работи като съдия,прокурор,а след това и адвокат на бандитите свободно и по собствен избор.Контрола за действията му са възложени на такива като него,на покровителите му,а обществото няма никакво право на мнение. Изборът на ВСС и досега е въпрос не толкова на професионализъм на членовете му,а на партийни и икономически договорки. Колко българи реално вярват днес на правосъдната ни система и колко от тях вярват,че нещо реално ще се промени в тяхна полза ?

Точно така. Но за да се промени системата трябва да се "ремонтира" конституцията. А затова е нужно Велико Народно Събрание. Обаче, без предварително широко обществено обсъждане, включително от граждански организации, неправителствени организации, и разбира се от юристи, дори и ВНС ще е безполезно и не продуктивно.

Яко пипа днешната съдебна система.Не е като при Бойково време.Сега Кокинов ще си избърше задника с това наказание, и ще си продължи далаверите.Това е позор за България.

Сред бранша под сурдинка се говорише, че Кокинов е момчето на Маджо.И сега се повтаря народната мъдрост,че гарван гарвану око не вади.Колегите му правят ,,забелешка".Погалват го с перце, той ще си го премести от единия крачол в другия.Браво на безпринципната ни съдебна власт.

Гнилоч, гнилоч и пак гнилоч е цялата Темида!

В този случай народът би казал "Преместили са му го в другия крачол" За такива нарушения-само забележка,добре че не са му дали награда! Срам!

Всичко по реда си, ПЪРВО ДА СЕ СПРАВИМ С НЕЩАСТНИЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТА, А ПОСЛЕ И СЪДЕБНАТА ВЛАСТ

А с такива нещастници като вас едва ли някога ще се справим...защото винаги ще се намерят такива за някой и друг лев..

Ако Сидеров е шутът в парламента, този негодник тук е шутът на Темида !

и допълвам : От тук тръгва мафията протестиращи ! Вашето мнение ?

а б б е шут в политиката а кой първо напусна съвета при президента- б.б. но затова клакьорите не казват идума - позор

Ами сега на "случаен принцип" да му лепнат едно обвинение и присъда!

Интелигентни лумпени, къде сте бе?! - Хайде протестирайте пред ВСС, покажете колко сте справедливи, освен че сте богати, млади, умни и т.н.!

Е сега е момента протестиращите да докажат дали наистина искат морал в държавата или всичко е лицемерие и интереси /може би подплатени за някой /.На мен това далеч не ми изглежда нормално от човек който трябва да поддържа държавността.

Това ли е справедливост ,блокирай работа на Съдебения съвет трябва да направят протестиращите иначе само с оставка на правителството няма да стане

Този да не е в първи клас ,та забележка.Лицемерието и корупцията в тези среди е най голяма в България.

Сега да му я напишат в бележника и да се подпишат родителите.

за jftf !!!!!Какъв КТ ? Кви 5 лева ? Има ЗСВ...

Много тежко това наказание бре. Ужас как ще го изтърпи човека?

към "интелигентните, усмихнати, позитивни, спонтанно" протестиращи Преместете протеста пред ВСС, Съдът и прокуратурата са важна част от управлението на държавата, нали искате промяна...

Всичко си има ред, първо парламента

Интелигентни лумпени, къде сте бе?! - Хайде протестирайте пред ВСС, покажете колко сте справедливи, освен че сте богати, млади, умни и т.н.!

Да, така е, но...за административни нарушения. Изнасянето на информация за разследване е престъпление, а не провинение!!! Престъпленията се наказват по друг начин - присъда!

Каква забележка бе дебили? Този слуга на мутрата Буда изобщо няма повече място в прокуратурата.

Той си подаде оставката, за Ваше сведение др. генерал!!!

А защо просто не му я приемат и да го заклеймят като позор за прокуратурата бе редник? Или мутренското задкулисие от кенефения банчански разговор е за предпочитан пред случая Пеевски?

Май се усетихте,но защо протестиращи не се изтупате пред ВСС или така ви нарежда мутрата.

ЕТО ТОВА СЕ КАЗВА НАГЛОСТ !

За престъпленията в енергетиката Кокинов е съучастник - укривател на престъпници! Каква забележка бре! Явно, че е Висшия съдебен съвет е обезумял! Това е истината за компетентността на някои хора във висините на съдебната власт.

е няма такава държава ?!?!?!АБСУРДИСТАН тоя е нарошил маса закони те забележка той е за затвор

Така се наказва при нас. В партия Герб може и 100 тояги на голо да бият, при нас е по-либерално ... все пак сме деликатни хора.

Ако в мафиотската групировка, пардон политическа партия ГЕРБ наистина биеха по сто тояги на голо за подобни провинения, то обвиняемият Цветан Цветанов трябваше отдавна да бъде смазан от бой, не мислите ли?

Какви са тези кретени, какви са тези магистрати, какви са тези магарета,бе?Знаят ли тези кретени, че за такова невинно провинение това теле Кокинов ще изтърпи углавно наказание в Германия, а не това смешно дисциплинарто наказание!!! Веднага трябва да бъдат единодушно, както са го решили единодошно да бъдат уволнени тези тъпи магарета от ВСС. Трябва незабавана промяна в конституцията в глава "съдебна власт" и непременно да бъде предвиден механизъм такива доказани престъпни съдебни елементи да бъдат уволнявани и да не помиришат повече магистратска или адвокатска работа. Това навсякъде по света е най-платенати и престижна порфесия, а тези маймуни само я петнят!!!Само така ще се изчисти тази гнила система. Тръгнали гамените да протестират срещу правителството и парламента, защо не погледнат в съдебната палата какво става? В тази гнилоч, ако 1 е свестен 9 са корумпирани или малоумни. Гнусна, гадна, долна, воняща и отвратителна система. Затова нямам държава, защото нямаме съдебна система. Ако имахме нормална съдебна власт и другите две власти - законодателнати изпълнителнат щяха да са нормални. Вкарай една дузина корумпирани министри и депутати в затвора - другите няма да посмеят да крадат.

