Николай Нанков видя в обвиненията за АМ"Тракия" пародиен сериал "Магистралите на ГЕРБ"

Бившият регионален министър видя зад "цялата тази пушилка" две цели - да се оправдае двугодишната липса на поддръжка на пътищата и да се оправде бъдещ ремонт за стотици милиони

Обратно в новината

Коментари - Николай Нанков видя в обвиненията за АМ"Тракия" пародиен сериал "Магистралите на ГЕРБ" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само ГЕРБ строеше всички след това плюят но 1 лентичка не са срязали.

Тези,които строиха въпросните участъци на АМ - 1, и транспортираха материалите за основата,разказват какви са били - обикновени боклуци и сгурия от тецовете. Спомням си Станишев /не съм му фен/,беше донесъл при Слави в шоуто да покаже въпросните боклуци. Е,и сега вече резултата си е налице . . . След изтичане на гаранцията им,ще има ремонт за сметка на данъкоплатците. Чиста работа - сценарият вече го отработиха на участъка Чирпан - Стара Загора!

Не искаме магистрали. Асфалтът не се яде. Искаме авиолинии до Скопие, до Бангладеш, Никарагуа и СССР.

Искаме и 10 моста над Дунав и 15 тунела в Стара планина. ПП обещават много, но За една година създадоха 1 авиолиния, най- тъпата авиолиния в света.

Мини по магистралата и тагава дрънкай глупости тъпако

Нагли крадци!

герб- контрабанда на ддс контрабанда на дрога контрабанда на протитутки КРАДЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ТАКА ЩЕ ГИ ПИШАТ В УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ СЛЕД 20 ГОДИНИ!

Докато тези двамата, заедно с поне още 10-на човека от ГЕРБ, не бъдат затворени е вирят нос и ще крякат по медиите.

Ама защо ГЕРБ излизат да коментират, като става дума за отношения с външна фирма ? Защо ги защитават ако не са от техните и конкурса е бил ОК? Да вземат да накажат и тия които са приели строежа с още толкова колкото е цената на щетата… само така ще има превенция