Структури се отделят от партията на Бареков

Градският председател на ББЦ в Пловдив, структурите на ББЦ в Смолян, Девин, Доспат и представители на сдружение "Сила" напускат партията на Николай Бареков.

Обратно в новината

Коментари - Структури се отделят от партията на Бареков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брех! Стъки откога е световен шамп, бре?!?!

Искам снимка на тези хиляди пловдивчани!

ТРЯБВА ДА СИ МНОГО ОГРАНИЧЕН ИНТЕЛЕТОАЛНО ЗА ДА ТРЪГНЕШ СЛЕД БАРЕКОВ. ТУК СТАВА ПРЕБРОЯВАНЕТО НА ЛУМПЕНИТЕ.КАКТО И ПРИ Т.Н.ПАРТИЯ АТАКА.

Вместо за 13, гласувайте за 3!

Капута бе посрещнат в родният си град с яйца и домати:)

Трябва човек да е ГОЛЯМ ОЛИГОФРЕН , за да гласува за капута , бсп или атака .

Умишлено ли пропускаш ДПС ?

Най-добре е да бойкотираме тези избори, белким се поразместят малко. Бареков имитира почерка на Борисов, Ковачки се намърда в партийните слоеве от лични интереси, БСП разчитат на стари муцуни, щото Лидера им ИЗБЯГА в Европарламента, за да си взима парите, без да го "бият" .... и така вече 25 години, взе да ми писва - едно и също.

Всички знаят, че Боко е поръчал убийството му. Значи Бареков заслужава да е в парламента.

Никакво уважение към кандидат бъдещия премиер. Ама дудукът ще ходи в Европата. Тука не го разбират.

Дудукът е гол.

Аааа, не е гол! Навлякъл е кондом.

Истината е проста, уважаеми дами и господа. Бареков е прецакан. И то от липсата на пари, заради Василев, който не можа да се осъфери до изборите. Чист късмет е, ако вземе и 4 %, много съмнително обаче! А тези напускашите Лайна ПАТРИОТИ - под "не сме толерирани" имат предвид - НЕ СМЕ ПЛАТЕНИ! Продажници

На тоз нещасник много му се иска да бъде поне бледо копие на Борисов,но винаги се самовъзпроизвежда като ЕДНО ГОЛЯМО ПЕТНО.Каква прекрасна снимка с шероко отворени джуки УЖ УСМИВКА,а всъщност СМУКАЧ-този път на парите на Ковачки.Всъщност това не са точно парите на Ковачки,А КЪРВАВИТЕ ПАРИ ИЗРАБОТЕНИ ОТ МИНьОРИТЕ,ПРИ КОИТО ДОЛНОПРОБНИКА БАРЕКОВ СЛИЗА,ЗА ДА СИ НАПРАВИ РЕКЛАМНИТЕ КЛИПОВЕ

дудука да влиза при генчо минчев "лорд"-ватмана във "вип"брадър и да си гледа клиповете в Сигнално жълто заедно с Албена Вулева

чудя се и на водещите на малки партии,вмро и останалите който се отцепихте от коалицията,на Бареков,за народа ли мислите,или за кокала?-кокала отдавна е изгризан-ПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ!

явно ще пишем - "Този боклук,който тук беше стоварен под формата на трактористки машини,да се омита още днес от столицата......защото в противен случаи ,аз ще оглавя едно гражданско общество,срещу тази развилняла се пасмина от провинцията,и не се знае,какво можем ние-можем да режем гуми...като нямат работа да се прибират и да си режат сланината и винцето върху вестник-налиии,тва е забавлението по селски?" Народе от провинцията - гласувайте за Бареков-той ви обича!

Единствената задача на другаря Бареков е да отмъкне абсолютното мнозинство на Борисов. Само така няма да има стабилност в страната и ще си разиграваме коньете как си искаме.

8901

И сам кондомът е кондом. Само ако е пробит вече не е кондом...

