Цветан Василев: На кого слугува Бареков

Специалистите по "парични трансфери" в куфарчета трябва да бъдат търсени сред кръговете, които подготвиха и осъществиха атаката срещу мен и КТБ, заяви Василев.

Обратно в новината

Коментари - Цветан Василев: На кого слугува Бареков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

откаде се взе този цветан василев ...? как забогатя ...?стана собственик на банка и частен самолет...?! отговор : от крадени народни пари ! интерпол може да го доведе в бг за 1 час, но явно власта го подпомага ! за това хора , на улицата , на воина ! а този мустакат изрод е за пандиза и на бесилото, публично, както в стари времена! транслитераця! !

Г-н, Бареков, Днес е срчда 30.07.2014 г. Чакахме ви с "гръм и трясък", а то дори и звук няма. Не мога да разбера три неща за Бареков. Аз съм от Пловдив. 1. Г-н Гергов от БСП му даде старт в живота - сега го плюе!!!!!!!!!!! 2. Г-н Цветан Василев инвестира в него много пари - Сега го плюе!!!!!!!!!!!! 3. Г-н Пеевски продължава да му налива купища пари - и него плюе!!!!!!!!!!!! Що за човек си бе Бареков!? Нищо няма да излезе от теб и народът го вижда.

Мисля, че трябва да си платят сметката сами!!!!!! Яли, пили и се веселили, после окрали......сега държавата, т.е. всички ние, да платим още веднъж влоговете и кредитите им най-вече. Е няма как да стане. Управляващите, настоящи и бъдещи, ако искат да изкарат народа на улиците, да продължават все в тази насока. Не че, чашата не е преляла и без аферата с банката, но наглостта и алчността им минаха всякакви граници.

Бареков, слугува на фирмите на бизнесмените и на техните жени - т.н. новобогаташи -деца на бивши соц. директори

Аз да ви кажа истината,всиччко е за папкането.От сега на татък ще видите какво е драпане за кокал на всяка цена.Такава помия ще се излее само и само да са те.И накрая пак ще са 240 хрантутника един от друг по отвратителни,и ненаситни.Народа да търпи и да гледа как всички на около в съседните държави живечт като хора а ние като скотове.И защо заради ненаситноста на тези които избираме,въпреки че ги знаем какво представляват.Такъв народ е обречен,тъп и непоправим!И си заслужава теглилото!

Ще се опитам да отговоря на много коментатори. Има обвинение, че има липси и кражби от банката, необезпечени кредити в големи размери, както се тиражираше в медиите на една от страните. Обвиненията са от тези, които атакуваха банката! Възможно ли е Банката да се атакува от дузина прокурори, полиция, жандармерия с БТР-и, и да не се повдигне обвинение! На кой не му е ясно, че проблемът на Банката дойде от вън. Напълно възможно е, но съвсем случайно, да се окаже, че има и вътрешни проблеми. Ако ги нямаше евентуалните вътрешни проблеми, тя дали нямаше да бъде пак атакувана! Защо, щом се смята за невинен, Василев не се прибира в България? Защото правоохранителната система е страна срещу Банката. Няма кой да го защити от нея! Има процедура, по която прокуратурата може да вземе обяснение по дадени въпроси - като командирова прокурор във Виена, или Василев да даде обясненията пред австрийските служби, които ще бъдат препратени в БГ. Прокуратурата засега не е имала въпроси към него!

Браво!!!Един от малкото разумно мислещи хора България!Толкова простичко и ясно обяснение!Браво още веднъж!

Е, зависи кой стои зад никнейма 007. Дори само спонсорството на Бареков е ... неразумно, да не кажа, че ако се провери, може и да се окаже наказуемо. А това за БТР-ите вярно ли е или "фигуративно казано"?

Атакувана беше ФИБАНК.Но тя можа да се разплати с всички. Ако е така, както пишеш, би трябвало КТБ също да се разплати с всички. А то държавата се чуди, как да я спасява.

Като се върна назад във времето и си припомням как през различни периоди се захпва едно име и се дъвче определен период и после се захапва друго.Беше Ахмет Доган.После Румен Овчаров-беше собственик на държавата и какво ли още не.После Алексей Патров-Трактора,той дърпаше конците в държавата,рекетираше,най-голямото страшилище.Сега Пеевски и Ц.Василев.Същата песен се пее,същия филм се повтаря.Има нещо сбъркано ,гнило и ненормално в в нашата обществена среда.Има закономерност в това повтаряне на методите на действие.Не защитавам никого,но и не приемам този хор ,в който всички се включват да пеят безпаметно??!!

