Николай Денков в Букурещ: Не разглеждаме алтернатива на Шенген

Премиерът обсъди с румънския си колега възможните източници на финансиране на втори мост над река Дунав при Русе и Гюргево

Обратно в новината

Коментари - Николай Денков в Букурещ: Не разглеждаме алтернатива на Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия от Посолствата не им се вярва какви михлюзи сме станали Българите. Нищо чудно да ни Укранизират в буквалният смисъл. Нас ни правят следващият им фронт, Блек Рок и Вангард ни купуват на безценица земите и водите, и населяват Украинци успели да си платят на корумпираните фашаги. Въобще гответе се ментално за таква ситуация. Държава няма, народа е Матрял обитаващ временно територията на Посолствата.

След няколко месеца идва "Денковата зима", затягайте коланите, защото "Виденовата зима" ще ви се види като детска игра ...

Живи и здрави бъдете ...историята ,ще ви помни като продажни политици и истински "българи"...успех дано сте се подсигурили със жилища в ...

Жалък Денков, слуга...

Баси мишока е този

Такива като него на запад ги наричат "Intellectuals, Yet Idiots" (IYI) ...

Интересно защо евроатлантическите сили, които имат мнозинство в НС не гласуват импичмънт на руския агент-президент, който открите е против евроатлантическия курс на страната и лобира за руските агресори - убийци? Тази креатура има много грехове към българската държава и народ: призиви за метеж, насъскване на българи срещу българи, институции срещу институции, унижаване достойнството на депутатите, унижаване на българската държава пред ЕС и света, лъжи, манипулации, провокации, ДС агенти за съветници, раболепие и слугинаж на руската посланичка Мутрофана, конфликт на интереси с назначаване на любовницата си на държавна работа във ВВС, апартамент за сексуални афери, … този тип е морално нечист и омазан отвсякъде и трябва да бъде разкаран от българската държава неотлагателно.

Мнозинство??? Целият парламент е избран с 30% от имащите право на глас!!! А правителството с половината от това!

Демокрацията , това са референдумите , народа казва какво да правят управниците ! Сегашните управници са мандатаджии , мажоретки на пасолството .

Мекотело !!!!!!!!

Ей тъй с лека ръка без да се мисли за хората и родината Мижетурки

Учете го тоя правопис бе, путльовци!

По-големи плужеци и мекотели за правителство не сме имали....Събудете се българи и нови по-разумни избори

НАционални предатели! Всичко на този свят се връща!

Значи, когаато тръгнем за главите ви, МВР няма да разполага с достатъчно бронирани машини ли? За националните предатели има само едно наказние

Минск 1 , Минск 2 ....... А тя работата била да победим Русия , да й вземем богатствата .

Доста хора пуснахте по пързалката, Денков! Гласуваха за вас, а получиха Борисов и американското посолство! Записите на Радостин Василев показват колко българчета сте вие. Нищо българско няма във вас!

""Показваме, че всъщност се борим системно с това мигрантите да не преминат транзит през България и да отидат в Австрия.". По времето на соца беше обратното - всички от бившия соц. лагер - източно германци, чехи , словаци, поляци , които искаха да мигрират в Турция и Гърция българските граничарите ги трепеха по време на преминаване на границата. Сега какъв е проблема да се направи същото и нема да има никакъв "транзит" за Запада.

Гусин министър, що не минате през военно историческия музей и там има доста екземпляри щото и те не са ползвани от доста време! Абе ти луд ли си, нали тия машини трябва да се обслужат и тогава да ги пратиш където искаш , имаш ли идея колко пари ще се затрият там ?!

Алхимик - /пишман/ академик!

С две думи - 40 години не можете да откраднете/продадете/подарите/присвоите или боядисете това, което е направил Бай Тошо:)

А той, какво е присвоил...

И какво е присвоил?! Не виждам наследниците му да са сред днешните български олигарси, така че явно е бил доста по скромен от управниците след него!

Русофилчета, пукате ли се от яд през гърба? Пукайте сееее, хахаха!

Не, забавляваме се, като гледаме изтреблението на нат-овците на фронта в Донбас!

Нов проект: Да дарим всички депутатски автомобили, от НСО,на Украйна! А те да ходят пеша по земята Българска! Нека бъдат щедрите към Украйна На българският народ, тези лимузини, са му напълно излишни

Тая очилата мижитурка задника не може да си избърше, без да пита козяк....

Давайте Райда или нафталин. Много молци, много буби вече. Изядоха ни!

Да му кажа на тоя мушморок Денков,че няма не наказано добро. Ще им ги дарите,всички който си поставите върху документа подпис ще вземете лоша карма на цялото си семейство и потомства напред. Защо ли. Много просто в тези БТР ще умрат стотици украинци и тяхната смърт автоматично се пррквърля като карма на вашите родове.

Страшно е когато специалисти по сапунените мехури изказват "компетентни" мнения по въпросите за касетъчните оръжия? Не съм чувал никога Президента да дава мнение за пенливостта на шампоани. По некомпетентно и отвратително правителство от това (сглобка на посолствоТО между шарлатани и мутри) никога не сме имали!!!

Денков е пич..Тагарев също е пич....Адмирации за Генералисимус Сталин....такива пичове...мръсни фашистки копелета и майкопродавци ги е разстрелвал като крастави псета..

Гнус ме е че има такива хора в правителството и са от България. Айде Тагарев да кажем че е от Украйна, ама Денков?

добре, че сте два автобуса руски ибрикчии.

Нещо си се объркал, сегашното правителство се състои от два автобуса АМЕРИКАНСКИ ибрикчии!

