Николай Василев: Кабинетът планира 52 млрд. лв. дълг, ако изкара мандата си докрай

Мерките за горивото са антисоциални мерки, защото бедните плащат сметката на богатите, заяви икономистът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това па шимпанзе, и те толкова поразии направиха ,аман от такива експерти.идиоти.

Много оптимистична прогноза е това г-н Василев. Плановете ни са до средата на 2023-та да ги направим тия 54 милиарда. Няма време, трябва бързо да се оправим :-)

Добре че този Николайчо не стана премиер .Щеше да ни умори от глад .

Капитализъм искахме, капитализъм зехме. Скачахме по площадите, псувахме лошия социализъм. Аре честито сега

Се закопае сама!!!!

деба и врачката стана тоя

А, бе - аланколу - ти предпочиташ да държиш народа си гладен и да умира, отколкото да е добре! - само, защото някой европейски чиновник ще те потупа по рамото и ще ти каже - Браво!! Какво като са 57 милиарда, а - колко заем простиха ЕС на тарикатите - гърци, А???

ВЕРВАЙТЕ ми не му ВЕРВАМ

Колко е загрижен малкият МУК ? А кога подаряваха нашите активи за " стотинки " не беше толкова загрижен за интересите ни , но днес е ?

и стигам до извода, че ние българите си заслужаваме управлението, което си избираме. Вместо да се замислим над това, което се коментира в статията, да се поразровим и прочетем например сайта на БНБ, МФ, НС и друга информация от официални първоизточници, да помислим как ще ги връщат децата ни заемите, които се изтеглиха от двете служебни правителства миналата година и настоящото редовно от встъпването си в длъжност до сега, ние продължаваме да плюем баце, цар, педали и каквото се сетим още.

Така е, но го обясняваш на имбецили! Нямам друго обяснение за резултатите от последните три вота за парламентарни избори. Ако българинът беше риба, щяха да го ловят с бастун! То не бяха ИТН, то не беше ПП, то не беше оня ушатия руски агент в Президентството. Всичко, което му се случва сега на този народ е дори малко за глупостта му. Борисов може и да не беше гений, но когато са запитали "кога в България ще се живее добре?" отговорът е бил "Вече беше"! Борисов "работеше с 200", но не българския народ, а Брюксел и за това имаше пари за всичко. Сега един друг пак "работи с 200" но вече вас, тия, които го избрахте!

При Борисов само се крадеше .За 7г .не повиши пенсиите нито веднъж,чак на края на мандата му станаха 300лв. Преди Борисов бяхме на предпоследно място по доходи,а при него Румъния ни задмина и станахме последни.

И разбирам, че си един папагал. Баце изтече у канала, забрави го, сега е време на Петков да го последва.

беше прочел коментара, нямаше да пишеш такава реплика. Ако обаче си го прочел, се поинтересувай какво значи четене с разбиране.

Както ние връщаме заемите на Борисов,децата ни също.Пак тогава ще дойде ред на сегашните заеми.

Малкото педалче въобще да не говори, беше във властта и знаем какво направи.

Боко Т. още не е загрял, че колкото повече изкарва такива мразени от всички муцуни да говорят вместо него, толкова повече си прави антиреклама.

Ти си същия смешник като тоя малоумник Киро....откъде изпълзявате бе влечуги долни...

Кой му плаща на този идиот да ни занимава само с глупости. Да отива при Мангъров - те са лика прилика. Недооценени колмпексари.

Сигурно е вярно. Тия ще ни загробят със заеми. Но ние не сме САЩ за да живеем на кредит.

Подлога! По добре да не се обаждаш. Видяхме ви каква я свършихте. Скрийте се заедно вашия цар и не се показвайте. Крадци!

Твоето мнение е без значение говориш глупости защото те изгониха

Жалко, че не стана премиер. Можеше като ограничиш потреблението да предотвратиш инфлацията, световната дори.

Ооостаавка!

На Мики Маус и кръговете зад него не им мина номера да стават премиер и сега храчи неуморно :)

Оставете кабинета засега. Зеленият чорап е разковноичето.

Ще го оставим ние!

Ходи да караш влака и не се изказвай

Президентска република , двукамарен парламент , експертно правителство , пряка демокрация с референдуми . Що е морал ? Прави на другите това (добро) което искаш на теб да правят .

Киро и Христо понеже знаят, че повече парламент няма дори и да помиришат оставки няма да подадат, дори и кръв да се лее... те са американски подлоги, а всички знаем, че този род подлоги оставка не подават. Чудя се Корна и Слави защо още тъпчат търбуси, не се ли наядоха достатъчно, че позволяват на тези да съсипват държавата и да я загробват.

Тоталното потъпкване законите на страната и дори и Конституцията е красноречиво доказателство, че тези нямат намерение някога да сдават властта и да отговарят за прегрешенията си.

А Бацко е ДПС-подлога Искаш да дойдат пак ДПС на власт, знаем те теб

здрави схеми създадохте и много откраднахте. И вие сте чеда на компартията,юпита. Стой си кротко и си харчи откраднатото.Или вече посвършва.Само един мандат крадахте.

Как е промяната? Сънувате ли вече "диктатора" Борисов?

карикатура на диктатор бе! Ваш човек го каза и написа. Ако не вярваш,питай го,Тома биков мазника.

от човек 160см акъл не взимам.

eega me cune6.....

Ако този господин и такива като него се докопат до властта ще разсипят страната, а българите вкупом ще емигрират.

Той ли ще вземе НОВИ 52 МИЛИАРДА държавен дълг?