Въпреки очакваните минуси: ВСЕКИ ОТ НАС/ХОРАТА/ слугува на този ,който плаща повече! Та и въпросните "господа" / Бареков,Цв. Василев.../ също. Нали все пак и те са хора. :-(

Това не беше ли до скоро придворният ти шут на заплата при теб? Всеизвестно е кой финансира кампанията на Бюреков.

Не мога да ви разбера - нито т.нар. бизнесмени, нито мафията, дето в момента "управлява". Толкова ли сте безмозъчно "умни", че не можете да сметнете, че даже да крадеш - 10% от БНП на работеща страна е МНОГОКРАТНО ПОВЕЧЕ от над 50%, дето в момента крадете от обедняващото население, като в процеса го настройвате сериозно срещу вас. Нямате никаква мярка. Заплатите се ползват за контрол на числеността на населението от времето на втората римска империя, ама вие даже не знаете реално с какво население си имате работа и не искате да дадете и колкото да оцелее обикновения човек, дето с труда си ви храни. Това, дето се стоварва върху нас с ваше съучастие, би унищожило и най-силните народи на планетата, но и това не ви е достатъчно. Чудя се толкова ли искате (подсъзнателно) да бъдете избити, а имуществото ви конфискувано и/или разграбено? Вдигнете заплатите на населението за да стане икономиката поне себеподдържаща се и оставете на кормилото тия, дето реално могат да управляват икономиката и т.н. - или ходете да ви опяват - вас и семействата ви, защото става въпрос на време да усетите че кръвта вода не става.

Що трябва да слогува на някого ? Това се питам пък аз. И Ти на кого

слугува на шизофренията си

По-важно е къде са парите на вложителите. Колкото до бареката - не е важно, кой ще ни управлява, а как ще го контролираме. Дали ще е бареков, борисов, местан, миков (наредил съм ги по азбучен ред), като им даваме възможност да крадат до наси..не, това и ще правят. Питайте някой пчелар, ще ви каже, че дори пчелите крадат мед, когато намерят слаб кошер. Българите сме точно това - слаб кошер.

Цецо Мустака не се крие и никой не го търси ! Няма обвинение срещу него! Но едно е сигурно, че той има скрито "нещо в ръкава", което ако извади и покаже на много от политиците в България ще им се стъжни !

А какво обвинение да му повдигне прокуратурата на Василев? До тук имаме: 206 милиона фира от КТБ - според повдигнатото от прокуратурата обвинение, виновни са четирите цаци; 3, 5 милиарда?!( никой не е казал колко са точно, но това число витае) раздадени като кредити - добри или лоши, пак няма инфо. И според един действащ от 2002 г. закон, Василев като собственик на банка НЕ НОСИ отговорност, ако тези кредити са необезпечени! Така че ...

А Вие, г-н Василев, на кого слугувахте от 2001 насам? Дали не се опитвахте да слугувате на всички "държавни мъже" и правителства? И накрая, в стремежа си да бъдете универсален банкер на властта, в един момент се оказахте еднакво неудобен на всичките?! Тази позиция на "неутрален коментатор", която е заел господин банкера, е най-малкото неуместна! ти си част от проблема, банкере!

Дали той е слугувал или на него са слугували политиците срещу ..... - въпрос на дискусия и гледна точка !

Е, да приемем, че са си били взаимно изгодни - нали се сещаш, че в тези деликатни отношения има две страни - едната дава и търси изгода от даването, другата взема и пак търси изгода от вземането! Така че за мен лично в далаверата КТБ няма невинни алтруисти! И най-малко Василев е човекът, който може да претендира за "страничен наблюдател";о)

Не, не е неудобен, Пипи! Просто се търси някакъв елегантен изход от ситуацията. Ако беше неудобен, щяха да са го арестували или дори свитнали, пък макар и в чужбина както Поли Пантев и Самоковеца.

Да бе - "елегантен";о)) Колко да е елегантен, когато цял народ ще се нагърби с плащането му?!;о(( Пак стана "един да си пие, друг да му плаща... Какво да се прави - балкански синдром", както пее съгражданката ми Тони!