Тези залежали БТРи ако днес не ни трябват, утре при непредвидимите климатични аномалии е ексцеси, а с тях и свързаните бедствени положения и натиск на все повече тълпи от мигранти по границите ни - тогава най-вероятно ще ни потрябват. Как и откъде тогава ще търсите заместители. На ромски каруци ли ще разчитате?

хапченцата.

Абе този Мушморок недорасъл , недоправен академик се нарекъл -смешник като еврея Зеленски !

Подготвили са да похарчат 1 милиард, за нови, След като подарят сегашните! Уговорен е мача, а комисионните?

Кръволоци!

""Никога не са използвани, никога не са правени даже учения с тях." Т.е. нови и с максимален ресурс. Добре, че не се е налагало да бъдат "използсвани" и дано не се наложи. Но какво ще правите, господа тъпанари, ако се наложи?!? Откъде ще вземете техника тогава?

Направо и ти заминавай с бтр-те и да не забравиш да помъкнеш цялата пасмина хрантутници от НС със себе си. Мишок

скъпо ще му излязат на байГаня тия 50левки дето взе по изборите

Забравиха когато си правиха пиар акции с тия бтр-и , а .... Цвъкини и той яздеше един в Бисер. https://blitz.bg/ikonomika/plevneliev-spasyava-svilengrad-na-btr_news129938.html/amp

Предоставяйте, предоставяйте, утре когато излезе народът да ви беси, прасетата няма да имат с какво да ви защитят!

кои сте народа бе. Нали ви видяхме на похода за руски мир. Два автобуса. Даже тоя път май един, че затова се наложи да ходите пред външно да не си личи, че сте една шепа смешници.

Денков, нали знаеш че няма вечно да си под охраната на НСО?

Тея БТР-и могат да се използват при горски пожари или наводнения , Цвъки Цвъканов нали героично се снимаше на един такъв при наводненията в Бисер през 2012.

Само много талантлив гинеколог може да извади България от там, където е в момента...

само шепата козяшки лайнояди подкрепят тоя съсел .... те не се нуждаят от нищо освен фекалии за жалкото си съществуване

...най-важната ви работа, бе , непрокопсани дупедавци и некадърници. Тоя денков го дават по всички медии само около (О)крайна, все едно е поставен за да свърши тая работа, а за ситуацията тук в страната не го интересува какво ще направи. На нас какво ще дадеш, мушмурок, такъв? Дай ни старите заплати на министерския съвет за да си плащаме на хората, че вече заплатите са като в Европа...

Тия сто БТР ,щяхме да ги разпределим по 4 броя на всяка област и при зимни условия и аварии,щяхме да имаме идеална техника за разчистване и измъкване от преспи и наводнени райони,а не да се чудим как да помагаме на хората при откъснати от бедствия райони.Но тук като нямаме отговорни политици ,а нагаждачи и кариеристи ,събрани с корупционери,затова сме си виновни сами.

А можехме и границата да пазим с тях

Качвай се и ти бе Боклук фалшив академик в БТР и заминавай на майната си в Украйна поне да не те виждаме ! И дано те гръмнат Руснаците Менте академик !

Лапойген пишойген русофилойген?

Според Богомил Бонев (най-успешният вътрешен министър) тези БТР-и не вършат никаква работа в МВР - не могат да вдигнат повече от 60 км/ч и на 60 км/ч при по-продължително каране се развалят. Интересно дали биха вършили някаква работа в армията ни, все пак са бронирани машини. Ама за парлама - да се бием в гърдите че сме дарили голяма бройка БТР-и - стават отлично.

Стават за ковчези, трябва да изминат 2 - 3 километра до фронта и не се предвижда да се върнат

Какво ще предоставяш, при условие че хората не са съгласни! Сорисоиден плъх!

Кои хора? Шепата прокремълски български уроди ли?

Хората в България. Жълтопаважните педерунгели не са хора а отпадък

Не го вярвам товя с тия БТР-и какви са тия БТР-и купени 80-те години и никога не били ползвани ... И то не 2 -3 или 10-20 ами над 100 бройки Че даже оцелели до сега през целия преход във складовете на МВР стожер на корупцията у нас ... Ама важното е да има подараци за всички от сърце ...

Не са купени. Произведени са в България. И, други такива не можем да закупи, дори да искаме.

тоя Вдянков е решил да провали пореден Котрнаступ Мальчиха -плохиша , Пана Всея Польши и Окраины . Ще дава на момчето просрочен кокаин и стари милиционерски БТРи . Срамота , Другарю Дянков !

Да изпратим и половината МВР и без това спят под дърветата или се крият в храстите с камера. Една нереформирана от 1989 година система ще помогне с квалифициран персонал на Украйна. ..;)

ПП,дб,ГЕРБ са най доброто евроатлантическо,про натовско и про ЕС правителство в историята ни. ЕС, САЩ,НАТО и България винаги помагат и са помагали на слабите ,бедните и нападнатите от агресори.

Като не разбираш нищо от Национална сигурност,слушай поне малко ,какво ти казва Радев.Тия БТР на полицията при война се ползват не като отделно звено от полицията,а като част от цялата ни Национална защита.И не недей да делиш армия от полиция защото по време на война всички действат заедно.Ти подари на украинците резерва от БТР ,а после ще ползваме волски каруци ,за изтегляне на закъсали автомобили и бойна техника.Къде ги намират такива перушанковци незнам.

За каква война мечтаеш? С кого ще воюваш бе, руска подлого? И ти, като Радев си военолюбец.