А тия сега какво ли правят?

долен.

Пак питам,как бедните ще плащат сметките на Работещите,като Бедните не плащат данъци,за какви 5 лева бълнува тоя,бедните само Консумират данъците на работещите,значи при всички кризи трябва да обеднява работещия,според Този самоходещ презарватив

Преди да пишете отидете малко на ограмотяване

Така е Просто нямам думи. Как можахте да ги изберете тези комунисти.

Славчо, този Николай Василев трябваше да направим примиер. Обърка народа с тази партия "Продължаваме Просията"

Мога да се съглася с Василев относно мярката с отстъпка от 25 стотинки на горивата. Пълна глупост. Първоначалната идея за намаляване на ДДС и премахване на акциза за някой от горивата беше далеч по-смислена.

от снимката се бори за зам.премиер при едно ново правителство и ако стане чакайте 100 млд. заеми и аварски пладнешки грабежи. Разстрел за това говно!

Ти ли си ма, сомчето на батко :)

Дори Василев беше по добра идея за Премиер от Киро Дебила.

Николайчо-о-о, Николайчо! Този кабинет МОЖЕ БИ ще направи дълг от 52 милиарда, а може и да не го направи. А вие окрадохте над 150 милиарда (неинфлационни) лева минимум!!!! И отгоре на всичкото съсипахте България - унищожихте дребния и средния бизнес, обезлюдихте провинцията и заринахте България с бетон! Тоя кабинет сърба вашата попара.

Ми не. Тееба у смотания червен трол.

Този ЗАЩО не е в затвора????? Там да дава акъли....

Ти да знаеш Бъци от кога го чакат в централния, ехе..

Вече писах по тази тема, но се сетих още неща. Единствено от ген. Янев съм чувала да споменава за стагфлация. Ген. Янев не присъства чак толкова много у дир-а - вероятно не защото дир-а го игнорират, а по негово желание, понеже залага основно на FB, телевизии, вестници и най-вече личен контакт за кампанията си, но никой друг не съм чула да споменава за СТАГФЛАЦИЯ. Изрично уточнявам, че съм икономист само по документи, в съвсем друга сфера съм. Корифеите на икономическата мисъл знаят ли как задачата се решава, поне теоретично? Ако налееш пари без обезпечение, за да вдигнеш потреблението, генерираш нова инфлация. Ако вдигнеш предлагането, както предлага Янев, когато нямаш платежоспособно търсене, завършваш със залежала стока и загуби за производители и търговци. Това е един омагьосан кръг. Как се прекъсва това? В дебелите книги какво пише по този въпрос? Пак да повторя, в момента имаме СТАГФЛАЦИЯ, а не само хиперинфлация. Това са две различни бири все пак.

чемадан. вакзал масква и да ви няма заедно с подлогата Янев

Малко външни коли наливат тук гориво мисля че не е добро.

Не е. Ама хич.

Никито е пич, също като коцето копейкин, вятър ги вее на бял кон.

Харвардите не са виновни. Просто са се продали на Козяк и мустафато им диктува какво да правят. Именно дълговата спирала ще ни заличи и подчини завинаги. Това е сладкото им отмъщение на САЩ към Русия. Виждат, че не могат да ни откъснат от нейното влияние и зависимост, но поне да ни пре.еб@т напълно.

Майките е виновна че е исрала боклук като тебе

Бегай да оближеш на Херо мустака!

Този пумияр ще ни докара гръцкия сценарий. Скоро ще дойде Румен Радевата Зима.

ПП "Възраждане" е първа политическа сила с 21%. https://eurocom.bg/new/kostadinov-imam-nepublikuvani-danni-ot-agentsiite-vzrazhdane-e-prva-politicheska-sila

Да, заедно с ГЕРБ и ДПС ще управляват, ксто падне сегашното правителство. Вече има подписано тайно сспоразумение за новата коалиция. Честити!

Познайте кого гласят за министър на образованието! Голяма забава ще падне.

Не само е първа партия, а е и победител в класацията на партиите в съревнованието хвани спонсор. Галяма работа е Коцето. Браво!

Този е абсолютен нещастник! И като си представя че този малоумник искаха да ни го натресат за министър-председател!

Няма от какво да се плашим. Дори и 52 млрд. лв. след три години може би ще са по-малко от 25% от БВП на България, при поне над 60% за ЕС, Картината е дори обратна, на бедните до сега не им даваха кредити за стандарт на живота, Цял свят живее на кредит, но трябва да си плащаш навреме.

САЩ е най-големия световен длъжник но е на първо място по икономическо развитие и има необходимите средства за обслужване на дълга.Не така стои въпроса с България, която е с унищожена икономика, внася всичко от чужбина и няма необходимите средства за обслужване на дълга тъй като е на последно място в ЕС по БВП и доход на глава от населението.

Коле, ако бяхте стока, ти и Велчеви щяха ли да ви изтърват западните банки. Кажи що дойдохте и дали обслужвахте Путлерските интереси и тези на КОЙ?

Добре, Николай Василев-провокатор?!!! А Кирил Петков, какъв е?????

Странна работа, когото и да питам дали е гласувал за ТИЯ, рязко клатят глава отрицателно, плюят настрани и се прекръстват? ... Направо не знам кой е гласувал за тях, не мога постоянно да обикалям с тази алуминиева бата!

...тиквата ти е легнал на сърце, ...либовта е сладко нещо, Ленче ле!....

И ти май си двутактов, какви тикви какви пет лева? ... Сменяй вазелина по-често, че гориш масло!