най-вероятно всички са боклуци така че нека се плюят поне може някоя истина да излезе наяве! макар че за хората поне в общи линии всичко е ясно комунисти и посткомунистически разбойници плячкосват за комунистите е ясно само фактът че борисов е имал няколко фирми с пашата и некви трактори и багери е достатъчен! както и факта че първанов и борисов уреждаха хора като бирата и това се е разбрало а колко не се е! всички са комунисти и разбойници!!! живеем в мафия

кой слънчасал слага минуси ???

НЕГОДНИК! МОЖЕ БИ ПО- ТОЧНАТА ДУМА Е НИЩОЖЕСТВО ! АЗ ПИТАМ ДО КОГА ЩЕ ГО КРИЯТ И С ЕВРОПОЛ ,ИЛИ С ИНТЕР ПОЛ НЕ ГО АРЕСТУВАТ И ДОВЕДАТ ТУК ,ЗА Д АСИ НОСИ ОТГОВОРНОСТТА!ДАНС ДА СЕ ОМИТАТ ,ЗАЩОТО НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЯХ! Особено това име което за мен е пълен фалш- наречен-Писанчев! До кога ще чакаме тази прокуратура да се произнесе ? КАК НЕ ГО Е СРАМ ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК- ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ДА РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ И ДА ГОВОРИ ЗА БАРЕКОВ КАТО ДО СЕГА ГО Е ЛАНСИРАЛ? защо мълчи за пеевски? уж се преследваха пък накрая пеевски ще бъде облагодетелствуван с едно преструкториране на кредите на майка му и нищо няма да плаща за тях! ПОЗОР ЗА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО ДОПУСНАХА ТОВА!

Доказа се, че връзка между Бареков и Василев няма! Скоро трябва да се докаже, че и с Пеевски няма!

И как по-точно се доказа, че няма връзка ? Или доказателството са думите на барека и Василев?

Цветане, Цветане ... до преди седмици го хранеше и лансираше тоя, а сега мрънкаш. Докато хората с пари и власт в България не започнат да инвестират в наука, образование и истински стойностни хора, а не самовлюбени кариеристи и амбициозни простаци нито вие ще успявате, нито България!

Боклука Нико Дудука,слугува на Берковската духова музика.Работи кавалджия.....За друго не става.

това се казва тапигьозлък,който беше измишльотина комунистите,които изобретиха т.н ."нов морал",а той, моралът си е все един и същ за всички времена.Не е морално като си в положението на Цветан да правиш изказвания-казано направо хем насран хем голям

Скоро Бареков ще е в затвора... Скоро БСП и АБВ ще се цункат... Скоро националистите ще са сила...

Колкото разбрахте за петко от лясковец-дали той е убиеца, толкова и ще разберете за цв.василев.Други клатят нещата и си дърпат мустака.

ЦУЦАРОВ,ЗАЩО ПОЛУЧАВАШ ЗАПЛАТА?ТОЯ,ДО КОГА ЩЕ СТОИ НА СВОБОДА И ЩЕ МУ СЕ ДАВА ТРИБУНА ДА ЛАЙ???

Много ме радва този паляк - стои си в чужбина напълнил гащите от страх и се оправдава като прясно онодена девица. Е като си толкова сигурен в невинноста си що се криеш като съсел в други държави бе, престъпнико!

нефелни аргументи имаш! Я помисли - ако си агънцето на Лафонтен и глутницата вълци те обвинява, че им мътиш водата срещу течението, ще идеш ли при тях да им обясниш как си невинен? Излагам съждение по принцип. В случая не твърдя, че горният господин е агънце. Много малко знаем, че да съдим.

хубаво е да видиш искрица разум на фона на безбрежната посрественост, благодаря!

От този материал, никаква информация не може да се извади. Евала, знаят да говорят!!! И този се е осрал, като биволица, ама да не коментираме.

Не съм му адвокот на василев , но е прав. От ясно по-ясно е че държавата се опитва по всякакъв начин да фалика КТБ и да замете следи.

Кой

Бареков е пример за арогантност, простотия и наглост, при това в полуграмотна обвивка.......той влезе в политиката като слон в стъкларски магазин.....Отвратително!!!!

като боко тъпоко, още по-гнусно даже

Те двамата не бяхали роднини ??