Аз да питам разумната част от аудиторията: "Гушна ли Бюречето в суматохата 1, 35 млн от КТБ заради кефа да напусне нюз7?" За недоразбралите по тв Алфа развяват едно ордерче с такава сума. Е, така се пръска народната пара, пък някои тръгнали да спасяват КТБ и да плашат колко лошо ще стане... Мисля, че и Бюречето като КТБ трябва лекинко да бъде поставено под особен надзор, ама де такъв в нашата родина?

....капут и радка пиратка непоръбена...изгоряха много "надежди",,хора които ми бяха симпатични,не знам как се чувстват днес,сега...прекрасната Деси Добрева,Нешка...която още преди десетилетия разбрах,че е в основна ГРЕШКА,след като си разкри ДС-връзката с леля си "Ванги"(по нейно произношение) и съучастника и в ДС..."великият"...академик ли,проф....но определено комунистически нагаждач...Светлин Русев...но на офицерчето съвсем ще му падне нослето....жалко за кортика..можеше да си направи харакири...но и за това трябва ...пишка...която,явно е е по-малка и от ...нослето му!!!...

Да-а-а. И този фикус завяхна...

Мишките напускат потъващия кораб.

Глупости! Поредната измислица на мутрите от Банкя.

Христо Ковачки ще натисне миньорчетата да гласуват

повръща ми се от тази нещасник. То не бе Жорж Ганчев сега този идиот Бареков докога ше търпим маниполоциите на ДС и родилката им!!!

Иванчова мъдрост: То без пари и мама на тате не дава...

Поне бюлетините ледно ще се броят - едната неговата, а другата на кака...

Вожда Бареков се научи от вожда ББ.Негово копие.А за автобусите от Турция и огромния брой секции-Близашки,респ.ББ дават тия възможности на турците и след това ще чакат подкрепа.Нищо случайно няма.ГЕРБ-ДПС.Такова дупене пред турците не е имало-автобуси и изборни секции във всяко селце и всяка дюнерджииница.ББ плаща на протестъри,рева срещу турците във правителдтвото ,срещу областни управители,турци в агенции и други служби,разбута държавата,а сега изведнъж прави метани на ДПС -избирателите???Да бутнем БСП-ДПС ,за да дойде ГЕРБ-ДПС??????????Нямам думи вече от тази нечистоплътност.

Ами, че то други няма.

Дебилчето Байраков.

Свършиха парите при барека и всичко се разпада.

значи береков си признава че е от клетките на доган, щом като казва че тои е заплаха за герб а не за никои друг значи по пътя на логиката тои е от дпс....или греша, еми нито веднъж не каза че е заплаха за бсп или радан...

да разбираме ли че ако герб спечелят изборите това ще е по тяхна вина пак.....ами щом за всички и за всичко те са виновни според береков, ами ако береков се наака то пак ще е заради герб от страх....

Чао, бамбино, сори!!!

Много показателно за интелекта на нашенеца е влизането ба Дудука в Европарламента. Горе-долу толкова и сме хубави, колкото и умни..

Кой още ще го напусне,този самонадеен тарикат?:)))

Хора, този в комбина с Ц.Василев ви завлече парите, за да има Василев свой политически таран. Доган се усети и се случи това което се случи с КТБ. Искате ли пак да гласувате, за този, както на евро изборите, решете сами.

За Бареков хич не се притеснявам. Ще прави европейска кариера, току виж след някоя година цъфне като еврокомисар, сред като Кристалинка одъртее.

Бареков ,перите свършиЯ.. БЕЗ ПАРИ НИЩО НЕ СТАа ,...КОЛКО ПЪТИ ДА ТИ КАЗВАМ?

То бива страх, бива фобия, но да овясняваш всеки свой провал и издънка с едно лице си е чиста проба скудоумие...Този проект е към своя логичен край. След седмица, когато усмивката на някои пишван министър-председатели ще изчезне и от екрана, и от медиите. Дай Боже завинаги! И после - саниране и дезинфекция ва публичното хпостранство, за да не остане заразата...

Снимката радва. От церемонията по връчването на жълтата книжка ли са? :Д

НИЕ ,от ''България без граждани'',събираме средства ,за построяване и откриване на ТЕРМИНАЛ-3...,ТЕРМИНАЛ 2 ---НЕ СТИГА

Със зъби и нокти се крепи един пълен с въздух балон, който само след 6 дни ще се спука... Няма кък да се намерят толкова идиоти, които да решат, че НИЩОТО може да стане НЕЩО....