А Бойчето кога?! Нали са с Кокинов заедно на записа. Пак за единия може, а за другия не!!!!

на Бойчето може само в дупето! Че каквото му е мазно, добре ще им дойде на загорелите пандизичии този дебел задник.

Кокича вече си е разплел чорапите от мъка;)))))) Как ще живее с това тежко петно?:)))) ВСС са изверги!:))) Предполагам, сега Хелзинския комитет ще вземе остра позиция по това варварство:))))))

ГЕРБЕРАСТИ! От горе на долу и обратно!

Ти, тъпанар нещастен! Не осъзнаваш ли, че твои другарчета, червените боклуци, са създали тази подкупна съдебна система от от началото на прехода. И продължаваш безкрай да пишеш по различните форуми и да плюеш ГЕРБ. Грешката на Б.Б., че не ви е рагонил фамилията още през 2009 г., барабар с турската мафия и шизофреника Воленчо-Боленчо.

ТИ, Неграмотнико,нещастен...... Грешката ни е че не ви очистихме всички кумоноидни отрочета....още през 89 година!!! Ще си пиша когато и където искам....,защото съм си го извоювала,докато ти,нещастнико не сис е бил родил още!!!И не само това! А такива,като теб ще смачкам с два пръста,защото се размножавате и тормозите децата ми!!!

деер

Министърът на правосъдието да предложи за наказание Кокинов и всичко от ВСС и да постави началото на нов казус - има ли морал сред магистратите???!!!!

ето това е държавност забележка и то другарска

А как е в Европа?Нали все с нея се сравняваме?Там така ли просто правят забележка, изяждат по един шоколадов бонбон и хайде?Този човек е магистрат, не е филмов герой. Протестирайте за почитането на морала и законността, които в тази държава съществуват само в учебниците по право.

Поредно срамно "наказание" дадено от български съдии. Даже не ми се коментира повече, а и какво може да се каже? Хората на власт са безнаказани.

ХА..ХА...ХАХАХА....ВИЕ СРЕЩУ МЕНЕ ЛИ ВЗЕХТЕ ДА РОПТАЕТЕ БЕ ПИЛЕТА.....КАК ЩЕ МЕ СМАЗВАТЕ....ТА НАЛИ ВСИЧКИТЕ АЗ ВИ ВАДЕХ И ЩЕ ВИ ВАДЯ ОТ КАУША.....НЕХРАНИМАЙКОВЦИ....ЧЕ И НАРОДА ЩЕ НАСТРОЙВАТЕ СРЕЩУ МЕН!!! Е КАК ДА СТАНЕ ТОЙ ТОЛКОВА Е ПРОСТ НАРОДА И ОСИРУТЯЛ :))))

Вай ... горкия ... ми май му "окапаха" веждите от срам .... !

Това не е държава и няма да бъде!

вижте този нагъл и ехиден поглед, това не притеснен човек, а само дебнещ като хищник, кого и откъде да притисне, браво за забележката, браво, че е валяло и Той не е разбрал, а сега със законите специално за магистрати го върнете на работа като прокурор на столицата и му се извинете пред целият български народ, предлагам стачниците да се преместят пред съда

Само нова Конституция ще оправи тази сган!

Нова Конституция е единственото решение за реформа на прогнилата от КОРУПЦИЯ Съдебна система!

ТАШАК , би казал Бате Бойко !!

ти пък, че откъде ще се вземе този ташак, не ги ли виждате колко стават, че и за ташак не стават, но иначе нямат равни....

Лексика на премиер.....Чудничко!

Luna0102

" Заедно с това е изнесъл данни от разследването срещу Мирослав Найденов," Верно ли ? И какви данни? Че не знае нищо, ами по същите данни може да осъдят цяла България. България страната на абсурда- истинските престъпници недосегаеми, а на другите ще им търсим кусури докато им намерим.

народе, гледайте ги и си правете сметка

Толкова ми е гнусна тази "правосъдна "система,че не ми се дори коментира.

Накривили му капата.

Не смятам, че на фона на всичко което става и се приема за "нормално" в държавата - Котинов е точно най-провинилият се прокурор... де всички барабар с Цацаров да бяха "лоши" като него ... те един от друго по-големии бандити и разбойници, главния провали изборите... некви други кадросват . хаха са Кокинов, който единствен има доблестта да си подаде оставката ще отнася вината... виновно е цялото общество, че търпи това състояние на нещата, но идва видов ден....!!!

Kalin

Гарван гарвана око не вади

А бе хора не виждаме ли че най големия проблем на Бг е липсата на съдебна система.Нека да се прехвърлим на протест пред съдебната палата и пред прокуратурата. Трябва да има възможност да се сменят съдии и прокурори, ако се налага преди да им е изтекъл мандата.

Подкрепям те напълно! Коренът на злото в държавата е скапанат съдебна система. Точно там трябва да се пипа конституцията. не може един адвокат да вижда, че съдията или прокурора е написал един акт, който очевадно говори за корупция и да няма механизъм да го изядеш с парцалите това коремпирано леке!!!