Крайно време е този да бъде призован за разпит и ако не се яви да бъде обявен за издирване." Компетентните" органи вероятно смятат да направят това след предстоящите избори- в зависимост от печелившите!

Е как ще го извикат нали ще извади доказателства ( не фалшиви компромати) срещу тях. След като са яли от баницата сега е трудно.

Василев докога ще се криеш? Защо не обясниш как лично си одобрявал кредити за милиони на кухи фирми? Защо след като си прав не кажеш истината за всички, които те злепоставят? Кажи истината...........ако си прав има много хора, които биха те защитили. В момента имиджа ти е на абсолютен мошеник с добра протекция от хората срещу, които говориш.

Айде поредния "експерт". Толкова ли сте прости се чудя, да си мислите, че един човек може да одобрява кредити за милиони, бил той и изпълнителен директор? Явно сте. Не че и той не е затънал в лайната ама такива изцепки...

За жалост това не са изцепки. Ако не се покрият фактите ще излязат наяве така наречените одобрени кредити на кухи фирми. Защо според теб квесторите мълчат? Защо надзора не обявява нищо толкова време след като всичко е наред?

Страшен тъпак си или си от кликата на Пеевски и Доган.Ти би ли ограбил собствения си дом или бизнес.Ама нали трябва някой да се плюе.защо не си направиш труда да прочетеш какво е направил този човек за хората и после драскай.

За разлика от теб аз не съм получавал пари от него. За разлика от теб парите ми са откраднати от него. Ти може би си от невинните душици дето са вземали 5 цифрени заплати без да знаят нищо.

Да, много хора ще го защитят - Веждито, Аня Пенчева, Владо Въргала, Тити, мити и други мазни пити.

Тоя става все по нагъл - след като ГЕРБ и ДПС се гушнаха и принудиха правителството да вземе заем за да покрие далаверите му а и най вече да си спасят собствените пари - като на Рашидов, елита на ГЕРБ и ДПС. Защо не изчакаха да мине одита и тогава да се приложи закона - покриване на часта до 100000 а всичко отгоре е собствен риск никой не ги е карал да си влагат там парите.

Петров, малко четеш закона както дяволът чете евангелието, а? Правилно е гаранцията на депозитите да е в рамките на до 100,000 Евро, да. Но първо защо не дават право на акционерите да капитализират банката, което е тяхно право? Защо се позволява затварянето й и тези нагли опити за одържавяване? Ако сегашните акционери откажат или нямат възможност за капитализиране (което още не е доказано, че е необходимо, между другото), тогава да се пристъпва към ликвидация и да се прилагат законовите разпоредби за такива случаи. Обаче нашите управляващи решиха да извадят депозитите от тази банка, да ги платят с пари от гаранционния резерв, да оставят КТБ с лиценз и активи (вече с много намалели пасиви), да я обявят за оздравена и да я продадат с огромна печалба за задкулисни играчи, защото ефективно сделката щеше да мине за малка сума, а под масата щяха да се разпределят яките кинти... Хайде със здраве.

а ти правиш ли си сметка , че тези пари за покриване на депозитите трябва да се възстановят от тази "огромна печалба". Второ не вярвам печалбата да е толкова огромна ако извадят депозитите и добрите кредити от банката.

Защото капитализирането ще предаде апетитните активи под контрола на Путиноидите. Затова!

Рапорт - Днес агент Алберт и агент Хлапето , бяха в студието БТВ е яросно защитяваха Б.Борисов ! В момента 2лица работят за друго чуждо разузнаване! - Цв.ЦВ.

ще им позволяваме да ни правят на маймуни? Президент, шеф на БНБ, ex финансов министър, целия парламент си прехвърлят топката и не правят нищо. Василев се крие удобно и се държи като ощипана девственица. През цялото това време старадаме ние, тези които не си получават заплатите, пенсиите и не можем да боравим със собствените ни пари. Ако не организираме протести и не търсим виновници ще ни лъжат до последно!!!

А бе, Барека си каза как е станал политик - една сутрин си облякъл бялата риза и отишъл в Костинброд нататък е ясно.

Три ночи, ево не спавам, три начи оки не склапам! Яви ми се, мой Цветане, яви ми се, росна китке, Между тебе и Дудучето да полюбим по- гадното $ & $ Радио Ереван пуска српска народна музика? ( ЧАЛГА !)