Българинът е свикнал ,и му е ГОТИНО ,да е РОБ... Нищо не се очаква ...,според мен .

Не бъди толкоз сигурен. Матряла както е казъл вожда е лош.

Колегаааа, в грешка си. След изборите Борисов както винаги ще е първи. Но Съсела, Дудука, Местан Петкан ще заявят както винаги НИЕ СМЕ ПОБЕДИТЕЛИТЕ.

Бареков стана най-противния далаверажия и лъжец,прост демагог,безкруполен и корумпиран индивид,подобие на путиновия фикус Сидеров!Тези покрай него са изкукали тотално ,като изкрейзилата баниера Робева!

... ЗАГРЯ БЕ ...АЛБАНСКИ РЕОТАН....

...СНИМКАТА,ПРИДРУЖАВАЩА "НОВИНАТА"...,НЕ Е АКТУАЛНА... ...ТЯ Е ОТ ПО-ДОБРИ...СТАРИ ВРЕМЕНА... ...АКО ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ТОЧНИ...ПУБЛИКУВАЙТЕ,ТАКАВА ОТ ДНЕШНОТО ИЗРАЖЕНИЕ НА .... ..."ЛИЦЕТО"... ...И ДРЪПНЕТЕ ВОДАТА.... ...."АМА ШЕФЕ,ДНЕСКА НА ЗАДНИЦИТЕ ...ЛИЦА ЛИ ИМ КАЗВАТ...???" Откъс от стар милиционерски виц... ...Наборите ще си го припомнят!!!!

Да не подесетвам това за плъховете и кораба - вие си го знаете... Това, което ме изумява обаче, е че има хора видимо грамотни, дето да се връзват на лакардиите геврекови... Те с какъв акъл са там - ей това не мога да си обясня...

надяват се да лапат! а ти ми кажи какви са тези идиоти, дето гласуваха за евродупетат да стане тоя боклук шаврантийски!

...ОТГОВАРЯМ...БОНД...ДЖЕЙМС БОНД... ...ГЛАСУВАХА ТЕЗИ ,НА КОИТО БЕ ПЛАТЕНО... ...ДОРИ МАНГАЛИТЕ,СРЕЩУ КОИТО СЕ РЕПЧЕШЕ ДЖУДЖЕТО АНГЕЛЧО.... ...ДЖАМБАЗлийчето... ...ПАРИТЕ НЕ МИРИШАТ,ДОРИ И АКО СА ОТ ТЕЗИ КОИТО ИСКАХА ДА ТЕ ПРАВЯТ НА САПУН ИЛИ ВЕЧЕ ПРЕПРАНИТЕ В ПЕРАЛНЯТА ....КТБ!!! ...ОСОБЕНО ЗА "ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ",КОИТО СИ МИРИШАТ....ГЕНЕТИЧНО!...

По-късно от пресцентъра на ББЦ излязоха с опровержение, че "това е най-тъпата и грандиозна манипулация на Борисов и неговите приятели, които използват откровени аутсайдери, които не са нито членове, нито фактори в България без цензура То май за изборите ще останат само факторите в ББЦ, И НЕКОИ "ФАКТУРИ" КЪМ ТЯХ.

1. Цецо е виновен,тези са пратени с пищов да го гърмят,дудука да налузва бронежилетката! 2. Бойко е виновен- дудука спешно да търси помощ от всички посланници,щото Бойко му се заканвал ,че ще го смаже като хлебарка!

То бива фобия, бива страх, ама и за собственото си оси..не да виниш пак него си е чиста проба скудоумие. Провалът на този пореден тъп проект в новата българска политика е в пълен ход и ще завърши само след седмица. И усмивките на някои нереализирани министър-председатели ще изчезнат от медии и екрани...Дано е завинаги. Проветрение и саниране обаче е нужно!! За да не остане заразата...

Га лапахте през май по 20 бондака сух КТБ параляк,само за да калесате ромите с 50лв,кат застъпници,оти ни ривахте ,ба?