Защо лицето Цветан Цветанов още не в панделата? Или чакате някой нормален гражданин да осъди страната в Страсбург за гавра с правото на демократична България? Или за да фалшифицира новите избори с цел лично облагоденестване - милиарди в книжка? Цветанов - в затвора!

Ей писательо, докога ще се криеш като мишок?

Имайте предвид, че: 1. Лицето Боко Методиев Борисов е носител на златен медал в средвото училище за успех. Чел е и "Винету" от кора до кора. 2. Терминът "див каратист" е вид признание за интелекта на този човек. 3. Не е маша на определени финансови кръгове, чийто корени са в чейнджа на "Мъгурата". Парите за политическата му авантюра са от спестявания за закуски- 4. Не е вярно,че е наркотрафикант на кокаи Пренасял е хашиш и безвредни леки опиати, за да си подпомогне ремонтите по жилището. 5. Не е вярно , че задигна 8 милиарда лева с участието на Дянков и че се готви отново да гепи нови 8 милиарда чрез корекцията на бюджета , приета вчера. 6 Не е вярно че е бивш член на БКП, охрана на Т. Живков, че е агент Буда и брат в заверата ДС 7. Не е участвал в ежедневни скандали, злоупотреби с авиоотряда, че е зависим от осъденото лице Цветан Цветанов, че е тъп и не знае икономика и чужди езици. Знае цигански. Докладва агент 22-94. Подпис.

Четете си опорните точки, другари. Не може със стари лъжи да сме актуални на днешното състояние.

То всичко на вас червените ви е платено, но от откраднатото от народа! Боклуци!!!

Боклук е Ц.Цачева и то ЧЕРВЕН , Може и тя да го е написала!!!

Василев,крадецо,защо не се прибереш в Б-я? Защо и от какво се страхуваш? Заплашвал ли си хора когато беше "могъщ" и как се разправяше с неудобните?

Със сигурност престъплението,извършено от Василев е било добре прикрито от политически чадър!Нека се разбере кои политици стоят зад това и да бъдат наказани!Да не се окаже че играе с Бойко

Точно това пък НЯМА да разберем.

до скоро на теб.а днес на собствените си интереси-като истински български политик

Не на глупаци ами на незнам какво ни правят вече. Защо Цветан Василев е още зад граница ?

Всички заедно, ведно с БСП и останалите слугуват на когото трябва, взимат си паричките иние плащаме целия масраф. Къде да идем да живеем- ни е всички вече на над 55 години- интелигентни, умни, знаещи езици, но вече с болни родители, за които трябва да се грижими и вече с наличие на внуци, които обичаме? Кажете г- н Борисов към Вас се обрръщам- ке има ли възможност да останем в България ?

Пообъркали сте статията. Това на снимката не е другаря Борисоф.

Ти пък намери кого да питаш.....Къде е дъщеря му на този, към когото се обръщаш? Като заживее тя трайно в България, тогава...може би.

На когото и да слугува-оплете и кошницата.Излъга и измами сигурно както вас,така и тъпия български нрод.Сега ще ви се хили от Брюксел,а ние ще си търсим трохите под масата и тюхкаме,че живеем зле...Хора като Бареков са за лудницата или затвора,а не да се занимават с политика.Политиката е преди всичко ОТГОВОРНОСТ И ДЪРЖАВНИЧЕСКО МИСЛЕНЕ!Абсолютно непознато за тази география....

Какво се случва,когато дадете власт и пари на хора,които не са ги спечелили с труд? Виждате ли? Виждате ли десетките анимационни герои,които живеят вашия живот и които получават защитата, която вие може да получавате? Може всякак да се крие, че едни хора бяха поставени добре в обществото, но не може да се крие некадърноста им и пропилените пари. Всъщност личността на Василев,Пеевски, Бюреков, Плевнелиев, Борисов, Сидеров няма значение. Общото между всичките е БКП,която ги издигна от калта и показа какво може да постигне един лесно издигнат човек.

Само любимите ти товарищи от БСП са целите в бяло, нали?

За мен е много по-важно, че държавата се отдръпна от собствените си закони за забрана изкупуването на скрап, като така легализира разграбването на инфраструктурата си и терора над голяма част от българското население.

Всъщност проблема е, че ние допуснахме това да се случи, без да търсим отговорност от държавните мъже които се огънаха под натиска.